Zinneman, Maurice

Contactgegevens Zinneman, Maurice: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Zinneman, Maurice: address, phone, fax, email, website, opening hours

Zinneman, Maurice

Regio (region): 20772 - BV - BELGIUM, België

Adres (address): Grog ln. 64/25 - Garou, België

Telefoon (phone): +4118989932 +4118989932

Fax (fax): +32 (61) 828-46-21 +32 (61) 828-46-21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Zinneman, Maurice: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Zinneman, Maurice"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Zinneman, Maurice"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Zinneman, Maurice, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Zinneman, Maurice. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Zinneman, Maurice, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Zinneman, Maurice. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Zinneman, Maurice
Products information Zinneman, Maurice

BTW identificatienummer (tax): BE02684478759
Ondernemingsnummer: 1082397460
Hoofdstad (capital): 467,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 490,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Zinneman, Maurice zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Zinneman, Maurice
(Get full report from official database of BE for Zinneman, Maurice)

Aanvulling soorten activiteiten voor Zinneman, Maurice
Addition kinds of activities for Zinneman, Maurice

018103. Bollen en zaden | Bulbs and seeds
232301. Mannen en jongens stropdassen en strikjes | Men's and boys' neckties and bow ties
20759904. Sojabonenolie, gededeoriseerd | Soybean oil, deodorized
23930000. Textielzakken | Textile bags
50879905. Drankuitrusting en -systemen | Liquor dispensing equipment and systems

Werken bij Zinneman, Maurice: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Zinneman, Maurice: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Zinneman, Maurice. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Zinneman, Maurice. Looking for open vacancies in other companies

  • Fruitarbeider (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het sorteren van appelen en peren. Je dient de appelen en peren met bepaalde gebreken er tussenuit te halen. Je kan ook op de inpakafdeling terechtkomen waar je zal instaan voor het verpakken van het fruit en het stapelen van de fruitkisten.

  • Magazijnier: Hef - en reachtruckattest (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Orderpicking. - Verwerken van magazijn orders/documenten teneinde goederen tijdig en in de gevraagde hoeveelheid te verzenden. - Picking op consumenten eenheid/colli/palletniveau. - Controleren of de orders overeenstemmen met de eisen van de klant teneinde een kwaliteitsvolle dienstverlening te verzekeren. - Opvolging van magazijn voorraad. - Ordelijk en rein houden van de werkomgeving overeenkomstig de geldende veiligheids-, kwaliteits- en milieuregels. - Scanning uitvoeren binnen verwerking van voorraad ,goederen en documenten.

  • Reachtruckbestuurder vrieshuis (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je plaatst alle paletten met afgewerkte producten correct en overzichtelijk in het magazijn/vrieshuis. Je zorgt dat de juiste paletten aan de laadkaai terecht komen om te laden in de vrachtwagens. Je doet zelf het laden en lossen van de vrachtwagen met je zijdelingse heftruck.

  • Afwerker buizen en putten (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit Brugge is al meer dan 100 jaar de referentie voor prefab beton in België. Door een diversiteit in het productengamma worden er zowel elementen gemaakt voor opvang, transport en behandeling van (afval)water, alsook bestratingsproducten en afboordingen. Hiervoor zijn we op zoek naar een persoon die bij de kwaliteitscontrole van de 'vers' gemaakte rioleringsbuizen de basistaken zorgvuldig kan afwerken en over een gezonde teamspirit beschikt. We zoeken zowel een denker als een doener! Zin voor initiatief en zelfstandig kunnen werken zijn een must. Je controleert elke rioleringsbuis op default of onvoldoende afwerking en je behandelt de buis met mortel zodoende dat deze aan alle kwaliteitsnormen voldoet. Jouw motivatie is meehelpen een hoge kwaliteit te kunnen bieden aan onze klanten. Je bent zorgvuldig in uw werk en wil uw werk perfect gedaan hebben. Op het einde van de dag help je mee met het kuisen en klein onderhoud van machine en materieel.

  • WERFLEIDER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als werfleider ben je verantwoordelijk voor het project van opstart tot oplevering. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Je organiseert en coördineert op de werf volgt de planning op en houdt de vooropgestelde budgetten in het oog; Door ondersteuning en het motiveren van de medewerkers zorg je ervoor dat de werken perfect verlopen; Je werkt nauw samen met je projectleider. Afhankelijk van je persoonlijke interesse en ervaring kan je expertise opbouwen in de afdeling gebouwen waterbouw gevelrenovatie of betonbouw.

  • Wegenwerker (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Construct Geel is op zoek naar een ervaren wegenwerker. Heb je minstens 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

  • Onderhouds / Storingstechnieker (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het algemeen en preventief onderhoud van de machines - Je spoort storingen op en zorgt voor een doeltreffende oplossing op lange termijn - Je werkt actief mee aan diverse projecten zoals machineverbetering en de opbouw van nieuwe installaties

  • Etudiant (CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT)

    Regio: CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT

    Bedrijf: ADECCO LA LOUVIERE

    Type: Studentenjob

    Tu es étudiant? Tu recherches un job du 01/09 au 15/09? Tu seras amené à aider au nouvel aménagement de rayons dans un magasin situé à Chapelle-lez-Herlaimont. Tu effectueras le déballage de marchandises, le réassort. Tu maintiendras l'ordre et la propreté.

  • Sales representative (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je draagt de verantwoordelijkheid over een actieve prospectie, een gerichte opvolging van het huidige klantenbestand en het finaliseren van verkoopsopdrachten van onze diverse installaties, projecten en toepassingen. In samenwerking met de dienst Concept Engineering worden de klantspecifieke offertes nauwgezet voorbereid en uitgewerkt in functie van zowel pre-engineering, budgetbepaling als technische inhoud. In de wekelijkse salesmeeting kom je samen met de sales representatives om alle dossiers te briefen op vlak van te verwachten bestellingen, behoeften, slaagkansen… . Je rapporteert aan Business Unit Manager.

  • Technisch medewerker (intern & extern) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Car Comfort Solutions

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gedreven nieuwe medewerker, die zal starten als technieker en doorgroeien tot technisch medewerker. Als technieker wordt je opgeleid door een ervaren collega, die je de kneepjes van het vak leert: montage van trekhaken, parkeersensoren, navigatie, camerasystemen,... Je gaat de baan op en zet je in om (voornamelijk) bij garages deze diensten te verlenen. Eens je deze job goed onder de knie hebt, groei je door naar een ondersteunende, logistieke functie voor de mobiele techniekers. Je beheert in- en uitgaande goederen, staat in voor communicatie met klanten en leveranciers en zoekt technische info voor offertes op. Dankzij je eerdere ervaring bij ons, kunnen we ook op je rekenen om in te springen als technieker om een collega bij afwezigheid te vervangen. Zo kunnen we je een boeiende functie aanbieden met veel variatie.

  • Afleveraar wagens (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als afleveraar in wagens sta je in om efficiënt en nauwkeurig te werk te gaan, en de nodige voorbereidingen uit te voeren voor het afleveren van de wagens.

  • Senior Projectleider Bouw (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je volgt met trots je projecten op van A tot Z en draagt de verantwoordelijkheid t.a.v. planning, organisatie, budget en financiële opvolging. Op periodieke basis rapporteer je aan het management team. Je werkt constructief samen met architecten, opdrachtgevers en onderaannemers.

Zoek naar antwoorden van Zinneman, Maurice in sociale netwerken
Look for responds of Zinneman, Maurice in social networks

Lees alle opmerkingen voor Zinneman, Maurice. Laat een reactie achter voor Zinneman, Maurice. Zinneman, Maurice bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Zinneman, Maurice. Leave a respond for Zinneman, Maurice. Zinneman, Maurice on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Zinneman, Maurice op de google maps. Adres en contacten Zinneman, Maurice
Location of Zinneman, Maurice on the google maps. Address and contacts of Zinneman, Maurice

Andere gerelateerde bedrijven als come Zinneman, Maurice Zinneman, Maurice: Vandenbulcke Verzekeringen BVBA | Rayp-Bilande | Fiscolie CVBA | Callens/EMK | BORMANS, ASTRID

Other related companies as Zinneman, Maurice: Vandenbulcke Verzekeringen BVBA | Rayp-Bilande | Fiscolie CVBA | Callens/EMK | BORMANS, ASTRID

Zinneman, Maurice is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio 20772 - BV - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is Zinneman, Maurice, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02684478759. Het bedrijf Zinneman, Maurice bevindt zich op het adres: Grog ln. 64/25 - Garou. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 467,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 490,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Zinneman, Maurice zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Zinneman, Maurice is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Zinneman, Maurice is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Zinneman, Maurice, openstaande posities, locatie van Zinneman, Maurice op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Zinneman, Maurice is a company, that was registered 2001 in 20772 - BV - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is Zinneman, Maurice, company assigned to the tax number BE02684478759. The company Zinneman, Maurice is located at the address: Grog ln. 64/25 - Garou. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 467,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 490,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Zinneman, Maurice were not found.
The main activity of Zinneman, Maurice is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Zinneman, Maurice is not available. You also can look at reviews of Zinneman, Maurice, open positions, location of Zinneman, Maurice on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Zinneman, Maurice, 20772 - BV - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Zinneman, Maurice, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Zinneman, Maurice, 20772 - BV - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Zinneman, Maurice, employees, financial statistics.