DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA

Contactgegevens DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA

Regio (region): Duffel, België

Adres (address): Katelijnsesteenweg 44,2570, België

Telefoon (phone): 015 31 90 65 015 31 90 65

Fax (fax): +32 (50) 139-70-36 +32 (50) 139-70-36

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA
Products information DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08257019042
Ondernemingsnummer: 8932403564
Hoofdstad (capital): 766,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 505,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA
(Get full report from official database of BE for DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA
Addition kinds of activities for DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA

12210100. Bituminous coal surface mining | Bituminous coal surface mining
28359906. Hemotologie diagnostische middelen | Hemotology diagnostic agents
28650314. Kleurstof (cyclische) tussenproducten | Dye (cyclic) intermediates
50150100. Automotive onderdelen en benodigdheden, gebruikt | Automotive parts and supplies, used
87320107. Advies onderzoek | Opinion research

Werken bij DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker-ster Bedrijf Puurs (17,5u/week) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster bij een bedrijf in Puurs. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen, cleanrooms... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tot vrijdag van 17u tot 20u30 (17,5u/week)

  • Schrijnwerker (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwfirma in de regio van Beveren zijn we op zoek naar ervaren schrijnwerkers (m/v) Heb je een bouwkundige opleiding gevolgd (hout)? Heb je een rijbewijs B? En wil je werken in de regio Beveren? Dan zoeken wij jou!! Taken : Je zal instaan voor het hanteren van traditionele houtbewerkingsmachines. Je zal zelfstandig kleine renovatie- en restauratiewerken moeten uitvoeren, alsook kleine afbraakwerken. Tevens sta je ook in voor licht binnen- en buitenschrijnwerk.

  • Elektrische ontwerpers + automatiseringsprojecten (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de grootste onafhankelijk bordenbouwer van Limburg zijn we op zoek naar een elektrische ontwerper en automatiseringsprojecten. Tot je takenpakket behoren: Je analyseert de specs van de opdrachtgevers en je denkt actief mee naar de meest optimale en kostenefficiënte oplossing Je ontwerpt projecten in EPLAN P8 volgens het lastenboek en conform de wettelijke richtlijnen Je bestudeert de projectgegevens om moeilijkheden tijdig op te sporen en rapporteert aan de projectleider Je beheert de volledige administratie rond het projectdossier Je ondersteunt de kostprijsberekenaars bij de uitwerking van projecten of concepten Je werkt in teamverband en ondersteunt medewerkers bij het oplossen van technische problemen

  • Een sterk staaltje marketing gezocht! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het eerste aanspreekpunt van hun grafische partner. Je zorgt ervoor dat via verschillende kanalen (mail,social media, newsletters,...) klanten van a tot z op de hoogte zijn van het bedrijf zijn producten. De website houdt je helemaal up-to-date. Je organiseert mee beurzen en staat in communicatie met externe leveranciers. Daarnaast werk je ook aan case studies ,product-fiches ,...

  • Huishoudhulp in Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Technisch jobstudent voor zomervakantie (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Om de verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen en de vraag van onze klanten toch te kunnen beantwoorden kijken we uit naar een jobstudent om technisch uitvoerend werk uit te voeren in de lijn van je technische opleiding. Takenpakket: meehelpen aan het mechanisch onderhoud van machines monteren/demonteren van machines lassen (indien dit tot je studierichting behoort) algemene technische werken

  • Student bijrijder meubelwinkel - Herentals - 26 tot 28 september en 30 september (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een meubelwinkel in Herentals zijn wij op zoek naar een jobstudent die volgende week op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag kan werken als bijrijder. Je staat in voor: inladen van de meubels/meubelstukken in de vrachtwagen meerijden met chauffeur tot aan de locatie producten afzetten op locatie Meubels in elkaar steken/monteren en op de juiste plaats zetten (kan ook op een verdieping zijn, niet noodzakelijk gelijkvloers). Je start steeds vanuit Herentals en rijdt dan met de chauffeur mee in de regio Kempen. Je werkt in dagdienst (vanaf 8 uur).

  • Commerciële Jobstudenten (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten, die interesse hebben in de telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u, op zaterdag werk je van 9u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Junior Dossierbeheerder vr leuk, nieuw kantoor net buiten Gent (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dankzij het succes dat dit kantoor heeft, hebben ze aanvullend op hun eerste vestiging in Oost-Vlaanderen, ook een tweede vestiging geopend net buiten Gent. Daarvoor zijn ze nu op zoek naar nieuwe medewerkers! Momenteel zijn ze dus nog met een klein team van een 4-tal medewerkers, maar ze zijn volop aan het uitbreiden en jij kan hier deel van uitmaken. Interesse? Hieronder vind je meer informatie. Dossierbeheerder: de functie Op een correcte wijze verwerk je de boekhouding van klanten (éénmanszaken en vennootschappen) en boek je de verschillende facturen in (aankoop, verkoop, bankuittreksels, ...) Ook de fiscale aspecten zal je leren: de voorbereiding van personenbelasting, vennootschapsbelasting en btw. Je vormt een centraal aanspreekpunt voor klanten die met hun vragen naar jou toekomen. Op een later tijdstip leer je dossiers volledig voorbereiden wat betekent dat balansen en jaarrekeningen ook aan jouw takenpakket worden toegevoegd.

  • Administratief bediende leveranciersboekhouding (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Gedreven door cijfers en nauwkeurig ga je dagelijks aan de slag. Je wil dat het plaatje klopt en staat in voor de administratie en registratie van de leveranciersboekhouding. Inkoopfacturen vergelijk je met de ontvangen goederen van de leveranciers. Verder sta je in voor: Inboeken van facturen controle, zowel naar hoeveelheden als naar prijzen  opvolging verschillen  klassement Je verzorgt de volledige opvolging van onze leveranciers bij fouten, hiervoor zal je geregeld contact hebben met andere departementen (magazijnen, bestandsbeheer) en/of leveranciers. Diverse administratieve (doorfacturatie prospectiefacturen,…).  Je doet de verwerkingen binnen een SAP-omgeving en een eigen ontwikkeld logistiek pakket.

  • Flexijob keukenmedewerker (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MISTARA

    Type: Flexijob

    Een passie voor koken en graag een centje bijverdienen? Wij zoeken een keukenmedewerker voor de koude keuken. Geen ervaring vereist. Uren zijn bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA. Laat een reactie achter voor DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA. DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA. Leave a respond for DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA. DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA op de google maps. Adres en contacten DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA
Location of DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA on the google maps. Address and contacts of DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA: Theadrôme | D.V.-FRESH | BS Parts | Wienerberger Bricks | Ibeve VZW

Other related companies as DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA: Theadrôme | D.V.-FRESH | BS Parts | Wienerberger Bricks | Ibeve VZW

DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Duffel, België. De volledige naam van het bedrijf is DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08257019042. Het bedrijf DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA bevindt zich op het adres: Katelijnsesteenweg 44,2570. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 766,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 505,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA, openstaande posities, locatie van DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA is a company, that was registered 1988 in Duffel region, Belgium. Full name of company is DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA, company assigned to the tax number BE08257019042. The company DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA is located at the address: Katelijnsesteenweg 44,2570. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 766,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 505,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA were not found.
The main activity of DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA is not available. You also can look at reviews of DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA, open positions, location of DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA, Duffel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA, Duffel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE BRUYN M. VERTALINGEN BVBA, employees, financial statistics.