DE RUYVER GUIDO NV

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • DE RUYVER GUIDO NV
Private companiesFurniture and Fixtures • DE RUYVER GUIDO NV

Contactgegevens DE RUYVER GUIDO NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE RUYVER GUIDO NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE RUYVER GUIDO NV

Regio (region): Destelbergen, België

Adres (address): Dendermondesteenweg 388,9070, België

Telefoon (phone): 09 228 23 76 09 228 23 76

Fax (fax): 09 229 20 84 09 229 20 84

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE RUYVER GUIDO NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE RUYVER GUIDO NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE RUYVER GUIDO NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE RUYVER GUIDO NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE RUYVER GUIDO NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE RUYVER GUIDO NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE RUYVER GUIDO NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE RUYVER GUIDO NV
Products information DE RUYVER GUIDO NV

BTW identificatienummer (tax): BE09129333496
Ondernemingsnummer: 6473663330
Hoofdstad (capital): 237,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 373,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in DE RUYVER GUIDO NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE RUYVER GUIDO NV
(Get full report from official database of BE for DE RUYVER GUIDO NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE RUYVER GUIDO NV
Addition kinds of activities for DE RUYVER GUIDO NV

27310101. Boekclubs: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Book clubs: publishing only, not printed on site
50230301. gordijnen | Curtains
50460302. Apparatuur voor koffiebrekers en benodigdheden | Coffee brewing equipment and supplies
51930200. Bloemen en kwekerijvoorraad | Flowers and nursery stock
73890800. Mapmaking diensten | Mapmaking services

Werken bij DE RUYVER GUIDO NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE RUYVER GUIDO NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE RUYVER GUIDO NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE RUYVER GUIDO NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Lasrobot (m/v) (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als robotlasser sta je in voor het lassen van de profielen aan de hand van een robot. Hierbij zal je ook programmeren van de machine. Wij zijn op zoek naar medewerkers die niet perse gediplomeerde lassers zijn, maar wel beschikken over de affiniteit en techniek hiervan.

  • Productieoperatoren (m/v/x) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de fotosector te Wetteren zijn we op zoek naar verschillende productiemedewerkers: verpakking, sortering & verzending, bedienen machines en fijn handwerk. Je bent beschikbaar vanaf medio oktober tem eind december. Je bent bereid om in december ook op zaterdag/zondag te werken. Specifieke ervaring is niet vereist. Je werkt in een vaste vroege of in een vaste late ploeg.

  • Voltijdse medewerker charcuterie voor supermarkt te Alken (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Alken zoeken we een voltijdse verko(o)p(st)er aan onze afdeling charcuterie. Je helpt de klanten verder, verpakt en versnijdt de verse vleeswaren naar wens van de klanten.

  • Elektromechanieker voor outsourcing! (m/v) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als elektromechanieker sta je in voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

  • Handlanger volcontinu (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Start People Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een goed betaalde job met werkzekerheid? Dan is dit de ideale job voor jou! Voor onze klant te regio Zelzate-Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde inpakkers van staalproducten. Jouw taken bestaan uit het inpakken van grote rollen staal (coils genaamd) of vlakplaten. Dit doe je met hulp van staalband, hardboard en papier volgens de eigen veiligheidsvoorschriften

  • HULPLOEGCHEF INPAK/PRODUCTIE - VASTE NACHT (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen, ombouwen, opstarten en bedienen van een volledig geautomatiseerde lijn. Je waakt over de goede operationele werking van de lijn zodat de producten worden verpakt/verwerkt op de voorgeschreven wijze, volgens de opgegeven planning en binnen de vooropgestelde kwaliteit- en rendementseisen en indien nodig, stuur je bij. Kwaliteit staat hoog in je vaandel en je voert hiervoor de nodige controles uit Bij een technische storing, kom jij met de oplossing Je bevoorraadt de machines met het nodige materiaal. Je staat in voor de opleiding van nieuwe mensen. Als de ploegchef niet aanwezig is, zal jij de back up zijn.

  • Huishoudhulp (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken als huishoudhulp: • Je kan zelfstandig werken • Je hebt verantwoordelijkheidszin • Je bent flexibel en klantvriendelijk • Eigen vervoer(wagen - bromfiets) is een must/pluspunt Bedrijfsprofiel: Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • PLOEGBAZEN sector Magazijninrichting (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: HARDY'S INDUSTRIES

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan een groep medewerkers op de werven. Je zorgt ervoor dat je team werkt volgens vastgestelde procedures. Je rapporteert dagelijks aan je manager over ondernomen acties. Je bent verantwoordelijk voor het bekendmaken van de veiligheidsvoorschriften en de naleving daarvan door je team. Je zorgt ervoor dat de dagelijkse taken door het team op tijd (planning) en volgens de juiste procedures / werkwijze worden uitgevoerd. Je werkt actief mee aan de verbetering van de resultaten. Je staat in voor de evaluatie en ontwikkeling van de aan jou toegewezen medewerkers. Je stuurt gedreven je team met het juiste organisatorisch inzicht. Je bent een flexibel lid van het team. Ook onder tijdsdruk handel je rustig en beheerst naar je mensen toe, zonder daarbij je doel/deadlines uit het oog te verliezen.

  • Senior ISOL Target Assembly Designer (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Het SCK•CEN ontwikkelt de multifunctionele bestralingsinstallatie MYRRHA, een flexibele snelspectrum onderzoeksreactor die wordt aangedreven door een deeltjesversneller (ADS= Accelerator Driven System). Hij bestaat uit een linaire protonversneller van 600 MeV (linac) die een door lood-bismut gekoelde subkritische reactor aandrijft. Volgens het gefaseerde implementatieplan van MYRRHA zal een eerste faciliteit, MINERVA genaamd, worden gebouwd in het SCK•CEN in Mol. MINERVA omvat het ontwerp, de bouw, de ingebruikname en de exploitatie van een unieke infrastructuur bestaande uit een lineaire protonversneller van 100 MeV gekoppeld aan een ISOL target station voor fundamenteel onderzoek en voor de productie van medische radio-isotopen, alsmede een target station voor onderzoek naar fusiematerialen. In het kader van dit project is het Institute for Advanced Nuclear Systems (ANS) op zoek naar een Senior ISOL Target Assembly Designer voor onze Proton Target Research (PTR)-eenheid van de Accelerator Project (ACP)-groep. Als Senior ISOL Target Assembly Designer zult u de volgende verantwoordelijkheden hebben: ontwerp van de ISOL-target assemblage: coördineren, integreren van en bijdragen aan het ontwerp van de verschillende subcomponenten (doel, doelcontainer, vacuümkamer, koeling, ionenbron ...); leidinggeven en zorgen voor de technische interface met de andere componenten van het ISOL-systeem; bijdragen aan alle aspecten van doelontwikkeling en -optimalisatie voor de productie van radioactieve ionenbundels (RIB) met hoge rendementen en van hoge kwaliteit; zorgen voor de productie van de nodige doeleenheden voor de stralingsvraag volgens het goedgekeurde RIB-productie- en faciliteitexploitatieschema; karakteriseren en documenteren van de prestaties en productiesnelheid van alle doelassemblages (zowel tijdens de offline tests tijdens de ontwikkeling van de faciliteit als online, nadat de faciliteit operationeel is geworden); initiëren van innovatieve ideeën voor de productie van nieuwe ionenbundels; op de hoogte blijven van de gebruikersvraag naar RIB's en van de algehele ISOL-systeemprestaties bij andere ISOL-faciliteiten.

  • Thuisverpleegkundige (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MET EEN HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging op zelfstanidge basid, in het tofste team uit de regio. Goeie rondes, goeie verdiensten en leuke collega's

  • Flexijob winkelbediende op zaterdag (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Culinaire slagerij OX

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand om ons op zaterdag te versterken in de winkel. Ervaring in een slagerij is niet noodzakelijk. Belangrijker is dat je graag klanten verder helpt, interresse toont in onze producten en graag zelfstandig werkt. Je zal, na de nodige opleiding, instaan voor het verder helpen van onze klanten, versnijden van charcuterie, proper houden van de winkel, aanvullen van de toog, afwas, etc.. Ben je op zoek naar afwisselend werk met veel klantcontact, dan is deze job wellicht iets voor jou. Samen met ons team willen wij dat elke klant zich bij ons welkom voelt. Wij streven naar een kwaliteitsvolle en klantvriendelijke bediening met de glimlach. Je bent naar voorkeur minstens 2 zaterdagen per maand beschikbaar.

  • Zaalmedewerker (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: BOTAN eethuis & brasserie

    Type: Flexijob

    Bestellingen opnemen, klanten ontvangen, kassa doen, toogwerk,....

Zoek naar antwoorden van DE RUYVER GUIDO NV in sociale netwerken
Look for responds of DE RUYVER GUIDO NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE RUYVER GUIDO NV. Laat een reactie achter voor DE RUYVER GUIDO NV. DE RUYVER GUIDO NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE RUYVER GUIDO NV. Leave a respond for DE RUYVER GUIDO NV. DE RUYVER GUIDO NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE RUYVER GUIDO NV op de google maps. Adres en contacten DE RUYVER GUIDO NV
Location of DE RUYVER GUIDO NV on the google maps. Address and contacts of DE RUYVER GUIDO NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DE RUYVER GUIDO NV DE RUYVER GUIDO NV: SUBLIM MEUBELEN | Meynzer & Zonen BVBA | Top Connexion SA | Ide Gino bvba | dieselmot sprl

Other related companies as DE RUYVER GUIDO NV: SUBLIM MEUBELEN | Meynzer & Zonen BVBA | Top Connexion SA | Ide Gino bvba | dieselmot sprl

DE RUYVER GUIDO NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Destelbergen, België. De volledige naam van het bedrijf is DE RUYVER GUIDO NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09129333496. Het bedrijf DE RUYVER GUIDO NV bevindt zich op het adres: Dendermondesteenweg 388,9070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 237,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 373,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in DE RUYVER GUIDO NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE RUYVER GUIDO NV is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE RUYVER GUIDO NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE RUYVER GUIDO NV, openstaande posities, locatie van DE RUYVER GUIDO NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE RUYVER GUIDO NV is a company, that was registered 2009 in Destelbergen region, Belgium. Full name of company is DE RUYVER GUIDO NV, company assigned to the tax number BE09129333496. The company DE RUYVER GUIDO NV is located at the address: Dendermondesteenweg 388,9070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 237,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 373,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in DE RUYVER GUIDO NV were not found.
The main activity of DE RUYVER GUIDO NV is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE RUYVER GUIDO NV is not available. You also can look at reviews of DE RUYVER GUIDO NV, open positions, location of DE RUYVER GUIDO NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE RUYVER GUIDO NV, Destelbergen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE RUYVER GUIDO NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE RUYVER GUIDO NV, Destelbergen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE RUYVER GUIDO NV, employees, financial statistics.