Boone nv Hydro Elektro

Contactgegevens Boone nv Hydro Elektro: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Boone nv Hydro Elektro: address, phone, fax, email, website, opening hours

Boone nv Hydro Elektro

Regio (region): Staden (Oostnieuwkerke), België

Adres (address): Diksmuidesteenweg 32A,8840, België

Telefoon (phone): 051 24 05 62; 0475 43 56 81 051 24 05 62; 0475 43 56 81

Fax (fax): 051 24 09 95 051 24 09 95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Boone nv Hydro Elektro: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Boone nv Hydro Elektro"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Boone nv Hydro Elektro"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Boone nv Hydro Elektro, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Boone nv Hydro Elektro. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Boone nv Hydro Elektro, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Boone nv Hydro Elektro. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Boone nv Hydro Elektro
Products information Boone nv Hydro Elektro

BTW identificatienummer (tax): BE02808349609
Ondernemingsnummer: 4663665771
Hoofdstad (capital): 942,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 258,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Boone nv Hydro Elektro zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Boone nv Hydro Elektro
(Get full report from official database of BE for Boone nv Hydro Elektro)

Aanvulling soorten activiteiten voor Boone nv Hydro Elektro
Addition kinds of activities for Boone nv Hydro Elektro

2021. Creamery boter | Creamery butter
281901. Elements | Elements
327201. Vloeistofvangbakken, tanks en deksels: beton | Liquid catch basins, tanks, and covers: concrete
735300. Zware verhuur van bouwmachines | Heavy construction equipment rental
751499. Verhuur van personenauto's, nec | Passenger car rental, nec
10610400. Tungstenmalmwinning | Tungsten ores mining
20489915. Slachten van niet-voedende dieren | Slaughtering of nonfood animals
25310300. Voertuigmeubilair | Vehicle furniture
33120111. Teer, van chemische herwinningskoksovens | Tar, from chemical recovery coke ovens
34830000. Ammunitie, met uitzondering van handvuur, nec | Ammunition, except for small arms, nec

Werken bij Boone nv Hydro Elektro: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Boone nv Hydro Elektro: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Boone nv Hydro Elektro. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Boone nv Hydro Elektro. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper groeten en fruit (DENTERGEM)

    Regio: DENTERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groenten- en fruitwinkel in Dentergem zijn we op zoek naar iemand die van dinsdag tem vrijdag wil werken. Je werkt steeds van 8u tot 12u en van 13u30 tot 18u30. Je staat alleen in de winkel dus helpt klanten met hun bestellingen, zorgt dat de winkel in orde is, doet kassawerk, ...

  • Onderhoudstechnicus (liefst géén vurig type) M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een onderhoudstechnicus (m/v) Dit keer selecteren we geen 'vurige' types ... want het betreft een gasbottelbedrijf. Je staat als technicus in voor het algemene onderhoud van de vul-afdeling Je doet fysieke controles en periodieke inspecties op de ganse sites Je verleent assistentie aan contractoren die op de site werken komen uitvoeren Je werkt mee aan nieuwe projecten Je houdt de voorraad in stand Je verhelpt mee de storingen en bedenkt langetermijn-oplossingen Je start nieuwe machines en installaties op, en maakt instructies aan Je begeleidt operatoren Je bewaakt de naleving van de veiligheidsinstructies

  • Management Assistant (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verleent administratieve en organisatorische bijstand aan de Algemeen Directeur en de leden van het directiecomité teneinde bij te dragen tot het goede verloop van hun dagelijkse activiteiten. Dit betekent : - Je ondersteunt de directie door voor hen een aantal administratieve taken ter harte te nemen ; - Je verzekert het secretariaat, het onthaal van de bezoekers alsook het telefonisch onthaal voor de Algemeen Directeur ; - Je staat in voor het goede verloop van de dossiers met betrekking tot kwaliteitszorg en algemene diensten en draagt zo bij tot de optimalisering van de algemene organisatie. Tenslotte ondersteun je het HR Team bij een aantal administratieve taken zoals beheer interims, diverse uitnodigingen aan personeelsevenementen en vertalingen.

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • HUISHOUDHULP Grobbendonk - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Bouwel en Grobbendonk. Woon je niet in Grobbendonk? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Student with knowledge of BRETON (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of the specific pronunciation of BRETON. The job requires to do data quality checks in Breton (influenced by the region Brittany). You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • SOFTWARE DEVELOPER (m/v) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: GALLOO

    Type: Vaste Job

    In het kader van de groei en de evolutie van onze activiteiten werken we continu aan verbeteringen aan ons bestaand applicatielandschap. Na een opleidingsperiode (kennis van onze activiteit, huidige werking van ons ERP en omringende toepassingen), bouw je samen met ons team aan de nieuwe integraties en apps voor de business. Je werkt mee aan de vertaling van de behoeften van de gerbuikers naar concrete oplossingen en ontwikkelt deze in Microsoft .NET. Je begeleidt en volgt de implementaties mee op en geeft waar nodig interne opleiding aan de medewerkers. Je stelt daarbij ook een gebruikershandleiding op.

  • Ploegbaas schrijnwerker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als ploegbaas van de schrijnwerkers stuur je een team van een 2 à 3 tal mensen aan. Uiteraard werk je zelf mee op de werf. Je staat in voor het plaatsen van interieurelementen zoals ramen, deuren, meubilair, plafonds, gyprocwanden,... Je kan planlezen. Je stuurt de andere schrijnwerkers bij waar nodig. Je neemt de starters mee onder jouw vleugels.

  • PRODUCTIEPLANNER BOUWSECTOR (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Vaste Job

    Als PRODUCTIEPLANNER ben je verantwoordelijk over volgende zaken: Je zorgt voor een vlot verloop van de fabricage van dubbele wanden en vloerplaten; Hiervoor maak jij een planning op die zorgt voor een maximale belegging van de productietafels; Je werkt samen met de planningsafdeling en de verantwoordelijken van de productie; Je rapporteert aan de verantwoordelijke van de tekenafdeling. Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio. Onze klant is een toonaangevend familiebedrijf in de regio Herentals, door het innovatief ondernemerschap van deze firma en hun kwaliteitsvolle producten zijn ze uitgegroeid tot de standaard binnen de sector. Flexibiliteit, klantgerichtheid en samenwerking zijn de kernwaarden. Voor deze klant zijn wij momenteel op zoek naar een PLANNER (m/v).   Heb jij minstens een A2 in bouwkunde? Ben jij sterk in puzzelen en organiseren? Haal jij voldoening in het maken van een efficiënte planning? Solliciteer dan meteen via de link of neem contact op met [email protected]  // 014 56 50 00. Schoolverlaters zijn ook welkom!

  • Relatiebeheerder beleggingen - Argenta Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: NUYTS

    Type: Vaste Job

    Als relatiebeheerder beleggingen zet je de dienstverlening en het advies op maat aan de klant centraal. Je opdracht bestaat erin de bestaande klantenportefeuille proactief te benaderen en verder uit te bouwen. Je hebt aandacht voor cross-sell-opportuniteiten en leads voor je collega’s. Samen met de kantoorhouder zet je gerichte acties op touw om het kantoor verder te doen groeien.

  • craniosacraal therapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde craniosacraal therapeut. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • Flexijob horeca medewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de bediening aan de bar. Je schenkt drank in, maakt cocktails en zorgt voor de orde en netheid van de bar. Je werkt op vrijdag- zaterdag- of zondagavond van 18u00 tot 12u00.

Zoek naar antwoorden van Boone nv Hydro Elektro in sociale netwerken
Look for responds of Boone nv Hydro Elektro in social networks

Lees alle opmerkingen voor Boone nv Hydro Elektro. Laat een reactie achter voor Boone nv Hydro Elektro. Boone nv Hydro Elektro bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Boone nv Hydro Elektro. Leave a respond for Boone nv Hydro Elektro. Boone nv Hydro Elektro on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Boone nv Hydro Elektro op de google maps. Adres en contacten Boone nv Hydro Elektro
Location of Boone nv Hydro Elektro on the google maps. Address and contacts of Boone nv Hydro Elektro

Andere gerelateerde bedrijven als come Boone nv Hydro Elektro Boone nv Hydro Elektro: AUDI-VW-GILLON GARAGE | Arch Nova SA | Landmeetkunde en Expertise Buro NV | Stereo Visie CVBA | Chubb Security Systems NV

Other related companies as Boone nv Hydro Elektro: AUDI-VW-GILLON GARAGE | Arch Nova SA | Landmeetkunde en Expertise Buro NV | Stereo Visie CVBA | Chubb Security Systems NV

Boone nv Hydro Elektro is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Staden (Oostnieuwkerke), België. De volledige naam van het bedrijf is Boone nv Hydro Elektro, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02808349609. Het bedrijf Boone nv Hydro Elektro bevindt zich op het adres: Diksmuidesteenweg 32A,8840. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 942,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 258,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Boone nv Hydro Elektro zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Boone nv Hydro Elektro is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Boone nv Hydro Elektro is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Boone nv Hydro Elektro, openstaande posities, locatie van Boone nv Hydro Elektro op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Boone nv Hydro Elektro is a company, that was registered 2005 in Staden (Oostnieuwkerke) region, Belgium. Full name of company is Boone nv Hydro Elektro, company assigned to the tax number BE02808349609. The company Boone nv Hydro Elektro is located at the address: Diksmuidesteenweg 32A,8840. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 942,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 258,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Boone nv Hydro Elektro were not found.
The main activity of Boone nv Hydro Elektro is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Boone nv Hydro Elektro is not available. You also can look at reviews of Boone nv Hydro Elektro, open positions, location of Boone nv Hydro Elektro on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Boone nv Hydro Elektro, Staden (Oostnieuwkerke): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Boone nv Hydro Elektro, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Boone nv Hydro Elektro, Staden (Oostnieuwkerke): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Boone nv Hydro Elektro, employees, financial statistics.