Association Industrielle Portugaise ASBL

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • Association Industrielle Portugaise ASBL
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • Association Industrielle Portugaise ASBL

Contactgegevens Association Industrielle Portugaise ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Association Industrielle Portugaise ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Association Industrielle Portugaise ASBL

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Ravensteinstraat 4,1000, België

Telefoon (phone): 02 513 19 94 02 513 19 94

Fax (fax): 02 513 63 62 02 513 63 62

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Association Industrielle Portugaise ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Association Industrielle Portugaise ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Association Industrielle Portugaise ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Association Industrielle Portugaise ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Association Industrielle Portugaise ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Association Industrielle Portugaise ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Association Industrielle Portugaise ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Association Industrielle Portugaise ASBL
Products information Association Industrielle Portugaise ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE02459533691
Ondernemingsnummer: 8667633056
Hoofdstad (capital): 277,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 469,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Association Industrielle Portugaise ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Association Industrielle Portugaise ASBL
(Get full report from official database of BE for Association Industrielle Portugaise ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Association Industrielle Portugaise ASBL
Addition kinds of activities for Association Industrielle Portugaise ASBL

235399. Hoeden, petten en millinery, nec | Hats, caps, and millinery, nec
35560500. Vlees, pluimvee en zeevruchten verwerkende machines | Meat, poultry, and seafood processing machinery
38220403. Hydronische druk of temperatuurregeling | Hydronic pressure or temperature controls
50230306. Venster tinten | Window shades
51990702. Wedstrijden | Matches
76990304. Thermostaat reparatie | Thermostat repair

Werken bij Association Industrielle Portugaise ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Association Industrielle Portugaise ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Association Industrielle Portugaise ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Association Industrielle Portugaise ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chef-kok (m/v) Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een restaurant in Lovendegem is op zoek naar een ervaren chef-kok die hen wilt ondersteunen in de keuken. Je bent in het bezit van een grote portie ervaring en vakkennis die je tot uiting kan laten komen in gerechten. Je hebt een passie voor koken, specifiek in de gastronomische basiskeuken. Je staat in voor het bereiden en dresseren van gerechten, helpen bij het opstellen van menu's, de voorraad opvolgen en je werkt volgens de normen voor hygiëne en voedselveiligheid. Zij bieden jouw een voltijdse job aan op lange termijn met optie vast. uurrooster: Ma: 10u - 15u Di en woe: vrij Do: 10u - 15u en 18u - 22u Vrij: 10u - 15u en 18u 22u30 Za: 17u30 - 24u Zo: 10u30 - 15u en 18u-22u30

  • Monteur (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Koersel zoekt een monteur ramen en deuren. 

  • Tweetalig dossierbeheerder (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tweetalig dossierbeheerder vorder je betalingen in op openstaande facturen. Je verwerkt post en e-mails, zowel inkomend als uitgaand. Beheer van de aan jou toegewezen klantenportefeuilles. Je voert inkomende en uitgaande telefoongesprekken met debiteuren. Meewerken aan optimalisatie van processen dagen jou uit. je waarborgt de kwaliteit van de dienstverlening.

  • Chauffeur CE (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote speler in de houtsector, zoeken wij een Chauffeur CE ( M/V)   Je belevert klanten, vertrekkende vanuit Beringen  Je staat ook in voor leveringen voor de filialen van het bedrijf  Je lost de goederen met een kooiaap/heftruck  Je staat het team bij in het laden van de andere vrachtwagens 

  • Internationale verzender (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als internationale verzender zorg je er voor dat de goederen probleemloos hun internationale bestemming bereiken. Je werkt samen met onze Europese partners om voor je klanten de beste transportoplossing te zoeken. Dit ga je doen: - Je bent de link tussen onze klanten en transportpartners; - Je staat in contact met klanten, collega's en internationale transporteurs; - Je maakt rittenplanningen op; - Je verzamelt de nodige info om zendingen aan te maken en vragen van klanten te beantwoorden - Op basis van je kennis van de markt en rekening houdend met de prijs, de duur en de betrouwbaarheid van het type vervoer, maak je voor je klant de - juiste keuze in transportoplossing; - Je hebt kennis van ADR en douaneformaliteiten, of je wil je dit graag aanleren - Je klantgerichte aanpak is je grootste troef.

  • HR Consultant Londerzeel (m/v) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als consultant ben jij degene die kandidaten en bedrijven overtuigt met Actief Interim samen te werken. Samen met je collega's ben je het gezicht van je kantoor en wil je zoveel mogelijk uitzendkrachten aan het werk en zoveel mogelijk bedrijven in je klantenportefeuille. Door je kennis van de arbeidsmarkt, inzicht in andermans skills en tomeloos enthousiasme zorg je niet enkel voor de match kandidaat-bedrijf; jij bent zélf ook de match tussen je uitzendkrachten en jouw klanten/opdrachtgevers! Je zoekt jobsites af naar dé kandidaat, je prospecteert, je negotieert, je publiceert, je interviewt. Geen enkele opportuniteit laat je onbenut. Elke kans grijp je aan om jouw kandidaat naar voor te schuiven!

  • Huishoudhulp regio Mechelen M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust, recentelijk nog bekroond tot l'entreprise de l' Année 2016, is een Belgisch Human Resources bedrijf dat al meer dan 60 jaar lang actief is in de volgende domeinen: Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. Sinds haar ontstaan hecht Daoust veel belang aan onthaal en diversiteit Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.200 huishoudhulpen ruim 13.000 klanten tevreden Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerkjes (optioneel) Bereiden van maaltijden (optioneel) Afwassen en de vaat opbergen, de keuken en het sanitair opruimen en schoonmaken Boodschappen doen volgens instructies Kleding en ander textiel onderhouden en opbergen (wassen, naaien, strijken, ...) Lakens verversen en bedden opdekken Schoonmaakmaterieel onderhouden, opbergen en toezien op de productvoorraad Schoonmaken: Parket en meubels boenen Schoonmaken: Ramen lappen Vloeren en meubilair schoonmaken en onderhouden Vloeren, tapijten, meubels, voorwerpen ontstoffen en kamers verluchten Voedingswaren voorbereiden (schoonmaken, wassen, ...) of maaltijden bereiden

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Relegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp 20u/week (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Jobstudent koerier rijbewijs B (m/v) (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een leuk bedrijf regio Nieuwerkerken zijn we op zoek naar een student om in de maand september te werken als koerier. Je levert voedingswaren in horecazaken. Je werkt in dagdienst en je kan goed met de wagen rijden. Je hebt fijne werkuren en je krijgt de mogelijkheid om zelfstandig te werken. We bieden je een goede verloning een aangename werksfeer.

  • MECHANIEKER (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: NINATRANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze garage zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker voor het onderhouds- en reparatiewerk van onze eigen vrachtwagens en opleggers. U bent flexibel ingesteld, hebt zin voor orde en organisatie en hebt passie voor vrachtwagens.

  • Make-up demonstratrice (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als make-up demonstratrice krijg je een opleiding over de inhoud en gebruik van onze produkten. Je gaat mensen in een ongedwongen sfeer leren maquileren. En dit in groepjes van 6 tot 8 personen. Je krijgt het nodige werkmateriaal ter beschikking om op te starten.

Zoek naar antwoorden van Association Industrielle Portugaise ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Association Industrielle Portugaise ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Association Industrielle Portugaise ASBL. Laat een reactie achter voor Association Industrielle Portugaise ASBL. Association Industrielle Portugaise ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Association Industrielle Portugaise ASBL. Leave a respond for Association Industrielle Portugaise ASBL. Association Industrielle Portugaise ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Association Industrielle Portugaise ASBL op de google maps. Adres en contacten Association Industrielle Portugaise ASBL
Location of Association Industrielle Portugaise ASBL on the google maps. Address and contacts of Association Industrielle Portugaise ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Association Industrielle Portugaise ASBL Association Industrielle Portugaise ASBL: Stevie Gevelrenovatie | Mascaron (Le) | Imdebra N.V. | Ad Nederlof | Business Simulations

Other related companies as Association Industrielle Portugaise ASBL: Stevie Gevelrenovatie | Mascaron (Le) | Imdebra N.V. | Ad Nederlof | Business Simulations

Association Industrielle Portugaise ASBL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Association Industrielle Portugaise ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02459533691. Het bedrijf Association Industrielle Portugaise ASBL bevindt zich op het adres: Ravensteinstraat 4,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 277,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 469,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Association Industrielle Portugaise ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Association Industrielle Portugaise ASBL is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Association Industrielle Portugaise ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Association Industrielle Portugaise ASBL, openstaande posities, locatie van Association Industrielle Portugaise ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Association Industrielle Portugaise ASBL is a company, that was registered 1990 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Association Industrielle Portugaise ASBL, company assigned to the tax number BE02459533691. The company Association Industrielle Portugaise ASBL is located at the address: Ravensteinstraat 4,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 277,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 469,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Association Industrielle Portugaise ASBL were not found.
The main activity of Association Industrielle Portugaise ASBL is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Association Industrielle Portugaise ASBL is not available. You also can look at reviews of Association Industrielle Portugaise ASBL, open positions, location of Association Industrielle Portugaise ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Association Industrielle Portugaise ASBL, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Association Industrielle Portugaise ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Association Industrielle Portugaise ASBL, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Association Industrielle Portugaise ASBL, employees, financial statistics.