pcbytel consulting

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • pcbytel consulting
Private companiesFurniture and Fixtures • pcbytel consulting

Contactgegevens pcbytel consulting: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data pcbytel consulting: address, phone, fax, email, website, opening hours

pcbytel consulting

Regio (region): pont a celles BE 6230 BE, België

Adres (address): BP 20, België

Telefoon (phone): 0032 475339 705 0032 475339 705

Fax (fax): +32 (11) 567-33-51 +32 (11) 567-33-51

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) pcbytel consulting: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "pcbytel consulting"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "pcbytel consulting"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van pcbytel consulting, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen pcbytel consulting. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of pcbytel consulting, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees pcbytel consulting. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti pcbytel consulting
Products information pcbytel consulting

BTW identificatienummer (tax): BE08185882568
Ondernemingsnummer: 6177307128
Hoofdstad (capital): 614,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 416,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in pcbytel consulting zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor pcbytel consulting
(Get full report from official database of BE for pcbytel consulting)

Aanvulling soorten activiteiten voor pcbytel consulting
Addition kinds of activities for pcbytel consulting

911101. Uitvoerende vestigingen, nationaal | Executive offices, national
28199903. Chemische stoffen, reagenteklasse: geraffineerd uit technische kwaliteit | Chemicals, reagent grade: refined from technical grade
34430108. Dumpsters, vuilnis | Dumpsters, garbage
36410203. Gezondheidslampen, infrarood of ultraviolet | Health lamps, infrared or ultraviolet
36710203. Electron buizen, NSK | Electron tubes, nsk
37140213. Universele gewrichten, motorvoertuig | Universal joints, motor vehicle
50150203. Gereedschap en uitrusting, gebruikt: automotive | Tools and equipment, used: automotive
87210201. Berekening en statistische dienstverlening | Calculating and statistical service
87429901. Administratief dienstverlener | Administrative services consultant

Werken bij pcbytel consulting: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in pcbytel consulting: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor pcbytel consulting. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for pcbytel consulting. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamleader Schoonmaak (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je poetst samen met je team. Je stuurt een team van 4 personen aan: werkverdeling en vakantieplanning opstellen, afwezigheden opvangen, enz.... Je ziet toe op het onderhoud en de netheid van de gebouwen. Jouw takenpakket bestaat verder uit licht administratief werk, het klaarzetten van vergaderzalen en lunches.

  • Ontbramer - 2 ploegen (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gedreven arbeider, ervaring in metaalsector? Dan zoeken wij jou! Voor een metaalbedrijf regio Oostkamp zoeken wij een metaalarbeider / ontbramer Taken: ontbramen, balanceren, montage

  • Allround Administratief Bediende - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Allround Administratief Bediende (m/v). Dit voor een sterk groeiende KMO in de regio Brugge. Jouw verantwoordelijkheden als Allround Administratief Bediende: je staat in voor het opmaken van de offertes; je stuurt de orderbevestigingen naar de klant; je communiceert tussen de verschillende afdelingen; je kijkt naar de stock en doet bestellingen indien nodig; je volgt de bestellingen op; je communiceert de levertermijnen naar de klant; je organiseert het transport; je staat in voor het onthaal en telefonie; je doet het beheer van het kantoormateriaal. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO LIERDE/GERAARDSBERGEN (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Lierde/Geraardsbergen zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Enthousiaste huishoudhulp te Sint-Martens-Latem (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

  • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zwijnaarde - Merelbeke - St.Martens-Latem (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent zorgkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE REFUGE

    Type: Studentenjob

    Vzw de Refuge is op zoek naar een enthousiaste jobstudent zorgkundige die ons team wil versterken in het weekend en de vakantieperiodes. Job: Als jobstudent zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, ... Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel. Je werkt nauw samen met verpleegkundigen en zorgkundigen.

  • Junior Solution Architect (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Katoen Natie

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier Werkervaring: 1 jaar

  • Allround technicus (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: RCJC HET ENTREPOT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een CREATIEVE VRIJHAVEN in Brugge. Het Entrepot is een open huis voor jongerencultuur met ruimte om te creëren, om te feesten en om te experimenteren. Op vier locaties bieden we onderdak aan iedereen die bezig is met fotografie, video, radio, muziek, theater, dans, performance, grafisch ontwerp, ondernemen, en alles wat daar tussenin valt. Het Entrepot is een dealer in jongerencultuur en presenteert, stimuleert, ondersteunt en faciliteert creativiteit in alle mogelijke vormen. Dat realiseren we door het opzetten van de meest uiteenlopende activiteiten, zoals expo’s, festivals, beurzen, vormingen en coachingtrajecten. We doen dat waar mogelijk samen met onze fantastische vrijwilligerscrew en bevriende organisaties. Voor de technische realisatie van de uiteenlopende en veelal multidisciplinaire producties zoals het zomerfestival Vama Veche, het audiovisueel event Are We Here?, expo’s in De Tank, concerten, podiumkunsten, feesten, … maar ook voor de technische uitrusting van onze verschillende locaties zoekt Het Entrepot een allround technicus.

  • Sexuologe (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Mystery Shopper (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

  • KEUKENHULP (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: GOUDEN BANK

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een gemotiveerde keukenhulp voor het helpen bij het bereiden van warme en koude gerechten. Je helpt bij de voorbereidingen, mise en place, garneren van borden, enz.

Zoek naar antwoorden van pcbytel consulting in sociale netwerken
Look for responds of pcbytel consulting in social networks

Lees alle opmerkingen voor pcbytel consulting. Laat een reactie achter voor pcbytel consulting. pcbytel consulting bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for pcbytel consulting. Leave a respond for pcbytel consulting. pcbytel consulting on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie pcbytel consulting op de google maps. Adres en contacten pcbytel consulting
Location of pcbytel consulting on the google maps. Address and contacts of pcbytel consulting

Andere gerelateerde bedrijven als come pcbytel consulting pcbytel consulting: UNION HYPOTHECAIRE SC | DIRK MUYLAERT/VLAAMS LEKZOEKBEDRIJF | Erables (Résidence les) | DE RUYVER GUIDO NV | Follow The Guide BVBA

Other related companies as pcbytel consulting: UNION HYPOTHECAIRE SC | DIRK MUYLAERT/VLAAMS LEKZOEKBEDRIJF | Erables (Résidence les) | DE RUYVER GUIDO NV | Follow The Guide BVBA

pcbytel consulting is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio pont a celles BE 6230 BE, België. De volledige naam van het bedrijf is pcbytel consulting, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08185882568. Het bedrijf pcbytel consulting bevindt zich op het adres: BP 20. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 614,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 416,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in pcbytel consulting zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van pcbytel consulting is Meubels en uitrustingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van pcbytel consulting is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van pcbytel consulting, openstaande posities, locatie van pcbytel consulting op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

pcbytel consulting is a company, that was registered 2001 in pont a celles BE 6230 BE region, Belgium. Full name of company is pcbytel consulting, company assigned to the tax number BE08185882568. The company pcbytel consulting is located at the address: BP 20. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 614,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 416,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in pcbytel consulting were not found.
The main activity of pcbytel consulting is Furniture and Fixtures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of pcbytel consulting is not available. You also can look at reviews of pcbytel consulting, open positions, location of pcbytel consulting on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over pcbytel consulting, pont a celles BE 6230 BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf pcbytel consulting, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about pcbytel consulting, pont a celles BE 6230 BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company pcbytel consulting, employees, financial statistics.