terwingen,alain

Contactgegevens terwingen,alain: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data terwingen,alain: address, phone, fax, email, website, opening hours

terwingen,alain

Regio (region): zonhoven limburg 3520 - BE, België

Adres (address): merelstraat 42, België

Telefoon (phone): (011)723101 (011)723101

Fax (fax): +32 (87) 885-81-61 +32 (87) 885-81-61

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) terwingen,alain: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "terwingen,alain"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "terwingen,alain"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van terwingen,alain, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen terwingen,alain. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of terwingen,alain, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees terwingen,alain. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti terwingen,alain
Products information terwingen,alain

BTW identificatienummer (tax): BE07570648193
Ondernemingsnummer: 2538635253
Hoofdstad (capital): 461,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 687,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in terwingen,alain zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor terwingen,alain
(Get full report from official database of BE for terwingen,alain)

Aanvulling soorten activiteiten voor terwingen,alain
Addition kinds of activities for terwingen,alain

25140301. Kribben: metaal | Cribs: metal
28939903. Letterpress of offset inkt | Letterpress or offset ink
32720401. Schoorsteenkappen, beton | Chimney caps, concrete
38270101. kijker | Binoculars
50650201. Amateur radio communicatie apparatuur | Amateur radio communications equipment
83519905. Kinderdagverblijf | Preschool center
87489909. Veiligheids training service | Safety training service

Werken bij terwingen,alain: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in terwingen,alain: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor terwingen,alain. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for terwingen,alain. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk technisch administratief bediende (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf zijn wij op zoek naar een administratief bediende voor de administratieve opvolging, magazijnbeheer en ondersteuning van technische dienst. Je takenpakket bestaat uit: het magazijn van de technische dienst beheren artikels aan in het software pakket maken technische goederen aankopen offertes aan vragen en opvolgen bestellingen plaatsen en levertijden opvolgen het softwarepakket up to date houden

  • Stagiair(e) Adecco Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij nog op zoek naar een leuke stageplaats binnen een tof en enthousiast team? Lees dan snel verder, want ter versterking van ons team zijn we nog op zoek naar een gemotiveerde stagiair(e). Als stagiair zal je met ons samenwerken ter ondersteuning. Zo zal je administratieve taken voor jouw rekening nemen zoals scanwerk, het versturen van planningen, het onderhouden van de raamaffiches enzoverder. Heb jij wel wat meer in je mars? Perfect! Je krijgt dan de kans om actief mee op zoek te gaan naar geschikte kandidaten voor onze openstaande vacatures.

  • Orderpicker met interesse in auto's - Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zele zijn we momenteel op zoek naar een orderpicker die in twee ploegen wil werken. Heb jij kennis of affiniteit met auto's of auto-onderdelen en ben je op zoek naar een nieuwe logistieke functie? Heb je een eerste ervaring met orderpicking en ben je gemotiveerd om snel aan de slag te gaan? Werk je graag in twee ploegen en heb je geen schrik om de handen uit de mouwen te steken? Stuur ons zeker je CV door of bel ons op 09 292 10 90! Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in auto-onderdelen.

  • Industrieel reiniger te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons te Lokeren zijn wij op zoek naar een industrieel reiniger.  Takenpakket: Intern reinigen van tankwagens, bulkwagen, containerwagens… Rijden met een heftruck, depot van containers… Opvolging van de werkzaamheden bij de cleaningsactiviteiten (o.a. aanvullen van reinigingsmiddelen…) Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in tankreiniging.

  • Residentieel Elektricien (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in residentieel elektriciteit, zijn wij op zoek naar een residentieel elektricien. Omschrijving: Je staat in voor het plaatsn van elektriciteit in nieuwbouwwoningen en appartementen Ook voorbereidingswerk schrikt je niet af

  • Enthousiaste Thuishulp regio Hever/Schiplaken (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student HR Consultant AGO JOBS&HR (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Jobs&HR zoekt, vindt én begeleidt mensen met talent. Jaarlijks gidsen wij 25 000 werknemers naar de passende werkgever. Wij? Dat zijn 500 gedreven medewerkers, verspreid over 80 kantoren in België. Want ja, AGO is puur Belgisch. Onze persoonlijke aanpak leidt tot de juiste match. Die win-winsituatie vormt de sleutel tot duurzame langetermijnrelaties met onze klanten. Want voor minder doen we het niet. Voor ons team in De Panne zoeken wij een gedreven student die zich tijdens het weekend en/ of enkele dagen tijdens de week kan komen versterken. Je zal instaan voor het onthaal van nieuwe uitzendkrachten. Je stelt het bedrijf voor, legt de werking uit en maakt daarbij de nodige documenten in orde. Daarnaast zorg je mee voor het creëren van instroom.

  • Studentenjob horeca @ Brussels Airport (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Ben je een student met veel vrije tijd ? Staat enkel je thesis of bachelorproef nog in de weg van je diploma? Verdien je ondertussen graag een aardig centje bij en leer je de nodige skills voor op de werkvloer? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Autogrill, in België de absolute nummer één in food&beverage voor reizigers, zoekt gemotiveerde en dynamische studenten om te werken in de verschillende horeca-uitbatingen op de luchthaven. Taken: -Bediening van klanten -Tafelbediening, toog, afruim/afwas, helpen in de keuken, ¿ -Kassa-beheer

  • Customer Service Medewerker Franse markt (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Om de enorme groei te kunnen opvangen, is onze klant op zoek naar een nieuwe medewerker voor de Customer Service en meer bepaald om de orderadministratie van de Franse klanten onder zijn/haar hoede te nemen. Als Customer Service Medewerker Franse Markt (m/v) krijg je onder meer volgende taken: - je verzorgt alle inkomende communicatie op zeer klantvriendelijke en professionele wijze - je beheert de volledige orderverwerking voor jouw klantenportefeuille: je voert de orders in die binnen komen (een deel van de orders komt binnen via EDI), je maakt leveringsnota's op en stelt facturen op - je volgt de transportplanning op - je fungeert ook als medewerker dienst na verkoop; behandelen en oplossen van klachten alsook debiteurenbeheer - je werkt hierbij steeds aanvullend op de buitendienstmedewerkers van de Franse markt - je springt bij bij de andere customer service medewerkers wanneer de nood zich voordoet

  • Mechanisch tekenaar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIND! Engineering Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor zowel het aanpassen van bestaande ontwikkelingen (die je doorkrijgt van de afdeling te Nederland en Polen) alsook voor het volledig van nul ontwikkelen en tekenen van een de machine. Dit betreft voornamelijk het mechanisch, pneumatisch en hydraulisch gedeelte van de machine, alsook bijv. de elektrische sensoren ed. op de tekening plaatsen. (Elektrische schema's zullen niet getekend moeten worden) Je wordt intern begeleid door een ervaren collega die er reeds een 6tal jaar werkt.

  • Medewerk(st)er payroll (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit: 1) het administratieve luik voor het interimgebeuren: prestatiestaten doorgeven, facturen controleren,... 2) opleidingen organiseren 3) payroll (Protime / sociaal secretariaat) 4) administratieve taken: arbeidsongevallen aangeven, administratie voor educatief verlof, grensarbeiders,...

  • ploegbaas metser (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HERBO

    Type: Vaste Job

    leiding geven over een ploeg metsers plan lezen meewerkend ploegbaas

Zoek naar antwoorden van terwingen,alain in sociale netwerken
Look for responds of terwingen,alain in social networks

Lees alle opmerkingen voor terwingen,alain. Laat een reactie achter voor terwingen,alain. terwingen,alain bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for terwingen,alain. Leave a respond for terwingen,alain. terwingen,alain on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie terwingen,alain op de google maps. Adres en contacten terwingen,alain
Location of terwingen,alain on the google maps. Address and contacts of terwingen,alain

Andere gerelateerde bedrijven als come terwingen,alain terwingen,alain: BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon | Simon J SPRL | Legros P | RIGAUMONT & Fils Ets | Office Hanssens sprl

Other related companies as terwingen,alain: BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon | Simon J SPRL | Legros P | RIGAUMONT & Fils Ets | Office Hanssens sprl

terwingen,alain is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio zonhoven limburg 3520 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is terwingen,alain, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07570648193. Het bedrijf terwingen,alain bevindt zich op het adres: merelstraat 42. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 461,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 687,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in terwingen,alain zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van terwingen,alain is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van terwingen,alain is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van terwingen,alain, openstaande posities, locatie van terwingen,alain op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

terwingen,alain is a company, that was registered 2007 in zonhoven limburg 3520 - BE region, Belgium. Full name of company is terwingen,alain, company assigned to the tax number BE07570648193. The company terwingen,alain is located at the address: merelstraat 42. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 461,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 687,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in terwingen,alain were not found.
The main activity of terwingen,alain is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of terwingen,alain is not available. You also can look at reviews of terwingen,alain, open positions, location of terwingen,alain on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over terwingen,alain, zonhoven limburg 3520 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf terwingen,alain, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about terwingen,alain, zonhoven limburg 3520 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company terwingen,alain, employees, financial statistics.