WIKON vof

Contactgegevens WIKON vof: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIKON vof: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIKON vof

Regio (region): Borgloon Limburg 3840 - BE, België

Adres (address): Habrouckstraat 6, België

Telefoon (phone): +(32)12672046 +(32)12672046

Fax (fax): +32 (60) 713-87-85 +32 (60) 713-87-85

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIKON vof: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIKON vof"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIKON vof"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIKON vof, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIKON vof. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIKON vof, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIKON vof. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIKON vof
Products information WIKON vof

BTW identificatienummer (tax): BE07810699462
Ondernemingsnummer: 5268188476
Hoofdstad (capital): 687,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 386,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in WIKON vof zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIKON vof
(Get full report from official database of BE for WIKON vof)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIKON vof
Addition kinds of activities for WIKON vof

222108. Plushes en stapels, breedgeweven stoffen | Plushes and piles, broadwoven fabrics
349799. Metalen folie en blad, nec | Metal foil and leaf, nec
606200. Staat krediet unies | State credit unions
10210000. Koperertsen | Copper ores
23429904. Stichting kleding, vrouwen | Foundation garments, women's
34930200. Koud gevormde veren | Cold formed springs
42129900. Lokale vrachtwagens, zonder opslag, nec | Local trucking, without storage, nec
50150000. Motoronderdelen, gebruikt | Motor vehicle parts, used
57340205. Woordverwerkende apparatuur en benodigdheden | Word processing equipment and supplies

Werken bij WIKON vof: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIKON vof: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIKON vof. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIKON vof. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Werfbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot je takenpakket behoort onder andere :   De administratieve verwerking van het project regio Waasland  Noteren en organiseren van bestellingen  Bestelbonnen opmaken en materiaal bestellen   De aanvoer van leveringen en materieel controleren / opvolgen en organiseren dat het tijdig op de werf geraakt  De opvolgingsdocumenten van werfactiviteiten invullen  De voortgang van de realisaties opvolgen en controleren volgens het uitvoeringsplan Gegevens analyseren en de financiële middelen opvolgen Informeren en communiceren over de voortgang van de werf : zowel op vlak van materieel als de financiële status  Overleg met zaakvoerder, werfleider en facturatie-afdeling    

  • medewerker bloemen- en boomkwekerij (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in een of meerdere van de diverse afdelingen (azalea's, boomkwekerij,...) waarbij je allerhande taken hebt zoals onderhoud, proeven voorbereiden,...

  • Facility medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Dagelijkse opvolging van inkomende mails van onze huurders. • Bestellingen van materiaal doorgeven aan de leveranciers. • Offertes aanvragen van toegewezen (kleine) projecten. • Opvolgen van de verschillende wettelijke keuringen, elektriciteit, valbeveiliging, liften ed. Bovendien bent u bereid te assisteren bij onderhoudswerken • Behouden van de goede staat in en rond de kantoorgebouwen en uitvoeren van kleine technische herstellingen op locatie en bijkantoren. • Uitvoeren van controles in de gebouwen en op de parking, met het oog op het eventuele herstellen van kleine defecten. • Uitvoeren van allerhande onderhoudswerken aan sanitair, electriciteit, schrijnwerkerij. • Mede uitvoering geven aan interne verhuizingen van de verschillende eigen bedrijven. • Algemene uitvoerende dagelijkse taken, drank en kopieerpapier aanvullen.

  • Back-office medewerker Sociale Zaken - OCMW Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het team van maatschappelijk assistenten van de dienst sociale zaken biedt steun aan hulpbehoevende inwoners van Liedekerke op het vlak van leefloon, budgetbegeleiding en schuldhulpverlening, individuele toekenningen, financiële steun, energiearmoede, trajectbegeleiding e.a. Als back office medewerker ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de maatschappelijke assistenten bij OCMW Liedekerke. Tot het takkenpakket behoren o.a. budgetbeheer, opvolging van subsidies en andere financiële stromen, opstellen van procedures, en notulen.

  • Inkoopassistent te Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt te werken in een snelle, dynamische, commerciële en resultaatgerichte omgeving, waarin je snel moet schakelen. Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn het: - voeren van de inkoopadministratie voor één inkoper; - accuraat en tijdig verwerken, controleren en bevestigen van orders; - onderhouden van contacten met leveranciers in binnen- en buitenland, filialen en interne afdelingen; - aanleveren van juiste artikelgegevens voor verdere verwerking; - adequaat afhandelen van klachten omtrent producten; - uitwerken en controleren van advertentieteksten voor onze succesvolle magazine en folder.

  • Administratief bediende toeristische sector (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij zal instaan voor: - Binnenkomende telefoons - Opmaken van offertes volgens de vraag van de klant - Prijsberekeningen maken in Excel - Uitwerken van reizen volgens behoeftes en budget van de klant - Administratie en opvolgen van planning van de reizen

  • showroommedewerker / -medewerkster (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De showroommedewerker / -medewerkster is een ambassadeur van het bedrijf die contacten met de installateur onderhoudt. In deze functie staat u in voor het realiseren van de doelstellingen op het vlak van verlichting binnen het filiaal en de verkoopregio. Taken en verantwoordelijkheden: - U blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe producten en tendensen op het vlak van verlichting en bent voldoende technisch onderlegd. - U informeert klanten over nieuwe producten, technologieën en tendensen binnen het domein van verlichting. - U analyseert en bespreekt de noden en problemen van klanten, definieert snel hun wensen en presenteert correcte en klantgerichte oplossingen. - U maakt lichtstudies op aan de hand van specifieke computerberekeningen, lost technische lastenboeken op en volgt de toewijzingen op. - U verzekert een optimale dienstverlening aan de klanten, zowel in termen van afhandeling van bestellingen als van informatie over producten. - U werkt offertes en bestellingen uit, volgt deze actief op en informeert de klant hierover. In deze functie rapporteert u aan de Applications Manager.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Ieper - Vlamertinge - Elverdinge - Dikkebus - Zillebeke (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp Puuur Zoersel/ Sint Antonius/ Halle (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Wedredacteur voor nieuwswebsite (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Media 24

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een gloednieuwe website is Media 24 op zoek naar iemand die gebeten is door de Vlaamse showbizz en ook oog heeft voor het nieuws in de rest van de wereld. We zoeken iemand op freelancebasis wil meerwerken. Je werkt aan een competitief loon. Zijn je sterke punten dat je geboeid bent door het nieuws? Je bent ook nog eens zeer goed op de hoogte van het showbizznieuws? Je bent assertief en stressbestendig? Je bent flexibel naar zowel taakinhoud als naar werktijden en je hebt geen 9-to-5- mentaliteit? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Het is wel belangrijk kom in het bezit te zijn van een BTW-nummer! Aarzel niet en neem vandaag nog contact op.

  • PAB assistent (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Werfreserve

    Voor een klant te Knokke zijn wij op zoek naar een PAB assistent. Wat houdt dit in: Je staat de klant bij in zijn/haar dagdagelijkse taken (ondersteuning) Je voert de klant rond Je helpt op fysiek vlak (rolstoel) Je draait mee in het gezin

  • flexijobs zaal (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: POORTERSHUYZE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor maandag, dinsdag, vrijdag en ook voor het weekend zaterdag of/en zondag! flexi-job voor de zaal!! u bent klantvriendelijk u bent een teamplayer u bent gemotiveerd en gebeten door horeca u bent stressbestendig u heeft reeds wat ervaring in de zaalbediening u ziet werk contacteer ons 050-36.09.30

Zoek naar antwoorden van WIKON vof in sociale netwerken
Look for responds of WIKON vof in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIKON vof. Laat een reactie achter voor WIKON vof. WIKON vof bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIKON vof. Leave a respond for WIKON vof. WIKON vof on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIKON vof op de google maps. Adres en contacten WIKON vof
Location of WIKON vof on the google maps. Address and contacts of WIKON vof

Andere gerelateerde bedrijven als come WIKON vof WIKON vof: Photolinea | Beton de la Lomme S.A. | Cockerill Sambre Branche Commerciale S.A. | Wase Werkplaats Zele V.Z.W. | Oligosense NV

Other related companies as WIKON vof: Photolinea | Beton de la Lomme S.A. | Cockerill Sambre Branche Commerciale S.A. | Wase Werkplaats Zele V.Z.W. | Oligosense NV

WIKON vof is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Borgloon Limburg 3840 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is WIKON vof, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07810699462. Het bedrijf WIKON vof bevindt zich op het adres: Habrouckstraat 6. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 687,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 386,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in WIKON vof zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WIKON vof is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIKON vof is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIKON vof, openstaande posities, locatie van WIKON vof op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

WIKON vof is a company, that was registered 1994 in Borgloon Limburg 3840 - BE region, Belgium. Full name of company is WIKON vof, company assigned to the tax number BE07810699462. The company WIKON vof is located at the address: Habrouckstraat 6. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 687,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 386,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in WIKON vof were not found.
The main activity of WIKON vof is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WIKON vof is not available. You also can look at reviews of WIKON vof, open positions, location of WIKON vof on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIKON vof, Borgloon Limburg 3840 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIKON vof, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIKON vof, Borgloon Limburg 3840 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIKON vof, employees, financial statistics.