Aquadis BVBA

Contactgegevens Aquadis BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aquadis BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aquadis BVBA

Regio (region): Merelbeke, België

Adres (address): Hundelgemsesteenweg 18,9820, België

Telefoon (phone): 09 230 09 85; 0475 20 37 23 09 230 09 85; 0475 20 37 23

Fax (fax): 09 232 41 90 09 232 41 90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aquadis BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aquadis BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aquadis BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aquadis BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aquadis BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aquadis BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aquadis BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aquadis BVBA
Products information Aquadis BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02755889892
Ondernemingsnummer: 2388671875
Hoofdstad (capital): 228,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 573,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Aquadis BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aquadis BVBA
(Get full report from official database of BE for Aquadis BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aquadis BVBA
Addition kinds of activities for Aquadis BVBA

07230000. Crop voorbereiding diensten voor de markt | Crop preparation services for market
28690301. Acetaten: amyl, butyl en ethyl | Acetates: amyl, butyl, and ethyl
30119900. Banden en binnenbanden, anders | Tires and inner tubes, nec
31310106. Pinnen, schoen | Pegs, shoe
59320100. Huishoudelijke artikelen en apparaten, tweedehands | Home furnishings and appliances, secondhand
59410401. Gymnasium apparatuur, nec | Gymnasium equipment, nec
73891008. Betaal telefoonnetwerk | Pay telephone network

Werken bij Aquadis BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aquadis BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aquadis BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aquadis BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur Rijbewijs C/E (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekende klant in Antwerpen zijn we opzoek naar 2 chauffeurs met rijbewijs C of CE. Je gaat aan de slag bij stadsreiniging Je bestuurt voertuigen zoals vrachtwagens, huisvuilwagens en kraanwagens. Je werkt samen met enkele collega’s om afval op te halen, vuil te verwijderen, materiaal te vervoeren … Indien nodig veeg je zelf mee, laad je materiaal in of uit, voer je herstellingen uit of voer je andere taken uit. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van de collega’s met wie je samenwerkt. Je vult de weegbonnen, autovoerderkaart en controlelijsten van het voertuig in. Ook het onderhoud en de goede werking van de voertuigen en materialen waarmee je werkt, maken deel uit van je opdracht als chauffeur. Verder help je mee tijdens sneeuw-en ijzelacties.  

  • INPAKOPERATOR MET DOORGROEIMOGELIJKHEDEN (M/V/X) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal aan de slag gaan in een druk draaiende textielfirma en je wordt ingezet aan de inpakmachine. De afgewerkte producten worden machinaal verpakt. Jij zal instaan voor het bedienen van de verpakkingsmachine en nadien handmatig de etiketten op de verpakte producten kleven. Je zal in 2ploegen aan de slag gaan. Je start in deze functie als verpakkingsoperator, maar er zijn zeker mogelijkheden om op termijn door te groeien naar een hogere functie.

  • Onderhoudstechnieker matrijzen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Preventief onderhoud van de hotrunners - Preventief onderhoud van matrijzen, robots & het machinepark - Controle van de matrijzen m.b.t. problemen, onzuiverheden en slijtage - Versleten onderdelen vervangen - Ombouwen van de matrijzen & robots - Uitvoeren van kleine herstellingen - Wisselen van inzetstukken tijdens productie - Actief meewerken aan de verschillende verbeteringsprojecten - Verzendklaar maken van de matrijzen

  • Internal Sales employee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw functie : Als Sales Assistant ben je een belangrijke schakel tussen de verkopers, de binnendienst en de klanten.   In een aanstekelijk team ben je verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve ondersteuning van de verkopers. Het begeleiden van aanvragen van klanten en verkopers, het uitwerken en valideren van offertes, het actief meewerken en opvolgen van verkoopkansen is wat er elke dag van jou verwacht wordt.   Samen met de aan jouw toegewezen verkopers heb je één gezamelijk doel: de beste oplossing aan bestaande en toekomstige klanten voorstellen en winnen. Jouw taken: Je begeleidt aanvragen van klanten en verkopers in het verkoopproces zoals specifieke behoeften van een klant, de juiste oplossing voor de klant bepalen, productconfiguratie, prijsberekening, offerte tot bestelbon klant Je bewerkt klantgegevens, klantafspraken, telefoongesprekken, agenda’s ... Opmaken, uitsturen en opvolgen van offertes naar klanten in samenspraak met verkopers en bijkomende correspondentie zijn één van jouw hoofdtaken. Je garandeert een goede samenwerking met de verkopers en bent een belangrijke interface naar andere afdelingen: product team, after sales team, verhuur/occasie team. Daarnaast zal je de verkopers commercieel ondersteunen bij telefonische en administratieve werkzaamheden. tevens hou je je bezog met het optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en werk je mee aan verbetertrajecten. Je ondersteunt promotieacties en organiseert product demo’s.

  • Sales Assistant (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket: Actief meewerken, beheren en opvolgen van verkoopkansen. Begeleiden van aanvragen van klanten en verkopers in het verkoopproces: specifieke behoeften van een klant, juiste oplossing voor klant bepalen, productconfiguratie, prijsberekening, offerte tot bestelbon klant . Aanmaken en onderhouden van klantgegevens, klantafspraken, telefoongesprekken, agenda’s Opmaken, uitsturen en opvolgen van offertes naar klanten in samenspraak met verkopers en bijkomende correspondentie . Garanderen van een goede samenwerking met de verkopers en een belangrijke interface zijn naar andere afdelingen: product team, after sales team, verhuur/occasie team. Commercieel ondersteunen van verkopers bij alle voorkomende telefonische en administratieve werkzaamheden Optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en meewerken aan verbetertrajecten Ondersteunen promotieacties en organiseren product demo’s Je profiel:

  • Poetshulp regio Gent 20u/week (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • weekendstudent boetiek m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een kinder- en baby speciaalzaak zoeken wij een ervaren student verkoopmedewerker Je werkt wekelijks op zaterdag een ganse dag en je bent beschikbaar ttijdens de Kerstvakantie Je staat in voor het prijzen en aanvullen van de artikelen Je zorgt voor het correct afrekenen van de aankopen Je bent bereid meer te leren over de aangeboden artikelen zodat je klanten ook kan bijstaan met advies.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: WIT-GELE-KRUIS HALLE

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Pepingen, Halle, Sint-Pieters-Leeuw, Drogenbos, Beersel, Limkebeek, & Sint-Genesius-Rode.

  • (Jobstudent) Zwemlesgever Sportoase Ter Heide Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen. Mogelijke lessen zijn: watergewenning, het aanleren van zwemslagen,… • De lessen vinden plaats op zaterdag • Engagement voor een gans schooljaar • Administratieve opvolging: zwemlijsten invullen • Rapportering aan de zwembadmanager • Opvolgen en naleven van de nodige veiligheidsprocedures

  • Warehouse Supervisor (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: STROOM

    Type: Vaste Job

    Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor het borgen van operaties door middel van het behalen van KPI’s en het coachen van je foremannen. Je staat als leidinggevende boven je foremannen en bent samen met hen verantwoordelijk voor het aansturen van je team magazijnmedewerkers. Je coacht je foremannen in de dagdagelijkse aansturing van de warehouse activiteiten en zorgt er zo voor dat zij de vooropgestelde doelstelling behalen inzake productiviteit, veiligheid en kwaliteit. Jijzelf stuurt de operatie in het halen van de lange termijndoelstellingen en treedt op als eindverantwoordelijke naar je team van magazijnmedewerkers, door middel van duidelijke doelstellingen, dagelijks overleg, evaluaties, opleidingen, arbeidsongevallenanalyses ziekteverzuimgesprekken, ... Om tot optimale operaties te komen treed je in overleg met de planningsafdeling, collega team leaders, operations manager en diverse interne ondersteunende diensten. Je wordt opgenomen in een gedreven team met een continous improvement cultuur. Na je greenbelt training sta je in voor het leiden en implementeren van verbeteringsprojecten en het toepassen van de 5S methodiek. Tevens waak je erover dat de veiligheidsregels gerespecteerd worden, dit doe je door regelmatige veiligheidsrondgangen, arbeidsongevallenanalyses, het overbrengen van veiligheidstopics, ... Dit alles om onze medewerkers proactiever te laten meewerken aan een sterk veiligheidsbeleid.

  • Chauffeur C (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een chauffeur C die niet snel afgeschrikt is! Heb jij een sterke maag, heb je jouw rijbewijs C en beschik je over jouw geldig vakbekwaamheidsattest? Jij staat in voor het ophalen van dierlijke producten uit de vleesindustrie. Dit zowel bij slachthuizen als productieomgevingen en beenhouwers. Je staat in voor het lossen en laden van de goederen en dit vanuit onze site te Bavegem. Je reinigt ook steeds zelf je opligger na het lossen van je vracht? Jij kan de administratie die hierbij hoort goed bijhouden.

  • Tuinarbeider met C-rijbewijs (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE TELDER TUINEN

    Type: Vaste Job

    Aanleggen van tuinen. Meehelpen bij de aanleg van tuinen en instaan voor de transport van tuinmaterialen met onze camion. Buiten werken in een tof gemotiveerd team. Een voltijdse job met doorgroeimogelijkheden.

Zoek naar antwoorden van Aquadis BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Aquadis BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aquadis BVBA. Laat een reactie achter voor Aquadis BVBA. Aquadis BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aquadis BVBA. Leave a respond for Aquadis BVBA. Aquadis BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aquadis BVBA op de google maps. Adres en contacten Aquadis BVBA
Location of Aquadis BVBA on the google maps. Address and contacts of Aquadis BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Aquadis BVBA Aquadis BVBA: Europlants - Van Herreweghe | ROSSEL ET Cie SA | Lavreysen | Precision Metals NV | JACOBS,MARTIN

Other related companies as Aquadis BVBA: Europlants - Van Herreweghe | ROSSEL ET Cie SA | Lavreysen | Precision Metals NV | JACOBS,MARTIN

Aquadis BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Merelbeke, België. De volledige naam van het bedrijf is Aquadis BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02755889892. Het bedrijf Aquadis BVBA bevindt zich op het adres: Hundelgemsesteenweg 18,9820. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 228,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 573,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Aquadis BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aquadis BVBA is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aquadis BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aquadis BVBA, openstaande posities, locatie van Aquadis BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Aquadis BVBA is a company, that was registered 1988 in Merelbeke region, Belgium. Full name of company is Aquadis BVBA, company assigned to the tax number BE02755889892. The company Aquadis BVBA is located at the address: Hundelgemsesteenweg 18,9820. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 228,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 573,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Aquadis BVBA were not found.
The main activity of Aquadis BVBA is Pipelines, Except Natural Gas, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Aquadis BVBA is not available. You also can look at reviews of Aquadis BVBA, open positions, location of Aquadis BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aquadis BVBA, Merelbeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aquadis BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aquadis BVBA, Merelbeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aquadis BVBA, employees, financial statistics.