X-TRADE CORPORATE

Contactgegevens X-TRADE CORPORATE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data X-TRADE CORPORATE: address, phone, fax, email, website, opening hours

X-TRADE CORPORATE

Regio (region): BRUSSELS - BELGIUM - 3090 - BE, België

Adres (address): KERSENBOMENLAAN 26, België

Telefoon (phone): +32 486 51 49 99 +32 486 51 49 99

Fax (fax): +32 (69) 497-45-25 +32 (69) 497-45-25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) X-TRADE CORPORATE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "X-TRADE CORPORATE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "X-TRADE CORPORATE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van X-TRADE CORPORATE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen X-TRADE CORPORATE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of X-TRADE CORPORATE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees X-TRADE CORPORATE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti X-TRADE CORPORATE
Products information X-TRADE CORPORATE

BTW identificatienummer (tax): BE08689880371
Ondernemingsnummer: 2588897705
Hoofdstad (capital): 257,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 108,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in X-TRADE CORPORATE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor X-TRADE CORPORATE
(Get full report from official database of BE for X-TRADE CORPORATE)

Aanvulling soorten activiteiten voor X-TRADE CORPORATE
Addition kinds of activities for X-TRADE CORPORATE

449399. Jachthavens, nec | Marinas, nec
07230107. Houtdrogende diensten | Hay drying services
24260204. Borstelblokken, hout: gedraaid en gevormd | Brush blocks, wood: turned and shaped
32559902. Cement, klei refractair | Cement, clay refractory
37289901. Vliegtuigen assemblage, subassemblies en onderdelen, nec | Aircraft assemblies, subassemblies, and parts, nec

Werken bij X-TRADE CORPORATE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in X-TRADE CORPORATE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor X-TRADE CORPORATE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for X-TRADE CORPORATE. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker dag Meer m/v (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Productiearbeider en op zoek verpakkingswerk? Wij zoeken productie arbeiders voor onze klant te Meer voor inpakwerk van alluminium profielen. U verpakt samen met een collega aluminiumprofielen en maakt het verpakkingsmateriaal klaar (Afhankelijk van het lotnummer wordt er een bepaalde manier van verpakken voorgeschreven bv. in karton, met een folie, stapelen op een pallet,... ). Je werkt in het productie-atelier.

  • Dedicated consultant (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dedicated consultant beheer je een klantenportefeuille van A tot Z. Je fungeert als spilfiguur tussen kandidaten onze regionale kantoren en de klant(en). Vacatures bij jouw klant(en) beheren en invullen is jouw hoofdtaak. Dit door het bijwonen en inplannen van kandidaten op de infosessies bij de klant en dit voor de verschillende vestigingen. Instroom genereren voor de infosessie kan via de verschillende instroomkanalen; via onze regionale kantoren en/of zelf kandidaten zoeken op de jobboards voor een juiste match. Je bent verantwoordelijke voor een bijkomende telefonische screening en het afnemen van testen en referenties. Je staat zelf in voor de opmaak van contracten alsook het invullen van sociale documenten. Je zal ook HR-advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten. (kennis van sociale wetgeving)

  • ARBEIDER - storingstechnieker 3 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het op regelmatige tijdstippen uitvoeren van preventieve onderhoudsbeurten. Je analyseert en stelt storingen vast waarna je op een gerichte manier de problemen oplost. Sporadisch kan er gevraagd worden om kleinere technische taken uit te voeren.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Izegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES MOL (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Huishoudhulp Deeltijds Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: GREENHOUSE GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Mariakerke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

  • Bediende In De Boekhouding (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en wens je graag 1 dag in de week aan de slag?  btw attesten linken aan de juiste facturen btw attest verder aanvullen betalingen opvolgen interne mails uitsturen dossiers aanvullen

  • Jobstudent Zorgkundige te Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Als zorgkundige heb je een belangrijke ondersteunende rol binnen het care departement. Je kijkt toe op het psychisch, fysisch en sociaal welbevinden van onze bewoners. Onze groep is voor woonzorgcentrum Overbeke te Wetteren op zoek naar een enthousiaste jobstudent zorgkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,… Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,…) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige

  • STUDENT VERKOPER VERO MODA Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA KORTRIJK IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper voor de kerstvakantie! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • ACCOUNT MANAGER VERZEKERINGEN (ONDERNEMINGEN) (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Accountmanager Verzekeringen (Ondernemingen) Commerciële ervaring in verzekeringen naar ondernemingen is vereist Regio Laarne Voor een succesvolle bankagent en onafhankelijke verzekeringsmakelaar met meerdere vestigingen is Hays Bank en Verzekeringen Gent momenteel ter uitbreiding van het team op zoek naar een Commercieel Medewerker Verzekeringen (Buitendienst). Als Commerciële Buitendienstmedewerker is het jouw hoofdtaak om de bestaande klantenportefeuille te bewerken en verder uit te bouwen door prospectie naar nieuwe kmo-klanten. Je gaat hierbij actief op zoek naar klanten waarbij je hen adviseert op vlak van verzekeringen (BOAR en leven). Jouw werkgebied situeert zich in de ruime regio van Gent tot Dendermonde.

  • Inpakker - dagwerk (leuke uren) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Vaste Job

    Bent u op zoek naar een job in dagwerk? Lijkt het jou super om zelf te kiezen of je uw voltijds uurrooster invult in 4 of 5 dagen = extra dag i/d week thuis? Schoolverlaters of mensen zonder ervaring in de productie komen ook zeker in aanmerking! Twijfel niet! Bedrijf regio Kruishoutem: Inpakken van producten aan een automatische machine ( = eenvoudig werk) Basis kwaliteitscontrole TOFFE EXTRA: Starten rond 08u tot +- 16u30 à 17u00 Je kan kiezen om 4 dagen van 9.5 u te werken, of 5 dagen van 8 Interesse of vragen? 09 381 06 20 of [email protected] PS: solliciteer je per mail? Vergeet zeker je CV niet!

  • Zelfstandige, ondernemende & sportieve Verdelers van Voedinssuplementen M/V (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

Zoek naar antwoorden van X-TRADE CORPORATE in sociale netwerken
Look for responds of X-TRADE CORPORATE in social networks

Lees alle opmerkingen voor X-TRADE CORPORATE. Laat een reactie achter voor X-TRADE CORPORATE. X-TRADE CORPORATE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for X-TRADE CORPORATE. Leave a respond for X-TRADE CORPORATE. X-TRADE CORPORATE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie X-TRADE CORPORATE op de google maps. Adres en contacten X-TRADE CORPORATE
Location of X-TRADE CORPORATE on the google maps. Address and contacts of X-TRADE CORPORATE

Andere gerelateerde bedrijven als come X-TRADE CORPORATE X-TRADE CORPORATE: Vermeulen Bouwkranen | Plastics Wauters SA | Elsen SA | ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems | ammco

Other related companies as X-TRADE CORPORATE: Vermeulen Bouwkranen | Plastics Wauters SA | Elsen SA | ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems | ammco

X-TRADE CORPORATE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio BRUSSELS - BELGIUM - 3090 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is X-TRADE CORPORATE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08689880371. Het bedrijf X-TRADE CORPORATE bevindt zich op het adres: KERSENBOMENLAAN 26. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 257,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 108,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in X-TRADE CORPORATE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van X-TRADE CORPORATE is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van X-TRADE CORPORATE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van X-TRADE CORPORATE, openstaande posities, locatie van X-TRADE CORPORATE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

X-TRADE CORPORATE is a company, that was registered 2004 in BRUSSELS - BELGIUM - 3090 - BE region, Belgium. Full name of company is X-TRADE CORPORATE, company assigned to the tax number BE08689880371. The company X-TRADE CORPORATE is located at the address: KERSENBOMENLAAN 26. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 257,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 108,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in X-TRADE CORPORATE were not found.
The main activity of X-TRADE CORPORATE is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of X-TRADE CORPORATE is not available. You also can look at reviews of X-TRADE CORPORATE, open positions, location of X-TRADE CORPORATE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over X-TRADE CORPORATE, BRUSSELS - BELGIUM - 3090 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf X-TRADE CORPORATE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about X-TRADE CORPORATE, BRUSSELS - BELGIUM - 3090 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company X-TRADE CORPORATE, employees, financial statistics.