Aannemingen Michiels BVBA

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Aannemingen Michiels BVBA
Private companiesTransportation by Air • Aannemingen Michiels BVBA

Contactgegevens Aannemingen Michiels BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aannemingen Michiels BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aannemingen Michiels BVBA

Regio (region): Sint-Niklaas, België

Adres (address): Hendrik Heymanplein 104,9100, België

Telefoon (phone): 03 766 60 12 03 766 60 12

Fax (fax): 03 765 95 55 03 765 95 55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aannemingen Michiels BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aannemingen Michiels BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aannemingen Michiels BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aannemingen Michiels BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aannemingen Michiels BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aannemingen Michiels BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aannemingen Michiels BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aannemingen Michiels BVBA
Products information Aannemingen Michiels BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03675720214
Ondernemingsnummer: 1283721923
Hoofdstad (capital): 270,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 232,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Aannemingen Michiels BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aannemingen Michiels BVBA
(Get full report from official database of BE for Aannemingen Michiels BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aannemingen Michiels BVBA
Addition kinds of activities for Aannemingen Michiels BVBA

514799. Vlees en vleesproducten, niet inbegrepen | Meats and meat products, nec
24930302. Vezelplaat, hout | Fiberboard, wood
39490704. Maskers: hockey, honkbal, voetbal, enz. | Masks: hockey, baseball, football, etc.
50510300. Koperproducten | Copper products
73890201. Luchtvervuiling meetdienst | Air pollution measuring service

Werken bij Aannemingen Michiels BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aannemingen Michiels BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aannemingen Michiels BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aannemingen Michiels BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator schuurmachine in 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om de organisatie van onze klant verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een operator schuurmachne. - Je staat in voor het opstarten, instellen en bedienen van de bandschuurmachine type Hevami. - Je voert de voorschreven kwaliteitscontroles correct uit - Je staat in voor het onderhoud van de machine.

  • Elektricien m/v (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jiij de elektricien die wij zoeken? Voor een outsourcingbedrijf zijn wij op zoek naar ervaren elektriciens die ingezet worden in verschillende projecten. Het takenpakket is zeer afwisselend en bestaat uit het hangen van kabelgoten, trekken en aansluiten van kabels, elektrische fouten opsporen, opbouw en mechanisatie van elektrische kasten, installeren camerabewaking, alarmsystemen en brandbeveiliging,....

  • Gedreven automecanicien (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Innoveren en verbeteren, respect voor iedereen, samen slagen, de eerste keus zijn voor elke klant. Deze 4 waarden stelt onze klant elke dag opnieuw centraal. Wil jij ook deel uitmaken van deze topwerkgever, lees dan zeker verder. Voor verschillende filialen zijn zij op zoek naar gedreven automecaniciens. Afhankelijk van je ervaring sta je in voor volgend takenpakket: - Uitvoeren van klein en groot onderhoud; - Herstellen van defecten of vervangen van auto-onderdelen; - Opsporen van fouten door middel van diagnosevoering; - Orde en netheid garanderen in de garage.

  • Chauffeur CE - metaalarbeider (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat instaat voor de productie en montage van metaalconstructies voor de agro- en industriebouw (Vb. stallen voor dieren, loodsen, toonzalen...) zijn we op zoek naar een chauffeur CE - metaalarbeider. Je staat in voor het transport van materiaal (Voornamelijk staalstructuren en prefabpanelen) van leveranciers naar de werven. Je staat zelfstandig is voor het laden en lossen. Tussendoor help je de collega's op de werf met de plaatsing.

  • HUISHOUDHULP Nazareth. (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: DE MANGELAAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat schoonmaken bij particulieren in de regio Nazareth.

  • Huishoudhulp regio Hulshout - Houtvenne (HOUTVENNE)

    Regio: HOUTVENNE

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Agilitas Aarschot

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij Agilitas Home Services aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Vuilnisophaler te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Studentenjob

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Puurs is op zoek naar een betrouwbare flexibele vuilnisvrouw of vuilnisman voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Puurs. Samen met de chauffeur zal je de afvalcontainers ophalen bij de klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Puurs rijden.

  • Studenent produktie medewerker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Studentenjob

    Ben je 1 of meerdere dagen vrij per week om een centje bij te verdienen? Neem dan razendsnel contact op met ons kantoor want dan plannen we je graag in op regelmatige basis of zekfs je vaste dag per week om mee charcuterie te verpakken.

  • Sales Studenten in eigen regio! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: FCR MEDIA BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Ben je als student op zoek naar een eerste sales ervaring met flexibele uren? FCR Media gaat van start met een nieuw product die we via deur aan deur sales gaan voorstellen aan onze B2B klanten. Hiervoor zijn wij op zoek naar jonge, dynamische studenten en gemotiveerde parttimers vanaf 20 jaar. Bij FCR Media investeren we in nieuw talent. Daarom krijg je bij ons de kans om jezelf en je talenten te ontwikkelen op het gebied van sales, overtuigingskracht, mensenkennis en de psychologie achter salestechnieken. Hiervoor krijg je de nodige trainingen. De uitdaging: Als sales talent verkoop jij op zelfstandige basis ons nieuwste marketingproduct en dit deur aan deur in eigen regio. Je enthousiasmeert onze klanten voor dit product en verdient 10% van de contractwaarde per verkocht contract. Uren zijn flexibel; je geeft ons de week voordien door wanneer je kan werken. Kortom de ideale studentenjob! Met NetSync kan de klant zijn gegevens zoals locatie, openingsuren, … op meer dan 20 platformen aanpassen met één klik. Zo vinden potentiële klanten altijd en overal de weg naar hun zaak. Bovendien kunnen deze bedrijfsgegevens niet door derden worden overschreven.

  • dispatcher transport (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Staffing Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Satic-Minera in Antwerpen (2030) zoekt een dispatcher transport (m/v). Als transport dispatcher ben je verantwoordelijk voor de planning, organisatie en opvolging van transporten. Dit voor ongeveer 150 wagens en 10-tallen schepen bevrachten, waarvan het transport voornamelijk zal plaatsvinden in de haven van Antwerpen. Dispatcher - taken en verantwoordelijkheden: Je zorgt voor het verzamelen en invoeren van transportopdrachten van klanten in het systeem. Vervolgens plan je het transport van de producten. Je hebt dagelijks contact met de klant, de schepen en terminals en verzorgt de dagelijkse vereiste documenten en bijkomende administratie. Je waakt over de afgesproken transportprijzen. Je kijkt graag kritisch naar processen en streeft naar vernieuwing daar waar nodig door het inbrengen van ideeën ter verbetering van de kwaliteit en productiviteit.

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES LATIJN REGIO OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Oudenaarde. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Oudenaarde, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht LATIJN, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren.

Zoek naar antwoorden van Aannemingen Michiels BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Aannemingen Michiels BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aannemingen Michiels BVBA. Laat een reactie achter voor Aannemingen Michiels BVBA. Aannemingen Michiels BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aannemingen Michiels BVBA. Leave a respond for Aannemingen Michiels BVBA. Aannemingen Michiels BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aannemingen Michiels BVBA op de google maps. Adres en contacten Aannemingen Michiels BVBA
Location of Aannemingen Michiels BVBA on the google maps. Address and contacts of Aannemingen Michiels BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Aannemingen Michiels BVBA Aannemingen Michiels BVBA: DE SPEELGOEDARK BVBA | Gretsch-Unitas & Ferco NV | Infosud Belgique ASBL | Lamiroy | PPTA Europe

Other related companies as Aannemingen Michiels BVBA: DE SPEELGOEDARK BVBA | Gretsch-Unitas & Ferco NV | Infosud Belgique ASBL | Lamiroy | PPTA Europe

Aannemingen Michiels BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas, België. De volledige naam van het bedrijf is Aannemingen Michiels BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03675720214. Het bedrijf Aannemingen Michiels BVBA bevindt zich op het adres: Hendrik Heymanplein 104,9100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 270,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 232,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Aannemingen Michiels BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aannemingen Michiels BVBA is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aannemingen Michiels BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aannemingen Michiels BVBA, openstaande posities, locatie van Aannemingen Michiels BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Aannemingen Michiels BVBA is a company, that was registered 2000 in Sint-Niklaas region, Belgium. Full name of company is Aannemingen Michiels BVBA, company assigned to the tax number BE03675720214. The company Aannemingen Michiels BVBA is located at the address: Hendrik Heymanplein 104,9100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 270,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 232,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Aannemingen Michiels BVBA were not found.
The main activity of Aannemingen Michiels BVBA is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Aannemingen Michiels BVBA is not available. You also can look at reviews of Aannemingen Michiels BVBA, open positions, location of Aannemingen Michiels BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aannemingen Michiels BVBA, Sint-Niklaas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aannemingen Michiels BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aannemingen Michiels BVBA, Sint-Niklaas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aannemingen Michiels BVBA, employees, financial statistics.