eloi sprl

Contactgegevens eloi sprl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data eloi sprl: address, phone, fax, email, website, opening hours

eloi sprl

Regio (region): bruxelles bruxelles 1040 - BE, België

Adres (address): rue des bollandistes 67, België

Telefoon (phone): 3227321020 3227321020

Fax (fax): +32 (59) 463-47-92 +32 (59) 463-47-92

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) eloi sprl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "eloi sprl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "eloi sprl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van eloi sprl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen eloi sprl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of eloi sprl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees eloi sprl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti eloi sprl
Products information eloi sprl

BTW identificatienummer (tax): BE01190063476
Ondernemingsnummer: 9123016357
Hoofdstad (capital): 745,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 238,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in eloi sprl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor eloi sprl
(Get full report from official database of BE for eloi sprl)

Aanvulling soorten activiteiten voor eloi sprl
Addition kinds of activities for eloi sprl

599910. Monumenten en grafstenen | Monuments and tombstones
20870208. Siroop, drink | Syrups, drink
32319900. Producten van gekochte glas, nec | Products of purchased glass, nec
50870403. Tailors 'benodigdheden | Tailors' supplies
62110106. Makelaars en dealers | Stock brokers and dealers
86519904. Politieke fondsinsameling | Political fundraising

Werken bij eloi sprl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in eloi sprl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor eloi sprl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for eloi sprl. Looking for open vacancies in other companies

  • Servicetechnieker (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat mee in voor het curatief en preventief onderhoud van diverse HVAC-installaties in de woning- en villabouw - Je staat mee in voor de regeltechnische opstart en inregeling van HVAC-installaties - Je ziet het als een technische uitdaging om mogelijke fouten op te sporen - Je bent bereid om mee te stappen in een permanentiesysteem

  • Technieker elektromechanica (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een modern voedingsbedrijf in de regio Gent, zijn wij op zoek naar een gedreven technieker elektromechanica.  - Je maakt deel uit van het onderhoudsteam en rapporteert aan het hoofd van de onderhoudsafdeling - Je lost problemen op van elektrische en mechanische aard binnen de productieafdeling - Je bent actief betrokken bij het verbeteren van de productieprocessen - Je verzekert het preventief onderhoud van de machines

  • Huishoudhulp in Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO HOOGLEDE/GITS/LICHTERVELDE (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • Huishoudhulp Gits (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: MAKKIE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash . Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student inpakken 15/10 (AAIGEM)

    Regio: AAIGEM

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Studentenwerk inpakken Kartonnen dozen vouwen en plooien inpakken

  • Jobstudent (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Bornem

    Type: Studentenjob

    Actief Bornem is momenteel op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om te poetsen bij mensen thuis Word jij gelukkig als je een proper huis kan nalaten? Voel jij je in jouw nopjes met een dweil en een vod in jouw handen? 2x ja? Laat dan snel van je horen!

  • Technisch vertegenwoordiger (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Je bent specialist in elektronische sloten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opzoeken en uitbouwen van uw klantenportefeuille. Je legt dan ook de nodige contacten binnen de bouwwereld, waarbij je in staat bent te negotiëren en contracteren op verschillende niveaus. Op die manier geef je correct advies aan klanten en prospecten om het te overtuigen met de onderneming samen te werken.

  • 1ste Kamermeisje/Kamerjongen Westende (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Vaste Job

    Holiday Suites is een start-up firma, die comfortabele vakanties aanbiedt op bruisende locaties. Holiday Suites is momenteel actief aan de Belgische kust, de Franse Opaalkust en in Limburg. De firma is in volle expansie en er staan nog uitbreidingen ingepland, zowel in België als in Frankrijk. Onze missie is om de klant duurzaam en betaalbaar vakantiegeluk te bieden in comfortabele vakantieverblijven in bruisende omgevingen. Om de snelle groei van het bedrijf te ondersteunen zoeken we: 1e kamermeisje/kamerjongen regio Westende De functie Als 1e kamermeisje/kamerjongen werk je nauw samen met de Quality controller om de schoonmaak te organiseren. Je begeleidt de schoonmaakploegen en je poetst zelf mee. Je helpt met de opstart van nieuwe werknemers en helpt de grote schoonmaak te organiseren. Je bent flexibel, je werkt in het weekend, op feestdagen en in de vakantieperiodes. Je werkzaamheden § Het opmaken van werkplanning. § Je staat in voor de schoonmaak en onderhoud van de kamers. § Je staat in voor de schoonmaak en het onderhoud van gemene delen (gangen, receptie, lobby). § De lakens vervangen, het bed opmaken (verversen, toeleggen, ...) § De handdoeken vervangen. § De kamer opnieuw voorzien van zeep, shampoo, bloemen, snoepjes, ... § Het sanitair op de kamer schoonmaken en ontsmetten § Het vuile linnengoed naar de linnendienst of wasserij brengen.

  • Recruiter (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Solvus

    Type: Vaste Job

    Zeven uur. Wekker. Opstaan en genieten van een gezond ontbijt voor je op weg gaat naar je Unique-kantoor te AALST en de dag overloopt met je collega's bij een tas koffie. Die wordt druk: in de voormiddag verwelkom jij de nieuwe kandidaten die langskomen. Omdat je de openstaande vacatures goed kent, kan je tijdens die gesprekken vooral focussen op het inschatten en testen van je kandidaten. In je hoofd ben je dan al bezig met de zoektocht naar de perfecte vacature. In de namiddag ga je verder met de matchmaking. Tussendoor bel je ook met klanten om kandidaten aan te prijzen en nieuwe kansen op te snorren. En dan is er ook nog dat leuke nieuws natuurlijk: twee van je kandidaten mailen je dat ze nog even langskomen om hun nieuwe contract te ondertekenen. Met een supergevoel sluit je je pc af. Zo zien wij je functie als consultant: Onze consultants zijn de schakel tussen kandidaten en onze klanten. Dat is een functie met best veel verantwoordelijkheid. Kandidaten zitten immers op hete kolen: zij hopen dat je snel met een leuke en gepaste job op de proppen komt. Intussen wachten klanten op een nieuwe collega. Tussen die twee partijen ben jij de schakel en dat vind je best een prettige rol. Wat zijn je taken als consultant: Je voert gesprekken met kandidaten, test en screent ze, en beoordeelt hun cv. Je vergelijkt kandidaten met vacatures en maakt perfecte matches. Je overtuigt de klant van je match en begeleidt het proces tot aan de ondertekening van het contract. Je belt spontaan klanten op om te vragen of ze nieuwe vacatures voor je hebben, en prijst kandidaten aan bij bedrijven waar we nog niet voor werken. Je gedraagt je als een ondernemer die kansen grijpt, nieuwe mogelijkheden ziet en nastreeft.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Ergotherapeut/ audioloog/ psycholoog/... (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: FARINA TINA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een multidisciplinaire praktijk zoekt gedreven paramedici om de praktijk verder uit te bouwen.

Zoek naar antwoorden van eloi sprl in sociale netwerken
Look for responds of eloi sprl in social networks

Lees alle opmerkingen voor eloi sprl. Laat een reactie achter voor eloi sprl. eloi sprl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for eloi sprl. Leave a respond for eloi sprl. eloi sprl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie eloi sprl op de google maps. Adres en contacten eloi sprl
Location of eloi sprl on the google maps. Address and contacts of eloi sprl

Andere gerelateerde bedrijven als come eloi sprl eloi sprl: ATB ELECTROTECHNIEK | Maex Precision-Production NV | Sun Oil Company Belgium NV | AA Longin Services | Waterzooi Production SPRL

Other related companies as eloi sprl: ATB ELECTROTECHNIEK | Maex Precision-Production NV | Sun Oil Company Belgium NV | AA Longin Services | Waterzooi Production SPRL

eloi sprl is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio bruxelles bruxelles 1040 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is eloi sprl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01190063476. Het bedrijf eloi sprl bevindt zich op het adres: rue des bollandistes 67. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 745,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 238,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in eloi sprl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van eloi sprl is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van eloi sprl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van eloi sprl, openstaande posities, locatie van eloi sprl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

eloi sprl is a company, that was registered 1998 in bruxelles bruxelles 1040 - BE region, Belgium. Full name of company is eloi sprl, company assigned to the tax number BE01190063476. The company eloi sprl is located at the address: rue des bollandistes 67. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 745,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 238,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in eloi sprl were not found.
The main activity of eloi sprl is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of eloi sprl is not available. You also can look at reviews of eloi sprl, open positions, location of eloi sprl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over eloi sprl, bruxelles bruxelles 1040 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf eloi sprl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about eloi sprl, bruxelles bruxelles 1040 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company eloi sprl, employees, financial statistics.