boeykens, stefan

Contactgegevens boeykens, stefan: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data boeykens, stefan: address, phone, fax, email, website, opening hours

boeykens, stefan

Regio (region): heverlee - BE, België

Adres (address): groenstraat 6/0201, België

Telefoon (phone): +32 16 23 08 29 +32 16 23 08 29

Fax (fax): +32 (10) 593-42-26 +32 (10) 593-42-26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) boeykens, stefan: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "boeykens, stefan"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "boeykens, stefan"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van boeykens, stefan, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen boeykens, stefan. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of boeykens, stefan, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees boeykens, stefan. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti boeykens, stefan
Products information boeykens, stefan

BTW identificatienummer (tax): BE02422454833
Ondernemingsnummer: 6258605957
Hoofdstad (capital): 107,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 457,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in boeykens, stefan zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor boeykens, stefan
(Get full report from official database of BE for boeykens, stefan)

Aanvulling soorten activiteiten voor boeykens, stefan
Addition kinds of activities for boeykens, stefan

2061. Ruwe rietsuiker | Raw cane sugar
511203. Albums, plakboeken en bindmiddelen | Albums, scrapbooks and binders
17999924. Ornamenteel metaalwerk | Ornamental metal work
48419903. Directe satellietdiensten (dbs) | Direct broadcast satellite services (dbs)
50470106. Patient Monitoring Apparatuur | Patient monitoring equipment
80939905. Gewichtsverlies kliniek, met medisch personeel | Weight loss clinic, with medical staff

Werken bij boeykens, stefan: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in boeykens, stefan: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor boeykens, stefan. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for boeykens, stefan. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige voltijds voor woonzorgcentrum - Regio Kruibeke (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een woonzorgcentrum in regio Kruibeke zoeken we momenteel een voltijds verpleegkundige voor een tijdelijke opdracht tot eind dit jaar. Als verpleegkundige sta je in voor de uitvoering van de verplegende en verzorgende opdrachten in het woonzorgcentrum. Je behartigt het welzijn van de bewoners en verzekert hen een aangenaam en comfortabel verblijf. Als verpleegkundige sta je in voor de dagelijkse verzorging en verpleging van onze bewoners en ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten, controleren en toedienen van de medicatie, wondverzorging, inspuitingen,... Je houdt de verpleegdossiers up- to date en zorgt voor een gepaste opvolging en bijhorende registraties. Je stelt de juiste prioriteiten in functie van een professionele dienstverlening voor onze bewoners.

  • HUISHOUDHULP VICHTE (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit VICHTE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULP (M/V) BACHTE-MARIA-LEERNE (deeltijds - zelf te kiezen) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Sergio Herman zoekt parttime Horecamedewerkers in Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FRITES ATELIER ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Sergio Herman opent Frites Atelier in Gent en is op zoek naar horecamedewerkers. Altijd willen werken in de horeca, waarin punctuele aandacht voor product, service en kwaliteit centraal staat? Dan ben je bij Frites Atelier aan het goede adres. Wij zijn een klein bedrijf waar het bijna onmogelijk is om niet door te groeien. Als wij talent zien, halen wij het in huis en zorgen we ervoor. Dat doen we al voordat je bij Frites Atelier aan de slag gaat. Wij leren je alles op het gebied van alle producten gastvrijheid én de fijne kneepjes van het vak.

  • PHP Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Striktly Business Software - DTI-M

    Type: Vaste Job

    Striktly Business Software is een snel groeiend Hip en Trendy IT Bedrijf dat een CRM heeft geschreven voor en door ondernemers. Om ons team van developers te ondersteunen zijn wij op zoek naar een PHP Developer. Takenpakket: Meewerken aan de ontwikkeling van onze CRM; Onderhoud van bestaande modules; Ontwikkeling van nieuwe modules voor onze Striktly Software Zelf de problemen identificeren en aanpassingen in de code aanbrengen om deze Bug's te verhelpen in samenspraak met het team van developers; Mee brainstormen over vernieuwing; Nieuwste technologieen op de voet volgen en kijken of deze interessant kunnen zijn voor Striktly Pro-actief problemen in de software opsporen en oplossen; Testing; Tickets loggen en opvolgen;

  • Verpleegkundige (dag) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ST ELISABETH

    Type: Vaste Job

    In kleinschalige leefgroepen bieden we een warme thuis en goede zorg aan. Dit met grootste respect voor en in voortdurende afstemming met de bewoner en zijn familie. Om ons woon- en zorgteam te versterken zijn we op zoek naar : - Een Verpleegkundige dagdienst Wij zijn sinds kort terug gevestigd in onze nieuwbouw met volgende troeven: - Gloednieuwe moderne infrastructuur - Concept klein normaal wonen (woning van 15 bewoners) - Opstart afdeling voor bewoners met psychische en/of gedragsproblemen - Opleiding tot referenten voor wie dit wenst.

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Loopbaancoach (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TALENT'

    Type: Zelfstandige activiteit

    id punt is… …een huis waar je talenten ontdekt en ontwikkelt om persoonlijk of als organisatie te groeien. Voor id punt is elke persoon en elke organisatie uniek. Daarom werken wij met een persoonlijke aanpak op maat, lokaal, betrokken en nabij. Wij creëren dynamiek en enthousiasme. id punt coacht en versterkt al doende. Wij gaan samen op pad en gaan verder waar anderen stoppen. Wij verhuizen binnenkort naar Waregem en zijn hierdoor op zoek naar een loopbaancoach om ons team te versterken. Als loopbaancoach… …help je mensen om verdere stappen te zetten in hun eigen loopbaan. Via een persoonlijke aanpak laat je de mensen stilstaan bij wie ze zijn en wat hun talenten en dromen zijn. Samen met hen denk je out-of-the box over de verschillende mogelijkheden om hun dromen te kunnen realiseren. Wij zijn een erkend loopbaancentrum, wat wil zeggen dat wij werken met VDAB loopbaancheques. Vanuit ons id huis te Waregem begeleid je mensen uit de regio van Waregem, Harelbeke en Deerlijk. We hebben een eigen methodiek en tools ontwikkeld die je gebruikt als leidraad. Je kan bij ons team terecht voor vragen, brainstorming…

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Business & ICT Consulting - Analyst OMP+ (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are actively looking for an Analyst OMP+     Mission   Configuration of OMP+ Sales & Operational Planning and Multi-flow Planning solutions using OPAL and GUI design framework     Profile Experience: Intermediate - Senior  Languages: Must be competent in both written and verbal communication in Dutch and English (French, Spanish is an advantage), interacting with a variety of stakeholders Skillset: Minimum of 5 years successful project delivery with a focus on commercial off-the-shelf solutions design and configuration Minimum 5 years experience in designing, configuring, and implementing process and enhancements for the key skills identified Must be competent in both written and verbal communication in Dutch and English (French, Spanish is an advantage), interacting with a variety of stakeholders Ability to collaborate with key stakeholders on requirements gathering Possess business process knowledge within advanced planning and scheduling, demand and production planning functional area, as well as touchpoints to other functional areas of supply chain management in manufacturing industry Possess understanding of the interdependencies of people, process and technology Work closely with functional teams to design and develop applications that meet business requirements Ability to translate business requirements to functional specifications and configuration for reporting, interfaces, data conversions, enhancements, GUI forms and workflows Ability to support functional specification document creation process, functional configuration reviews, and unit/integration testing tasks Assist with the development of process definition documents, process flows, and key decision documents Participated in cutovers and post-go-live processes for projects Participated in enhancements and maintenance processes Requested technical skills Ideally OMP+ solutions  Alternatively SAP APO modules PP/DS/GATP/SNP  Or other advanced planning and scheduling solutions Quintiq PSI Metals Planner Simatic IT Preactor JDA Manufacturing Planning   Start mission, duration: November 2018, long mission  Location: Gent, Zelzate

  • Flexi-jobs nieuwe Wok-A-Way (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Wok-a-Way

    Type: Flexijob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Wok-A-Way Express met een aanbod van heerlijke take-a-way Aziatische gerechten geopend. Als medewerker heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Bereiden van wokgerechten Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

Zoek naar antwoorden van boeykens, stefan in sociale netwerken
Look for responds of boeykens, stefan in social networks

Lees alle opmerkingen voor boeykens, stefan. Laat een reactie achter voor boeykens, stefan. boeykens, stefan bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for boeykens, stefan. Leave a respond for boeykens, stefan. boeykens, stefan on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie boeykens, stefan op de google maps. Adres en contacten boeykens, stefan
Location of boeykens, stefan on the google maps. Address and contacts of boeykens, stefan

Andere gerelateerde bedrijven als come boeykens, stefan boeykens, stefan: BUREAU D'ETUDES FISCALES ET JURIDIQUES | Deschepper-De Bont BVBA | Onder De Toren VZW | Alta Moda | PRINZ n.v

Other related companies as boeykens, stefan: BUREAU D'ETUDES FISCALES ET JURIDIQUES | Deschepper-De Bont BVBA | Onder De Toren VZW | Alta Moda | PRINZ n.v

boeykens, stefan is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio heverlee - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is boeykens, stefan, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02422454833. Het bedrijf boeykens, stefan bevindt zich op het adres: groenstraat 6/0201. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 107,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 457,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in boeykens, stefan zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van boeykens, stefan is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van boeykens, stefan is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van boeykens, stefan, openstaande posities, locatie van boeykens, stefan op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

boeykens, stefan is a company, that was registered 2016 in heverlee - BE region, Belgium. Full name of company is boeykens, stefan, company assigned to the tax number BE02422454833. The company boeykens, stefan is located at the address: groenstraat 6/0201. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 107,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 457,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in boeykens, stefan were not found.
The main activity of boeykens, stefan is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of boeykens, stefan is not available. You also can look at reviews of boeykens, stefan, open positions, location of boeykens, stefan on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over boeykens, stefan, heverlee - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf boeykens, stefan, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about boeykens, stefan, heverlee - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company boeykens, stefan, employees, financial statistics.