BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon

Contactgegevens BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon

Regio (region): Sint-Lievens-Houtem (Vlierzele), België

Adres (address): Strijmeers 28,9520, België

Telefoon (phone): 053 80 51 42; 0475 79 21 40; 0478 56 32 71 053 80 51 42; 0475 79 21 40; 0478 56 32 71

Fax (fax): 053 80 51 42 053 80 51 42

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon
Products information BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon

BTW identificatienummer (tax): BE08155395507
Ondernemingsnummer: 4996551513
Hoofdstad (capital): 934,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 263,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon
(Get full report from official database of BE for BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon
Addition kinds of activities for BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon

5995. Optische goederen winkels | Optical goods stores
336300. Aluminium sterven gietstukken | Aluminum die-castings
394904. Wintersportuitrusting | Winter sports equipment
20990402. Chili peper of poeder | Chili pepper or powder
32920400. Asbestvrije wrijvingsmaterialen | Asbestos friction materials
34449909. Metalen specialiteiten, niet gestempeld | Sheet metal specialties, not stamped
38230303. Gasstroom computers, industrieel proces type | Gas flow computers, industrial process type
39550103. Stencil papier, gelatine of spirit proces | Stencil paper, gelatin or spirit process
50469907. Weegschalen, behalve laboratorium | Scales, except laboratory
73890401. Kledingontwerpers, commercieel | Apparel designers, commercial

Werken bij BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon. Looking for open vacancies in other companies

  • Home Manager M/V gezocht te Sint-Martens-Latem voor 24u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een Home Manager(m/v) voor 24u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin die op zoek is naar een Home Manager van A tot Z. U bent een stabiel persoon die op lange termijn bij uw gastgezin wenst te werken. Discretie draagt u hoog in het vaandel en het huishouden zelf kent geen geheimen voor u! Werkt u graag zelfstandig en u bent loyaal met respect voor het materiaal? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • huishoudhulp Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

  • Student (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het op orde zetten van de productieomgeving. Dit doe je aan de hand van een veegmachine of doe je manueel.

  • winkelmedewerker - student (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • Student verkoop op vrijdag (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe winkel in hartje Leuven zijn we op zoek naar een jobstudent die elke vrijdag kan werken. Heb je affiniteit met interieur-fashion-juwelen? Dan is dit de geknipte bijverdienste voor jou. Je zal leveringen uitpakken, klanten helpen en geschenken inpakken. Je kan rekenen op een vaste studentenjob tot januari.

  • Elektromechanisch ingenieur - specialist elektrische installat (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Elektromechanisch ingenieur - specialist elektrische installaties Dit bedrijf, marktleider in de kunststofindustrie, heeft een internationaal karakter en meerdere vestigingen in België. Zij gaan op zoek naar een specialist in elektrische installaties, dit in regio Lokeren. Wil je werken in een sterke economische organisatie waar je de kans krijgt om uw talenten maximaal te ontplooien, waar de werknemers centraal staan en een bedrijf dat makkelijk bereikbaar is? Dan is deze opportuniteit zeker iets voor jou. Taken Je begeleidt een klein team van techniekers en stuurt deze aan Je lost diverse elektrische en mechanische problemen op in de productieafdelingen Je rapporteert rechtstreeks aan de elektrisch verantwoordelijke en tevens functioneer je als zijn rechterhand Je werkt voornamelijk hands-on maar je neemt ook administratieve taken op Je voert voorbereidend werk uit, je werkt de elektrische schema's uit Je bewaakt de vooruitgang van de verschillende projecten waaraan je werkt Je communiceert regelmatig met leveranciers

  • Klinisch psycholoog (m/v) (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: PSYCHOLOGISCH CENTRUM TEMSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychologisch Centrum Temse is een groepspraktijk in volle ontwikkeling van erkende psychologen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Meer info over onze praktijk kan je vinden op www.psychologischcentrumtemse.be Als klinisch psycholoog zal je instaan voor het ondersteunen en begeleiden van volwassenen. Je geeft individuele begeleiding, maar er is ook de mogelijkheid om groepstrainingen of workshops (thema's worden onderling besproken) te geven. Daarnaast zal je ook deelnemen aan het teamoverleg en de intervisie. Op die manier zal je meehelpen aan de uitbouw van onze praktijk.

  • Kapper / Hairextensionstyliste (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Maison Maite

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter vervanging van een zwangerschap van 1 van onze vaste teamsleden in Styling Lounge Hasselt zoeken wij 1 kapper met een passie voor lang haar. Je staat in voor het ontvangst van de klanten & het plaatsen + opvolgen van allerhande hairextensiontechnieken. Een kappersdiploma en/of 1j ervaring in de kapperswereld is een must maar een extra hairextensiontraining krijg je natuurlijk van ons. Wil je na haar terugkomst graag in het team blijven, dan bekijken wij heel graag de mogelijkheden Solliciteren : [email protected]

  • Koetswerkherstellers / carrossiers (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Garage TRAEN NOEL

    Type: Werfreserve

    Je brengt een herstelling van het koetswerk van voertuigen tot een goed einde Je herstelt of vervangt beschadigde stukken, soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij Je voert activiteiten uit op het gebied van plaatwerk, richten, voorbereiden, eventueel spuiten en afwerken Je meet en controleert met meetgereedschappen, meter, wieluitlijning, ...

  • Verpleegkundige/Zorgkundige HALLE/VILVOORDE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor onze klanten in Halle en in Vilvoorde zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleeg- en zorgkundigen die graag willen bijwerken op één van de volgende afdelingen: Geneeskunde, Geriatrie, Cardiopulmonaire Revalidatie, Heelkunde, SP Loco, Palliatieve Zorgen, Psychogeriatrie, Spoed, INZO, Oncologie, Dagziekenhuis, Materniteit, Loopwaak, Recovery Endo, Orthopedagogie, etc. Het gaat zowel om vroeg, laat en nachtdiensten; Je job: - Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, zorg en begrip centraal staan. - je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging: klaarzetten medicatie, inspuitingen, bloedafnames, wondzorg, etc. Je profiel: - Je hebt een diploma van Verpleegkundige of Zorgkundige - Je typeert je door je enthousiasme, motivatie, leergierigheid, stressbestendigheid en zorgzaamheid - Je hebt een goed observatievermogen en bent in staat situaties goed in te schatten - Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team - Computerkennis vormt een pluspunt - Je beschikt over een goede teamgeest en sociale vaardigheden - Je bent stipt en bereid om met een variabel uurrooster te werken

  • Verzorgende in de thuiszorg regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als polyvalent verzorgende sta je in voor de zorg van bejaarden en hulpbehoevenden aan huis. Huishoudelijke taken zoals koken, wassen, strijken, poetsen en boodschappen doen behoren tot je dagelijkse taken. Occasioneel kan je ook opdrachten uitvoeren als oppas zieke kinderen en kraamzorg. Een vlinder verzorgende heeft een variabel uurrooster. Je werkt doorgaans 28u/week. Flexibel zijn is als vlinder verzorgende wel een must, maar biedt anderzijds ook veel variatie en afwisseling. Er is ondersteuning door een sectorverantwoordelijke met wie je maandelijks samenkomt.

  • Medewerker Frituur (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: VAN LONDERSELE NATHALIE

    Type: Flexijob

    Ben jij de gemotiveerde medewerker waar we naar zoeken om mee te helpen in de frituur? Takenpakket: Je staat in voor het bakken van frietjes, bijhorende snacks en burgers. Je hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken! Ook kassawerk schrikt je niet af.

Zoek naar antwoorden van BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon in sociale netwerken
Look for responds of BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon. Laat een reactie achter voor BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon. BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon. Leave a respond for BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon. BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon op de google maps. Adres en contacten BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon
Location of BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon on the google maps. Address and contacts of BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon: Van Ginderachter D | AD Garage Adriaansen G | Auspert & Cie SPRL | EURO-ART | POLYVAL ENGINEERING G.C.V. NV

Other related companies as BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon: Van Ginderachter D | AD Garage Adriaansen G | Auspert & Cie SPRL | EURO-ART | POLYVAL ENGINEERING G.C.V. NV

BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Sint-Lievens-Houtem (Vlierzele), België. De volledige naam van het bedrijf is BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08155395507. Het bedrijf BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon bevindt zich op het adres: Strijmeers 28,9520. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 934,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 263,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon, openstaande posities, locatie van BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon is a company, that was registered 2016 in Sint-Lievens-Houtem (Vlierzele) region, Belgium. Full name of company is BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon, company assigned to the tax number BE08155395507. The company BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon is located at the address: Strijmeers 28,9520. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 934,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 263,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon were not found.
The main activity of BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon is not available. You also can look at reviews of BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon, open positions, location of BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon, Sint-Lievens-Houtem (Vlierzele): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon, Sint-Lievens-Houtem (Vlierzele): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon, employees, financial statistics.