van rijckevorsel

Contactgegevens van rijckevorsel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data van rijckevorsel: address, phone, fax, email, website, opening hours

van rijckevorsel

Regio (region): Brussels, 1060 - BE, België

Adres (address): 49 avenue du roi, België

Telefoon (phone): 32)496-51(21 32)496-51(21

Fax (fax): +32 (19) 947-73-62 +32 (19) 947-73-62

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) van rijckevorsel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "van rijckevorsel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "van rijckevorsel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van van rijckevorsel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen van rijckevorsel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of van rijckevorsel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees van rijckevorsel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti van rijckevorsel
Products information van rijckevorsel

BTW identificatienummer (tax): BE01164520263
Ondernemingsnummer: 8863464355
Hoofdstad (capital): 308,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 781,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in van rijckevorsel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor van rijckevorsel
(Get full report from official database of BE for van rijckevorsel)

Aanvulling soorten activiteiten voor van rijckevorsel
Addition kinds of activities for van rijckevorsel

08310103. Ginseng verzamelen | Ginseng gathering
17319904. Verlichting aannemer | Lighting contractor
20350208. Relishes, azijn | Relishes, vinegar
23290208. Melton jassen: mannen, jongeren en jongens | Melton jackets: men's, youths', and boys'
30699903. Badspray, rubber | Bath sprays, rubber
32610207. Toiletinrichtingen, glanzend china | Toilet fixtures, vitreous china
79991402. Badplaats, niet-lidmaatschap | Bathing beach, non-membership

Werken bij van rijckevorsel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in van rijckevorsel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor van rijckevorsel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for van rijckevorsel. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister/Ijzervlechter (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je geeft vorm aan betonconstructies in gebouwen. Je leest plannen en werktekeningen. Met houten planken en panelen maak je mallen, die in de bouwsector bekisting worden genoemd. Je timmert en monteert de bekisting en voegt ze samen. Of je monteert gemoduleerde bekistingpanelen. Je verwerkt uitzettingsvoegen, dichting- en stortvoegen in de bekisting. Je stort het beton in de bekisting. Wanneer het beton is uitgehard tot een bouwelement, verwijder je de bekisting.

  • Bandenmonteur Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor de vestiging in Dilbeek ben ik op zoek naar een (ervaren) bandenmonteur. Als bandenmonteur bestaat jouw taak uit het demonteren en monteren van banden voor de seizoenswissel. Je zal tewerkgesteld worden van november tot maart. Je werkt van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 17u30.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende bandencentrale met verschillende vestigingen in heel België.

  • Kwaliteitsmedewerker VOEDING (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -Kwaliteitscontroles uitvoeren over het volledige proces -Opvolging van de kwaliteitscontroles in samenwerking met de permanentiedienst -Voert hygiëne- en veiligheidsinspecties uit, verwerkt de gegevens en volgt actiepunten op -Opvolging en uitvoering van het volledige analyseplan (personeel, producten, materialen, gebouwen,¿) -Opvolging van de analyses (grondstoffen en eindproducten): voorbereiden stalen, nazicht resultaten, ¿ -Wekelijkse controles en opvolging van de ongediertebestrijding -Opvolging van FIFO grondstoffen en traceability -Beheer dagstalen -Assisteert de kwaliteitsmanager in alle uitvoerende taken -Assistentie bij klachtenbehandeling, incidenten en recalls -Assistentie verlenen bij interne opleidingen inzake kwaliteit, hygiëne en kwaliteitssysteem

  • stapelaar/consolidatie (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Van De Velde Lingerie te Wichelen zoekt voor zijn distributiecentrum een stapelaar/ medewerker consolidatie. Jouw taak is tweeledig de mensen die zorgen voor het scannen van de verzendingen te ondersteunen, van karton te voorzien, bakken wegzetten,... de te verzenden pakketten sorteren en stapelen op paletten en klaarmaken voor verzending (in folie wikkelen)

  • Storingstechniekers 2 ploegen (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Torhout zoekt een storingstechnieker 2 ploegen gezocht voor een metaal bedrijf regio Zwevezele! Dit gaat om een opdracht met optie vast. Het bedrijf is een gespecialiseerde fabrikant van bouwmaterialen in staal. Het is één van de grootste producent op het gebied van stalen dak- en gevelsystemen voor nieuwbouw en renovatie. Zo produceren ze o.a. dakbedekking, wandplaten, panelen, vloerelementen en andere metalen structuren. Deze producten worden in diverse sectoren gebruikt, zoals o.a. in de industrie, agrarische, residentiële en tertiaire sector. Takenpakket: U voert preventief en curatief onderhoud uit voor het machinepark, heftruckers, compressoren en rolbruggen. U bent ook in staat om verbeteringsprojecten en optimalisatievoorstellen te doen, zowel op mechanisch als electrisch vlak. U ondersteunt ook bij de opstart van nieuwe machines.

  • Jobstudent kassawerk op zaterdag (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: LEEN

    Type: Studentenjob

    Als kassierster ben je het aanspreekpunt van onze winkel. Bij jou kan de klant terecht voor zijn/haar aankopen (kassaverrichtingen uitvoeren) en vragen over producten.

  • Jobstudent verkoopmedewerker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: BECKERS

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: het onthaal van onze klanten, hun wensen vaststellen en het advisren van onze producten. Dit eveneens met een glimlach het klaarzetten en verwerken van bestellingen het correct gebruik van de kassa de aanvul en het presenteren van onze producten de orde en algemene netheid van de winkel

  • BAKKERSHULP (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: VANDECAVEYE WOUTER

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gemotiveerde medewerker voor onze bakkerij. Je helpt bij het bereiden van alle patisserie, taarten, drooggebak, slagroom, koeken,... 60% banketbakker 40% bakker. Interesse? Solliciteer snel.

  • Digital Product Manager (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Uitgeverij Vanden Broele

    Type: Vaste Job

    Je bent, samen met je team en met onze auteurs, de drijvende kracht achter innovatieve kennisoverdracht. Je realiseert zo de verdere groei van bestaande merken en de ontwikkeling van nieuwe producten. Uitgeverij Vanden Broele Innovatieve kennispartner voor openbare besturen, bedrijven, de juridische sector en de welzijnswereld. We bouwen samen aan straffe kennisproducten die het leven van onze klanten en van burgers gemakkelijker maken. Om hen optimaal te kunnen bedienen, breken we al jaren uit het vakje van het “traditionele uitgeven”. Niet voor niets komt 75 % van onze omzet uit digitaal. Stel je voor! Je wekelijkse agenda ziet er altijd goedgevuld en gevarieerd uit: een boeiend gesprek met een interessante auteur. Een brainstormsessie over de ontwikkeling van een nieuw product. Een meeting met de redacteurs die je bijstaan bij de aanlevering van nuttige content. Een planningsvergadering met het sales- en marketingteam. Een overlegmoment met de general manager en de financial manager in functie van jouw strategische plannen om het leven van onze klanten beter te maken. En tussenin nog een interessant congres of een opleiding om je netwerk verder uit te bouwen. Of een klantenbezoek om inspiratie op te doen in functie van nieuwe productontwikkeling. Al die facetten – en nog veel meer – maken samen de job van uitgever. Of toch voor de persoon met de juiste talenten, competenties en drive!

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASPER (ASPER)

    Regio: ASPER

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • freelancer voor het begeleiden van workshops, kampen (LEUPEGEM)

    Regio: LEUPEGEM

    Bedrijf: CREAFANT

    Type: Zelfstandige activiteit

    we zijn op zoek naar freelancers die op zelfstandige basis voor ons op pad kunnen gaan.

  • Bijverdienste Horeca Linkeroever (3d/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: QUINTO

    Type: Flexijob

    Voor een prachtig restaurant op Linkeroever met zicht op de Schelde zoeken we een flexi-jobber of student die zich wekelijks kan vrijmaken op woensdag, donderdag en vrijdag om de aanwezige klanten in het restaurant een top bediening te garanderen! Start: 18u Einde: rond 23u Je haalt in de keuken de gedresseerde borden en plaatst deze volgens de etiquetteregels bij de klant op tafel. Je bereidt en serveert koude en warme dranken, bieren, wijn, ... Je ruimt de tafels op een professionele manier af. Kortom, je zorgt ervoor dat de aanwezige gasten niets te kort komen!

Zoek naar antwoorden van van rijckevorsel in sociale netwerken
Look for responds of van rijckevorsel in social networks

Lees alle opmerkingen voor van rijckevorsel. Laat een reactie achter voor van rijckevorsel. van rijckevorsel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for van rijckevorsel. Leave a respond for van rijckevorsel. van rijckevorsel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie van rijckevorsel op de google maps. Adres en contacten van rijckevorsel
Location of van rijckevorsel on the google maps. Address and contacts of van rijckevorsel

Andere gerelateerde bedrijven als come van rijckevorsel van rijckevorsel: Afrolatin Dance | V.D.M. Trans | Gathoye Freddy | SHE Consultancy | Source Belgium S.A.

Other related companies as van rijckevorsel: Afrolatin Dance | V.D.M. Trans | Gathoye Freddy | SHE Consultancy | Source Belgium S.A.

van rijckevorsel is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Brussels, 1060 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is van rijckevorsel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01164520263. Het bedrijf van rijckevorsel bevindt zich op het adres: 49 avenue du roi. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 308,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 781,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in van rijckevorsel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van van rijckevorsel is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van van rijckevorsel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van van rijckevorsel, openstaande posities, locatie van van rijckevorsel op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

van rijckevorsel is a company, that was registered 2005 in Brussels, 1060 - BE region, Belgium. Full name of company is van rijckevorsel, company assigned to the tax number BE01164520263. The company van rijckevorsel is located at the address: 49 avenue du roi. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 308,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 781,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in van rijckevorsel were not found.
The main activity of van rijckevorsel is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of van rijckevorsel is not available. You also can look at reviews of van rijckevorsel, open positions, location of van rijckevorsel on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over van rijckevorsel, Brussels, 1060 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf van rijckevorsel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about van rijckevorsel, Brussels, 1060 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company van rijckevorsel, employees, financial statistics.