mosaic bvba

Contactgegevens mosaic bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data mosaic bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

mosaic bvba

Regio (region): Gavere, OVL B9890 - BE, België

Adres (address): Baaigemstraat 63, België

Telefoon (phone): 402)438-7683 402)438-7683

Fax (fax): +32 (69) 495-78-51 +32 (69) 495-78-51

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) mosaic bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "mosaic bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "mosaic bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van mosaic bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen mosaic bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of mosaic bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees mosaic bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti mosaic bvba
Products information mosaic bvba

BTW identificatienummer (tax): BE01352935791
Ondernemingsnummer: 4971557617
Hoofdstad (capital): 445,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 778,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in mosaic bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor mosaic bvba
(Get full report from official database of BE for mosaic bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor mosaic bvba
Addition kinds of activities for mosaic bvba

369905. Beveiligingsapparatuur | Security devices
421204. Verhuizen diensten | Moving services
13219909. Natuurlijke benzine productie | Natural gasoline production
23390401. Down-filled jassen, jassen en vests: vrouwen en missen ' | Down-filled coats, jackets, and vests: women's and misses'
26790900. Kartonproducten, uitgezonderd sterven | Cardboard products, except die-cut
34439910. Missile silo's en componenten, metalen plaat | Missile silos and components, metal plate
36510104. Klokradio's | Clock radios
50649906. Magnetronovens, niet-commercieel | Microwave ovens, non-commercial

Werken bij mosaic bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in mosaic bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor mosaic bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for mosaic bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: AGO JOBS & HR GENT-ZEEHAVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf vult vaten met allerlei soorten oliën zoals fakkelolie, olie voor zibro camin vuren... Hier zijn we op zoek naar een kwalitatieve reachtruckchauffeur die de goederen stockeert in het magazijn. Ook eens meehelpen aan de lijn,behoort hier tot jouw takenpakket.

  • Orderpicker daguren (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gedreven all-round magazijnier met reeds je eerste ervaring als orderpicker. Dan bent u de persoon naar wie wij op zoek zijn. Voor één van onze klanten in sint-katelijne- waver, actief in de natuurvoedings- en biowinkels, zoeken wij orderpickers dat met de volle 100% achter de dagverse producten staan.

  • Onderhoudstechnieker - automatisch magazijn 2 ploegen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij aan de slag gaan bij een bedrijf dat: luistert naar zijn werknemers? zijn werknemers soigneert? een job op lange termijn aanbiedt? en verschillende doorgroeimogelijkheden heeft? Dan stellen wij jou graag volgende job voor om je vingers bij af te likken!Geen ervaring noodzakelijk Forum Jobs zoekt namelijk een operator die interesse heeft om door te groeien naar een technieker. Je hoeft hiervoor geen technische opleiding te hebben maar wel wat technisch inzicht hebben. Het bedrijf is bereid om jou alles intern aan te leren. Binnen het bedrijf zijn er verschillende lijnen die bemand worden door productiemedewerkers, operatoren en een ploegchef. Wegens de bouw van een volautomatisch hoogbouwmagazijn gaat de firma op zoek naar versterking voor de technische dienst.Takenpakket als technisch operator Je bent verantwoordelijk voor het functioneren van het hoogbouwmagazijn. Je voert regelmatig controles uit op kritische punten. Je biedt ondersteuning bij het onderhoud van rollend materieel (heftrucks, reachtrucks, etc.), gebouwen en installaties. Je lost technische storingen op, zowel op mechanisch als elektrotechnisch vlak. Je werkt in een 2 ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag.

  • Monteur regio Limburg (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur regio Limburg draag je mede zorg om onze machines in de regio in een optimale technische en optische staat te houden voor onze klanten. Je wordt breed ingezet voor monteurswerkzaamheden aan al onze verhuurartikelen. Je gaat met depots samenwerken om de verhuurvloot in een optimale conditie te houden tevens behoren storingen op verplaatsing bij de klant tot je werkzaamheden. Om deze taken goed uit te kunnen voeren krijg je de beschikking over een goed uitgeruste servicewagen een Ipad en een telefoon.

  • Technieker - Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven techniekers! Machines mechanisch en technisch ontleden. Oplossen van storingen en defecten. Plaatsen en installeren van nieuwe machines. Opleiding voorzien bij de klant.

  • bobijnopzetter m/v (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Wielsbeke zijn wij op zoek naar een bobijnopzetter

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • JOBSTUDENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AMICUS

    Type: Studentenjob

    Periode: in het weekend (zaterdag) tijdens schooljaar en/of vakantieperiodes 2018-2019; We zoeken een enthousiaste medewerker voor de administratieve verwerking in ons vastgoedkantoor. Wil je een gevarieerde en boeiende job die je voldoening en erkenning geeft? Je bent heel gemotiveerd, punctueel en je hebt een goeie computerkennis (word)? Neem dan zo vlug mogelijk contact met ons op.

  • Plaatser veranda’s, ramen en deuren te Alken (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PRES - ALL REEKMANS

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van ramen, deuren en hoogwaardige veranda's plaatsen en assembleren. Schrijnwerkerelementen verzagen volgens het plan. Elementen plaatsen en vastzetten met haken, geleiders, hoekijzers,..Het glaswerk op een drager plaatsen en vastzetten (glaslatten, neopreendichtingen, kit, stutten,...). De waterdichtheid en de isolatie controleren. Het geheel van drager en frame waterdicht maken en dichtingen ed plaatsen.

  • Elektromechanieker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic, afdeling Wevelgem, is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaren ervaring als elektromechanieker. Met meer dan 500 klantgerichte top-techniekers is Logi-technic bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building; Je zal als elektromechanieker in opdracht van Logi-technic werken op locatie. Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en je voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis, ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coördinatoren, Account Managers, Techniekers, Safety Managers,…Zij zullen klaar staan om jou in alles te ondersteunen.

  • Zelfstandig PSYCHOLOOG/PSYCHOTHERAPEUT (M/V) Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: OOSTERVELD PSYCHOTHERAPIEPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar iemand die : de master of de bachelor heeft afgerond in de psychologie of in een relevante humane studierichting* een langdurige psychotherapie opleiding heeft afgerond of minstens in het derde jaar zit geïnteresseerd is om met EMDR te werken enthousiast wordt van het werken in de eigen specialiteit: kinderen, jongeren en/of volwassenen die vlot autonoom functioneert als zelfstandig psychotherapeut m/v, maar ook zin heeft om zich te engageren voor een team en deel te nemen aan onze teamwerking (met teamvergaderingen, intervisie, cliëntoverleg en sporadische teamactiviteiten) en er niet voor terugdeinst om samen met collega's nieuwe projecten uit te werken Iemand die zich wil engageren en continuïteit in zijn werk kan bieden En die op termijn minstens twee dagen per week kan werken (we bieden veel flexibiliteit om dit op te bouwen, je mag in het begin minder werken). * De aangeduide studiegebieden in het aparte vak rechts bovenaan 'Vereiste Studies' zijn enkel indicatief en niet exclusief.

  • Klusjesman West-Vlaanderen Regio Ieper - Poperinge - Wervik (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van mosaic bvba in sociale netwerken
Look for responds of mosaic bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor mosaic bvba. Laat een reactie achter voor mosaic bvba. mosaic bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for mosaic bvba. Leave a respond for mosaic bvba. mosaic bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie mosaic bvba op de google maps. Adres en contacten mosaic bvba
Location of mosaic bvba on the google maps. Address and contacts of mosaic bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come mosaic bvba mosaic bvba: Delta Concept Group SA | Peeters Jef BVBA | Clinique Veterinaire Spa | Herr Peusgen | Groupe Detry Freres

Other related companies as mosaic bvba: Delta Concept Group SA | Peeters Jef BVBA | Clinique Veterinaire Spa | Herr Peusgen | Groupe Detry Freres

mosaic bvba is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Gavere, OVL B9890 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is mosaic bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01352935791. Het bedrijf mosaic bvba bevindt zich op het adres: Baaigemstraat 63. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 445,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 778,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in mosaic bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van mosaic bvba is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van mosaic bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van mosaic bvba, openstaande posities, locatie van mosaic bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

mosaic bvba is a company, that was registered 2007 in Gavere, OVL B9890 - BE region, Belgium. Full name of company is mosaic bvba, company assigned to the tax number BE01352935791. The company mosaic bvba is located at the address: Baaigemstraat 63. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 445,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 778,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in mosaic bvba were not found.
The main activity of mosaic bvba is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of mosaic bvba is not available. You also can look at reviews of mosaic bvba, open positions, location of mosaic bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over mosaic bvba, Gavere, OVL B9890 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf mosaic bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about mosaic bvba, Gavere, OVL B9890 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company mosaic bvba, employees, financial statistics.