SILVER SERVICE GARAGE BVBA

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • SILVER SERVICE GARAGE BVBA
Private companiesMotor Freight Transportation • SILVER SERVICE GARAGE BVBA

Contactgegevens SILVER SERVICE GARAGE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SILVER SERVICE GARAGE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SILVER SERVICE GARAGE BVBA

Regio (region): Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee), België

Adres (address): Poortakkerstraat 15,9051, België

Telefoon (phone): 09 222 59 11 09 222 59 11

Fax (fax): 09 220 44 59 09 220 44 59

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SILVER SERVICE GARAGE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SILVER SERVICE GARAGE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SILVER SERVICE GARAGE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SILVER SERVICE GARAGE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SILVER SERVICE GARAGE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SILVER SERVICE GARAGE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SILVER SERVICE GARAGE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SILVER SERVICE GARAGE BVBA
Products information SILVER SERVICE GARAGE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06508819580
Ondernemingsnummer: 5684570312
Hoofdstad (capital): 621,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 845,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in SILVER SERVICE GARAGE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SILVER SERVICE GARAGE BVBA
(Get full report from official database of BE for SILVER SERVICE GARAGE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SILVER SERVICE GARAGE BVBA
Addition kinds of activities for SILVER SERVICE GARAGE BVBA

291106. Aromatische chemische producten | Aromatic chemical products
22210412. Vinal breedgeweven stoffen | Vinal broadwoven fabrics
35890103. Food warming apparatuur, commercieel | Food warming equipment, commercial
37430100. Spoorwegapparatuur, met uitzondering van locomotieven | Railroad equipment, except locomotives
51910401. Harness apparatuur | Harness equipment
51990200. Geschenken en nieuwigheden | Gifts and novelties
59639902. Kledingverkoop, huis-naar-huis | Clothing sales, house-to-house
59991601. Art dealers | Art dealers

Werken bij SILVER SERVICE GARAGE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SILVER SERVICE GARAGE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SILVER SERVICE GARAGE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SILVER SERVICE GARAGE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Medewerker Verzekeringen (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Westmalle zijn wij op zoek naar een deeltijds administratief medewerker. Beschik jij over een PCP-attest? Ben jij een echte administratieve duizendpoot? Bekijk dan zeker onderstaande vacature: Takenpakket: Je zal instaan voor de administratieve afhandeling van polissen; Je verwerkt schadedossiers in een bedrijfseigen systeem; Je helpt klanten verder met hun vragen omtrent verzekeringen; Je helpt bij het opmaken van polissen.

  • Handlanger grondwerkern en funderingswerken (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk je graag buiten ? Heb je zin om in de bouw te werken ? Heb je affiniteit met grondwerken en / of funderingen ? Dan kom je in aanmerking voor deze vacature! We zijn op zoek naar een handlanger voor een bedrijf dat actief is in funderingswerken. Hoofdbureau ligt in het Gentse maar jouw tewerkstellingsplaats zal de regio Kieldrecht zijn.

  • Ervaren bekister/schrijnwerker regio Balen voor onmiddellijke opstart(M/V)! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Balen zijn wij op zoek naar ervaren bekisters/schrijnwerkers voor onmiddellijke opstart! *Je kan zelfstandig planlezen *Je gaat bekistingsmallen stellen *Je gaat de bekistingsmallen zuiver maken *Je gaat nieuwe bekistingen maken *Je gaat aanpassingen uitvoeren op bestaande bekistingen

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 18 uur per week (LINDEN)

    Regio: LINDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 18 uren per week, te presteren in 2 gastgezinnen wonende te Linden. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen en eventueel voorbereiden van de maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Werken als huishoudhulp Vorselaar (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Winkelbediende Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    Je verkoopt souvenirs in één van onze souvenirwinkels of fotostanden van Bellewaerde. Je spreekt de mensen aan en zet hen aan tot het kopen van een souvenir. Tevens sta je in voor de orde van de winkel. Je houdt de winkel voortdurend in het oog om diefstal te voorkomen. Kortom, door uw positieve en enthousiaste houding zet je de mensen aan om een souvenir mee te nemen naar huis.

  • Lesgever groepslessen spinning en/of dans- bijverdienste (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar een lesgever voor groepslessen spinning en/of dans. Je bereidt zelf je les voor en zorgt voor voldoende variatie en uitdaging. Verder informeer je de klant correct over lopende acties, tarieven, abonnementen,... Voor spinning gaan de lessen door op dinsdag, woensdag en zondag. Voor dans op woensdag.

  • Jobstudenten voor CKS (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de kerstvakantie zijn we op zoek naar mature jobstudenten voor CKS Nieuwpoort.

  • Senior Automation Engineer (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: MONITOR

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, met hoofdkantoor in België ( Bornem en Genk) en kantoren in Nederland (Breda), Verenigd Koninkrijk en Brazilië, is een internationaal georiënteerde systeemintegrator die automatiseringsoplossingen biedt voor de productie- en procesomgeving in verschillende sectoren, zoals bijvoorbeeld Life Sciences, voedingsindustrie, (petro)chemie industrie, Cleantech, material handling en diverse andere sectoren. Ze zijn een markonafhankelijke partner en hun activiteiten dekken de volledige automatiseringspiramide gaande van elektrotechnische engineering, PLC programmatie, HMI/SCADA, MES, factory IT tot en met de koppeling met ERP-systemen. Bedrijven kunnen van de diensten gebruik maken op consultancy basis of in de vorm van een turnkey project. In België beschikt men over een zestigtal werknemers en heeft men een sterke reputatie opgebouwd in advies, studie, detachering, realisatie en ondersteuning van industriële automatiseringsprojecten in binnen- en buitenland. Ter uitbreiding van hun activiteiten, kijkt men uit naar een gedreven (m/v): Senior Automation Engineer De veelzijdige uitdaging: Als ervaren ingenieur schrijf en ontwikkel je PLC/ SCADA besturingsprogramma’s (en DCS systemen). Daarnaast maakt ook de integratie met IT applicaties en industriële netwerken deel uit van jouw takenpakket. Samen met het project team sta je in voor de realisatie van automatiseringsprojecten; van analyse, programmatie en inbedrijfname tot dienst na verkoop. Daarnaast kan je niet enkel met je technische bagage aan de slag, maar krijg je de mogelijkheid om minder ervaren engineers te begeleiden.

  • Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) regio Antwerpen (vast of freelance) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    P4P zoekt voor een klant een Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) in de regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING: Als Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) kom je terecht in een consultant rol. In eerste instantie zal je worden ingezet bij een klant gelegen in Antwerpen en actief in de chemische sector. Je zal verantwoordelijk zijn voor de upgrade van een PCS7 systeem. Je gaat versie 6 omzetten naar versie 8 en werkt daarvoor samen met de huidige programmeur. Jouw takenpakket als Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7): Uitvoeren van nauwkeurige technische analyses Het schrijven van software in PCS7 Het opstellen en uitvoeren van testen De indienstname van de software

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • seizoenarbeid (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: DELY MARC

    Type: Flexijob

    prei schonen en sorteren voor verkoop

Zoek naar antwoorden van SILVER SERVICE GARAGE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of SILVER SERVICE GARAGE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SILVER SERVICE GARAGE BVBA. Laat een reactie achter voor SILVER SERVICE GARAGE BVBA. SILVER SERVICE GARAGE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SILVER SERVICE GARAGE BVBA. Leave a respond for SILVER SERVICE GARAGE BVBA. SILVER SERVICE GARAGE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SILVER SERVICE GARAGE BVBA op de google maps. Adres en contacten SILVER SERVICE GARAGE BVBA
Location of SILVER SERVICE GARAGE BVBA on the google maps. Address and contacts of SILVER SERVICE GARAGE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come SILVER SERVICE GARAGE BVBA SILVER SERVICE GARAGE BVBA: Congress Coordination Office International | Graphi Medias SC | Vlasan BVBA | G MAS - LEUNEN | Société Liégeoise de Courtage SPRL

Other related companies as SILVER SERVICE GARAGE BVBA: Congress Coordination Office International | Graphi Medias SC | Vlasan BVBA | G MAS - LEUNEN | Société Liégeoise de Courtage SPRL

SILVER SERVICE GARAGE BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee), België. De volledige naam van het bedrijf is SILVER SERVICE GARAGE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06508819580. Het bedrijf SILVER SERVICE GARAGE BVBA bevindt zich op het adres: Poortakkerstraat 15,9051. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 621,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 845,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in SILVER SERVICE GARAGE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SILVER SERVICE GARAGE BVBA is Motorvrachtvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SILVER SERVICE GARAGE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SILVER SERVICE GARAGE BVBA, openstaande posities, locatie van SILVER SERVICE GARAGE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SILVER SERVICE GARAGE BVBA is a company, that was registered 1986 in Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee) region, Belgium. Full name of company is SILVER SERVICE GARAGE BVBA, company assigned to the tax number BE06508819580. The company SILVER SERVICE GARAGE BVBA is located at the address: Poortakkerstraat 15,9051. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 621,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 845,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in SILVER SERVICE GARAGE BVBA were not found.
The main activity of SILVER SERVICE GARAGE BVBA is Motor Freight Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SILVER SERVICE GARAGE BVBA is not available. You also can look at reviews of SILVER SERVICE GARAGE BVBA, open positions, location of SILVER SERVICE GARAGE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SILVER SERVICE GARAGE BVBA, Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SILVER SERVICE GARAGE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SILVER SERVICE GARAGE BVBA, Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SILVER SERVICE GARAGE BVBA, employees, financial statistics.