PRINZ n.v

Contactgegevens PRINZ n.v: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PRINZ n.v: address, phone, fax, email, website, opening hours

PRINZ n.v

Regio (region): Meer, 2321 - BE, België

Adres (address): Seoulstraat 2, België

Telefoon (phone): 32-3-3170385 32-3-3170385

Fax (fax): 32-3-3158228 32-3-3158228

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PRINZ n.v: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PRINZ n.v"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PRINZ n.v"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PRINZ n.v, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PRINZ n.v. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PRINZ n.v, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PRINZ n.v. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PRINZ n.v
Products information PRINZ n.v

BTW identificatienummer (tax): BE05579650878
Ondernemingsnummer: 2049468994
Hoofdstad (capital): 409,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 584,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in PRINZ n.v zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PRINZ n.v
(Get full report from official database of BE for PRINZ n.v)

Aanvulling soorten activiteiten voor PRINZ n.v
Addition kinds of activities for PRINZ n.v

387399. Horloges, horloges, horloges en onderdelen, nec | Watches, clocks, watchcases, and parts, nec
804200. Kantoren en klinieken van optometristen | Offices and clinics of optometrists
17969900. Installatie van bouwapparatuur, nec | Installing building equipment, nec
32699900. Aardappelproducten, nec, nec | Pottery products, nec, nec
39149908. Toiletartikelen, NSK | Toilet ware, nsk
59610301. Boekclub, postorder | Book club, mail order

Werken bij PRINZ n.v: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PRINZ n.v: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PRINZ n.v. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PRINZ n.v. Looking for open vacancies in other companies

  • KEUKENVERANTWOORDELIJKE/CHEF (M/V/X) (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor een klant regio Ronse zijn we op zoek naar een creatieve keukenverantwoordelijke die het niet erg vindt om een bijdrage te leveren aan voorbereidend werk of voedsel te leveren wanneer dat nodig is, maar die niet bang zal zijn om te delegeren. je maakt werkschema's voor het keukenpersoneel, je creëert en voert menuwijzigingen uit, je huurt keukenpersoneel in en traint hen indien nodig.

  • Return goods medewerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Maasmechelen zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker voor de afdeling return goods. Je zal zowel de nieuwe producten als teruggestuurde producten controleren obv de kwaliteitsrichtlijnen. Hierna moeten deze producten herverpakt worden.

  • Werkplaatsverantwoordelijke (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een werkplaatsverantwoordelijke (m/v) Heb je ervaring met onderhoud en herstellingen van bestel- en vrachtwagens? Heb je ervaring met het aansturen van een team? Ben je op zoek naar een bedrijf dat graag blijft groeien? Dan zoeken wij jou! taken : - Je voert zelf ook onderhoud en herstellingen uit aan bestel- en vrachtwagens - Je bent bereid om samen met het bedrijf te streven naar groei zodat je het huidige team van 3 mechaniekers kan uitbreiden tot 8 personen - Je geeft leiding aan de werkplaats: werk verdelen, herstellingen opvolgen, controle na reparatie - Je werkt nauw samen met receptie en magazijn om klanten snelle en correcte service te geven - Je staat in contact met de technische dienst van de leverancier - Je begeleidt de medewerkers van je team die je tevens technisch bijstaat

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS NAZARETH/ EKE (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Nazareth/Eke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Schoonmaker / schoonmaakster bij particulieren (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: PWA WELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je past diverse technieken toe voor het schoonmaken zoals afstoffen, stofzuigen, ramen kuisen, e.d. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in de aanwezigheid van de bewoner(s). Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner. Je ben vriendelijk en flexibel naar zowel de klanten als je werkgever.

  • DRINGEND GEZOCHT: Student met interesse in mode regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en het netjes houden van de pashokjes van de winkel (kleren weghangen). Later van tijd kan het beheren van de kassa aangeleerd worden.

  • Kinesitherapeut(e) (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Vesta vzw

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je taakinhoud: Je geeft dagelijks 1 à 2 uur kinesitherapie aan cliënten die in Vesta verblijven. Kinébehandelingen vallen binnen de nomenclatuur van het RIZIV. De behandelingsduur is 20 minuten. Behandelingen bestaan in grote lijnen uit passieve en/of actieve mobilisaties en contractuurpreventie. De planning van de behandelingen wordt opmaakt in overleg met de kinesitherapeut ter plaatse en houdt in de mate van het mogelijke rekening met de dagstructuur van de cliënt. Samen met je collega draag je zoveel mogelijk zorg voor de nodige continuïteit van behandelingen. Kinesitherapie wordt gegeven in de leefgroepomgeving of extern. Je draagt vanuit het belang van de cliënt bij aan een goede samenwerking met andere belanghebbenden vanuit de visie van evenwaardig partnerschip. Je draagt bij aan het handelingsplan/zorgplan vanuit jouw werkveld.

  • Logopedist(e) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: DECAT SOFIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een zelfstandig logopedist voor onze groepspraktijk. Je werkt met kinderen en volwassenen met spraak-, stem-, articulatie-, leer-, en taalstoornissen. Je staat in voor de testing van de zorgbehoevende cliënten, het opstellen van een behandelingsplan en het uitvoeren van de behandeling. Dit zowel in de praktijk, op school als op huisbezoek.

  • Freelance functioneel analist logistiek (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Freelance functioneel analist - W-VL - lange termijn! Deze West-Vlaamse KMO is uitgegroeid tot een ware wereldspeler. Het IT-departement zet zich in voor de hele groep en bevindt zich in het hoofdkantoor dat gevestigd is op de as tussen Gent en Kortrijk. Op vlak van IT zijn ze steeds bezig met innoveren om zo hun sterke positie te verstevigen. Door uitbreiding is er nood aan een functioneel business analist voor het sales domein. Door uitbreiding is er nood aan een freelance functionele analist om de ploeg te versterken op verschillende logistieke domeinen. Taken Als freelance functioneel business analist sluit je je aan bij de squad op het domein van sales en finance en ga je je toespitsen op: Het modelleren van processen gericht op het logistiek domein Het functioneel doorgronden van de achterkant van het business systeem. Het opstellen van nieuwe requirements Het uitschrijven van user stories (en communiceren met developers). Het uitvoeren van functionele tests. Het opvolgen van change requests. Documenteren.

  • Mystery shoppers gezocht (België)

    Regio: België

    Bedrijf: VABU

    Type: Werfreserve

    We zoeken mystery shoppers voor de regio Vlaams-Brabant, Brussel en Oost-Vlaanderen! Oog voor detail is een pluspunt! Een wagen en een internetverbinding een vereiste! Aangename bij-job!

  • PRODUCTIEPLANNER BOUW (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Leercontract

    Als PRODUCTIEPLANNER BOUW ben je verantwoordelijk over volgende zaken: Je zorgt voor een vlot verloop van de fabricage van dubbele wanden en vloerplaten; Hiervoor maak jij een planning op die zorgt voor een maximale belegging van de productietafels; Je werkt samen met de planningsafdeling en de verantwoordelijken van de productie; Je rapporteert aan de verantwoordelijke van de tekenafdeling. Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio. Onze klant is een toonaangevend familiebedrijf in de regio Herentals, door het innovatief ondernemerschap van deze firma en hun kwaliteitsvolle producten zijn ze uitgegroeid tot de standaard binnen de sector. Flexibiliteit, klantgerichtheid en samenwerking zijn de kernwaarden. Voor deze klant zijn wij momenteel op zoek naar een PRODUCTIEPLANNER BOUW   Heb jij minstens een A2 in bouwkunde of heb je enige affiniteit met de bouw? Ben jij sterk in puzzelen en organiseren? Haal jij voldoening in het maken van een efficiënte planning? Solliciteer dan meteen via de link of neem contact op met [email protected]  // 014 28 22 00. Schoolverlaters zijn ook welkom!

  • hulpkelner (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: DE COUTER

    Type: Flexijob

    hulp in restaurant, bar, opdienen

Zoek naar antwoorden van PRINZ n.v in sociale netwerken
Look for responds of PRINZ n.v in social networks

Lees alle opmerkingen voor PRINZ n.v. Laat een reactie achter voor PRINZ n.v. PRINZ n.v bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PRINZ n.v. Leave a respond for PRINZ n.v. PRINZ n.v on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PRINZ n.v op de google maps. Adres en contacten PRINZ n.v
Location of PRINZ n.v on the google maps. Address and contacts of PRINZ n.v

Andere gerelateerde bedrijven als come PRINZ n.v PRINZ n.v: Deschepper-De Bont BVBA | Janox BVBA | CORVELYN NV | Uitgeverij Van In NV | Abac NV

Other related companies as PRINZ n.v: Deschepper-De Bont BVBA | Janox BVBA | CORVELYN NV | Uitgeverij Van In NV | Abac NV

PRINZ n.v is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Meer, 2321 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is PRINZ n.v, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05579650878. Het bedrijf PRINZ n.v bevindt zich op het adres: Seoulstraat 2. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 409,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 584,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in PRINZ n.v zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PRINZ n.v is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PRINZ n.v is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PRINZ n.v, openstaande posities, locatie van PRINZ n.v op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PRINZ n.v is a company, that was registered 1989 in Meer, 2321 - BE region, Belgium. Full name of company is PRINZ n.v, company assigned to the tax number BE05579650878. The company PRINZ n.v is located at the address: Seoulstraat 2. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 409,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 584,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in PRINZ n.v were not found.
The main activity of PRINZ n.v is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PRINZ n.v is not available. You also can look at reviews of PRINZ n.v, open positions, location of PRINZ n.v on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PRINZ n.v, Meer, 2321 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PRINZ n.v, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PRINZ n.v, Meer, 2321 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PRINZ n.v, employees, financial statistics.