Wever & Ducre

Contactgegevens Wever & Ducre: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wever & Ducre: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wever & Ducre

Regio (region): Roeselaere, 8800 - BE, België

Adres (address): Beversesteenweg 565, België

Telefoon (phone): +32 (63) 550-65-95 +32 (63) 550-65-95

Fax (fax): 32 51 22 97 03 32 51 22 97 03

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wever & Ducre: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wever & Ducre"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wever & Ducre"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wever & Ducre, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wever & Ducre. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wever & Ducre, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wever & Ducre. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wever & Ducre
Products information Wever & Ducre

BTW identificatienummer (tax): BE09541046142
Ondernemingsnummer: 3689453125
Hoofdstad (capital): 218,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 426,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Wever & Ducre zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wever & Ducre
(Get full report from official database of BE for Wever & Ducre)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wever & Ducre
Addition kinds of activities for Wever & Ducre

149999. Diverse niet-metaalhoudende mineralen, nec | Miscellaneous nonmetallic minerals, nec
633101. Landbouwverzekering | Agricultural insurance
35599937. Recycling machines | Recycling machinery
38410416. Zagen, chirurgisch | Saws, surgical
50520106. Zinkerts | Zinc ore
50630214. Veiligheidsschakelaars | Safety switches
67330101. Beheerder van particuliere boedels, niet-opererende | Administrator of private estates, nonoperating
72190201. Handschoenmakerij voor particulieren | Glove mending for individuals
80499911. Lijkschouwer | Coroner
91310000. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd | Executive and legislative combined

Werken bij Wever & Ducre: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wever & Ducre: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wever & Ducre. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wever & Ducre. Looking for open vacancies in other companies

  • Underwriter (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Scannen van dossiers en aanmaken van de elektronische workflow Administratieve en operationele taken met betrekking tot databaslijsten uitvoeren Risico acceptatie van eenvoudige medische vragenlijsten Briefwisseling (bijpremie) Administratieve afhandeling van dossiers in betrokken applicaties.

  • Chauffeur CE - bulktransport nationaal (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een firma van mengvoeding regio Kortrijk is op zoek naar een chauffeur CE om bulktransport uit te voeren. Enige ervaring als chauffeur CE is gevraagd omwille van het moeilijk te bereiden leveringsterrein. Je vertrekt elke dag vanuit Kortrijk. Hierbij lever je in gans België (dagritten), waardoor Nederlands nodig is voor een goed contact met de klanten. De vrachtwagen kan echter niet mee naar huis.

  • Kableur M/V (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om als kableur/bordenbouwer aan de slag te gaan in Wetteren? Lees dan zeker verder. De firma, een groothandel in elektrotechniek en HVAC, verwacht hetvolgende van jou: Op basis van een bouwschema ga je mee industriële stuurkasten kableren. Dit zijn grote staankasten, uitgerust met alle componenten. Je gaat elektrische componenten in kasten monteren en deze aansluiten volgens de veiligheidsmaatregelen. Dit volgens een elektrische schema, bedradingsplan of eendraadschema. Kasten onderling gaan verbinden met elkaar behoort eveneens tot je takenpakket alsook controles uitvoeren op componenten, of draden goed vastzitten, kortsluitingen,... Je staat dus m.a.w. een hele dag lang in voor het kableren van borden in het atelier. Dit samen met een tof team van ervaren mensen. Een boeiende job wacht op jou!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Huldenberg (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Huldenberg en omgeving

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • BEDIENDE MET KENNIS VERZEKERINGEN (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Ieper zijn wij op zoek naar een bediende op de administratieve afdeling. Jouw taken: Openen en beheren van nieuwe schadedossiers (brand, familiale en auto) - van A tot Z. Het verwerken van schadeaangiftes. Schadevergoedingsprocedures opstarten en opvolgen. Indexeren van digitale post van een verzekeringsmaatschappij.

  • Jobstudenten magazijn door de week (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Genk zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die minstens 1 dag per week kunnen werken (maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag). Je wordt ingezet voor verschillende logistieke taken. Dit kan gaan van laden en lossen van vrachtwagens, uitpakken van dozen, labelen van items, picken van items,... Je werkt in dagdienst van 08u00 tot 16u00. Naar wie zijn we op zoek? We zijn op zoek naar kandidaten die nog maar weinig les hebben of bezig zijn met stage. Ben jij onze kandidaat? Solliciteer dan snel online!

  • Hostess: kinderanimatie Suske en Wiske (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Xtra is op zoek naar 2 studenten die in de huid van Suske en Wiske willen kruipen. - Op 27/10/18 (10:30u-18:00u) en 28/10/18 (10:00u-17:30u) organiseert de standaard uitgeverij signeersessies. - Je zult per dag op drie verschillende locaties aanwezig moeten zijn. Het is belangrijk dat een van de studenten een auto heeft. - Een Suske of Wiske pak dragen (dit pak krijg je ter plaatsen ter beschikking) - Animatie met kinderen

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Klinisch Psycholoog Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek en verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op volwassenen • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofdof bijberoep waarbij wekelijks minimum twee of drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

  • Logistiek Bediende regio Gent (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als logistiek bediende in een firma te Desteldonk ben je verantwoordelijk voor: - Het behandelen van de nodige documenten en het versturen ervan naar de bevoegde personen - Het zorgen voor de administratieve verwerking van binnenkomende en uitgaande orders via het bestelplatform. Dit doe je in nauw overleg met andere collega's. - Je houdt de procedures en werkinstructies up to date. - Je bent verantwoordelijk voor de vlotte organisatie en de opvolging van bestellingen, leveringen en koeriers. - Je vangt chauffeurs op, registreert de goederen en doet de bijhorende administratie. - Je communiceert vlot met andere departementen en rapporteert (problemen tijdig) aan de Head Technical Services) - Je staat in voor de correcte behandeling van de stock en het beheer van de opslagplaatsen.

  • Ploegbazen HVAC (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DAENINCK & DEWEERDT

    Type: Werfreserve

    Je bent als ploegbaas HVAC verantwoordelijk voor de opvolging van het volledige HVAC-project op de werf. Je zorgt ervoor dat alle materialen die nodig zijn aanwezig zijn op de werf. Je stuurt een groep monteurs aan.

Zoek naar antwoorden van Wever & Ducre in sociale netwerken
Look for responds of Wever & Ducre in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wever & Ducre. Laat een reactie achter voor Wever & Ducre. Wever & Ducre bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wever & Ducre. Leave a respond for Wever & Ducre. Wever & Ducre on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wever & Ducre op de google maps. Adres en contacten Wever & Ducre
Location of Wever & Ducre on the google maps. Address and contacts of Wever & Ducre

Andere gerelateerde bedrijven als come Wever & Ducre Wever & Ducre: Gysemans NV | Fri-Mer BVBA | All Design BVBA | Espace Musical | WTCM

Other related companies as Wever & Ducre: Gysemans NV | Fri-Mer BVBA | All Design BVBA | Espace Musical | WTCM

Wever & Ducre is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Roeselaere, 8800 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Wever & Ducre, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09541046142. Het bedrijf Wever & Ducre bevindt zich op het adres: Beversesteenweg 565. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 218,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 426,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Wever & Ducre zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wever & Ducre is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wever & Ducre is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wever & Ducre, openstaande posities, locatie van Wever & Ducre op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Wever & Ducre is a company, that was registered 1991 in Roeselaere, 8800 - BE region, Belgium. Full name of company is Wever & Ducre, company assigned to the tax number BE09541046142. The company Wever & Ducre is located at the address: Beversesteenweg 565. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 218,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 426,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Wever & Ducre were not found.
The main activity of Wever & Ducre is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Wever & Ducre is not available. You also can look at reviews of Wever & Ducre, open positions, location of Wever & Ducre on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wever & Ducre, Roeselaere, 8800 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wever & Ducre, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wever & Ducre, Roeselaere, 8800 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wever & Ducre, employees, financial statistics.