Cosmos Laboratory Equipment

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • Cosmos Laboratory Equipment
Private companiesNonclassifiable Establishments • Cosmos Laboratory Equipment

Contactgegevens Cosmos Laboratory Equipment: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cosmos Laboratory Equipment: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cosmos Laboratory Equipment

Regio (region): Niel, België

Adres (address): Antwerpsestraat 29,2845, België

Telefoon (phone): 03 844 05 84 03 844 05 84

Fax (fax): 03 844 10 16 03 844 10 16

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cosmos Laboratory Equipment: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cosmos Laboratory Equipment"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cosmos Laboratory Equipment"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cosmos Laboratory Equipment, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cosmos Laboratory Equipment. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cosmos Laboratory Equipment, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cosmos Laboratory Equipment. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cosmos Laboratory Equipment
Products information Cosmos Laboratory Equipment

BTW identificatienummer (tax): BE05205291748
Ondernemingsnummer: 5793884277
Hoofdstad (capital): 207,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 537,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Cosmos Laboratory Equipment zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cosmos Laboratory Equipment
(Get full report from official database of BE for Cosmos Laboratory Equipment)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cosmos Laboratory Equipment
Addition kinds of activities for Cosmos Laboratory Equipment

239401. Canvas luifels en luifels | Canvas awnings and canopies
508406. Motoren en transportmiddelen | Engines and transportation equipment
799910. Tentoonstelling en carnaval operatie diensten | Exhibition and carnival operation services
17990701. Installatie van de parkeerplaats apparatuur | Parking facility equipment installation
24919900. Houtbewerking, nec | Wood preserving, nec
30691007. Staven, hard rubber | Rods, hard rubber
39990204. Haar netjes | Hair nets
47290105. Ticket kantoren, transport, nec | Ticket offices, transportation, nec

Werken bij Cosmos Laboratory Equipment: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cosmos Laboratory Equipment: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cosmos Laboratory Equipment. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cosmos Laboratory Equipment. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanisch Technieker (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Arendonk zijn we op zoek naar een Mechanisch Technieker. Als technieker sta je in voor het monteren, installeren en onderhouden van mechanische constructies. Je zorgt ervoor dat de installatie volledig operatief is en voert ook regelmatig controles uit.

  • Operator Vulbedrijf (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf in Tessenderlo zijn wij op zoek naar verantwoordelijke werkkrachten die het team wensen te versterken! Ben jij iemand die weet van aanpakken maar daarbij altijd zorgt dat er veilig gewerkt wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal instaan voor het bedienen van installaties in de vulhal en het selecteren + vullen van gasflessen hierbij neem je altijd alle eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit in acht! De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: *Bij het uitvoeren van de werkzaamheden: - Werken volgens de veiligheidsrichtlijnen en procedures. - Selecteren van gasflessen volgens de geldende criteria en vullen van deze gasflessen/cilinders met Propaan of Butaan. - Verzegelen en stickers plakken op de flessen. - Kleine reparaties. Verder heb je oog voor orde en netheid op de werkvloer, je zal als medewerker vulbedrijf rapporteren aan de teamleider.Bij deze functie is het erg belangrijk dat je over een grote hoeveelheid verantwoordelijkheidszin beschikt: je zal bij hevig onweer of een onveilige situatie de productie moeten stilleggen door middel van de noodknop in te drukken, correct het Noodplan uitvoeren en altijd zorgen dat de persoonlijke beschermingsmiddelen juist gedragen worden. Kortom een boeiende functie met de nodige verantwoordelijkheid!

  • Heftruckchauffeur met ervaring - attest niet vereist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Volvo Trucks zijn we op zoek naar vorkliftchauffeurs! Jij zorgt voor het tijdig en correct aanleveren van de goederen aan de productielijn. Hiervoor gebruik je een heftruck, reachtruck of tugger.

  • Asssistent Marketing afdeling regio Mechelen (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het volgende takenpakket: Ondersteuning bij het uitvoeren van promotieacties en imagocampagnes Beheer van de productsponsoring Grafische ondersteuning op de marketingafdeling Ondersteuning bij de organisatie van evenementen en beursdeelnames Ondersteuning bij copywriting voor interne en externe communicatiekanalen (social media, nieuwsbrieven, bedrijfsmagazine, website) Ondersteuning bij de voorbereiding van events en beurzen door het klaarzetten en inladen van promomateriaal en fruit- en groentekisten

  • PLANNER TECHNIEKERS (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Planning medewerker met goede kennis van het Frans Zeer leuke omgeving om in terecht te komen Regio: Wommelgem Onze klant is een producent en distributeur van technische oplossingen. Samen met hen zijn wij vanuit Hays op zoek naar een internal sales medewerker Als medewerker op de planning ben jij verantwoordelijk voor het plaatsen van de juiste technieker bij de juiste klant. Wanneer de aanvraag binnenkomt, sta jij in voor het verwerken van het werkorder. Vervolgens neem je contact op met de klant en plan je een tijdstip voor de technieker in. Ook intern heb je contact met het magazijn en ga je na of alle nodige stukken/producten aanwezig zijn.

  • Ploegbaas Wegenwerken M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ploegbaas wegenwerken verwachten we een kandidaat die van aanpakken weet. Dit is jouw takenpakket: Leiding geven aan een ploeg van 3 tot 6 arbeiders; U geeft het goede voorbeeld en streeft een correcte behandeling na van alle aan u toevertrouwde mensen het materieel en het werk; Je tracht een goede werksfeer na te streven en vormt en behoudt de ploeg; Je werkt dagelijks nauw samen met de werfleider; Opmaken van dag- en weekplanningen; Je neemt verantwoordelijkheid op voor het werk dat de ploeg uitvoert; Je werkt regelmatig mee waar nodig.

  • Huishoudhulp regio Merelbeke - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRIXXO HOME GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Werk je graag als huishoudhulp in een particuliere omgeving, bepaal je graag zelf uw uurrooster en sta je open voor sociale contacten? Dan zijn wij op zoek naar u!

  • Poetshulp Dienstencheques (m/v) (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Nieuwpoort

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • Student grootkeuken gezocht! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Voor een restaurant (grootkeuken) zijn we op zoek naar studenten! Je werkt in de herfstvakantie en bij voorkeur nadien ook een dag of avond in het weekend. Je helpt mee in de keuken, bij de kassa en bij de bediening. Je werkt in een flexibel uurrooster, uren overeen te komen. Toffe job, ervaring is niet nodig! Interesse? Contacteer me zo snel mogelijk!

  • Hulpelectricien (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Hulpelektriciens gezocht die snel willen doorgroeien naar volwaardige werfelektricien! Je staat in voor de elektrische montage op werven; Je helpt de meer gespecialiseerde arbeider bij de uitvoering van zijn taken; Je leest en begrijpt werkinstructies en montage-instructies; Je plaatst de bekabeling in diverse types installaties.

  • Sales Manager Oost- en West VL (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als Sales Manager sta je in voor het adviseren in de meest ruime zin van het woord. Je inventariseert onze klanten hun behoeften en biedt hen de beste op maat gemaakte oplossingen aan. Taken en verantwoordelijkheden: Je behartigt prijsaanvragen, waarbij je steeds op zoek gaat naar de beste oplossing voor de klant in functie van materiaalkeuze en logistieke mogelijkheden Je verzamelt marktinformatie die een belangrijke input vormt bij het bepalen en bijsturen van onze marktstrategie Je inventariseert kansen en ontwikkelingen in de markt Je draagt zorg voor het actueel bijhouden van informatie in het interne klantopvolgingssysteem Je beheert je administratie nauwgezet zodat je ten allen tijde correcte en transparante informatie kan verstrekken Je beheert het klantenbestand en relaties en bouwt je netwerk verder uit: betonsector, aannemers, groothandelaars bouwmaterialen Je volgt klachten op, zorgt voor goede communicatie en accurate afhandeling Je werkt samen als team met de andere afdelingen binnen de organisatie en speelt hierin een trekkersrol In deze functie rapporteer je aan de Commercieel Directeur, met wie je continu overlegt over de marktbenadering en klantopvolging.

  • FLEXIJOB: HULPKOK (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een flexi job-medewerker voor de keuken van ons nieuw gezellig weekend-restaurant in het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwende en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Wil jij graag een centje bijverdienen, zonder extra belastingen te betalen? Wil jij samen met ons een nieuw avontuur beginnen? Wil je werken in een leuke sfeer met toffe collega's? Heb je een passie voor horeca en vind je weekendwerk geen probleem? Vervoeg je dan bij ons jong en dynamisch team! → Wat is een flexi-job? Een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen in bepaalde sectoren. Je krijgt een nettoloon, waarop geen belastingen of sociale bijdragen betaald worden. Er is geen beperking op het aantal uren dat iemand als flexi-werknemer mag presteren. Er is ook geen limiet op wat je mag bijverdienen. Onbeperkt en heel interessant dus. Twijfel je of je in aanmerking komt voor een flexi-job? Neem contact op met de RSZ. Zij kunnen op basis van je rijksregisternummer nakijken of je aan de voorwaarden voldoet. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Het bijstaan van de chef in de keuken Het maken van voorgerechten en desserts Dresseren van borden Poetsen en afwassen

Zoek naar antwoorden van Cosmos Laboratory Equipment in sociale netwerken
Look for responds of Cosmos Laboratory Equipment in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cosmos Laboratory Equipment. Laat een reactie achter voor Cosmos Laboratory Equipment. Cosmos Laboratory Equipment bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cosmos Laboratory Equipment. Leave a respond for Cosmos Laboratory Equipment. Cosmos Laboratory Equipment on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cosmos Laboratory Equipment op de google maps. Adres en contacten Cosmos Laboratory Equipment
Location of Cosmos Laboratory Equipment on the google maps. Address and contacts of Cosmos Laboratory Equipment

Andere gerelateerde bedrijven als come Cosmos Laboratory Equipment Cosmos Laboratory Equipment: ZANDGROEVEN ROELANTS BVBA | Gastro Catering Services | Creneau | SAIL | Skilledge sprl

Other related companies as Cosmos Laboratory Equipment: ZANDGROEVEN ROELANTS BVBA | Gastro Catering Services | Creneau | SAIL | Skilledge sprl

Cosmos Laboratory Equipment is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Niel, België. De volledige naam van het bedrijf is Cosmos Laboratory Equipment, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05205291748. Het bedrijf Cosmos Laboratory Equipment bevindt zich op het adres: Antwerpsestraat 29,2845. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 207,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 537,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Cosmos Laboratory Equipment zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cosmos Laboratory Equipment is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cosmos Laboratory Equipment is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cosmos Laboratory Equipment, openstaande posities, locatie van Cosmos Laboratory Equipment op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cosmos Laboratory Equipment is a company, that was registered 2015 in Niel region, Belgium. Full name of company is Cosmos Laboratory Equipment, company assigned to the tax number BE05205291748. The company Cosmos Laboratory Equipment is located at the address: Antwerpsestraat 29,2845. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 207,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 537,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Cosmos Laboratory Equipment were not found.
The main activity of Cosmos Laboratory Equipment is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Cosmos Laboratory Equipment is not available. You also can look at reviews of Cosmos Laboratory Equipment, open positions, location of Cosmos Laboratory Equipment on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cosmos Laboratory Equipment, Niel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cosmos Laboratory Equipment, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cosmos Laboratory Equipment, Niel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cosmos Laboratory Equipment, employees, financial statistics.