Pro-Def NV

Contactgegevens Pro-Def NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pro-Def NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pro-Def NV

Regio (region): Beersel (Lot), België

Adres (address): Bergensesteenweg 79,1651, België

Telefoon (phone): 02 331 31 30 02 331 31 30

Fax (fax): 02 334 98 09 02 334 98 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pro-Def NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pro-Def NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pro-Def NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pro-Def NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pro-Def NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pro-Def NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pro-Def NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pro-Def NV
Products information Pro-Def NV

BTW identificatienummer (tax): BE05438476562
Ondernemingsnummer: 8743988037
Hoofdstad (capital): 336,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 383,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Pro-Def NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pro-Def NV
(Get full report from official database of BE for Pro-Def NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pro-Def NV
Addition kinds of activities for Pro-Def NV

593200. Gebruikt winkelartikelen | Used merchandise stores
824400. Bedrijfs- en secretariële scholen | Business and secretarial schools
07210103. Boomgaard en wijnkirurgie diensten | Orchard tree and vine surgery services
28340404. Zadels, farmaceutisch | Lozenges, pharmaceutical
38279909. Lichtbronnen, standaard | Light sources, standard
76992202. Aviation propeller en blade reparatie | Aviation propeller and blade repair
87420400. Industrie specialist consultants | Industry specialist consultants

Werken bij Pro-Def NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pro-Def NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pro-Def NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pro-Def NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE - parttime distributie regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op zoek naar een bijverdienste? Een firma te Roeselare is op zoek naar een afroepchauffeur om haar planning te versterken. Je voorziet transport in België, Duitsland en Frankrijk: volle vrachten en deelvrachten. Het transport omvat voornamelijk palletwerk (geen voeding) en je bent op baan met trekker-oplegger-baché, waarbij je zal lossen met een elektische transpallet of kooiaap. Gemiddeld maak je drie tot vier stops per dag. Je werkt meerdere dagen per week, waarbij je ook kan uitslapen. Dit is uiteraard af te spreken. De firma is tevens makkelijk bereikbaar (langs de autosnelweg, afrit Tielt/Roeselare-Beveren). Indien afgesproken kan je ook de trekker thuis stellen.

 • Enthousiaste HVAC techniekers/monteurs (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: Konvert Interim Lier

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Zandhoven zijn wij op zoek naar HVAC techniekers/monteurs. Dus ben je iemand die beschikt over volgende vaardigheden: * Het indienststellen van nieuwe koelinstallaties (demontage en montage) en zelfs volledig vernieuwen; * Het oplossen van technische defecten op het vlak van airconditioning, verwarming en ventilatie - veel problemen zijn van elektrotechnische aard; * Breed technisch ingezet kan worden (o.a. koeltechnieken) en in aanraking komen met diverse moderne technologieën en technieken; * Verbetervoorstellen kunnen formuleren en de huidige manieren van werken verbeteren en samen met de collega's technische zaken verder op punt stellen; dan kan je nu online solliciteren via [email protected] of eens langskomen bij ons op kantoor.

 • werfleider (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als werfleider ben je dagelijks op de bouwplaats om de werken van de onderaannemers te coördineren en te optimaliseren. Je maakt een werkplanning op en doet hier een strikte opvolging van. Je organiseert de werf op een praktische wijze zodat de werken efficiënt verlopen. Je controleert de lastenboeken. Je voert controle uit op de check-in at work. Je bent het aanspreekpunt voor de bouwheer. Je controleert de vorderingsstaten. Het uitvoeren van een eindcontrole.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Merksem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Oordegem/Massemen/Westrem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OORDEGEM)

  Regio: OORDEGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP (M/V) DAMME (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Bijverdienste in de horeca - studenten/flexi (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een restaurant in Menen zijn wij op zoek naar iemand om telkens op vrijdag van 10u tot 15u te komen helpen, om: - te poetsen - af te wassen - te helpen in de zaal en keuken

 • Stage IT (SINT-GILLIS)

  Regio: SINT-GILLIS

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1670801-inline.html?cid=Partner_VDAB Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met je collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Smals biedt verschillende stages aan in diverse technologische domeinen.

 • Mechanieker (h/f) (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

  Type: Vaste Job

  Mechanieker (M/V) (Regio Brakel) Konvert Oudenaarde zoekt een mechanieker voor een groeiende KMO gespecialiseerd in mechanische herstellingen, slijtvaste coatings, laswerken en onderhoud. Vanwege de groei van de organisatie zijn we op korte termijn op zoek naar een mechanieker. Functieomschrijving: • Monteren en demonteren van sassen, sluizen en kleppen • Opschuren en draaien van flenzen, rotors, stators, rollen, astappen, etc. • Controles uitvoeren: visuele controle, maten en toleranties controleren • Meedenken om je werk zo kwalitatief en efficiënt mogelijk te organiseren • Maturiteit en verantwoordelijkheidszin zijn belangrijke pijlers in deze functie • Je zal opgeleid worden en nauw samenwerken met onze ervaren mechaniekers

 • Engineering assistant (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Talentus Gent

  Type: Vaste Job

  Als engineering assistant kom je terecht in een vooruitstrevende, dynamische omgeving. Je takenpakket zal bestaan uit onderstaande taken: Je staat in voor het ontwerpen en het implementeren van PLC-programma's en visualisaties. Dit doe je voor zowel noodstroomoplossingen als WKK-installaties. Je denkt mee over nieuwe concepten en technologieën binnen het vakgebied. Je staat in voor het aftesten in de werkplaats, de installatie, de ingebruiknamen en opleidingen van de operatoren bij de klant. Je werkt in een hecht team en rapporteert aan diverse project managers.

 • FLEURISTE SUR TOURNAI (TOURNAI)

  Regio: TOURNAI

  Bedrijf: FORUM JOBS MOUSCRON

  Type: Werfreserve

  Vous avez un gout prononcé pour la décoration. Vous créez des compositions florales en fleurs fraiches ou artificielles destinées à la vente. En fonction de vos envies, vous prenez alors votre role de conseiller très au serieux. Vous verifiez l'achat des stocks, selectionnez les fleurs mais également les chouchouter fait partie de votre quotidien Een volledig overzicht van onze vacatures vindt u op

Zoek naar antwoorden van Pro-Def NV in sociale netwerken
Look for responds of Pro-Def NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pro-Def NV. Laat een reactie achter voor Pro-Def NV. Pro-Def NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pro-Def NV. Leave a respond for Pro-Def NV. Pro-Def NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pro-Def NV op de google maps. Adres en contacten Pro-Def NV
Location of Pro-Def NV on the google maps. Address and contacts of Pro-Def NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Pro-Def NV Pro-Def NV: A.C.C. SPRL | ESAB SA | De Smedt BVBA | BARTHOLOMEEUSEN ROGER | Gateway N.V.

Other related companies as Pro-Def NV: A.C.C. SPRL | ESAB SA | De Smedt BVBA | BARTHOLOMEEUSEN ROGER | Gateway N.V.

Pro-Def NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Beersel (Lot), België. De volledige naam van het bedrijf is Pro-Def NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05438476562. Het bedrijf Pro-Def NV bevindt zich op het adres: Bergensesteenweg 79,1651. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 336,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 383,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Pro-Def NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pro-Def NV is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pro-Def NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pro-Def NV, openstaande posities, locatie van Pro-Def NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Pro-Def NV is a company, that was registered 2013 in Beersel (Lot) region, Belgium. Full name of company is Pro-Def NV, company assigned to the tax number BE05438476562. The company Pro-Def NV is located at the address: Bergensesteenweg 79,1651. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 336,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 383,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Pro-Def NV were not found.
The main activity of Pro-Def NV is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Pro-Def NV is not available. You also can look at reviews of Pro-Def NV, open positions, location of Pro-Def NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pro-Def NV, Beersel (Lot): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pro-Def NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pro-Def NV, Beersel (Lot): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pro-Def NV, employees, financial statistics.