Wijnands Bulk Care bvba

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • Wijnands Bulk Care bvba
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • Wijnands Bulk Care bvba

Contactgegevens Wijnands Bulk Care bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wijnands Bulk Care bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wijnands Bulk Care bvba

Regio (region): Lanaken, 3620 - BELGIUM, België

Adres (address): Industrieweg 102, België

Telefoon (phone): 089 73 01 30 089 73 01 30

Fax (fax): 089 73 01 35 089 73 01 35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wijnands Bulk Care bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wijnands Bulk Care bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wijnands Bulk Care bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wijnands Bulk Care bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wijnands Bulk Care bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wijnands Bulk Care bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wijnands Bulk Care bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wijnands Bulk Care bvba
Products information Wijnands Bulk Care bvba

BTW identificatienummer (tax): BE07397613525
Ondernemingsnummer: 6296508789
Hoofdstad (capital): 868,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 362,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Wijnands Bulk Care bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wijnands Bulk Care bvba
(Get full report from official database of BE for Wijnands Bulk Care bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wijnands Bulk Care bvba
Addition kinds of activities for Wijnands Bulk Care bvba

356600. Snelheidswisselaars, aandrijvingen en versnellingen | Speed changers, drives, and gears
24991502. Hubs, hout | Hubs, wood
36120110. Transmissie en distributie spanning regulatoren | Transmission and distribution voltage regulators
39990803. Curiosa | Bric-a-brac
45810101. Vliegtuigopslag op luchthavens | Aircraft storage at airports
48229905. Transradio persdienst | Transradio press service
51220103. parfums | Perfumes
73590801. Dierverhuur | Animal rental
87320202. Sociologisch onderzoek | Sociological research
91110403. Uitvoerende kantoren, provincie overheid | Executive offices, county government

Werken bij Wijnands Bulk Care bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wijnands Bulk Care bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wijnands Bulk Care bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wijnands Bulk Care bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Startersvacature met doorgroeimogelijkheden logistiek bediende (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Takenpakket: Transportschema's opmaken Plannen van transport in samenspraak met magazijn. Organiseren van leveringen. Afspraken maken met transporteurs Eigen ritten regelen. Prijsoffertes opvragen bij transporteurs en inplanning transport Logistieke administratie Genereren van picking listen en adreslabels. Afleverdocumenten verzorgen. Retouradministratie en ophalingen organiseren van retourpakketten. Loketbediening (afhaling + levering). Financieel beheer: aanmaken van lijsten aankoopfacturen voor de boekhouding. Aanmaken containers in Navision Opstellen planning.

  • VERKOPER DOE-HET-ZELFZAAK (EDINGEN)

    Regio: EDINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper: Bedien je onze klanten op een snelle en vriendelijke wijze en geeft hen correct advies. Zorg je ervoor dat de rayons in orde zijn. Dit betekent dat je bestellingen mee opvolgt en dat je de rekken aanvult. Ben je medeverantwoordelijk voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verschillende rayons. Help je bij het lossen van goederen en de aanvulling van de stock.

  • Productie Verantwoordelijke (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hamont-Achel zijn we op zoek naar een Productieleider.  Je bent verantwoordelijk voor de productie.  Je zal instaan voor het opstellen van de productieplanning. Je zal instaan voor het optimaliseren van de werkposten. 

  • student dierenwinkel (M/V (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze zaak te Ekeren zijn wij DRINGEND op zoek naar 18+ studenten voor het ganse jaar. - Je geeft de dieren te eten en poetst de koten (vissen, knaagdieren, ...) - Je vangt de dieren voor de klanten (je bent hier niet bang voor!) - Je helpt de klanten verder aan de kassa - Je vult de producten aan in de winkel - Je zorgt ervoor dat de winkel ten allen tijden proper is

  • Deskundige Financiële zaken (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR DROGENBOS

    Type: Vaste Job

    De deskundige Financiële Zaken werkt onder leiding van de financieel directeur en werkt nauw samen met de medewerkers van de dienst. Je helpt het financiële beleid en de administratieve organisatie mee uitdenken en opbouwen. Je werkt mee aan het optimaliseren ervan. Je analysteert en interpreteert de cijfers en van daaruit adviseer je de financieel directeur en de verschillende belanghebbenden. Je bereidt samen met de financieel directeur het meerjarenplan, het budget, de budgetwijziging(en) en de jaarrekening voor. Je bent verantwoordelijk voor bepaalde aspecten van de boekhouding.

  • Rechterhand bedrijfsleider (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Assistent Bedrijfsleider, als rechterhand van de huidige bedrijfsleider! U werkt zowel ondersteunend commercieel als administratief uitvoerend en technisch meedenkend binnen een bedrijf dat zeer vernieuwende technologie op de markt brengt. Dit houdt onder andere in om offertes op te stellen, ter plaatse gaan bij klanten, de werf observeren, verkregen informatie verwerken in de software, rapporten opstellen voor klanten, ... Klanten bevinden zich zowel nationaal als internationaal.

  • CNC Frezer (526-257) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Ken jij iets van Heidenhain sturingen? Dan ben jij de CNC Frezer die wij zoeken voor onze klant! Onze klant is een engineeringbedrijf dat ook actief is in de machinebouw. Zij bouwen voornamelijk prototypes maar leveren ook stukwerk in kleine tot middelgrote oplages. Voor de groei van hun activiteiten zoeken ze vandaag een CNC FREZER. Je staat in voor het frezen van machineonderdelen en kleine tot middelgrote series van stukwerk.

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Sijsele (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • Consulent(e) victoria juwelen (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: VICTORIA JUWELEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste, energieke collega's met een passie voor juwelen.Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Je gaat langs bij de klanten thuis en demonstreert victoria juwelen. Je staat ook in voor de dienst na verkoop. Lijkt dit iets voor u? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info. Zowel in bijberoep als voor werklozen met behoud van werkloosheidsuitkering!

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

  • zaalmedewerker - flexijob/student (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: LA FRECHA

    Type: Flexijob

    U bent verantwoordelijk voor de totale zaalbediening en verzorgt de communicatie naar de keuken toe. Ook de afwas behoort tot uw taken, samen met het onderhoud van de toog, de daarbijhorende toestellen, de kasten en de zaal.

Zoek naar antwoorden van Wijnands Bulk Care bvba in sociale netwerken
Look for responds of Wijnands Bulk Care bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wijnands Bulk Care bvba. Laat een reactie achter voor Wijnands Bulk Care bvba. Wijnands Bulk Care bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wijnands Bulk Care bvba. Leave a respond for Wijnands Bulk Care bvba. Wijnands Bulk Care bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wijnands Bulk Care bvba op de google maps. Adres en contacten Wijnands Bulk Care bvba
Location of Wijnands Bulk Care bvba on the google maps. Address and contacts of Wijnands Bulk Care bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Wijnands Bulk Care bvba Wijnands Bulk Care bvba: Signa Screen SA | Cosmo Time Systems NV | Art Videos SPRL | Plastic Color N.V. | V & H Trans Geel BVBA

Other related companies as Wijnands Bulk Care bvba: Signa Screen SA | Cosmo Time Systems NV | Art Videos SPRL | Plastic Color N.V. | V & H Trans Geel BVBA

Wijnands Bulk Care bvba is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Lanaken, 3620 - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is Wijnands Bulk Care bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07397613525. Het bedrijf Wijnands Bulk Care bvba bevindt zich op het adres: Industrieweg 102. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 868,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 362,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Wijnands Bulk Care bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wijnands Bulk Care bvba is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wijnands Bulk Care bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wijnands Bulk Care bvba, openstaande posities, locatie van Wijnands Bulk Care bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Wijnands Bulk Care bvba is a company, that was registered 2014 in Lanaken, 3620 - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is Wijnands Bulk Care bvba, company assigned to the tax number BE07397613525. The company Wijnands Bulk Care bvba is located at the address: Industrieweg 102. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 868,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 362,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Wijnands Bulk Care bvba were not found.
The main activity of Wijnands Bulk Care bvba is Wholesale Trade - Durable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Wijnands Bulk Care bvba is not available. You also can look at reviews of Wijnands Bulk Care bvba, open positions, location of Wijnands Bulk Care bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wijnands Bulk Care bvba, Lanaken, 3620 - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wijnands Bulk Care bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wijnands Bulk Care bvba, Lanaken, 3620 - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wijnands Bulk Care bvba, employees, financial statistics.