Karel De Grote-Hogeschool VZW

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • Karel De Grote-Hogeschool VZW
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • Karel De Grote-Hogeschool VZW

Contactgegevens Karel De Grote-Hogeschool VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Karel De Grote-Hogeschool VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Karel De Grote-Hogeschool VZW

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Van Schoonbekestraat 143,2018, België

Telefoon (phone): 03 213 26 26; 03 241 03 00; 03 259 01 40 03 213 26 26; 03 241 03 00; 03 259 01 40

Fax (fax): 03 241 03 01 03 241 03 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Karel De Grote-Hogeschool VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Karel De Grote-Hogeschool VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Karel De Grote-Hogeschool VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Karel De Grote-Hogeschool VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Karel De Grote-Hogeschool VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Karel De Grote-Hogeschool VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Karel De Grote-Hogeschool VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Karel De Grote-Hogeschool VZW
Products information Karel De Grote-Hogeschool VZW

BTW identificatienummer (tax): BE07220733642
Ondernemingsnummer: 3337890625
Hoofdstad (capital): 464,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 120,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Karel De Grote-Hogeschool VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Karel De Grote-Hogeschool VZW
(Get full report from official database of BE for Karel De Grote-Hogeschool VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Karel De Grote-Hogeschool VZW
Addition kinds of activities for Karel De Grote-Hogeschool VZW

3621. Motoren en generatoren | Motors and generators
922900. Openbare orde en veiligheid, nv | Public order and safety, nec
24410101. Ammunitie dozen, hout | Ammunition boxes, wood
38240200. Mechanische en elektromechanische tellers en apparaten | Mechanical and electromechanical counters and devices
80210107. parodontoloog | Periodontist

Werken bij Karel De Grote-Hogeschool VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Karel De Grote-Hogeschool VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Karel De Grote-Hogeschool VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Karel De Grote-Hogeschool VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende klanten, gelegen in regio Turnhout, zijn wij op zoek naar heftruckchauffeurs. We hebben mogelijkheden in dagdienst of in ploegen.

  • Chemisch procesoperator volcontinue m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een chemisch bedrijf in Midden-Limburg, zijn wij op zoek naar een proces-operator (m/v). Takenpakket: - Bedienen en bijsturen van de installaties adhv productieparameters - Registreren van de testresultaten, proces-parameters op logsheets en analysebladen - Toezien en instaan voor de orde en netheid van de werkruimte en ketels - Toezien op de goede werking van de installaties en signaleren van afwijkingen - Simpele onderhoudstaken zoals het eenvoudig sleutelwerk aan flensen en leidingen, het controleren van oliepeil en bijvullingen, ….

  • Verkoop Colruyt Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Student McDonald's Middagshift (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Studentenjob

    Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken studenten die kunnen werken op weekdagen tussen 11u en 14u. Indien u niet beschikbaar bent in de week 's middags, gelieve niet op deze vacature te reageren.

  • Commercieel medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een familiebedrijf in volle expansie en is internationale speler die optreedt als sales & marketing organisatie voor "fast moving" consumentenproducten. ( FMCG ) Functie : • U bent een sterke commerciële duizendpoot. U brengt alle activiteiten op gang met betrekking tot de orderverwerking en facturatie voor de toegewezen klanten en volgt deze nauwlettend op. • In samenwerking met uw collega's van sales & marketing en logistiek verzorgt U de voorbereiding van promotionele acties nauwlettend op. • U werkt nauw samen met de externe logistieke dienstverleners. • Tevens benut U maximaal de opportuniteiten bij de klanten om de interne verkoop extra te stimuleren. • Voor uw klanten fungeert U als rechtstreeks aanspreekpunt en vertrouwenspersoon. • U denkt klantgericht en weet klachten op een vlotte manier op te lossen. Uw doel is onze klanten tevreden stellen. Profiel : • U bent tweetalig N / F en beheerst het Eng. • U beschikt over een hoger diploma (min Bachelor) en kan terugblikken op een “ relevante” ervaring in Customer Service bij voorkeur binnen de distributie/ FMCG, retail of logistiek / transport. • Ervaring in orderverwerking en facturatie is een pluspunt. • U weet van aanpakken en werkt resultaatgericht. • U bent een teamplayer en commercieel ingesteld. • U springt vlot om met MS office ( Word, Excel ) Ervaring met relevante Customer service pakketten zijn een pluspunt. Aanbod Wenst u deel uit te maken van een dynamisch team binnen een onderneming in expansie en bent u op zoek naar een echte uitdaging? Herkent u zich in bovenstaand profiel? Dan bent u de witte raaf naar wie wij op zoek zijn! Aarzel niet langer en stuur onmiddelijk uw CV naar [email protected]

  • Master Accountancy-Fiscaliteit (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Vaste Job

    Als junior dossierbeheerder sta je in voor je eigen klantenportefeuille en ondersteun je klanten met high-end advies omtrent accountancy, fiscaliteit en financieel en strategisch beleid. Dit zijn je voornaamste verantwoodelijkheden: Je staat van A tot Z in voor de volledige boekhoudkundige afwerking van de aan u toegewezen dossiers. Je zorgt voor een correcte BTW-aangifte en een aangifte vennootschaps- en personenbelasting. Je doet de tussentijdse balansen en jaarbalansen. Je maakt maandelijks of per kwartaal een rapportering. Je stelt de jaarrekeningen op of controleert deze. Je werkt projectmatig op specifieke dossiers, in het kader van specifieke vragen van de klant. Je rapporteert rechtstreeks aan een vennoot en komt terecht in een klein maar tof team van dossierbeheerders, onderdeel van een grotere groep.

  • STEDENBOUWKUNDIG MEDEWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DUMOULIN JOS bvba

    Type: Vaste Job

    Dumoulin Jos bvba, gangmaker in vernieuwend verkavelingsontwerp, is op zoek naar een enthousiaste STEDENBOUWKUNDIG medewerker voor het ontwerpen van verkavelingen en het opmaken van aanvraagdossiers. Je staat in voor: de digitale cartografie van een bestemmingsplan opstellen; een verkavelingsproject van bouwgrond uitwerken; grondplannen of documenten uitwerken; presentatieplannen en bundels uitwerken; opstellen van motivatienota's en toelichtingsnota's; uitwerken van stedenbouwkundige voorschriften; opvolgen van aanvraagprocedures.

  • TA Manager (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    De Turn Around Manager leidt en voert de stilstanden/Turn Arounds uit op de site in Antwerpen. De belangrijkste verantwoordelijkheid is het initiëren, faciliteren en managen van het TA-proces. De Turn Around Manager heeft de eindverantwoordelijkheid voor alle fasen en de bijhorende mijlpalen en activiteiten. Verzamelen van gegevens en valideren van de scope van de werkzaamheden; Voorzien van de nodige bezetting in de verschillende fasen van de TA; Opzetten van de TA-organisatie en definiëren van de rollen en verantwoordelijkheden van de teamleden; Zorgen voor een nauwe samenwerking met het management van de plant en met de reliability-verantwoordelijke; Melden van potentiële gevaren, risico's en afwijkingen aan de TA-stuurgroep; Dragen van de verantwoordelijkheid voor de budget- en kostenbeheersing van de TA; Zorgen voor een veilig verloop van de TA, met een nul-effect op het milieu; Ervoor instaan dat alle Turn Around-werk, inclusief projecten, wordt geïntegreerd in één plan.

  • Mixerchauffeurs C / CE (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: YVAGA

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het leveren van beton op bouwwerven met de betonmixer voor onze klanten en betoncentrales. Ref. Servicepunt T&L Transport C

  • Vastgoedmakelaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FUNDAMENT R&S

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt mede verantwoordelijk voor het inkopen, verkopen en verhuren van bestaand vastgoed binnen jouw regio. Via gerichte prospectie win je het vertrouwen van klanten waardoor je succesvol de opdrachten/mandaten kan bekomen. Door de glasheldere contractvoorwaarden, jouw overtuigingskracht en het voeren van correcte publiciteit, realiseer je mooie deals. Je behandelt jouw dossiers vanaf het eerste contact met de potentiële klant tot aan de notariële akte. Je rapporteert aan de zaakvoerder.

  • Mystery shoppers gezocht (België)

    Regio: België

    Bedrijf: VABU

    Type: Werfreserve

    We zoeken mystery shoppers voor de regio Vlaams-Brabant, Brussel en Oost-Vlaanderen! Oog voor detail is een pluspunt! Een wagen en een internetverbinding een vereiste! Aangename bij-job!

  • BIS-stage chauffeur/logistiek medewerker (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: ECOSO NIEL

    Type: Leercontract

    Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als chauffeur en logistiek medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: ● Je haalt goederen op bij de klanten met de vrachtwagen ● Je levert goederen bij onze klanten met de vrachtwagen ● Je doet interne ritten met de vrachtwagen tussen onze vestigingen ● Je haalt goederen op bij de omliggende containerparken ● Je beheert mee het magazijn ● Je neemt goederen in ontvangst van de klanten ● Je registreert deze goederen ● Je helpt mee in het sorteren van goederen die niet verkocht werden ● Je helpt mee met het monteren en demonteren van meubelen

Zoek naar antwoorden van Karel De Grote-Hogeschool VZW in sociale netwerken
Look for responds of Karel De Grote-Hogeschool VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Karel De Grote-Hogeschool VZW. Laat een reactie achter voor Karel De Grote-Hogeschool VZW. Karel De Grote-Hogeschool VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Karel De Grote-Hogeschool VZW. Leave a respond for Karel De Grote-Hogeschool VZW. Karel De Grote-Hogeschool VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Karel De Grote-Hogeschool VZW op de google maps. Adres en contacten Karel De Grote-Hogeschool VZW
Location of Karel De Grote-Hogeschool VZW on the google maps. Address and contacts of Karel De Grote-Hogeschool VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Karel De Grote-Hogeschool VZW Karel De Grote-Hogeschool VZW: Creadvice NV | Adelin BVBA | Ponsaerts NV | Kemppi Benelux BV | Verbiest nv

Other related companies as Karel De Grote-Hogeschool VZW: Creadvice NV | Adelin BVBA | Ponsaerts NV | Kemppi Benelux BV | Verbiest nv

Karel De Grote-Hogeschool VZW is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Karel De Grote-Hogeschool VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07220733642. Het bedrijf Karel De Grote-Hogeschool VZW bevindt zich op het adres: Van Schoonbekestraat 143,2018. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 464,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 120,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Karel De Grote-Hogeschool VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Karel De Grote-Hogeschool VZW is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Karel De Grote-Hogeschool VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Karel De Grote-Hogeschool VZW, openstaande posities, locatie van Karel De Grote-Hogeschool VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Karel De Grote-Hogeschool VZW is a company, that was registered 1994 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Karel De Grote-Hogeschool VZW, company assigned to the tax number BE07220733642. The company Karel De Grote-Hogeschool VZW is located at the address: Van Schoonbekestraat 143,2018. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 464,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 120,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Karel De Grote-Hogeschool VZW were not found.
The main activity of Karel De Grote-Hogeschool VZW is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Karel De Grote-Hogeschool VZW is not available. You also can look at reviews of Karel De Grote-Hogeschool VZW, open positions, location of Karel De Grote-Hogeschool VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Karel De Grote-Hogeschool VZW, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Karel De Grote-Hogeschool VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Karel De Grote-Hogeschool VZW, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Karel De Grote-Hogeschool VZW, employees, financial statistics.