david Van Tieghem

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • david Van Tieghem
Private companiesTobacco Products • david Van Tieghem

Contactgegevens david Van Tieghem: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data david Van Tieghem: address, phone, fax, email, website, opening hours

david Van Tieghem

Regio (region): 1640 Rhode-Saint-Genese Brabant 1640 BE, België

Adres (address): 38 avenue de Castonier, België

Telefoon (phone): 02 358 66 88 02 358 66 88

Fax (fax): 02 644 44 29 02 644 44 29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) david Van Tieghem: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "david Van Tieghem"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "david Van Tieghem"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van david Van Tieghem, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen david Van Tieghem. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of david Van Tieghem, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees david Van Tieghem. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti david Van Tieghem
Products information david Van Tieghem

BTW identificatienummer (tax): BE05163269042
Ondernemingsnummer: 2463653564
Hoofdstad (capital): 794,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 630,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in david Van Tieghem zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor david Van Tieghem
(Get full report from official database of BE for david Van Tieghem)

Aanvulling soorten activiteiten voor david Van Tieghem
Addition kinds of activities for david Van Tieghem

28510109. Undercoatings, verf | Undercoatings, paint
35969901. Baby schalen | Baby scales
38260110. Reflectoscopes | Reflectoscopes
51990201. badges | Badges
51990302. Cats | Cats
54619903. cakes | Cakes
65310201. Begraafplaats management service | Cemetery management service

Werken bij david Van Tieghem: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in david Van Tieghem: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor david Van Tieghem. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for david Van Tieghem. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (m/v) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Herstellen van eventuele pannes of defecten. - Algemeen en preventief onderhoud van sterk geautomatiseerd machinepark. - Planning, installatie en opvolging van nieuwe machines.

  • Industrieel reiniger gezocht (ma-vrij 17u -1u) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een job? Voor een goede klant van ons, zijn we op zoek naar een industrieel reiniger. Je komt terecht in voedingsbedrijf in Oostkamp. Jouw takenpakket: werken met een hogedrukreiniger. machines manueel reinigen. de vloer rond de machines reinigen. Je werkt van maandag tot vrijdag: 17u tot 1u.

  • HUISHOUDHULP Nazareth. (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: DE MANGELAAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat schoonmaken bij particulieren in de regio Nazareth.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques Roeselare (deeltijds) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Jobstudent Horeca Zoo weekends + schoolvakanties (ook kerstvakantie) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Je wordt ingeschakeld in onze sneldienstrestaurants in de Zoo en kan op verschillende werkplekken ingeschakeld worden. Tot je takenpakket hoort onder andere: De bezoekers onthalen en bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en rekent af aan de kassa. Bereiden van gerechten aan de koude kant (broodjes, salades,...) Je ruimt tafels af. Je houdt de zaal in orde. Je onderhoudt de werkpost en het materiaal. Je verzorgt de afwas. Je helpt bij het kuisen van het restaurant bij sluiting.

  • Jobstudent mechanica (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een mechanieker binnendienst. De mechaniekers binnendienst staan in voor alle mechanische werken die worden uitgevoerd in het atelier. De handelingen die zij mogen uitvoeren worden bepaald en gecontroleerd door de Workshop Supervisor. Deze handelingen variëren van mechanische werken aan electromotoren,pompen en motorreduktoren. De mechanische werken aan electromotoren houden o.a. in: (het demonteren van electromotoren, electrisch en mechanisch opmeten van de motoren, reinigen van motor en gedemonteerde onderdelen,...)

  • VRIJWILLIGERS ZEECENTRUM DUNEROZE (WENDUINE)

    Regio: WENDUINE

    Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken vrijwilligers voor het woonzorgcentrum van Duneroze in Wenduine. * Vrijwilliger om te gaan wandelen met bewoners van het woonzorgcentrum Wij zoeken vrijwilligers die zich vrij kunnen maken om mee te gaan op wandeling of naar de markt. Van april tot oktober gaan wij steeds, met enkele bewoners, op dinsdagnamiddag gaan wandelen én op donderdagvoormiddag naar de markt. Daarbij is de hulp van vrijwilligers noodzakelijk, omdat de meeste bewoners rolstoelafhankelijk zijn. De taak van de vrijwilliger bestaat er dan in om één van onze bewoners te begeleiden tijdens de wandeling of naar de markt. * Vrijwilligers voor hulp bij animatie-activiteiten Wij zoeken steeds vrijwilligers die ons animatieteam kunnen versterken door hulp te bieden bij verschillende activiteiten. Hulp bij spelactiviteiten en optredens, hulp bij maaltijden, kamerbezoeken, ... * Vrijwilligers voor hulp bij maaltijden * Vrijwilligers voor onderhoud van onze dwaaltuin en tuin Wij zoeken een man of vrouw die op regelmatige basis het onderhoud kan doen van onze tuin. Iemand waar we op kunnen rekenen, die bij voorkeur kan omgaan met personen met dementie. Het gaat om een afgesloten tuintje waar onze bewoners een wandelingetje kunnen maken of gewoon wat buiten kunnen zitten. Taken: onkruid wieden, water geven aan plantjes, eventueel het gras afrijden. * Cafetariamedewerkers Wij zoeken iemand die één of meerdere dagen per week onze cafetaria wil openhouden of erin wil meewerken op drukke momenten. Betrouwbaar, vriendelijk, verzorgd en goede mobiliteit. Taken : met een glimlache en goed humeur bestellingen opnemen, drankjes en lekkers klaarmaken en bestellen,bedienen minder mobiele klanten aan tafe, tafels afruimen, afwassen, koelkasten aanvullen. De cafetaria van Duneroze is elke dag open tot 17u30.

  • Student schoonmaak(WOM) (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: H & L PEOPLE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zoeken wij een gemotiveerde en energieke student die zal instaan voor het schoonmaken van kantoren, bedrijven,... in regio Antwerpen. Ben jij dé kandidaat waar wij op zoek naar zijn, wil je een centje bijverdienen en ben je elke dinsdag vrij? Solliciteer nu en kom op persoonlijk gesprek bij ons.

  • ergotherapeut (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een ergotherapeut. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

  • Oliver James Associates - Project Manager MiFID (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For a client, based in Anderlecht, we are currently recruiting for a Project Manager position to start a 1-year mission as of January 2019. The ideal candidate... is an experienced Project Manager with knowledge of regulatory initiatives such as MiFID, has worked on IT implementations before (on the business side), can control time management and budget development, will analyse the project risks and monitor the progress, is bilingual Dutch/French and has a good command of English. Has this opportunity triggered your interest? Don't hesitate to APPLY via the button below.

  • Docent horeca-opleiding (overdag) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van duaal leren. Dit op maandag of dinsdag (van 8.45u - 16.15u) Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

  • KELNER OF OPDIEN(ST)ER (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: PALACE

    Type: Flexijob

    U staat in voor de bediening van de klanten in ons restaurant. U bent vriendelijk, gemotiveerd en u hebt een goed voorkomen. Interesse? Neem dringend contact met ons op.

Zoek naar antwoorden van david Van Tieghem in sociale netwerken
Look for responds of david Van Tieghem in social networks

Lees alle opmerkingen voor david Van Tieghem. Laat een reactie achter voor david Van Tieghem. david Van Tieghem bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for david Van Tieghem. Leave a respond for david Van Tieghem. david Van Tieghem on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie david Van Tieghem op de google maps. Adres en contacten david Van Tieghem
Location of david Van Tieghem on the google maps. Address and contacts of david Van Tieghem

Andere gerelateerde bedrijven als come david Van Tieghem david Van Tieghem: Amco | Art Parket Plafonds | Publi-Wieze BVBA | Francky Cieters | Matthias Schoonjans

Other related companies as david Van Tieghem: Amco | Art Parket Plafonds | Publi-Wieze BVBA | Francky Cieters | Matthias Schoonjans

david Van Tieghem is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio 1640 Rhode-Saint-Genese Brabant 1640 BE, België. De volledige naam van het bedrijf is david Van Tieghem, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05163269042. Het bedrijf david Van Tieghem bevindt zich op het adres: 38 avenue de Castonier. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 794,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 630,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in david Van Tieghem zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van david Van Tieghem is Tabaksproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van david Van Tieghem is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van david Van Tieghem, openstaande posities, locatie van david Van Tieghem op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

david Van Tieghem is a company, that was registered 2014 in 1640 Rhode-Saint-Genese Brabant 1640 BE region, Belgium. Full name of company is david Van Tieghem, company assigned to the tax number BE05163269042. The company david Van Tieghem is located at the address: 38 avenue de Castonier. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 794,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 630,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in david Van Tieghem were not found.
The main activity of david Van Tieghem is Tobacco Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of david Van Tieghem is not available. You also can look at reviews of david Van Tieghem, open positions, location of david Van Tieghem on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over david Van Tieghem, 1640 Rhode-Saint-Genese Brabant 1640 BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf david Van Tieghem, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about david Van Tieghem, 1640 Rhode-Saint-Genese Brabant 1640 BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company david Van Tieghem, employees, financial statistics.