Ad Nederlof

Contactgegevens Ad Nederlof: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ad Nederlof: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ad Nederlof

Regio (region): 2970 - BELGIUM - BELGIUM, België

Adres (address): Baron Delbekelaan 7a - Schilde, België

Telefoon (phone): 003233830832 003233830832

Fax (fax): +32 (9) 845-29-11 +32 (9) 845-29-11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ad Nederlof: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ad Nederlof"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ad Nederlof"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ad Nederlof, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ad Nederlof. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ad Nederlof, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ad Nederlof. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ad Nederlof
Products information Ad Nederlof

BTW identificatienummer (tax): BE09724243164
Ondernemingsnummer: 9325164794
Hoofdstad (capital): 604,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 534,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Ad Nederlof zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ad Nederlof
(Get full report from official database of BE for Ad Nederlof)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ad Nederlof
Addition kinds of activities for Ad Nederlof

359499. Vloeistofpompen en motoren, anders | Fluid power pumps and motors, nec
24919905. Voertuig timmerhout, behandeld hout | Vehicle lumber, treated wood
34239903. Kan openers, niet elektrisch | Can openers, not electric
35799903. Muntenverpakkingsmachines | Coin wrapping machines
39520108. Modellerende klei | Modeling clay
39999943. Window squegees | Window squegees
51139902. Sluitingen, papier en wegwerp plastic | Closures, paper and disposable plastic
70110101. Motel, franchise | Motel, franchised
80410000. Kantoren en klinieken van chiropractors | Offices and clinics of chiropractors

Werken bij Ad Nederlof: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ad Nederlof: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ad Nederlof. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ad Nederlof. Looking for open vacancies in other companies

  • Lijnverantwoordelijke koude bereidingen (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Deinze zijn we op zoek naar een lijnverantwoordelijke. Jouw taken: - Monteren en demonteren van machines. - Medewerkers aan de lijn aansturen. - Bandwerk en de daarbij horende zaken.

  • Operator 2-ploegen (m/v) (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: FORUM JOBS DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Merchtem zoeken wij een operator die zal werken op de laklijn. Je wenst in 2 ploegen te werken. Je zal diverse machines bedienen en stuurt bij indien er zich problemen voordoen. Alle afgewerkte producten registreer je in de PC. Daarnaast sta je in nauw contact met de heftruckchauffeur die grondstoffen en afgewerkte producten aan -en afvoert.

  • HVAC technieker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen airconditioning koelen vrieskasten... Je voornaamste taken: ?Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallatie. ?Installeren en aansluiten van enkel fasige en driefasige motoren en hun startunit. ?Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen. ?Monteren van leidingen en componenten. ?Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo- pressostaten ... ?Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken. ?Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. ?Je plaatst de onderdelen en componenten zoals draadkanalen stroomrails klemmen en elektronische componenten. ?Je brengt de bedrading en labeling aan. ?Je test de kast en werkt ze af.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VOSSELARE (deeltijds - zelf te kiezen) (VOSSELARE)

    Regio: VOSSELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp - Deeltijds (Regio Oostkamp - Beernem) (M/V) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: UW HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin voor orde en netheid ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres ! Als huishoudhulp bestaat uw taak voornamelijk uit het schoonmaken van privé-woningen. Volgens uw mogelijkheden kan dit aangevuld worden met strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken (verstelwerk) en koken. Vanuit het kantoor krijg je de nodige ondersteuning en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

  • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER - BELGIE (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: BARNEY STONES & TILES

    Type: Vaste Job

    U heeft regelmatig contact met de klanten, bezoekt en adviseert bestaande klanten en de uitbreiding ervan. U creëert een win-win situatie met de klant en weet met uw enthousiasme de klant te overtuigen. U werkt zelfstandig en volgt uw klantenbestand nauwkeurig op en rapporteert wekelijks aan het management.

  • VERKOPER-CHAUFFEUR RIJBEWIJS B (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: BOFROST

    Type: Vaste Job

    Zegt het je wel wat, een uurtje later aan je werkdag beginnen? Nadat je de kids naar school hebt gebracht, in alle rust hebt ontbeten of de krant hebt gelezen? Om daarna in je bestelwagen te stappen en - niet gehinderd door de ochtendfiles - koers te zetten naar die vele trouwe en nieuwe klanten? Die je allemaal met plezier zien komen? Zit verkopen in je bloed? Dan heb je alvast de juiste mindset om een succesvolle bofrost*-verkoper-chauffeur te worden... Je klanten situreren zich hoofdzakelijk in de regio Kortenberg, Zaventem, Bertem.

  • Receptionist te Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Om de service verder te optimaliseren zoeken we een receptionist(e) werkplaats met ervaring in vrachtwagens. Deze functie vormt een belangrijke schakel tussen werkplaats en magazijn. Je analyseert de opdrachten van de planning, doet een eerste controle en maakt een werkfiche op voor de mecaniciens en carrossiers. Je staat nauw in contact met de magazijnier in kader van een optimaal stockbeheer. Je garandeert een correcte verwerking van de werkorders voor een goede facturatie als gevolg.

  • Reliability Engineer voor internationale onderneming (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een Reliability Engineer voor een internationale onderneming:  Als Reliability Engineer sta je in voor volgend takenpakket: *Je analyseert en optimaliseert bestaande preventieve onderhoudsplannen  *Je definieert preventieve onderhoudsplannen voor nieuwe uitrusting *Je maakt gebruik van de tools FMEA (Failure Mode Effect Analysis) en RCM (Reliability Centered Maintenance)  *Je identificeert structurele problemen en je bent de drijvende kracht bij het analyseren van problemen *Je bent verantwoordelijk voor de lange termijn asset planning, waarbij je voorstellen formuleert voor vervangingsinvesteringen *Je wordt ook betrokken bij nieuwe projecten on-site, daar krijg je de rol om betrouwbaarheidsstudies op te stellen en reserveonderdelen te beheren voor nieuwe lijnen en service level agreements met leveranciers *Je staat nauw in contact met de technische manager: samen denk je na over verbeteringen voor installaties en beheer je de planning van het preventief onderhoud *Administratie behoort ook tot jouw takenpakket *Je blijft zoeken naar energiebesparende maatregelen   

  • Docent Duits (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Receptionist(e) - Zaventem - 38u/week (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je bent verantwoordelijk voor volgende taken : Onthaal van de klanten en bezoekers aan de receptie Telefonisch onthaal van klanten (informatie geven, gesprek doorschakelen, enz., ...) Zorgen voor de netheid van de receptie Ondersteuning bieden aan de klanten

  • zaalhulp brasserie FLEXI (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Brasserie De Lage Polder

    Type: Flexijob

    Brasserie De Lage Polder is de gezellige thuishaven voor echte levensgenieters – midden in het park van Duffel. De Lage Polder werd vijftien jaar geleden opgericht. Voor de versterking van hun team zijn zij op zoek naar een zaalhulp.

Zoek naar antwoorden van Ad Nederlof in sociale netwerken
Look for responds of Ad Nederlof in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ad Nederlof. Laat een reactie achter voor Ad Nederlof. Ad Nederlof bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ad Nederlof. Leave a respond for Ad Nederlof. Ad Nederlof on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ad Nederlof op de google maps. Adres en contacten Ad Nederlof
Location of Ad Nederlof on the google maps. Address and contacts of Ad Nederlof

Andere gerelateerde bedrijven als come Ad Nederlof Ad Nederlof: Sweetlove Patrick | Magic Café Productions | BUYSE DECOLLETAGE NV | AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET | Recoil Marketing B.V.B.A.

Other related companies as Ad Nederlof: Sweetlove Patrick | Magic Café Productions | BUYSE DECOLLETAGE NV | AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET | Recoil Marketing B.V.B.A.

Ad Nederlof is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio 2970 - BELGIUM - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is Ad Nederlof, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09724243164. Het bedrijf Ad Nederlof bevindt zich op het adres: Baron Delbekelaan 7a - Schilde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 604,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 534,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Ad Nederlof zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ad Nederlof is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ad Nederlof is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ad Nederlof, openstaande posities, locatie van Ad Nederlof op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ad Nederlof is a company, that was registered 2001 in 2970 - BELGIUM - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is Ad Nederlof, company assigned to the tax number BE09724243164. The company Ad Nederlof is located at the address: Baron Delbekelaan 7a - Schilde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 604,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 534,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Ad Nederlof were not found.
The main activity of Ad Nederlof is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Ad Nederlof is not available. You also can look at reviews of Ad Nederlof, open positions, location of Ad Nederlof on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ad Nederlof, 2970 - BELGIUM - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ad Nederlof, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ad Nederlof, 2970 - BELGIUM - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ad Nederlof, employees, financial statistics.