geert de fauw

Contactgegevens geert de fauw: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data geert de fauw: address, phone, fax, email, website, opening hours

geert de fauw

Regio (region): lissewege BE 8380 - Belgium, België

Adres (address): jacobs reyvaertstraat 54, België

Telefoon (phone): 3250677606 3250677606

Fax (fax): +32 (16) 386-72-82 +32 (16) 386-72-82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) geert de fauw: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "geert de fauw"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "geert de fauw"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van geert de fauw, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen geert de fauw. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of geert de fauw, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees geert de fauw. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti geert de fauw
Products information geert de fauw

BTW identificatienummer (tax): BE01061248779
Ondernemingsnummer: 4620544433
Hoofdstad (capital): 128,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 575,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in geert de fauw zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor geert de fauw
(Get full report from official database of BE for geert de fauw)

Aanvulling soorten activiteiten voor geert de fauw
Addition kinds of activities for geert de fauw

20910316. Vissen: verpakt in blikjes, potten, enz. | Fish: packaged in cans, jars, etc.
24310604. Wainscots, hout | Wainscots, wood
33669904. Gietstukken (behalve sterven), nec, brons | Castings (except die), nec, bronze
50519912. Stampings, metaal | Stampings, metal
50820305. ladders | Ladders
87340102. Stralingsdosimetrie laboratorium | Radiation dosimetry laboratory

Werken bij geert de fauw: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in geert de fauw: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor geert de fauw. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for geert de fauw. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als distributiechauffeur sta je in voor de correcte levering van goederen naar verschillende klanten, zowel food als non-food. Je krijgt na een korte opleiding een route toebedeeld, waarna je zelfstandig aan de slag kan. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten, alsook de nodige documenten en vooropgestelde instructies.

  • Rioolarbeider m/v (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    + Je maakt deel uit van een vaste ploeg arbeiders + Je voert rioleringswerken uit zoals bv. het aanpikken van buizen en het maken van aansluitingen + Je bent de helpende hand van de buizenlegger en assisteert hem bij al zijn taken

  • Laboratoriumverantwoordelijke (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Maandag® Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als laboratoriumverantwoordelijke bezit je over een organisatorisch talent en de nodige peopleskills. Je stuurt een 30-tal medewerkers aan en staat voor hen paraat bij problemen of vragen. Daarnaast ben je ook zelf actief op de werkvloer, met je team meewerken om stalen te onderzoeken en analyseren behoort tot je takenpakket. Verder zorg je voor de opvolging van interne en externe kwaliteitscontroles, sta je in het voor het uittesten en op punt stellen van nieuwe technieken en analyses.

  • Energieke arbeiders tuin-en bosbouw M/V (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt mee in de bosboomkwekerij. Tijdens de wintermaanden ben je vooral actief op het veld en in de loods. Samen met je collega's help je mee bij het rooien, sorteren en klaarmaken van bestellingen. Het besturen van verschillende voertuigen en machines behoren ook tot uw taken. In het voorjaar help je mee bij het plantklaar maken van jonge bosbomen, het uitzaaien van de zaden en het opvolgen van de groei van de planten.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO OUDENAARDE - RONSE (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Huishoudhulp REGIO WOLVERTEM (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • student werkvoorbereider/projectengineer m/v (357/18160) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Essen zijn wij dringend op zoek naar een student voor de functie van werkvoorbereider / projectengineer (m/v). Als student, werkvoorbereider/ projectengineer, sta je in voor volgend takenpakket: Technische en organisatorische voorbereiding/begeleiding van project van A tot Z. Na ontvangst van de bestelling van onze klant en na overleg met je collega Calculator, maak je de vertaalslag van kostprijscalculatie naar uitvoering ; opstellen van materiaallijsten, interne werkopdrachten, externe bestellingen, planning van de leveringen, meer- of minderwerk signaleren en facturatie voorbereiden. Je maakt isometrische of aanzichttekeningen in Autocad over het te realiseren project. Je onderhoudt contact tijdens de uitvoeringsfase met de klant en onze projectleider om tot een optimaal resultaat te komen voor beide partijen.

  • Medewerkers Verkoop (m/v) te Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: ALDI HOLDING

    Type: Vaste Job

    Jouw taken Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel: Je verzekert een vlotte kassabediening Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen Je helpt onze klanten, met een glimlach

  • Diagnosetechnieker / Mecanicien bestel- en vrachtwagens (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    Werkzaamheden aan bestel- en vrachtwagens uitvoeren en ervoor zorgen dat de werkprocessen en resultaten beantwoorden aan de kwaliteits- veiligheids- en milieunormen

  • Accountmanager W- en O-Vl met technische affiniteit | prachtig bedrijf (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleidings- en inwerkperiode, ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en vergroten van ons klantenbestand. Je krijgt een vaste klantenportefeuille in West- en Oost-Vlaanderen, deze bestaat onder meer uit: houthandels, verandabouwers,... Je neemt de verkoop in West- en Oost-Vlaanderen in handen. Je luistert naar de behoeften van je klanten en geeft gepaste informatie en advies. Je biedt technische ondersteuning aan klanten. Je maakt hen enthousiast over de verschillende producten en toont de voordelen die deze bieden op alle vlakken. Je neemt actief deel aan commerciële vergaderingen waar de stand van zaken bekeken wordt en de doelen voor de toekomst vastgelegd worden. Je rapporteert aan de commercieel directeur.

  • Installateur sanitair provincie Luik (Regio Verviers)

    Regio: Regio Verviers

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Oliver James Associates - Functional Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    As a headhunter, I am specialized in the placement of Senior Freelance in Change and Project Management troughout the Belgian Financial Sector. I am currently working on an exclusive opportunity in Brussels to join my clients team on a very long term assignment. I am looking for a Functional Analyst. Requirements Experience as Functional Analyst Previous experience in signing authentification Technical backround Trilingual (FR - ENG - NL) My client is ready to interview candidates next week. If you are interested or know someone who is interested, let me know when is the best time to reach the person. Thanks in advance for your feedback!

Zoek naar antwoorden van geert de fauw in sociale netwerken
Look for responds of geert de fauw in social networks

Lees alle opmerkingen voor geert de fauw. Laat een reactie achter voor geert de fauw. geert de fauw bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for geert de fauw. Leave a respond for geert de fauw. geert de fauw on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie geert de fauw op de google maps. Adres en contacten geert de fauw
Location of geert de fauw on the google maps. Address and contacts of geert de fauw

Andere gerelateerde bedrijven als come geert de fauw geert de fauw: Lecrenier M | SILVER SERVICE GARAGE BVBA | E.V.M. | Belfor (Belgium) NV | Total Office B.V.B.A.

Other related companies as geert de fauw: Lecrenier M | SILVER SERVICE GARAGE BVBA | E.V.M. | Belfor (Belgium) NV | Total Office B.V.B.A.

geert de fauw is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio lissewege BE 8380 - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is geert de fauw, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01061248779. Het bedrijf geert de fauw bevindt zich op het adres: jacobs reyvaertstraat 54. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 128,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 575,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in geert de fauw zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van geert de fauw is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van geert de fauw is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van geert de fauw, openstaande posities, locatie van geert de fauw op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

geert de fauw is a company, that was registered 2001 in lissewege BE 8380 - Belgium region, Belgium. Full name of company is geert de fauw, company assigned to the tax number BE01061248779. The company geert de fauw is located at the address: jacobs reyvaertstraat 54. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 128,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 575,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in geert de fauw were not found.
The main activity of geert de fauw is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of geert de fauw is not available. You also can look at reviews of geert de fauw, open positions, location of geert de fauw on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over geert de fauw, lissewege BE 8380 - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf geert de fauw, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about geert de fauw, lissewege BE 8380 - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company geert de fauw, employees, financial statistics.