hendriks

Contactgegevens hendriks: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data hendriks: address, phone, fax, email, website, opening hours

hendriks

Regio (region): LIEGE LIEGE 4000 - Belgium, België

Adres (address): 135 rue sainte marguerite, België

Telefoon (phone): (02)32042220286 (02)32042220286

Fax (fax): () ()

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) hendriks: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "hendriks"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "hendriks"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van hendriks, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen hendriks. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of hendriks, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees hendriks. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti hendriks
Products information hendriks

BTW identificatienummer (tax): BE06735961914
Ondernemingsnummer: 4508758544
Hoofdstad (capital): 375,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 819,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in hendriks zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor hendriks
(Get full report from official database of BE for hendriks)

Aanvulling soorten activiteiten voor hendriks
Addition kinds of activities for hendriks

3483. Ammunitie, met uitzondering van handvuur, nec | Ammunition, except for small arms, nec
274103. Telefoon en andere directory publishing | Telephone and other directory publishing
287399. Stikstofmeststoffen, nec | Nitrogenous fertilizers, nec
559999. Automotive dealers, nec, nec | Automotive dealers, nec, nec
22829904. Geweven garen | Textured yarn
26799901. Boekomslag, papier | Book covers, paper
50820306. Metselwerk apparatuur en benodigdheden | Masonry equipment and supplies
51990500. Leer, lederwaren en pels | Leather, leather goods, and furs
87420400. Industrie specialist consultants | Industry specialist consultants

Werken bij hendriks: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in hendriks: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor hendriks. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for hendriks. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR - NACHT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Let\\\'s Work is dringend op zoek naar een gemotiveerde operator te Westrozebeke. Uw taken zijn: - U bent verantwoordelijk voor het volledige verpakkingsproces. - U staat in voor het instellen van parameters en volgt deze op. - U voert een controle uit.

  • ERVAREN ONDERHOUDSMEDEWERKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal transportbedrijf zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudsmedewerker. Je staat in voor de kwalitatieve schoonmaak en het onderhoud van bedrijfsgebouwen. Je zorgt dat deze op iedere moment van de dag proper zijn. Jouw taken zijn de volgende: afstoffen van kasten en bureaus, poetsen van vergaderruimtes, poetsen van de fitness, planten water geven, vuilzaken leegmaken op de bureaus, koffie maken en afwassen ... Je gaat boodschappen doen indien nodig.

  • MECANIEKER OMGEVING SINT-TRUIDEN (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als mecanieker omgeving sint-truiden heb je kennis van hydraulica kan je plan lezen heb je kennis van elektronica kan je instaan voor de mechaniek van zware machines: vrachtwagens bulldozers graafmachines of kranen

  • Productiemedewerker - Glassnijder (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als glassnijder bedien je de (automatische) snijtafels voor het snijden van gelaagd-, float- en sierglas. Vervolgens worden de gesneden glasplaten - manueel of met behulp van een kraan of rolbrug met hijstoestel - van de snijtafel genomen en op de juiste karren geplaatst. Hierbij staan veiligheid & kwaliteit centraal. Je werkt veilig : dit doe je enerzijds door algemene veiligheidsprocedures plichtsbewust na te leven, anderzijds draag je zorg voor een propere & ordelijke werkomgeving. Je werkt nauwkeurig en voert op regelmatige basis kwaliteitscontroles uit. Ervaring in de glassector is een pluspunt maar geen must. On-the-job training wordt voorzien.

  • Poetshulp Brakel 38u (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Brakel zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Beveren-Waas (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Beveren-Waas/Melsele/Kruibeke. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: WIT GELE KRUIS ASSE

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Asse, Opwijk, Merchtem, & Dilbeek.

  • Fastlane Engineer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Voor het uitbrengen van offertes die tot de scope van het fastlane team behoren, onderzoek je de situatie bij de klant (site visit) en geef je de nodige informatie door aan de technisch com­mer­ciële medewerker van de fastlane. Indien nodig vraag je informatie en prijzen aan bij onderaannemers. Je voert de fastlane opdrachten volledig zelfstandig uit: Je bereidt de opdracht technisch voor (detailonderzoek configuratie bij de klant), en stemt voorbereidende info af met de klant. Je voert QC uit voor de producten, installeert deze bij de klant en brengt ze in werking (incl. installatie en con­fi­gu­ra­tie van BLITS software). Indien er onderaannemers betrokken zijn, stem je vooraf met hen af, en zorg je voor de nodige aansturing en opvolging. Je plant en coördineert de activiteiten die nodig zijn in het kader van de fastlane opdracht: Je maakt afspraken met de klant rond uitvoering van de werkzaamheden en de voorbe­rei­din­gen die hiervoor moeten worden getroffen (bekabeling, kabelgoten, doorboringen, hoogtes, …). Je coördineert de praktische uitvoering met even­tuele onderaannemers. Indien relevant kaart je meerwerken aan bij de klant, en vraagt zijn akkoord hiervoor. Bij het einde van de werken sluit je de opdracht ter plaatse af door de klant te laten verifiëren of alles ok is. Je zorgt voor een update van de interne info bij de klant. Je staat in voor de controle van de werken uitgevoerd door onderaannemers en de verificatie van de hiervoor ontvangen facturen. Je past de bestaande configuratieschema’s aan binnen de firma zodat collega’s over up to date info beschikken. Je zorgt voor een strikte bewaking van de kwaliteit van het afgeleverde werk en houdt je aan de veiligheidsregels en procedures in het kader van het VCA** certificaat.

  • Polyvalent ruwbouwarbeider (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: MAVEAU

    Type: Vaste Job

    Het uitvoeren van voorbereidende werken op de werf. Dit omvat afbraakwerken, graafwerken, rioleringswerken, funderingswerken... We zijn hoofdzakelijk actief in de particuliere woningbouw en woningrenovatie in de omgeving groot Brugge. neem een kijkje op onze jobpagina http://www.maveau.be/nl/jobs

  • All-round Nachtmedewerker << Zelfstandige basis - Freelance >> (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze vestiging te Turnhout zijn wij op zoek naar een gemotiveerde All-round nachtmedewerker om ons gemotiveerde team te versterken. Uren: 23.00 - 07.00 - Gasten verwelkomen - Onderhoud in het gebouw (lampen vervangen, ...) - Mee instaan voor de algemene netheid van ons gebouw - Ontbijt voorbereiden/klaarmaken voor de gasten s'ochtends - ...

  • Architect-stagiair/-medewerker COMODO architecten (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: COMODO ARCHITECTEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een architectenkantoor gevestigd in het centrum van Leuven. Onze projecten variëren van studentenresidenties, groepswoningbouw en appartementen tot stadsontwikkelingsprojecten. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste architect-stagiair/-medewerker die graag mee werkt aan boeiende projecten en aan de groei van ons kantoor.

Zoek naar antwoorden van hendriks in sociale netwerken
Look for responds of hendriks in social networks

Lees alle opmerkingen voor hendriks. Laat een reactie achter voor hendriks. hendriks bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for hendriks. Leave a respond for hendriks. hendriks on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie hendriks op de google maps. Adres en contacten hendriks
Location of hendriks on the google maps. Address and contacts of hendriks

Andere gerelateerde bedrijven als come hendriks hendriks: Michelangelo Buonarroti | VERHULST EDDY | Ever Art Design BVBA | DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA | VAN OOST, EDDY

Other related companies as hendriks: Michelangelo Buonarroti | VERHULST EDDY | Ever Art Design BVBA | DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA | VAN OOST, EDDY

hendriks is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio LIEGE LIEGE 4000 - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is hendriks, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06735961914. Het bedrijf hendriks bevindt zich op het adres: 135 rue sainte marguerite. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 375,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 819,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in hendriks zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van hendriks is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van hendriks is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van hendriks, openstaande posities, locatie van hendriks op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

hendriks is a company, that was registered 1994 in LIEGE LIEGE 4000 - Belgium region, Belgium. Full name of company is hendriks, company assigned to the tax number BE06735961914. The company hendriks is located at the address: 135 rue sainte marguerite. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 375,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 819,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in hendriks were not found.
The main activity of hendriks is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of hendriks is not available. You also can look at reviews of hendriks, open positions, location of hendriks on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over hendriks, LIEGE LIEGE 4000 - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf hendriks, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about hendriks, LIEGE LIEGE 4000 - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company hendriks, employees, financial statistics.