ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems

Contactgegevens ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Toemaattragel 1, B-9000 Gent, België

Telefoon (phone): (09) 240 01 01 (09) 240 01 01

Fax (fax): (09) 2400159 (09) 2400159

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems
Products information ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems

BTW identificatienummer (tax): BE07473968505
Ondernemingsnummer: 8523986816
Hoofdstad (capital): 771,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 340,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems
(Get full report from official database of BE for ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems
Addition kinds of activities for ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems

355605. Vlees, pluimvee en zeevruchten verwerkende machines | Meat, poultry, and seafood processing machinery
14990302. Calcite mijnbouw | Calcite mining
34960104. Fourdrinier draaddoek | Fourdrinier wire cloth
36259916. reostaten | Rheostats
37140106. Krukassen assemblage, motorvoertuig | Crankshaft assemblies, motor vehicle
51499900. Levensmiddelen en aanverwante producten, nec, nec | Groceries and related products, nec, nec
55419904. Benzine tankstations met supermarkten | Gasoline service stations with convenience stores

Werken bij ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser-samensteller (M/V) (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaalconstructie regio Hamont-Achel, zijn we op zoek naar een lasser-samensteller (M/V). U staat in voor het zelfstandig aflassen van stalen constructies op basis van plan in het atelier. Fulltime job in dagdienst.

  • Enthousiast polyvalent verkoper voor zwembaden en toebehoren m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is specialist op het vlak van de verkoop van zwembaden en toebehoren en dit zowel via het internet als in de winkels. Het gaat om een bedrijf in groei aangezien ze van plan zijn om de komende jaren nog extra winkels open te doen. Als verkoper in deze winkel werk jij zeer allround. Het is logisch dat jij klanten verder helpt en advies geeft waar nodig. Hierbij komt dat je de winkel netjes houdt, leveringen in stock wegzet of in de winkel etaleert. Je zorgt ervoor dat klanten aangetrokken worden tot de aankoop van een product. De zaakvoerder zelf is niet aanwezig in de winkel, ze geven jou dus het vertrouwen om alles in goede banen te leiden. Dit wil dus zeggen dat jij jouw winkel moet behandelen als iets waar je trots op bent.

  • Ontwerper - Tekenaar (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw expertise op gebied van brandbeveiliging stelt u blijvend in staat uitstekende oplossingen uit te werken voor onze klanten: - Calculatie van brandblussystemen (sprinkler) - Uitwerken van ontwerp in AUTOCAD conform de normeringen - Hydraulische berekeningen in specifieke software - Werkvoorbereiding - Verzorgen van de voorraadaanvragen

  • HUISHOUDHULP (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: DE MUTSAERD

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je past diverse technieken toe voor het schoonmaken zoals afstoffen, stofzuigen, ramen kuisen, enz. Daarnaast behoort ook strijken tot je takenpakket. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de bewoner. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner.

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Affligem-Asse (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Retie – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DRONGEN (deeltijds - zelf te kiezen) (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Chauffeur CE GA ADR pendelritten (VAC140B) (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Pendelchauffeur CE gezocht die zelf kan/wil laden en lossen. Dagritten tussen de depots en de verwerkers. Als chauffeur sta je in voor het ophalen van gevaarlijk afval op de verschillende sites van onze klant. Je dag begint tussen 05.00 en 06.00 uur en je werkt ca. 10 tot 12 uur per dag. Je laadt zelf of je wordt door de klant dmv een heftruck geladen. Je lost op de verwerking te Beerse, Luik of in het buitenland. Jij draagt zorg voor de administratie van de goederen en het leeggoed. Laden en lossen van de palletgoederen gebeurt met een transpallet. Je rijdt met een combinatie trekker-oplegger. Voor deze functie heb je ADR I (colli) nodig. Opleiding gebeurt ‘on the job’ Je gaat mee met een peterchauffeur die jou de kneepjes van het vak leert. Interesse, bel dan.

  • Contextbegeleider Crescendo (m/v) 100% onbepaalde duur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CRESCENDO

    Type: Vaste Job

    Crescendo is een team van 6 contextbegeleid(st)ers, een coördinator en een supervisor. Deze mobiele werkvorm baseert zich op het Intensieve Pedagogische Thuishulp model (IPT). De duurtijd en de intensiteit van de begeleiding is afhankelijk van de doelstellingen van het gezin. De hulpverlening vertrekt vanuit de aanwezige krachten in het gezin en het versterken ervan. Deze dienst werkt nauw samen met de dienst CaH De Matant en NPT dienst Raïdho. Daarnaast is er een ruimer samenwerkingsverband met de begeleidingsdiensten Amarilis, De Compagnie en CBAW dienst Kamino. Als contextbegeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleidingsproces van de gezinnen waarin je werkt. Een 100% contextbegeleider begeleidt ongeveer 8 gezinnen (afhankelijk van de intensiteit van de begeleidingen).

  • Calculator in de bouw (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: BROUX HOUTCONSTRUCTIES

    Type: Vaste Job

    Functie: Je zorgt voor de kostprijsberekening van onze projecten en werkt een totaalofferte uit voor de klant. Dit alles doe je aan de hand van de beschikbare software en in nauwe samenwerking met je collega’s van divisie ‘verkoop’. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en je licht hen de details van de offerte toe. Voor het dossier naar Divisie ‘Productie’ gaat stel je een correct en volledig werkdossier samen.

  • Shop Manager (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij onze opdrachtgever, een retailketen in volle expansie is er meer dan ooit plaats voor dynamische mensen die deel willen uitmaken van een hecht team om samen de meer dan 125 winkels te ondersteunen. Voor de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een store manager met passion voor fashion. Onze klant staat voor uitdagingen op vlak van dynamiek, creativiteit en kwaliteit! • Met de hulp van jouw assistent, de verkoopconsulenten en met de ondersteuning van je Area Sales Manager, ben je verantwoordelijk voor de commerciële resultaten van jouw winkel. Het omzetcijfer verhogen is het doel: actief de klant centraal stellen is het middel om dit te bereiken. • Als motivator en coach vorm je jouw medewerkers tot een (h)echt team dat kwalitatieve service biedt en betrokkenheid uitstraalt. • Jouw winkel en etalage aantrekkelijk en uniek maken binnen de modewereld behoren ook tot jouw takenpakket. Niemand loopt de winkel nog gewoon voorbij! • Ook op administratief vlak ben je een duizendpoot. Je beheert de personeelsplanning, de kassa , voorraden en voorraadverschillen, … Ben jij onze geschikte Manager? Kijk wat wij je te bieden hebben.

  • keukenhulp (flexi-job of extra) (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: L'HOMARD ET LA MOULE

    Type: Flexijob

    Je helpt ons in de keuken bij alles wat met de keuken te maken heeft (van groenten wassen en snijden tot desserts maken).

Zoek naar antwoorden van ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems in sociale netwerken
Look for responds of ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems. Laat een reactie achter voor ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems. ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems. Leave a respond for ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems. ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems op de google maps. Adres en contacten ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems
Location of ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems on the google maps. Address and contacts of ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems

Andere gerelateerde bedrijven als come ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems: PUB MUSIC INTERNATIONAL | PATEK PHILIPPE-DE GREEF SA | Grutman Home Decor NV | Lietaer & Devos | Rudi Van Tigchelt

Other related companies as ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems: PUB MUSIC INTERNATIONAL | PATEK PHILIPPE-DE GREEF SA | Grutman Home Decor NV | Lietaer & Devos | Rudi Van Tigchelt

ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07473968505. Het bedrijf ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems bevindt zich op het adres: Toemaattragel 1, B-9000 Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 771,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 340,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems, openstaande posities, locatie van ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems is a company, that was registered 1993 in Belgium region, Belgium. Full name of company is ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems, company assigned to the tax number BE07473968505. The company ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems is located at the address: Toemaattragel 1, B-9000 Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 771,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 340,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems were not found.
The main activity of ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems is not available. You also can look at reviews of ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems, open positions, location of ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems, Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems, Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACS Technics N.V. Advanced Computer Systems, employees, financial statistics.