JACOBS,MARTIN

Contactgegevens JACOBS,MARTIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JACOBS,MARTIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JACOBS,MARTIN

Regio (region): GENVAL, GENVAL - BE, België

Adres (address): Rue de Belle Vue 72, België

Telefoon (phone): 33 2 4380 5958 33 2 4380 5958

Fax (fax): +32 (9) 823-93-90 +32 (9) 823-93-90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JACOBS,MARTIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JACOBS,MARTIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JACOBS,MARTIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JACOBS,MARTIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JACOBS,MARTIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JACOBS,MARTIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JACOBS,MARTIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JACOBS,MARTIN
Products information JACOBS,MARTIN

BTW identificatienummer (tax): BE08354797363
Ondernemingsnummer: 6151763916
Hoofdstad (capital): 688,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 828,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in JACOBS,MARTIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JACOBS,MARTIN
(Get full report from official database of BE for JACOBS,MARTIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JACOBS,MARTIN
Addition kinds of activities for JACOBS,MARTIN

0259. Pluimvee en eieren, niet inbegrepen | Poultry and eggs, nec
3743. Spoorwegapparatuur | Railroad equipment
5075. Warme luchtverwarming en airconditioning | Warm air heating and air conditioning
5159. Farm-product grondstoffen, nec | Farm-product raw materials, nec
7383. Nieuws syndicaten | News syndicates
24110209. Stompen, hout | Stumps, wood
28340602. smeersels | Liniments
30691401. Rembanden, rubber | Brake linings, rubber
97119905. Militaire opleidingsscholen | Military training schools

Werken bij JACOBS,MARTIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JACOBS,MARTIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JACOBS,MARTIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JACOBS,MARTIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Hotelreceptionist(e) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het merendeel van de tijd ligt jouw focus op de hotelreceptie. Je staat in voor het in orde brengen van reservaties alsook de bijhorende administratie. Verder ben je het eerste aanspreekpunt voor de hotelgasten en help je hen zo veel mogelijk verder. In drukke perioden is het mogelijk dat je ook een helpende hand bent in de bar, restaurant en seminariezalen.

  • Bekisters - Regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor bekisten ? DOKA-panelen hebben geen geheimen meer voor jou ? Je gaat een nieuwe uitdaging niet uit de weg ? Samen met onze klant, groeiend bouwbedrijf klasse 8, zijn we op zoek naar bekisters binnen regio Aalter. Gezien het industriële projecten betreft, zal je telkens werken met systeembekistingen.

  • CHAUFFEUR CE VOOR TRANSPORT STEENSLAG OF ZAND (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Rekkem zoeken wij een vrachtwagenchauffeur en zal volgende werkzaamheden dagelijks uitvoeren: Nationaal transport van steenslag of zand Hoofdzakelijk transport met kipper van en naar bedrijven Bestelbonnen laten aftekenen bij de klant

  • Juridisch Medewerker regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Juridisch Medewerker (m/v). Dit is voor een bedrijf gelegen in Waregem. Als Juridisch Medewerker regio Waregem heb je onderstaand takenpakket: je verwerkt de nieuwe dossiers; je bent verantwoordelijk voor de opvolging van bestaande dossiers; je staat in voor de eerstelijnstelefonie en binnenkomende e-mails; je beantwoordt binnenkomende vragen van debiteuren, advocaten, notarissen, etc.; je staat in voor ad hoc juridische kwesties. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Assistent projectleider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Overpelt, zijn wij op zoek naar een assistent projectleider Takenpakket: - Algemene assistentie aan de projectleider bieden - Opmetingen doen - Meetstaten opstellen

  • Werken als huishoudhulp - koken Heist o/d Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Voor deze vacature zijn de meest voorkomende werkzaamheden: koken, strijken, boodschappen doen en de keuken poetsen. ONMIDDELLIJKE INDIENSTTREDING!!!

  • HUISHOUDHULP regio groot Nevele - Drongen (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • HUISHOUDHULP DESSEL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Jobstudent versafdeling supermarkt (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Student voor de versafdeling gezocht voor supermarkt regio Torhout! Je zult als jobstudent ingezet worden aan de beenhouwerij en charcuterie - afdeling van deze supermarkt. Je bent bereid om een onbezoldigde opleiding tot te volgen. Indien deze opleidingsdag positief verloopt, word je op regelmatige basis op zaterdag ingepland om te werken. Bovendien kom je vervolgens ook in aanmerking om tijdens de vakanties aan de slag te gaan in deze supermarkt.

  • Nespresso Coffee Advisor te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

  • Operator Controlekamer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: G-BLOC

    Type: Vaste Job

    Je regelt, superviseert en reguleert de machines die houtafval verwerken tot blokken voor paletten. - Je controleert de uitrusting en de installaties. Je voert preventief en correctief basisonderhoud uit. Je neemt stalen. - Je voert standaard en niet-standaard bedieningen uit, maakt filters en apparatuur schoon. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van 13 computerschermen en de aansturing van de machines. - Je controleert en interpreteert de belangrijkste parameters (energieverbruik, temperatuur...) en het verloop van de verschillende productiefases. - Je noteert/identificeert afwijkingen op basis van meetresultaten. Je bepaalt bijsturingen en hun urgentie. - Je spoort storingen en hun oorzaken op - Je houdt werkingsgegevens (incidenten, energieverbruik) van de installaties bij en analyseert ze. Je geeft belangrijke info door aan je collega's bij de shiftwissel. Je werkt volgens de veiligheid- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkplek. Je rapporteert aan de Plant Manager.

  • Projectmanager Marketing Colruyt (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt heeft heel wat klanten en allemaal zijn ze anders. Ons marketingteam zorgt ervoor dat we elk van hen op de juiste manier bereiken met het juiste aanbod. Als projectmanager ondersteun je de marketingdirectie om al deze projecten om te zetten naar werkelijkheid. Een marketeer brieft je over de marketingprojecten en daarna neem jij de rol op van coördinator: je brengt structuur in het project, stelt een projectteam samen en houdt de doelstelling, het budget en de timings in de gaten. Zo breng je samen met het team alles tot een goed einde en implementeer je de strategie. Daarnaast werk je mee aan kleinere projecten binnen marketing. Je kruipt dan in de huid van een marketeer, denkt inhoudelijk mee en neemt beslissingen over de te volgen richting en de realisatie van het project. Daarna coördineer je het project en zorg je dat het van a tot z uitgevoerd wordt. Ten slotte zorg je voor een evaluatie en trek je conclusies voor de toekomst. Ook marketingprocessen analyseren en knelpunten signaleren is een deel van je job. Je zoekt mee naar oplossingen en verdedigt je ideeën bij de juiste stakeholders, zodat het proces zo snel mogelijk geoptimaliseerd kan worden. Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle.

Zoek naar antwoorden van JACOBS,MARTIN in sociale netwerken
Look for responds of JACOBS,MARTIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JACOBS,MARTIN. Laat een reactie achter voor JACOBS,MARTIN. JACOBS,MARTIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JACOBS,MARTIN. Leave a respond for JACOBS,MARTIN. JACOBS,MARTIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JACOBS,MARTIN op de google maps. Adres en contacten JACOBS,MARTIN
Location of JACOBS,MARTIN on the google maps. Address and contacts of JACOBS,MARTIN

Andere gerelateerde bedrijven als come JACOBS,MARTIN JACOBS,MARTIN: Pest Control Training Association VZW | Karel De Grote-Hogeschool VZW | Babbelkip (De) | I.T.S. Marot | Best Wine Invest SC

Other related companies as JACOBS,MARTIN: Pest Control Training Association VZW | Karel De Grote-Hogeschool VZW | Babbelkip (De) | I.T.S. Marot | Best Wine Invest SC

JACOBS,MARTIN is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio GENVAL, GENVAL - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is JACOBS,MARTIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08354797363. Het bedrijf JACOBS,MARTIN bevindt zich op het adres: Rue de Belle Vue 72. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 688,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 828,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in JACOBS,MARTIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JACOBS,MARTIN is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JACOBS,MARTIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JACOBS,MARTIN, openstaande posities, locatie van JACOBS,MARTIN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

JACOBS,MARTIN is a company, that was registered 2000 in GENVAL, GENVAL - BE region, Belgium. Full name of company is JACOBS,MARTIN, company assigned to the tax number BE08354797363. The company JACOBS,MARTIN is located at the address: Rue de Belle Vue 72. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 688,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 828,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in JACOBS,MARTIN were not found.
The main activity of JACOBS,MARTIN is Pipelines, Except Natural Gas, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JACOBS,MARTIN is not available. You also can look at reviews of JACOBS,MARTIN, open positions, location of JACOBS,MARTIN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over JACOBS,MARTIN, GENVAL, GENVAL - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JACOBS,MARTIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JACOBS,MARTIN, GENVAL, GENVAL - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JACOBS,MARTIN, employees, financial statistics.