basisschool St.-Pieter

Contactgegevens basisschool St.-Pieter: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data basisschool St.-Pieter: address, phone, fax, email, website, opening hours

basisschool St.-Pieter

Regio (region): Hamme Oost-Vlaanderen 9220 - BE, België

Adres (address): Slangstraat 12, België

Telefoon (phone): 052473693 052473693

Fax (fax): +32 (3) 473-23-61 +32 (3) 473-23-61

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) basisschool St.-Pieter: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "basisschool St.-Pieter"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "basisschool St.-Pieter"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van basisschool St.-Pieter, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen basisschool St.-Pieter. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of basisschool St.-Pieter, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees basisschool St.-Pieter. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti basisschool St.-Pieter
Products information basisschool St.-Pieter

BTW identificatienummer (tax): BE01193634033
Ondernemingsnummer: 8288330078
Hoofdstad (capital): 148,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 162,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in basisschool St.-Pieter zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor basisschool St.-Pieter
(Get full report from official database of BE for basisschool St.-Pieter)

Aanvulling soorten activiteiten voor basisschool St.-Pieter
Addition kinds of activities for basisschool St.-Pieter

4512. Luchtvervoer, gepland | Air transportation, scheduled
267499. Tassen: Niet-bekleed papier en Multiwall, Nec | Bags: uncoated paper and multiwall, nec
20480200. Voedingen uit vlees en vlees- en groentetijden | Feeds from meat and from meat and vegetable meals
22990402. Kudde (herstelde textielvezels) | Flock (recovered textile fibers)
38220300. Thermostaten en andere milieu-sensoren | Thermostats and other environmental sensors
38250106. Ontstekingsinstrumenten | Ignition testing instruments
39140207. Toiletartikelen, Nikkel Zilver | Toilet ware, nickle silver
39610000. Kostuum juwelen | Costume jewelry

Werken bij basisschool St.-Pieter: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in basisschool St.-Pieter: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor basisschool St.-Pieter. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for basisschool St.-Pieter. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhoud van het machinepark Werken in dagploeg

  • GRAFISCH ONTWERPER (TIJDELIJKE OPDRACHT) (M/V) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    * Grafisch ontwerper * Ervaring is geen must! * Aalst Onze klant, een internationale speler in de voeding, is momenteel samen met Hays Marketing op zoek naar een Grafisch Ontwerper om het team te versterken voor alvast de komende drie maanden. Als Grafisch ontwerper word je de komende maanden ingeschakeld om de drukte van komende beurzen op te vangen. Je ondersteunt in de ontwikkeling van samples en gifts, uitnodigingen, posters, brochures maar ook in de digitale communicatie. Je volgt aanvragen voor ontwerpen ook administratief op. Bijkomend kan het zijn dat je ook voor de meer logistieke taken rond de beurs wordt ingeschakeld zoals hotelplanning, aanvragen voor uitnodigingen etc.

  • PLAATSER RAMEN EN DEUREN (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je gaat samen met een collega naar de werf om ramen en deuren te plaatsen. - Je werkt op renovatie projecten. - Je zorgt eveneens voor de afwerking van het raam en plaats ook gordijnbakken.

  • Student orderpicker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken voor een klant te Herentals  een aantal jobstudenten van 18 jaar of ouder. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen, voornamelijk  manueel werk. We zoeken vooral studenten die op regelmatige basis willen werken. Je zou  twee à drie avonden per week worden ingepland doorheen het schooljaar.

  • Poetsvrouw Reguliere Schoonmaak (M / V) Regio Mechelen ( Jobstudent ) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: CROWN CLEANING

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gedreven jobstudent die wilt inspringen in de reguliere schoonmaak. Het betreft avondwerk en weekendwerk 1 weekdag van 21.00hr - 22.30hr Vrijdag: 21.00hr - 22.30hr Zaterdag: 21.00hr - 22.30hr

  • begeleider eklas voor kleuters (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op dinsdag tussen 16:00 en 17:00 aan kleuters tussen 4 en 6 in Deurne. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Verkoop warenhuis (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Vaste Job

    Voor een gekende winkel regio Izegem, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker in een warenhuis. Ben je gemotiveerd? Ben je klantvriendelijk? Heb je een goed voorkomen? Ben je leergierig? Kan je in het weekend werken? Dan is deze job voor jou!

  • On site teamleader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Als on-site teamleader te Mechelen manage je de activiteiten bij onze partner om de nodige besparingen te realiseren. Verder promoot je actief ons private label en probeer je de klant te laten overschakelen op het volledige gamma van ERIKS. Vervolgens stuur je het on site personeel (team van 5 en op termijn 7 collega’s) aan en begeleid je hen persoonlijk. De verdere taken van de on-site teamleader te Mechelen zien er als volgt uit: - Je verzekert dat contractuele betalingstermijnen gerespecteerd worden. - Je identificeert en ontwikkelt nieuwe mogelijkheden binnen de huidige contracten van de klanten. - Je werkt nauw samen met het management om ondersteuning te geven aan de jaarlijkse verkoopdoelstellingen. - Je maakt een groeiplan op en gaat dit ook uitvoeren. . - Je woont de eerstelijnsvergaderingen bij op week/maandbasis. - Maandelijks geef je uitleg over de KPI’s, besparingen en lopende projecten. - Als manager ben je verantwoordelijk voor het naleven van de gezondheid en veiligheidsvoorschriften van ERIKS on-site.

  • Verantwoordelijke planning voor plaatsingsdienst regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Onze klant, een bouwgerelateerd bedrijf regio Asse, is dringend op zoek naar een Verantwoordelijke Planning voor de plaatsingsdienst. Het betreft een heel uitgebreide functie waar je zal instaan voor de opmaak en het beheer van onder andere: - Planning van de plaatsingsploegen en onderaannemers - Planning van de technische dienst - Productieplanning - Logistieke planning - Transportplanning naar verkooppunten en voor thuislevering - Capaciteitsbepalingen - Bewaken van minimumbezetting van de interne diensten en klantendinest - Organiseren van steekproefcontroles - Opmaken van een kruisplanning minimale/maximale workload - Opvolging van deadlines van medewerkers en leveranciers - Forecasting: operationeel en financieel ... In de functie rapporteer je wekelijks aan de Operations Manager en sta je dagelijks in nauw contact met de klantendienst en de werfcoördinatoren. In team zorg je op deze manier voor een uitmuntende klantgerichte service om U tegen te zeggen. Heb jij enkele jaren ervaring in organisatie en planning? Beheers je bovendien vlot het Nederlands en het Frans? Aarzel dan niet jouw kandidatuur door te zenden naar [email protected]. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • INSTALLATEURS ELEKTRICITEIT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIO NOVO

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf dat actief is in de elektrische sector zoeken wij gemotiveerde installateurs. U installeert elektrische voorzieningen en werkt in particuliere woningen, appartementen, industriegebouwen en kantoren zowel nieuwbouw als renovatie. U staat in voor het voorbereidende werk en de aansluiting van verdeelkasten, verlichting, video- en parlofonie, enz.

  • Schoonheidsspecialiste (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • ZAALMEDEWERKERS FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerkers voor de bediening van onze klanten. U neemt de bestelling op, serveert gerechten en dranken en ontvangt ook geld. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van basisschool St.-Pieter in sociale netwerken
Look for responds of basisschool St.-Pieter in social networks

Lees alle opmerkingen voor basisschool St.-Pieter. Laat een reactie achter voor basisschool St.-Pieter. basisschool St.-Pieter bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for basisschool St.-Pieter. Leave a respond for basisschool St.-Pieter. basisschool St.-Pieter on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie basisschool St.-Pieter op de google maps. Adres en contacten basisschool St.-Pieter
Location of basisschool St.-Pieter on the google maps. Address and contacts of basisschool St.-Pieter

Andere gerelateerde bedrijven als come basisschool St.-Pieter basisschool St.-Pieter: M.K.D. Coatings SPRL | Cosmos Laboratory Equipment | INTRATECH BVBA | Vanhees Leon | Matcotex nv-sa

Other related companies as basisschool St.-Pieter: M.K.D. Coatings SPRL | Cosmos Laboratory Equipment | INTRATECH BVBA | Vanhees Leon | Matcotex nv-sa

basisschool St.-Pieter is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Hamme Oost-Vlaanderen 9220 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is basisschool St.-Pieter, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01193634033. Het bedrijf basisschool St.-Pieter bevindt zich op het adres: Slangstraat 12. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 148,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 162,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in basisschool St.-Pieter zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van basisschool St.-Pieter is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van basisschool St.-Pieter is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van basisschool St.-Pieter, openstaande posities, locatie van basisschool St.-Pieter op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

basisschool St.-Pieter is a company, that was registered 1992 in Hamme Oost-Vlaanderen 9220 - BE region, Belgium. Full name of company is basisschool St.-Pieter, company assigned to the tax number BE01193634033. The company basisschool St.-Pieter is located at the address: Slangstraat 12. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 148,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 162,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in basisschool St.-Pieter were not found.
The main activity of basisschool St.-Pieter is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of basisschool St.-Pieter is not available. You also can look at reviews of basisschool St.-Pieter, open positions, location of basisschool St.-Pieter on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over basisschool St.-Pieter, Hamme Oost-Vlaanderen 9220 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf basisschool St.-Pieter, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about basisschool St.-Pieter, Hamme Oost-Vlaanderen 9220 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company basisschool St.-Pieter, employees, financial statistics.