PUB MUSIC INTERNATIONAL

Contactgegevens PUB MUSIC INTERNATIONAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PUB MUSIC INTERNATIONAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

PUB MUSIC INTERNATIONAL

Regio (region): Antwerpen (Deurne), België

Adres (address): Waterbaan 135,2100, België

Telefoon (phone): 03 321 09 54 03 321 09 54

Fax (fax): 03 321 70 68 03 321 70 68

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PUB MUSIC INTERNATIONAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PUB MUSIC INTERNATIONAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PUB MUSIC INTERNATIONAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PUB MUSIC INTERNATIONAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PUB MUSIC INTERNATIONAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PUB MUSIC INTERNATIONAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PUB MUSIC INTERNATIONAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PUB MUSIC INTERNATIONAL
Products information PUB MUSIC INTERNATIONAL

BTW identificatienummer (tax): BE08870880126
Ondernemingsnummer: 1815185546
Hoofdstad (capital): 180,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 263,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in PUB MUSIC INTERNATIONAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PUB MUSIC INTERNATIONAL
(Get full report from official database of BE for PUB MUSIC INTERNATIONAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor PUB MUSIC INTERNATIONAL
Addition kinds of activities for PUB MUSIC INTERNATIONAL

369599. Magnetische en optische opname media, nec | Magnetic and optical recording media, nec
483200. Radiostations | Radio broadcasting stations
28360301. antitoxins | Antitoxins
31999901. Dozen, leer | Boxes, leather
37140105. Verbindingsstaafjes, motorvoertuigmotor | Connecting rods, motor vehicle engine
59991501. Gem stenen, ruw | Gem stones, rough
65310200. Vastgoedmanagers | Real estate managers
72991101. Controleer de kamerconcessie | Check room concession

Werken bij PUB MUSIC INTERNATIONAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PUB MUSIC INTERNATIONAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PUB MUSIC INTERNATIONAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PUB MUSIC INTERNATIONAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanicien auto's m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een garage regio Lokeren, zijn we op zoek naar een mechanieker. Je staat in voor : - onderhoud van voertuigen. - herstellingen uitvoeren aan voertuigen. - auto's klaar maken voor keuring. - wintercheck en zomercheck. - monteren van banden. - uitlezen van diagnoses.

  • Verpakkingsoperator Farmacie I Daguren I Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal bedrijf in volle groei in Bornem zoeken we enthousiaste en gemotiveerde verpakkingsmedewerkers. Je maakt deel uit van een leuk team in een aangename sfeer. Je staat in voor het bedienen van de verpakkingsmachines. Je voorziet de machines van het nodige materiaal zoals blisters, doosjes, karton, papier, bijsluiters, ... Daarnaast ga je ook na of de machines fouten correct detecteren.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Heusden-Zolder, 20 uur per week. (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Heusden-Zolder. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Puuur Brecht/ Sint-Job/ Sint Lenaarts (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULP OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Magazijnier student Katoen Natie (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke firma zijn we op zoek naar studenten die een aantal dagen of één dag in de week beschikbaar zijn. Afhankelijk van de afdeling waarin je zal worden ingeschakeld bestaat jouw taak uit algemeen magazijnswerk: orderpicking, opkuiswerk, laden en lossen.

  • Student slagerij (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens het weekend? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde student die tijdens het weekend in een slagerij te Deinze wil werken. Jouw taken bestaan voornamelijk uit de klanten in de winkel bedienen, de toonbank proper houden en bijspringen waar nodig.

  • Elektricien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: COOR SERVICE MANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Coor Service Management is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf in Scandinavië met vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, België, Hongarije, Estland en Polen. Coor België is gespecialiseerd in het voorzien van een totaalpakket aan diensten met als doel u een efficiënte, aantrekkelijke, veilige en geschikte werkomgeving aan te bieden. Als subcontractor staan wij in voor het preventieve en curatieve onderhoud van gebouwen/installaties: Binnen- en buitenkant gebouwen, elektrische storingen, brandveiligheid en HVAC voor onze klant VOLVO GROUP te Oostakker. Om deze reden zijn wij dringend op zoek naar een ELEKTRICIEN voor onze onderhoudsafdeling. • Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader; • Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties (voornamelijk elektrische installaties); • Je analyseert technische storingen en stelt oplossingen en verbeteringen voor; • Je bent creatief in het zoeken van oplossingen; • Je voert herstellingswerken uit; • Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant; • Je staat in voor het schakelen van hoogspanning;

  • Vastgoedmakelaar verhuur woonvastgoed (m/v) regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    In deze functie als vastgoedmakelaar verhuur zorg jij voor de match tussen huurder en verhuurder: je begeleidt kandidaat-huurders tijdens bezoeken, bespreekt de kandidaten met de verhuurders, begeleidt onderhandelingen... Je bent vaak op baan in de regio van Kortrijk. Op kantoor bespreek je met de teamverantwoordelijke de verhuurdossiers, plan je bezoeken en intakegesprekken in en help je mee bij de administratie van de verhuurdossiers. Aan nieuwe klanten die een pand te huur willen of in beheer willen brengen, leg je onze werkwijze uit. Voor advies rond huren en verhuren kunnen de klanten ook steeds bij jou terecht. Je werkt als een echte tandem met de teamverantwoordelijke verhuur.

  • RESERVE Reinigers chocoladefabriek Dendermonde 2018 (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers in een chocoladefabriek uit de regio Dendermonde en Aalst zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. Je gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Maandag tem donderdag: van 7u30u tot 16u30 Vrijdag: van 7u tot 11u30 (37u/week)

  • Flexijob - hulpkok/ souschef (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Assisteren van keukenverantwoordelijke • Leiding geven aan keukenpersoneel • Meewerken aan bereidingen • Assisteren bij alle keukenactiviteiten • Waarborgen van kwaliteit en smaak • Respecteren van keukenwetten • Toezicht op hygiëne en voorkomen van medewerkers

  • Winkelbediende (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: BAKKERIJ TOM

    Type: Flexijob

    winkelbediende voor zaterdag en zondagmorgen om de veertien dagen werkend weekend valt in de oneven weken

Zoek naar antwoorden van PUB MUSIC INTERNATIONAL in sociale netwerken
Look for responds of PUB MUSIC INTERNATIONAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor PUB MUSIC INTERNATIONAL. Laat een reactie achter voor PUB MUSIC INTERNATIONAL. PUB MUSIC INTERNATIONAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PUB MUSIC INTERNATIONAL. Leave a respond for PUB MUSIC INTERNATIONAL. PUB MUSIC INTERNATIONAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PUB MUSIC INTERNATIONAL op de google maps. Adres en contacten PUB MUSIC INTERNATIONAL
Location of PUB MUSIC INTERNATIONAL on the google maps. Address and contacts of PUB MUSIC INTERNATIONAL

Andere gerelateerde bedrijven als come PUB MUSIC INTERNATIONAL PUB MUSIC INTERNATIONAL: AutoWeb-SecurAdvice | Kinderdagverblijf De Elfjes VZW | MOUSSECENTER | Bakkerij Van Schepdaal N.V. | Tecna S.A.

Other related companies as PUB MUSIC INTERNATIONAL: AutoWeb-SecurAdvice | Kinderdagverblijf De Elfjes VZW | MOUSSECENTER | Bakkerij Van Schepdaal N.V. | Tecna S.A.

PUB MUSIC INTERNATIONAL is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Deurne), België. De volledige naam van het bedrijf is PUB MUSIC INTERNATIONAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08870880126. Het bedrijf PUB MUSIC INTERNATIONAL bevindt zich op het adres: Waterbaan 135,2100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 180,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 263,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in PUB MUSIC INTERNATIONAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PUB MUSIC INTERNATIONAL is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PUB MUSIC INTERNATIONAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PUB MUSIC INTERNATIONAL, openstaande posities, locatie van PUB MUSIC INTERNATIONAL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PUB MUSIC INTERNATIONAL is a company, that was registered 2018 in Antwerpen (Deurne) region, Belgium. Full name of company is PUB MUSIC INTERNATIONAL, company assigned to the tax number BE08870880126. The company PUB MUSIC INTERNATIONAL is located at the address: Waterbaan 135,2100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 180,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 263,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in PUB MUSIC INTERNATIONAL were not found.
The main activity of PUB MUSIC INTERNATIONAL is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PUB MUSIC INTERNATIONAL is not available. You also can look at reviews of PUB MUSIC INTERNATIONAL, open positions, location of PUB MUSIC INTERNATIONAL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PUB MUSIC INTERNATIONAL, Antwerpen (Deurne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PUB MUSIC INTERNATIONAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PUB MUSIC INTERNATIONAL, Antwerpen (Deurne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PUB MUSIC INTERNATIONAL, employees, financial statistics.