adviesgroep-kempen.com

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • adviesgroep-kempen.com
Private companiesTransportation by Air • adviesgroep-kempen.com

Contactgegevens adviesgroep-kempen.com: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data adviesgroep-kempen.com: address, phone, fax, email, website, opening hours

adviesgroep-kempen.com

Regio (region): Mechelen Antwerpen 2812 - BE, België

Adres (address): Jan Frans Van Geelstraat 2, België

Telefoon (phone): 3215-411508 3215-411508

Fax (fax): 3270701240 3270701240

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) adviesgroep-kempen.com: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "adviesgroep-kempen.com"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "adviesgroep-kempen.com"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van adviesgroep-kempen.com, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen adviesgroep-kempen.com. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of adviesgroep-kempen.com, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees adviesgroep-kempen.com. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti adviesgroep-kempen.com
Products information adviesgroep-kempen.com

BTW identificatienummer (tax): BE07692871093
Ondernemingsnummer: 5812835693
Hoofdstad (capital): 587,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 490,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in adviesgroep-kempen.com zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor adviesgroep-kempen.com
(Get full report from official database of BE for adviesgroep-kempen.com)

Aanvulling soorten activiteiten voor adviesgroep-kempen.com
Addition kinds of activities for adviesgroep-kempen.com

011200. Rijst | Rice
106104. Tungstenmalmwinning | Tungsten ores mining
543199. Groenten- en fruitmarkten, nec | Fruit and vegetable markets, nec
26740101. Kruidenierszakken: gemaakt van aangekochte materialen | Grocers' bags: made from purchased materials
33129909. Kousen, ijzer en staal: gemaakt in staalfabrieken | Well casings, iron and steel: made in steel mills
38230200. Instrumenten voor drukmeting, industrieel | Pressure measurement instruments, industrial
73891800. Ontwerpdiensten | Design services

Werken bij adviesgroep-kempen.com: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in adviesgroep-kempen.com: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor adviesgroep-kempen.com. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for adviesgroep-kempen.com. Looking for open vacancies in other companies

  • POETSHULP REGIO MENEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beschikt over een geldig rijbewijs B dit om naar de verschillende werkplaatsen te rijden. Je hebt minstens 6 maand als professionele poetshulp gewerkt. Je zal voor deze opdracht samenwerken met een Franstalige collega een goede kennis van het Frans is hierbij aangewezen. Je bent bereid om op te starten om 5.30u 's morgens. Je kan je flexibel opstellen op vlak van beschikbaarheid.

  • kassamedewerker part-time (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan om de aangekochte goederen met de nodig zorgvuldigheid af te rekenen. Je hebt oog voor detail en kijkt alles goed na met de nodige oplettendheid. Je bedient de klanten met service enthousiasme en geeft hen correct advies. Je bent een ware multitasker die graag veelzijdig wilt werken aangezien je naast kassa ook de inkomende oproepen zal beantwoorden alsook retours en uitleendiensten zal verzorgen. In het begin zal je tewerkgesteld worden voor 20 uur per week maar na verloop van tijd kan dit naar meer uren worden omgezet. Het betreft hier om een job optie-vast studenten komen niet aanmerking.

  • Logistiek medewerker (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de logistiek medewerker die wij zoeken? Lees dan zeker verder! Onze klant is een zeer gezonde KMO die actief is in de netwerkbekabeling en industriële signalisatie. Samen met ons zijn zij op zoek naar een medewerker die, samen met een collega, instaat voor volgende taken: - verzendklaar maken van de producten - laden en lossen - controleren en inboeken van de binnengekomen goederen, orderpicking, beheren en updaten van het goederen locatiesysteem - telling van het magazijn - snel oppikken van (nieuwe) software en procedures

  • Sociaal verpleegkundige of maatschappelijk assistent voor Pijnkliniek en vliegende ploeg (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5735 Locatie:ZNA Hoge Beuken in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Sociale dienst – Patiëntenaspecten Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je zorgt voor het informeren, begeleiden, oriënteren, opvolgen en eventueel doorverwijzen van klanten door het toepassen van de gepaste methodieken (individuele gesprekken, huisbezoek, …), om een integrale hulpverlening op maat te bieden en de zelfredzaamheid van de klant te vergroten. In samenspraak met alle andere hulpverleners sta je in voor een kwalitatieve ontslag-begeleiding die binnen de beperkingen van de ziekenhuiscontext en de reële thuissituatie maximaal aanvaardbaar en haalbaar is voor de patiënt. Je verzekert sociaal-technische interventies zodat de rechten van patiënt worden uitgeput en voert de daarbij nodige sociaal administratieve formaliteiten uit. Je staat in voor het psychosociale welzijn van de patiënt en omgeving door de nodige eerstelijnsbegeleiding te geven. Deze worden geconfronteerd met veranderingen en beperkingen ten gevolge van ziekte en behandeling. Jouw gerichte begeleiding ondersteunt het verwerkingsproces en kan bijdragen aan de optimalisatie van de leefomstandigheden. Je verzorgt het administratieve werk teneinde de interne organisatie en de patiëntopvolging te bevorderen (verslaggeving in het sociaal-administratief klantdossier, registratie van gegevens (ontslagbegeleiding, aard van interventies, doorverwijzers, profiel hulpbehoevenden, …). Je bouwt netwerken op om goede doorverwijzingen en samenwerkingen te kunnen realiseren. Jij bent de brug tussen het ziekenhuis en de omgeving van de patiënt buiten het ziekenhuis. Dit vereist een vlot overleg en samenwerking met zowel interne als externe partners en een coördinerend optreden in individuele dossiers. Binnen ZNA zijn dit in de eerste plaats de collega’s van de sociale dienst, de interculturele bemiddelaars en de levensbeschouwelijke zorg, verpleging en artsen van de afdelingen waarvoor je verantwoordelijke bent. Buiten ZNA zijn dit o.m. mutualiteit, OCMW, huisarts, thuiszorg, mantelzorgers, schuldeisers, bewindvoerders, … Signaalfunctie: je signaleert beleidsgebonden aspecten en tendensen teneinde het beleid af te stemmen op patiëntenbelangen en noden en te sensibiliseren voor algemene maatschappelijke problemen. Je rapporteert aan het afdelingshoofd Patiëntenbegeleiding en valt onder de bevoegdheid van de directie patiëntenzorg. Nog vragen? Meer weten over de functie? Contacteer Anouk Schevernels, Paramedisch afdelingshoofd ZNA, via tel. 0470 40 22 74. Voel jij je aangesproken?

  • Magazijnier / teamleader ( M/V) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken en verantwoordelijkheden Als teamleader sta je rechtstreeks onder de magazijnoverste en zal je instaan voor het dagdagelijks goed functioneren van het team. Je zal de organisatie regelen van volgende taken die door een ploeg van 8 medewerkers worden uitgevoerd. " Laden / lossen vrachtwagens " Goederen in ontvangst nemen " Registratie aantal colli's - gewicht - maten en merken " Nazicht bij schade en/of tekorten van goederen " Goederen verplaatsen met behulp van een heftruck / elektrische transpallet " Goederen in opslagzone plaatsen " Goederen volgens kenmerken verzamelen en over verschillende posten van de locatie verdelen " Palletisatie van goederen met plastic film / in palletboxen " Labelen van goederen " Werkzone reinigen en opruimen. Indien nodig kan je inspringen bij de uitvoering van deze taken. Je zal schade, tekorten, non conformities melden aan desbetreffende oversten.

  • Automecanicien (WAANRODE)

    Regio: WAANRODE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tienen - Diest zijn we momenteel op zoek naar een ervaren automecanicien. Je wordt ingeschakeld voor allerhande reparaties en herstellingen aan de personenwagens. Je voert de kleine en grote onderhouden uit. Kennis van elektriciteit van de wagens is een grote troef maar jouw takenpakket bestaat overwegend uit mechanische herstellingen en onderhouden van de wagens Door je leidinggevende capaciteiten, ben je in staat om andere techniekers aan te sturen waar nodig, de planning op te maken volgens prioriteit en de werken te verdelen.

  • Verpleegkundige (m/v) regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van een gevarieerde dag waarbij je als verpleegkundige werkt op een gespecialiseerde afdeling met aangepaste zorg voor bewoners met dementie. Je voert de dagdagelijkse verpleegkundige handelingen uit (oa. Inspuitingen, wondzorg, medicatie,...) maar staat er ook voor open om gericht met en van elkaar te leren. De georganiseerde werkgroepen en bijkomende vormingen geven daartoe de ideale gelegenheid. Voorts bouw je met het volledige team mee aan de samenwerkingsrelaties. Doe bijvoorbeeld eens mee met de leuke Zumba-sessies of de bbq met collega's! Jouw dag als verpleegkundige start met een 'goedemorgen/goedemiddag¿ van jouw collega's tijdens het eerste teamoverleg. Na deze overdracht gaat jouw zorg uit naar de bewoners. Naast het geven van medicatie en verrichten van enige verzorging maak je ook graag eens tijd voor een leuke babbel. Wie weet kan je wel eens meedoen met het dagelijkste fitness of het nieuwsmoment van de bewoners. Jouw dagplanning heeft dan wel een bepaalde indeling maar is zeker geen vaststaand gegeven. Aanvullingen met werkgroepoverleg, vormingen, teamontspanningen, enz. zijn eerder een regel dan uitzondering.

  • studenten verkoop (BRUSTEM)

    Regio: BRUSTEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in de regio van Sint-Truiden zoeken wij dringend studenten. Je zal tewerkgesteld worden tijdens schoolvakanties en weekends tijdens het schooljaar. Je taken zullen zich afspelen aan de kassa of als aanvuller in één van de afdelingen in de supermarkt.

  • Student Social Media (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Coachingatelier

    Type: Studentenjob

    U beantwoordt de aanvragen omtrent loopbaanbegeleiding die binnen komen via Facebook, voor Het Coachingatelier.

  • Dossierbeheerder Carrosserie (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: TAC

    Type: Vaste Job

    Je maakt afspraken met de klanten en ontvangt hen. Je zorgt voor een zorgvuldig opgebouwd dossier, waar je de communicatie verzorgt tussen de verzekeringsmaatschappij, verzekeringsmakelaar, klant en carrosserie. Je volgt elk dossier op, maakt afspraken voor de herstellingen, zorgt voor foto's en schadeopname, volgt betalingen op en behoud het overzicht over de lopende herstellingen.

  • Elektrisch ingenieur (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SMO

    Type: Vaste Job

    WAT IS DE REDEN VAN DE VACATURE? Omwille van de aanhoudende groei van het aantal simultaan lopende projecten zoekt de afdeling Automatisatie & Sturing een extra collega voor het opnemen van het elektrisch gedeelte van de projecten. WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? In samenwerking met de projectleider, ben jij naast het mechanisch gedeelte van een project, verantwoordelijk voor het elektrisch gedeelte van de machinebouw of andere automatisatieprojecten. Concreet sta je in voor: Het elektrisch ontwerp van een machine Het maken van berekeningen: elektrisch, vermogens, … Het opstellen van elektrische schema’s De keuze van de componenten, merk, leverancier en bijhorende opvolging De keuze PLC of andere sturing in nauwe samenwerking met het team Automatisatie/Sturing De uitvoering nauwgezet opvolgen in het atelier Daarnaast kan het ook zijn dat je zelf de handen uit de mouwen steekt in het atelier zodat je ook zelf voeling krijgt met de praktijk en dit kan meenemen in je bureauwerk.

  • Verpleegkundige WZC regio Jette (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

Zoek naar antwoorden van adviesgroep-kempen.com in sociale netwerken
Look for responds of adviesgroep-kempen.com in social networks

Lees alle opmerkingen voor adviesgroep-kempen.com. Laat een reactie achter voor adviesgroep-kempen.com. adviesgroep-kempen.com bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for adviesgroep-kempen.com. Leave a respond for adviesgroep-kempen.com. adviesgroep-kempen.com on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie adviesgroep-kempen.com op de google maps. Adres en contacten adviesgroep-kempen.com
Location of adviesgroep-kempen.com on the google maps. Address and contacts of adviesgroep-kempen.com

Andere gerelateerde bedrijven als come adviesgroep-kempen.com adviesgroep-kempen.com: COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV | Vlaams Audiovisueel Fonds | Meeting Sport & Fashion | Lechat Gardens Louis SPRL | Aannemingen Michiels BVBA

Other related companies as adviesgroep-kempen.com: COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV | Vlaams Audiovisueel Fonds | Meeting Sport & Fashion | Lechat Gardens Louis SPRL | Aannemingen Michiels BVBA

adviesgroep-kempen.com is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Mechelen Antwerpen 2812 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is adviesgroep-kempen.com, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07692871093. Het bedrijf adviesgroep-kempen.com bevindt zich op het adres: Jan Frans Van Geelstraat 2. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 587,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 490,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in adviesgroep-kempen.com zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van adviesgroep-kempen.com is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van adviesgroep-kempen.com is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van adviesgroep-kempen.com, openstaande posities, locatie van adviesgroep-kempen.com op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

adviesgroep-kempen.com is a company, that was registered 2014 in Mechelen Antwerpen 2812 - BE region, Belgium. Full name of company is adviesgroep-kempen.com, company assigned to the tax number BE07692871093. The company adviesgroep-kempen.com is located at the address: Jan Frans Van Geelstraat 2. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 587,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 490,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in adviesgroep-kempen.com were not found.
The main activity of adviesgroep-kempen.com is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of adviesgroep-kempen.com is not available. You also can look at reviews of adviesgroep-kempen.com, open positions, location of adviesgroep-kempen.com on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over adviesgroep-kempen.com, Mechelen Antwerpen 2812 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf adviesgroep-kempen.com, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about adviesgroep-kempen.com, Mechelen Antwerpen 2812 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company adviesgroep-kempen.com, employees, financial statistics.