Vandenbulcke Verzekeringen BVBA

Contactgegevens Vandenbulcke Verzekeringen BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vandenbulcke Verzekeringen BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vandenbulcke Verzekeringen BVBA

Regio (region): Staden, België

Adres (address): Sint-Jansstraat 30,8840, België

Telefoon (phone): 051 70 18 88 051 70 18 88

Fax (fax): 051 70 26 05 051 70 26 05

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vandenbulcke Verzekeringen BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vandenbulcke Verzekeringen BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vandenbulcke Verzekeringen BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vandenbulcke Verzekeringen BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vandenbulcke Verzekeringen BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vandenbulcke Verzekeringen BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vandenbulcke Verzekeringen BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vandenbulcke Verzekeringen BVBA
Products information Vandenbulcke Verzekeringen BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03789978027
Ondernemingsnummer: 1573760986
Hoofdstad (capital): 967,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 204,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Vandenbulcke Verzekeringen BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vandenbulcke Verzekeringen BVBA
(Get full report from official database of BE for Vandenbulcke Verzekeringen BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vandenbulcke Verzekeringen BVBA
Addition kinds of activities for Vandenbulcke Verzekeringen BVBA

239401. Canvas luifels en luifels | Canvas awnings and canopies
289903. Gelatine | Gelatin
31999907. Handgrepen, zweep of bagage: leer | Handles, whip or luggage: leather
58120107. Indisch / Pakistan restaurant | Indian/pakistan restaurant
83610201. Halverwege huis voor misdadigers en misdadigers | Halfway home for delinquents and offenders

Werken bij Vandenbulcke Verzekeringen BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vandenbulcke Verzekeringen BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vandenbulcke Verzekeringen BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vandenbulcke Verzekeringen BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige opdracht November WZC Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je werkt van 12 november t.e.m. 30 november van maandag t.e.m. vrijdag en niet in het weekend. Je werkt vooral de shift van 8u30 - 16u42 en af en toe een late shift van 12u54 - 21u. Als verpleegkundige in het WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Bedrijfsprofiel: Care Talents is op zoek naar een verpleegkundige die beschikbaar is om van 12 tot en met 30 november (geen weekends) ondersteuning te bieden aan een WZC in de regio van Wingene. Het WZC beschikt over een wooneenheid, een centrum voor kortverblijf voor 10 gebruikers, een dagverzorgingscentrum en 5 zorgverblijven voor koppels.

  • BIJVERDIENSTE MAANDAGOCHTEND EN/OF ZATERDAGOCHTEND VERKOOP (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die actief is in de pluimveesector zoekt Forum nog een student of bijverdiener! Je werkt de maandagochtend op de markt in Maldegem en/of de zaterdagochtend in Brugge. Takenpakket: - kraam opzetten - Verkopen kippen - Klanten bedienen - Voorraad aanvullen - Opruimen kraam

  • Magazijnier/orderpicker vaste namiddag (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in bouwbeslag en industrie regio Heule zijn wij op zoek naar een magazijnier/orderpicker. Dit iedere maandag t.e.m. donderdag van 12u00 tot 15u30 en van 16u00 tot 20u00 en iedere vrijdag van 09u00 tot 13u00 en van 14u00 tot 18u00.

  • Verkoopmedewerker Fashion/Kassa PT Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een mooie winkel te Sint-Denijs-Westrem zoeken we een verkoopmedewerker Fashion/Kassa voor 30u per week. Als medewerker weet je de klanten te inspireren en te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Dankzij een grondige productopleiding geef je de klanten een persoonlijke service en een goed gevoel. Ook kassawerk behoort tot je takenpakket. Daarnaast zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van onze producten en een fraaie winkelomgeving. Kortom samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor uitstekende verkoopresultaten tevreden klanten en een prettige sfeer in een unieke winkelomgeving.

  • Chauffeur C laden/lossen te Oudenburg en later Merelbeke (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor hun nieuwe magazijn in Merelbeke is dit bedrijf op zoek naar een chauffeur C. Je bent bereid om eerst nog tijdelijk te werken in het magazijn te Oudenburg om dan in het derde kwartaal van 2019 te starten in Merelbeke. Wat houdt deze job in? Je rijdt naar verschillende filialen en laadt en lost de goederen bij de klant. Het is belangrijk dat je dagelijks correct en tijdig de bestellingen bij de klant levert. Je start dagelijks om 6u30. Op vrijwillige basis werk je soms eens op zaterdag. Wat biedt het bedrijf jou? Een uitdagende en afwisselende job in een groeiend bedrijf. Een aantrekkelijk loonpakket met extra-legale voordelen zoals maaltijdcheques, een bonus en een groepsverzekering.

  • Slijper/ draaier (2 ploegen) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een kunststof verwerkend bedrijf te Tielt is op zoek naar een slijper/ draaier die zijn/haar meerwaarde kan betekenen aan het bedrijf: -je stelt en bedient de draaibank -maken van matrijsonderdelen voor het spuitgieten -aanpassingen en herstellingen uitvoeren aan matrijzen -bedienen van de rondslijpmachine

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Drongen - Nevele - Mariakerke (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Molenstede – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DEINZE (deeltijds - zelf te kiezen) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp regio AALBEKE 19u à 32u (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Financieel Administratief Medewerker (m/v) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KARCHER

    Type: Vaste Job

    Controle van binnenkomende leveranciersfacturen Doorsturen van aankoopfacturen naar het Shared Service Center Ondersteuning bij de algemene administratie van het debiteurenbeheer Ondersteuning bij de ouderdomsanalyse van openstaande debiteuren Administratieve ondersteuning bieden aan de Financieel Directeur Administratieve opvolging van het wagenpark

  • Verkoper Non Food (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Toonzaalverkoper - Verkoopadviseur Particulieren Je verzorgt de ontvangst van toonzaalbezoekers, voorziet hen van degelijke informatie over ons productgamma en beantwoordt al hun vragen. Vervolgens maak je hen een offerte, volg je deze nauwkeurig op en bereidt je eventueel de bestelling voor.

Zoek naar antwoorden van Vandenbulcke Verzekeringen BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vandenbulcke Verzekeringen BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vandenbulcke Verzekeringen BVBA. Laat een reactie achter voor Vandenbulcke Verzekeringen BVBA. Vandenbulcke Verzekeringen BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vandenbulcke Verzekeringen BVBA. Leave a respond for Vandenbulcke Verzekeringen BVBA. Vandenbulcke Verzekeringen BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vandenbulcke Verzekeringen BVBA op de google maps. Adres en contacten Vandenbulcke Verzekeringen BVBA
Location of Vandenbulcke Verzekeringen BVBA on the google maps. Address and contacts of Vandenbulcke Verzekeringen BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vandenbulcke Verzekeringen BVBA Vandenbulcke Verzekeringen BVBA: Le Logis Familial | Atomium ASBL | Melotte, Fabien | Van Gorp Juweliers | pvbservices

Other related companies as Vandenbulcke Verzekeringen BVBA: Le Logis Familial | Atomium ASBL | Melotte, Fabien | Van Gorp Juweliers | pvbservices

Vandenbulcke Verzekeringen BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Staden, België. De volledige naam van het bedrijf is Vandenbulcke Verzekeringen BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03789978027. Het bedrijf Vandenbulcke Verzekeringen BVBA bevindt zich op het adres: Sint-Jansstraat 30,8840. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 967,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 204,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Vandenbulcke Verzekeringen BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vandenbulcke Verzekeringen BVBA is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vandenbulcke Verzekeringen BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vandenbulcke Verzekeringen BVBA, openstaande posities, locatie van Vandenbulcke Verzekeringen BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vandenbulcke Verzekeringen BVBA is a company, that was registered 1986 in Staden region, Belgium. Full name of company is Vandenbulcke Verzekeringen BVBA, company assigned to the tax number BE03789978027. The company Vandenbulcke Verzekeringen BVBA is located at the address: Sint-Jansstraat 30,8840. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 967,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 204,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Vandenbulcke Verzekeringen BVBA were not found.
The main activity of Vandenbulcke Verzekeringen BVBA is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vandenbulcke Verzekeringen BVBA is not available. You also can look at reviews of Vandenbulcke Verzekeringen BVBA, open positions, location of Vandenbulcke Verzekeringen BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vandenbulcke Verzekeringen BVBA, Staden: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vandenbulcke Verzekeringen BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vandenbulcke Verzekeringen BVBA, Staden: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vandenbulcke Verzekeringen BVBA, employees, financial statistics.