CPE HAINAUT NAMUR

Contactgegevens CPE HAINAUT NAMUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CPE HAINAUT NAMUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

CPE HAINAUT NAMUR

Regio (region): Charleroi (Marchienne-au-Pont), België

Adres (address): Rue Chapelle Beaussart 80,6030, België

Telefoon (phone): 071 36 11 31 071 36 11 31

Fax (fax): 071 36 15 00 071 36 15 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CPE HAINAUT NAMUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CPE HAINAUT NAMUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CPE HAINAUT NAMUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CPE HAINAUT NAMUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CPE HAINAUT NAMUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CPE HAINAUT NAMUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CPE HAINAUT NAMUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CPE HAINAUT NAMUR
Products information CPE HAINAUT NAMUR

BTW identificatienummer (tax): BE03565856933
Ondernemingsnummer: 4812530517
Hoofdstad (capital): 500,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 165,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in CPE HAINAUT NAMUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CPE HAINAUT NAMUR
(Get full report from official database of BE for CPE HAINAUT NAMUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor CPE HAINAUT NAMUR
Addition kinds of activities for CPE HAINAUT NAMUR

02140202. Schapenvoederboerderij | Sheep feeding farm
02790303. Ratelslangboerderij | Rattlesnake farm
09130101. Clams, graven van | Clams, digging of
35780300. Bankmachines | Banking machines
36770101. Constante impedantie transformatoren | Constant impedance transformers
37110301. Amfibische motorvoertuigen, assemblage van | Amphibian motor vehicles, assembly of
37280000. Vliegtuigonderdelen en -uitrusting, nec | Aircraft parts and equipment, nec
51990407. Rayon garens | Rayon yarns
87110200. Industriële ingenieurs | Industrial engineers

Werken bij CPE HAINAUT NAMUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CPE HAINAUT NAMUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CPE HAINAUT NAMUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CPE HAINAUT NAMUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Klantenadviseur met een hart voor dier en tuin (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een enthousiaste medewerker (m/v) voor de functie van klantenadviseur/verkoop. Taken: - je komt terecht in een professioneel team waar je mag rekenen op een doorgedreven opleiding je maakt kennis met de winkel, de producten en de processen je leert hoe we bij advies en service verlenen aan onze klanten vervolgens trainen we je in het beheer van je rayons : bevoorrading, productplacement, merchandising je schept plezier in het contact met klanten en ondersteunt hen met deskundig advies je gaat geen uitdaging uit de weg en je wil ook in de toekomst blijven bijleren

  • Labo medewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die koptrekker is wereldwijd in de nonwoven sector ben ik op zoek naar een laborant. Na je lekkere kop koffie doe je jouw labjas aan en ga je onmiddelijk aan de slag. Dagelijks voer je verschillende laboproeven uit op vezels die gebruikt worden voor onze producten te vervaardigen, je bekijkt de samenstelling en microscopische bouw. Je hebt met andere woorden een heel scherp oog. Rapporteren doe je zowel administratief als mondeling aan de Lab Manager. Je staat eveneens in voor de uitvoering van testen op de labotoestelling en bent verantwoordelijk voor onderhoud- en calibratie opdrachten. Je bent steeds als eerste op de hoogte wanneer er nieuwe testmethodes op de markt komen en past deze graag toe op jouw project.

  • Kwaliteitscontroleur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een kwaliteitscontroleur. Je takenpakket: - kwaliteitscontrole van de binnenkomende goederen - kwaliteitscontrole van de afgewerkte stukken - verpakking en verzending van de afgewerkte stukken

  • Poetshulp regio Linter (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: IRON MURPHY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Kalmthout (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Studenten (18+) - orderpicken - zomervakantie - Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die kunnen werken tijdens de zomervakantie. Je voert algemeen magazijnswerk uit en werkt in dagdienst/2 ploegen.

  • zaalbediening weekend-hulp student of flexie-job (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE OUDE NOTELAAR

    Type: Studentenjob

    zaalbediening weekend-hulp student of flexie-job

  • Onderhoudstechnieker Regio Eeklo-Gent - 2 ploegen (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een voedingsfirma, in de regio van Eeklo, is AGO Technics op zoek naar een onderhoudstechnieker – 2 ploegen. Als onderhoudstechnieker word je allround ingezet op zowel het preventie als curatieve onderhoud. Onder meer volgende taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud volgens een bepaalde planning. Hiervoor krijg je wekelijks de planning door, om onder meer het oliepeil te controleren, de machine te smeren, na te kijken indien er wisselstukken moeten worden aangekocht,... Hiernaast sta je uiteraard in voor het algemeen onderhoud en herstellingen. Wanneer er zich een storing of machinebreuk voordoet, ben jij, samen met je collegas verantwoordelijk om de machine zo snel mogelijk terug operationeel te maken. Deze storingen krijgen altijd voorrang op het preventieve onderhoud. Als derde luik ben je ook inzetbaar bij het installeren van nieuwe machines. Indien je hiernaast ruimte ziet voor verbeteringen of ideeen hebt voor optimalisatie, breng je deze aan en sta je in voor de uitwerking hiervan. Overkoepeld ben je steeds open communicatief naar je verantwoordelijke over de uitgevoerde taken. Hierbij hou je ook alles goed gedocumenteerd bij.

  • PREVENTIE- EN SECURITY ADVISOR (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Hays Zaventem

    Type: Vaste Job

    * Retail sector * Preventieadviseur niveau 1 * Anderlecht Hays Construction & Property is op zoek naar een preventieadviseur en security-adviseur voor een bekende internationale klant in de retailsector. Als preventieadviseur ben je de persoon die instaat voor het verzekeren van het welzijn van je collega's en de klanten. Je zal bestaande en nieuwe risico's identificeren en tot het minimum beperken. Daarnaast sta je ook in voor het vermijden van diefstal en fraude binnen deze retailomgeving. Je zal hierbij de safety en security strategie implementeren en procedures standaardiseren. Je draagt de verantwoordelijkheid over de EHBO-ploeg en op strategisch vlak zal je samen met de verantwoordelijke de budgetten beheren en opvolgen.

  • DOCENTEN ENGELS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis Engels aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • zaalmedewerker/ hulp in atelier (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRAITEUR MARKEY

    Type: Flexijob

    Als flexijob kun je op verschillende dagen tewerk gesteld worden, zowel weekend of weekdagen. Je bent flexibel en wilt meegaan met onze traiteurdienst beginnende bereidingen in traiteurzaak kunnen ook tot je taak behoren

Zoek naar antwoorden van CPE HAINAUT NAMUR in sociale netwerken
Look for responds of CPE HAINAUT NAMUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor CPE HAINAUT NAMUR. Laat een reactie achter voor CPE HAINAUT NAMUR. CPE HAINAUT NAMUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CPE HAINAUT NAMUR. Leave a respond for CPE HAINAUT NAMUR. CPE HAINAUT NAMUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CPE HAINAUT NAMUR op de google maps. Adres en contacten CPE HAINAUT NAMUR
Location of CPE HAINAUT NAMUR on the google maps. Address and contacts of CPE HAINAUT NAMUR

Andere gerelateerde bedrijven als come CPE HAINAUT NAMUR CPE HAINAUT NAMUR: Buck Heissmann NV | Leuco NV | Gheysens Consulting | Schepers Vleesbedrijf NV | Pro-Def NV

Other related companies as CPE HAINAUT NAMUR: Buck Heissmann NV | Leuco NV | Gheysens Consulting | Schepers Vleesbedrijf NV | Pro-Def NV

CPE HAINAUT NAMUR is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Charleroi (Marchienne-au-Pont), België. De volledige naam van het bedrijf is CPE HAINAUT NAMUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03565856933. Het bedrijf CPE HAINAUT NAMUR bevindt zich op het adres: Rue Chapelle Beaussart 80,6030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 500,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 165,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in CPE HAINAUT NAMUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CPE HAINAUT NAMUR is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CPE HAINAUT NAMUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CPE HAINAUT NAMUR, openstaande posities, locatie van CPE HAINAUT NAMUR op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CPE HAINAUT NAMUR is a company, that was registered 2007 in Charleroi (Marchienne-au-Pont) region, Belgium. Full name of company is CPE HAINAUT NAMUR, company assigned to the tax number BE03565856933. The company CPE HAINAUT NAMUR is located at the address: Rue Chapelle Beaussart 80,6030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 500,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 165,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in CPE HAINAUT NAMUR were not found.
The main activity of CPE HAINAUT NAMUR is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CPE HAINAUT NAMUR is not available. You also can look at reviews of CPE HAINAUT NAMUR, open positions, location of CPE HAINAUT NAMUR on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CPE HAINAUT NAMUR, Charleroi (Marchienne-au-Pont): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CPE HAINAUT NAMUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CPE HAINAUT NAMUR, Charleroi (Marchienne-au-Pont): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CPE HAINAUT NAMUR, employees, financial statistics.