AXEL CANTAERT BVBA

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • AXEL CANTAERT BVBA
Private companiesMembership Organizations • AXEL CANTAERT BVBA

Contactgegevens AXEL CANTAERT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AXEL CANTAERT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AXEL CANTAERT BVBA

Regio (region): Sint-Martens-Latem (Deurle), België

Adres (address): Xavier De Cocklaan 69,9831, België

Telefoon (phone): 09 282 24 44 09 282 24 44

Fax (fax): 09 282 26 55 09 282 26 55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AXEL CANTAERT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AXEL CANTAERT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AXEL CANTAERT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AXEL CANTAERT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AXEL CANTAERT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AXEL CANTAERT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AXEL CANTAERT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AXEL CANTAERT BVBA
Products information AXEL CANTAERT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04422241210
Ondernemingsnummer: 5385467529
Hoofdstad (capital): 212,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 372,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in AXEL CANTAERT BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AXEL CANTAERT BVBA
(Get full report from official database of BE for AXEL CANTAERT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AXEL CANTAERT BVBA
Addition kinds of activities for AXEL CANTAERT BVBA

3523. Landbouwmachines en -uitrusting | Farm machinery and equipment
335502. Aluminium staaf en bar | Aluminum rod and bar
672299. Beheerinvestering, open-end, nec | Management investment, open-end, nec
799304. Gokautomaten | Gambling machines
20910107. Stews, vis en zeevruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Stews, fish and seafood: packaged in cans, jars, etc.
22730302. Kunst pleinen: gedraaid papier, gras, riet, coir, sisal, enz. | Art squares: twisted paper, grass, reed, coir, sisal, etc.
37929908. Reiswagenchassis | Travel trailer chassis
57369900. Muziekinstrumenten winkels, nec | Musical instrument stores, nec
87480202. Economisch adviseur | Economic consultant
96119903. Energieontwikkeling en instandhoudingsbureau, overheid | Energy development and conservation agency, government

Werken bij AXEL CANTAERT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AXEL CANTAERT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AXEL CANTAERT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AXEL CANTAERT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Storingstechnieker (HERFELINGEN)

    Regio: HERFELINGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technieker sta je in voor het: instellen van nieuwe machines het onderhouden van bestaande machines  het verhelpen van storingen in het productieproces. Bedrijfsprofiel: Voor een gekend voedingsbedrijf, gelegen in de regio van Herfelingen, zijn we op zoek naar een technieker voor de vast nachtploeg.  

  • Magazijnier (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar een gedreven magazijnier. Je werkt in een opslagplaats van groenten en fruit. Jouw taken bestaan uit het in ontvangst nemen van goederen, controle uitvoeren op leveringen, stockeren van de goederen en klaarzetten voor vrachtwagens.

  • Productieoperator stansmachine - grafische sector (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek je een job in de grafische sector? Ben je een handige Harry/ Harriette? Sleutel je graag aan machines? Dan ben jij de operator die wij zoeken! Je wordt tewerkgesteld als stansoperator (2 ploegen) in een kartonverwerkend bedrijf in regio Lichtervelde. Als operator bent verantwoordelijk voor het functioneren van de stansmachine. Dit is de machine die de vorm van dozen prikt uit vellen karton.Wat houdt dit precies in? Je zorgt voor aanvoer van grondstoffen (o.a. vellen karton) aan de machine. Je zorgt voor een continuë doorstroom aan de machine. Je probeert defecten aan de machine op te lossen. Bij complexe problemen schakel je de hulp in van een technieker. Je helpt mee met het ombouwen van de machine bij productwissels.

  • polyvalent magazijnmedewerker (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als polyvalent magazijnmedewerker sta je in voor : Het voorbereiden en klaarzetten van klantorders. Laden & lossen van goederen. Kwaliteitscontrole bij inkomende goederen. Onderhouden van toonzaal. Begeleiden en voorbereiden van opnames in fotostudio. Monteren van meubelen. Beheer volledig beursmateriaal 'wanden dekoratie verlichting enz...) Op en afbouw beurzen begeleiden.

  • Op zoek naar een studentenjob in juni, juli, augustus en/of september | omgeving Herentals? (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar vakantiewerk in Herentals, Olen, Geel of Grobbendonk? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die kunnen werken in juni, juli, augustus en of september. Wij zijn op zoek naar studenten in verschillende sectoren: Productie en inpak Magazijnswerk/orderpicking Industriële reiniging Ondersteuning drukkerij Productiemedewerker voeding Technische sector

  • STUDENT ADMINISTRATIE 2 à 3 DAGEN PER WEEK (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten, een bedrijf actief in hygiëne- en proceschemie, zijn wij op zoek naar een jobstudent. Je zal basis administratieve taken uitvoeren en data inputten in het computersysteem. De werkuren en de werkdagen zijn bespreekbaar. Je werkt minstens 16u/week.

  • HR Business Partner Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Vaste Job

    Als HR Business Partner heb je de volgende verantwoordelijkheden: het ondersteunen van de business bij de dagelijkse werkzaamheden en alle ad-hoc HR gerelateerde vragen en omstandigheden die zich daarbij voordoen binnen de Cabinefabriek het adviseren en ondersteunen van de business bij de uitvoering van HR gerelateerde taken zoals personeelsbegeleiding & ontwikkeling, verzuimbegeleiding, beoordelen, etc je bent sparring partner van het management team en de HR Manager over onderwerpen als organisatiestructuur, duurzame inzetbaarheid, communicatie en stijl van leidinggeven het toezien op een juiste toepassing van arbeidsvoorwaarden, wet-en regelgeving en DAF-regelingen het regelen en organiseren van zaken zoals instroom van nieuwe medewerkers, opleidingsplanning en informatie over gewijzigde regelgeving, etc participeren in projecten die gericht zijn op proces- en kwaliteitsverbetering van de HR organisatie en de business Als HR Business Partner rapporteer je aan de HR Manager Cabinefabriek.

  • Infrastructure Engineer - Applications (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELEVATE PEOPLE

    Type: Vaste Job

    Elevate People is op zoek naar een enthousiaste medewerker die IT-infrastructuur en Applications als een uitdaging beschouwt. Ben jij de gedreven professional die daarnaast beschikt over goede contactuele eigenschappen? Heb je een uitgesproken interesse en stevige basis in alles wat met IT-Infrastructuur te maken heeft? Ben je gefascineerd door bedrijf kritische applicaties? Dan heeft Elevate People een uitdaging op maat voor jou! Installeren en onderhouden van diverse systemen en software Uitvoeren van de administratieve handelingen hierrond Meewerken aan het automatiseren van taken die momenteel manueel gebeuren Assisteren bij technische realisaties en verzorgen van de nodige installaties en configuraties van hard-en systeemsoftware Op een proactieve en kritische manier de IT-omgeving van de interne klant onderzoeken en het formuleren van nodige verbeteringsvoorstellen Het up-to-date houden van procedures 2de en 3de lijn ondersteuning bieden bij incidenten om zo onderbreking van de werkzaamheden van de eindgebruiker te beperken of voorkomen

  • Seksuoloog (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de therapiesessies en begeleiding van koppels. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Pediatrisch Kinesitherapeut (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FLINK!

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig kinesitherapeut binnen de multidisciplinaire groepspraktijk Flink! in Stekene. De doelgroep bestaat uit kinderen van 0 tot 16 jaar. Diverse problematieken komen aan bod en worden bekeken vanuit een ruim kader. Na de schooluren gaat de therapie in de praktijk door, tijdens de lesuren zijn er ook school- en huisbezoeken.

  • Productiemedewerker (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant in Alken gespecialiseerd in het vervaardigen van voornamelijk rubberen producten voor de farmaceutische sector, zijn we op zoek naar productiemedewerkers. In de mengafdeling worden de grondstoffen gemengd en voorgevormd tot blokken. In het begin zal je het merendeel van je tijd spenderen aan het afnemen van de blokken van de band. Er wordt een interne opleiding voorzien om alles goed onder de knie te krijgen. Je bent een harde werker, flexibel ingesteld en gemotiveerd. Je bent bereid om in een 2-ploegensysteem te werken of in een vaste nachtpost. Je krijgt een aantrekkelijk loon, aangevuld met maaltijdcheques en ploegenpremies. Ben jij onze ideale kandidaat? Neem dan snel contact met ons op via het nummer 011/22.99.85 of stuur je persoonlijke CV naar [email protected]

  • BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE OPVANG

    Type: Werfreserve

    Je staat als kinderbegeleider in voor de buitenschoolse opvang van kinderen tussen 2,5 en 12 jaar. Je speelt met de kinderen, organiseert spelletjes en activiteiten. Daarnaast heb je ook de nodige aandacht voor verzorging, rust en hygiëne. Je werkt samen in een team. Je informeert de ouders over het verloop van de opvangdag.

Zoek naar antwoorden van AXEL CANTAERT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of AXEL CANTAERT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AXEL CANTAERT BVBA. Laat een reactie achter voor AXEL CANTAERT BVBA. AXEL CANTAERT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AXEL CANTAERT BVBA. Leave a respond for AXEL CANTAERT BVBA. AXEL CANTAERT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AXEL CANTAERT BVBA op de google maps. Adres en contacten AXEL CANTAERT BVBA
Location of AXEL CANTAERT BVBA on the google maps. Address and contacts of AXEL CANTAERT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come AXEL CANTAERT BVBA AXEL CANTAERT BVBA: I.B.S. NV | Van Put F NV | Fashion Graphics BVBA | A.D.H. Communications | Sony Center

Other related companies as AXEL CANTAERT BVBA: I.B.S. NV | Van Put F NV | Fashion Graphics BVBA | A.D.H. Communications | Sony Center

AXEL CANTAERT BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Sint-Martens-Latem (Deurle), België. De volledige naam van het bedrijf is AXEL CANTAERT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04422241210. Het bedrijf AXEL CANTAERT BVBA bevindt zich op het adres: Xavier De Cocklaan 69,9831. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 212,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 372,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in AXEL CANTAERT BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AXEL CANTAERT BVBA is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AXEL CANTAERT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AXEL CANTAERT BVBA, openstaande posities, locatie van AXEL CANTAERT BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AXEL CANTAERT BVBA is a company, that was registered 1986 in Sint-Martens-Latem (Deurle) region, Belgium. Full name of company is AXEL CANTAERT BVBA, company assigned to the tax number BE04422241210. The company AXEL CANTAERT BVBA is located at the address: Xavier De Cocklaan 69,9831. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 212,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 372,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in AXEL CANTAERT BVBA were not found.
The main activity of AXEL CANTAERT BVBA is Membership Organizations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AXEL CANTAERT BVBA is not available. You also can look at reviews of AXEL CANTAERT BVBA, open positions, location of AXEL CANTAERT BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AXEL CANTAERT BVBA, Sint-Martens-Latem (Deurle): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AXEL CANTAERT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AXEL CANTAERT BVBA, Sint-Martens-Latem (Deurle): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AXEL CANTAERT BVBA, employees, financial statistics.