van Nuijs Samy

Contactgegevens van Nuijs Samy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data van Nuijs Samy: address, phone, fax, email, website, opening hours

van Nuijs Samy

Regio (region): 1620 - Drogenbos - Belgium, België

Adres (address): 54 Rue de la Brasserie, België

Telefoon (phone): +32 (16) 210-72-77 +32 (16) 210-72-77

Fax (fax): +32 (57) 897-76-85 +32 (57) 897-76-85

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) van Nuijs Samy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "van Nuijs Samy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "van Nuijs Samy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van van Nuijs Samy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen van Nuijs Samy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of van Nuijs Samy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees van Nuijs Samy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti van Nuijs Samy
Products information van Nuijs Samy

BTW identificatienummer (tax): BE07652770996
Ondernemingsnummer: 1340850830
Hoofdstad (capital): 230,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 542,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in van Nuijs Samy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor van Nuijs Samy
(Get full report from official database of BE for van Nuijs Samy)

Aanvulling soorten activiteiten voor van Nuijs Samy
Addition kinds of activities for van Nuijs Samy

769499. Armatuurwikkelswinkels, nec | Armature rewinding shops, nec
23710200. Bont voeringen, afsnijdingen en nekpunten | Fur linings, trimmings, and neckpieces
26550400. Vezelkernen, rollen en bobbins | Fiber cores, reels, and bobbins
36340312. Radiatoren, elektrisch | Radiators, electric
38210301. Bunsen branders | Bunsen burners
38410420. Chirurgische lasers | Surgical lasers
38440000. Röntgenapparatuur en buizen | X-ray apparatus and tubes
50840606. Tractoren, industrieel | Tractors, industrial

Werken bij van Nuijs Samy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in van Nuijs Samy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor van Nuijs Samy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for van Nuijs Samy. Looking for open vacancies in other companies

  • Adjunct van de directie - ondersteunend aankoper (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dit houdt in dat hij/zij zal meehelpen om de zeer diverse behoeften die er zijn binnen de organisatie in te vullen. Voorbeelden van dergelijke behoeften zijn aankoop van voedingswaren, tuinmachines, elektrische toestellen, adviesverlening, meubilair¿ De aankoper komt terecht in een team van 9 aankopers dat wordt geleid door een leidinggevende. De dienst aankoop bestaat naast het team van aankopers ook uit het team bestellen en nazorg.

  • Zaal- en Keukenmedewerker (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een gekende brasserie in het hartje van Lier, zoeken wij een zaal- en keukenmedewerker.  Onze klant is opzoek naar een extra werkkracht voor de zaal en keuken.  Je zal dus zowel dranken als hapjes en maaltijden serveren Je behoudt steeds het overzicht over de zaal Je ruimt af en je maakt tafels schoon Je helpt in de keuken waar nodig 

  • Orderbegeleider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent binnen de serviceafdeling verantwoordelijk voor de volgende taken: • Je volgt de bestellingen op die je collega’s gemaakt hebben, je zorgt ervoor dat je de orderconfirmaties ontvangt en je volgt de bestellingen op. • Je bereidt orderpickings voor en bezorgt ze aan je collega’s van het magazijn; • Je zorgt voor de administratieve voorbereiding van de verzending van de orders. • Je verzorgt administratieve taken binnen de logistieke afdeling. • Je ondersteunt de collega’s van de planning. Je werkt van maandag tem vrijdag en dit in dag.

  • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) voltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Poetshulp Oud-Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent Bon'Ap Oostkamp (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Gemotiveerde student | Regio Halen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een van onze klanten, een stabiele onderneming, zoeken wij momenteel een student om ondersteuning te bieden op administratief vlak. Takenpakket: Je hebt contacten met interimkantoren; Je controleert de facturen van de uitzendkantoren; Je neemt enqu?tes af van de interne werknemers; Je verzorgt het klassement; Je springt bij waar nodig. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • chauffeurs CE (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Daels Transport

    Type: Vaste Job

    Chauffeur met rijbewijs CE - je werkt van ongeveer van 05u tot 17u van maandag tot vrijdag bij uitzondering kan het ook voorkomen dat je dient uit te slapen tijdens de week , je taak is de distributie van pallet goederen bij klanten 2 a 3 klanten per werkdag voornamelijk in Belgie , dit zowel leveren als het ophalen ,

  • Dispatcher chemie (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Als Dispatcher in dit chemisch gerelateerd bedrijf zorg je voor een tijdige en correcte levering bij de klanten. Je organiseert de bulkbeleveringen zodanig dat de afhaalquota gerespecteerd worden. Je houdt de transportkost zo laag mogelijk met een maximale klantentevredenheid als doelstelling. Je volgt de telemetrie op. Je werkt samen met je collega’s mee aan een beurtrol (wachtdienst) die noodoproepen of spoedtransporten verzekert na de diensturen.  Deze wachtdienst is weliswaar eerder beperkt. 

  • AFBRAAKWERKER (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: AS BUILDING

    Type: Vaste Job

    afbraak veranda's / ziekenhuizen strippen van gebouwen

  • Magazijnier / Orderpicker (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: TURBO'S HOET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Functie-inhoud: Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor het ontvangen, sorteren, kwaliteitscontrole en stockeren van turbo’s + onderdelen. Je registreert de verschillende turbo's op de computer. Je ondersteunt de orderpicking en verzending als er pieken zijn.

  • Lasser inox (TIG en HA) metaalbedrijf Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als inox lasser ziet jouw takenpakket er als volgt uit:  Samen met andere collega's sta je in de voormontage waar je verantwoordelijk bent voor het lassen en samentikken van verschillende structuren en onderdelen (inox) Je leest en interpreteert de montageplannen zodat je de juiste handelingen uitvoert  Er worden verschillende projecten toegewezen, waardoor je voldoende afwisseling hebt in de job Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische KMO actief binnen de metaalverwerkende industrie. 

Zoek naar antwoorden van van Nuijs Samy in sociale netwerken
Look for responds of van Nuijs Samy in social networks

Lees alle opmerkingen voor van Nuijs Samy. Laat een reactie achter voor van Nuijs Samy. van Nuijs Samy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for van Nuijs Samy. Leave a respond for van Nuijs Samy. van Nuijs Samy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie van Nuijs Samy op de google maps. Adres en contacten van Nuijs Samy
Location of van Nuijs Samy on the google maps. Address and contacts of van Nuijs Samy

Andere gerelateerde bedrijven als come van Nuijs Samy van Nuijs Samy: DERHAEG & JANSSEN BEDRIJFSCONSULENTEN BVBA | VAN WALLENDAEL L.V.W. | AXEL CANTAERT BVBA | Isabelle | Nortraco SA

Other related companies as van Nuijs Samy: DERHAEG & JANSSEN BEDRIJFSCONSULENTEN BVBA | VAN WALLENDAEL L.V.W. | AXEL CANTAERT BVBA | Isabelle | Nortraco SA

van Nuijs Samy is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio 1620 - Drogenbos - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is van Nuijs Samy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07652770996. Het bedrijf van Nuijs Samy bevindt zich op het adres: 54 Rue de la Brasserie. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 230,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 542,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in van Nuijs Samy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van van Nuijs Samy is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van van Nuijs Samy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van van Nuijs Samy, openstaande posities, locatie van van Nuijs Samy op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

van Nuijs Samy is a company, that was registered 2011 in 1620 - Drogenbos - Belgium region, Belgium. Full name of company is van Nuijs Samy, company assigned to the tax number BE07652770996. The company van Nuijs Samy is located at the address: 54 Rue de la Brasserie. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 230,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 542,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in van Nuijs Samy were not found.
The main activity of van Nuijs Samy is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of van Nuijs Samy is not available. You also can look at reviews of van Nuijs Samy, open positions, location of van Nuijs Samy on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over van Nuijs Samy, 1620 - Drogenbos - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf van Nuijs Samy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about van Nuijs Samy, 1620 - Drogenbos - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company van Nuijs Samy, employees, financial statistics.