eNetricity bvba

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • eNetricity bvba
Private companiesCoal Mining • eNetricity bvba

Contactgegevens eNetricity bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data eNetricity bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

eNetricity bvba

Regio (region): Brugge WVL 8000 - BE, België

Adres (address): Pathoekeweg 144, België

Telefoon (phone): 003250454900 003250454900

Fax (fax): 003250454901 003250454901

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) eNetricity bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "eNetricity bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "eNetricity bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van eNetricity bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen eNetricity bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of eNetricity bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees eNetricity bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti eNetricity bvba
Products information eNetricity bvba

BTW identificatienummer (tax): BE07153442382
Ondernemingsnummer: 7299285888
Hoofdstad (capital): 222,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 750,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in eNetricity bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor eNetricity bvba
(Get full report from official database of BE for eNetricity bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor eNetricity bvba
Addition kinds of activities for eNetricity bvba

4813. Telefooncommunicatie, behalve radio | Telephone communication, except radio
20230202. Geconcentreerde melk | Concentrated milk
28160105. Titaandioxide, anatase of rutiel (pigmenten) | Titanium dioxide, anatase or rutile (pigments)
28190407. Natriumhyposulfiet, natriumhydrosulfiet | Sodium hyposulfite, sodium hydrosulfite
35420103. Schaafmachines, kracht | Shearing machines, power
35560214. Slicers, commercieel, voedsel | Slicers, commercial, food

Werken bij eNetricity bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in eNetricity bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor eNetricity bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for eNetricity bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker 2 ploegen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een financieel sterk familiebedrijf zoeken wij een technieker. Je staat in voor het preventief, curatief onderhoud van de productiemachines. Daarnaast doe je een aantal lasopdrachten (halfautomaat, elektrode). Je werkt in 2 ploegen en houdt van de storingen aan de machines op te lossen.

  • Orderpicker (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beveren zijn wij op zoek naar orderpickers: Ben je op zoek naar een uitdagende job? Heb je ervaring als orderpicker, en voicepicking in het bijzonder? Ben je bereid om in een koude omgeving te werken tussen 4 en 7 graden? Dan is deze job misschien iets voor jou! Via voicepicking dien je je te verplaatsen van locatie A naar B, daar dien je de correcte goederen te nemen en plaats je zorgvuldig alles op een pallet. Dit alles gebeurt via een elektrische BT.

  • Opérateur Administratif Printing (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De taken zijn de volgende:   - Voorbereiding van de drukbestanden - Conversie en opslaan van de bestanden - Druk op verschillende formaten: klein en groot formaat - Afwerking : realiseren van de laatste productiefase, perforatie plakken, snijden, boekbinding,… Deze functie geniet goede kennis:   Microsoft Office programma’s: - Publisher: aanpassingen van documenten die elektronisch zijn ontvangen via invoeging van referenties, logo's, teksten,… - Word - Excel - PowerPoint - Outlook Grafische programma’s: - Indesign: basiskennis: in staat zijn om de lay-out aan te passen of op te maken aan de hand van een voorbeeld - Adobe Acrobat Standard: verschillende dossiers samenvoegen in 1 PDF document, de bestaande documenten in PDF wijzigen - Photoshop: bestanden kunnen herformatteren (ex: GIF, EPS JPEG), in staat zijn om de kleuren te wijzigen en logo’s of afbeeldingen uit een bestand kunnen integreren

  • Lasser - Samensteller (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - voorbereidende werkzaamheden - samenstellen van eenmalige stukken of kleine series - lassen van zowel kleine als grotere onderdelen

  • Handlanger bouw (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een job in de bouw? Hou je van zwaar en bruut werk? Dan is deze job iets voor jou! Onze klant, gelegen in Zoersel, is het grootste sleuvenhakbedrijf van België. Ze staan in voor het voorbereidend werk voor alle elektriciteit en sanitaire installaties. Voor hen zijn we op zoek naar een handlanger. Je staat in voor het slijpen en hakken van sleuven. Deze sleuven worden, in een latere fase, benut voor het plaatsen van leidingen en kabels voor elektriciteit en sanitair. De elektricien of loodgieter tekent alles af en jij bent verantwoordelijk om deze sleuven correct te slijpen. Je krijgt een goede begeleiding op de werkvloer en je kan steeds rekenen op een collega. Het is een job waar heel wat stof bij te pas komt. Alle machines zijn uitgerust en er is stofafzuiging en een stofmasker voorzien. Je zal vooral meehelpen aan grotere projecten zoals appartementsbouw en woonerven.

  • verkoper voeding/kassa (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassamedewerker help je de klanten aan de kassa verder je scant de producten in en je gaat over tot de betaling. Hier is het heel belangrijk dat je klantvriendelijk en erg service gericht bent. Je zorgt ervoor dat er een correcte klant afhandeling gebeurd. In kalme momenten ga je te werk in de winkel met het aanvullen van de producten.

  • Finance & administration manager (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor correcte verwerking van de boekhouding van zowel de Belgische als Franse vennootschappen. U stuurt een team van 2 junior accountants aan en werkt nauw samen met de CFO.Je werkzaamheden: -Je staat in voor de Belgische en Franse boekhouding -Je maakt analyses aangaande kosten-opbrengst en cut-off boekingen -Je maakt de overzichten op van de salariskost en boeking -Je stelt de rapportering van de resultaten op -Je staat in voor de BTW aangiftes -Je maakt de jaarrekeningen en balansen -Je bereidt auditdossiers voor -Je bereidt fiscale aangiftes voor Jobgerelateerde competenties - De fiscale en sociale aangiften van een organisatie opstellen of de boekingen, wettelijke formaliteiten, ... opvolgen - De liquiditeiten opvolgen Financiële staten opmaken Een financiële raming opstellen - Een organisatie boekhoudkundig en administratief beheren - De balans en de resultatenrekening van de organisatie opstellen - Tussentijdse overzichten en boekhoudkundige of financiële bijlagen bij de economische beheerstabellen van de organisatie opstellen - De activiteiten van een team coördineren Een organisatie leiden

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WAARSCHOOT (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • JOBSTUDENT: schoonmaak M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een schoonma(a)k(st)er om op het politiekantoor van Herentals te poetsen: Maandag van 9u00 - 14u30 Dinsdag van 9u00 - 12u00 Woensdag van 9u00 - 12u00 Donderdag van 9u00 - 12u00 Vrijdag van 9u00 - 14u30

  • Docent Duits (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • DOCENT NEDERLANDS (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: BERLITZ TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

Zoek naar antwoorden van eNetricity bvba in sociale netwerken
Look for responds of eNetricity bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor eNetricity bvba. Laat een reactie achter voor eNetricity bvba. eNetricity bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for eNetricity bvba. Leave a respond for eNetricity bvba. eNetricity bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie eNetricity bvba op de google maps. Adres en contacten eNetricity bvba
Location of eNetricity bvba on the google maps. Address and contacts of eNetricity bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come eNetricity bvba eNetricity bvba: LABENS & VAN GHELUWE | Ceulemans L | Studio Event | Saint Sauveur | emrc

Other related companies as eNetricity bvba: LABENS & VAN GHELUWE | Ceulemans L | Studio Event | Saint Sauveur | emrc

eNetricity bvba is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Brugge WVL 8000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is eNetricity bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07153442382. Het bedrijf eNetricity bvba bevindt zich op het adres: Pathoekeweg 144. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 222,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 750,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in eNetricity bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van eNetricity bvba is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van eNetricity bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van eNetricity bvba, openstaande posities, locatie van eNetricity bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

eNetricity bvba is a company, that was registered 2000 in Brugge WVL 8000 - BE region, Belgium. Full name of company is eNetricity bvba, company assigned to the tax number BE07153442382. The company eNetricity bvba is located at the address: Pathoekeweg 144. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 222,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 750,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in eNetricity bvba were not found.
The main activity of eNetricity bvba is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of eNetricity bvba is not available. You also can look at reviews of eNetricity bvba, open positions, location of eNetricity bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over eNetricity bvba, Brugge WVL 8000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf eNetricity bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about eNetricity bvba, Brugge WVL 8000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company eNetricity bvba, employees, financial statistics.