All Design BVBA

Contactgegevens All Design BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data All Design BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

All Design BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Ijzerenpoortkaai 3,2000, België

Telefoon (phone): 03 218 51 00 03 218 51 00

Fax (fax): 03 218 66 66 03 218 66 66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) All Design BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "All Design BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "All Design BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van All Design BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen All Design BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of All Design BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees All Design BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti All Design BVBA
Products information All Design BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06320953369
Ondernemingsnummer: 6678833007
Hoofdstad (capital): 600,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 836,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in All Design BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor All Design BVBA
(Get full report from official database of BE for All Design BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor All Design BVBA
Addition kinds of activities for All Design BVBA

354900. Metaalbewerkingsmachines, niet inbegrepen | Metalworking machinery, nec
356899. Krachtoverbrenging apparatuur, nec, nec | Power transmission equipment, nec, nec
01810203. Bloemen: onder dekking gegroeid (bijvoorbeeld broeikasproductie) | Flowers: grown under cover (e.g., greenhouse production)
20990300. Dessert mengsels en vullingen | Dessert mixes and fillings
22210411. Spandex breedgeweven stoffen | Spandex broadwoven fabrics
25120104. Rockers: gestoffeerd op houten frames | Rockers: upholstered on wood frames
34790210. Galvaniseren van ijzer-, staal- of eindproducten | Galvanizing of iron, steel, or end-formed products
50940300. Horloges, horloges en onderdelen | Clocks, watches, and parts
59210000. Drankwinkels | Liquor stores
72219900. Fotografische studio's, portret, nec | Photographic studios, portrait, nec

Werken bij All Design BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in All Design BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor All Design BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for All Design BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je zal deel uitmaken van de technische dienst en samen met jouw collega's sta je in voor het optimaal functioneren van alle technische installaties. - Je werkt mee aan het preventieve onderhoud, depannages en installatie van nieuwe machines en technieken.

  • Grondwerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een klant die actief is in grondwerken zoekt een extra medewerker. Je hebt kennis van electriciteit en kan kabels demonteren en een netwerk buiten spanning plaatsen. Je staat in voor het graven van sleuven en installeren van bekabeling. Je beveiligt de werfomgeving door het plaatsen van signalisatie.

  • Technisch medewerker matrijzen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit de montage en demontage van matrijzen van onze spuitgietmachines. Om bij elke montage een optimale werking van onze matrijzen te kunnen garanderen, zorg je voor nazicht en onderhoud van deze matrijzen. Bij afwijkingen of defecten onderneem je onmiddellijk actie en kleine herstellingen voer je zelf uit waar mogelijk. Je bewaakt continu onze productielijnen en zorgt voor goed afgeregelde machines om zo het productierendement te optimaliseren en de medewerkers in de productie tevreden te stellen.

  • Ploegbaas Regio Brussel (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw missie je staat in voor de planning, voorbereiding en coördinatie van de werken aan gebouwgebonden installaties (Elektriciteit, HVAC, loodgieterij,..) en de kwaliteitscontrole na uitvoering je geeft leiding aan een team van technici je hebt contacten met klanten en staat in voor de coördinatie met onderaannemers je verleent technische bijstand en voert een aantal administratieve taken uit

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Staden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Holsbeek, 8 uur per week (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Holsbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vossem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VOSSEM)

    Regio: VOSSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Nederokkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NEDEROKKERZEEL)

    Regio: NEDEROKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Commercieel verantwoordelijke (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de voedingsector, is Konvert office op zoek naar een Commercieel verantwoordelijke m/v: Functie: - Je staat in voor het beheer van de actuele klanten en agenten: bezoeken, beursdeelnames, telefonische gesprekken, opvolging van e-mail verkeer, naleving van de lopende contracten, voorstellingen en bevragingen i.v.m. nieuwe smaken, producten, verpakkingen e.d. - Je denkt actief mee op vlak van marketing en productmanagement , waarmee je de nieuwe tendenzen (suiker, vet%, hartige producten, calorieën, nieuwe type eco-verpakkingen…) op de markt opmerkt of aanvoelt en doorgeeft aan de dienst product ontwikkeling - Je bestudeert ook op het internet, bij concurrenten en in de markt zelf aangeboden producten om opportuniteiten te ontdekken - Jouw doel is uiteraard om een merkelijk grotere omzet aan rendabele prijzen te realiseren en dit kan enkel door de opbouw van lange termijn relaties met bovenmelde spelers - Je werkt mee aan de digitale optimalisering van de websites, brochures, facebook….

  • BIJLESLERAREN (regio NINOVE-GERAARDSBERGEN-ZOTTEGEM/OOST-VLAANDEREN) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Voor deze vacature geldt de code NGZ2018.

  • SEO Copywriter (Freelance) (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Conversal zoekt een SEO Copywriter (Freelance) Zin in om aan de slag te gaan als freelance SEO Copywriter voor een groeiend digital agency? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega. Bij Conversal zijn we op zoek naar een gedreven freelance SEO Copywriter die teksten schrijft die scoren bij de lezer, de klant en in zoekmachines. WIE ZIJN WIJ? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun onlineactiviteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. WAT DOE JIJ? Als freelance SEO Copywriter schrijf jij teksten voor de websites die wij bouwen en beheren voor onze klanten. Je schrijft blogartikels en teksten voor webpagina’s. Dat doe je in foutloos en vlot Nederlands. Tegelijk zorg je ervoor dat jouw teksten voldoen aan de SEO-normen. Bij elke tekst zoek je een passend beeld. Nadat je jouw teksten liet nalezen door onze marketeers, leg je ze voor aan de klant. Je kan zowel bestaande teksten herschrijven als op zoek gaan naar de nodige info voor nieuwe teksten.

  • Bijverdienste weekend (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in Roeselare zijn wij op zoek naar een extra hulp tijdens het weekend. Je helpt de zaterdag en/of zondag met de afwas het materiaal, het klaarzetten van de bestellingen en allerhande taken. Daarnaast helpt u de bakker waar nodig.

Zoek naar antwoorden van All Design BVBA in sociale netwerken
Look for responds of All Design BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor All Design BVBA. Laat een reactie achter voor All Design BVBA. All Design BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for All Design BVBA. Leave a respond for All Design BVBA. All Design BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie All Design BVBA op de google maps. Adres en contacten All Design BVBA
Location of All Design BVBA on the google maps. Address and contacts of All Design BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come All Design BVBA All Design BVBA: Transforma Decor SPRL | CHUPETTE BVBA | Vebor NV | Ivens Transport & Kraanbedrijf NV | Morehouse-Cowles Intern. Belgium N.V.

Other related companies as All Design BVBA: Transforma Decor SPRL | CHUPETTE BVBA | Vebor NV | Ivens Transport & Kraanbedrijf NV | Morehouse-Cowles Intern. Belgium N.V.

All Design BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is All Design BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06320953369. Het bedrijf All Design BVBA bevindt zich op het adres: Ijzerenpoortkaai 3,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 600,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 836,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in All Design BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van All Design BVBA is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van All Design BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van All Design BVBA, openstaande posities, locatie van All Design BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

All Design BVBA is a company, that was registered 2017 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is All Design BVBA, company assigned to the tax number BE06320953369. The company All Design BVBA is located at the address: Ijzerenpoortkaai 3,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 600,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 836,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in All Design BVBA were not found.
The main activity of All Design BVBA is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of All Design BVBA is not available. You also can look at reviews of All Design BVBA, open positions, location of All Design BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over All Design BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf All Design BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about All Design BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company All Design BVBA, employees, financial statistics.