Oligosense NV

Contactgegevens Oligosense NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Oligosense NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Oligosense NV

Regio (region): Edegem, 2650 - BE, België

Adres (address): Drie Eikenstraat 661, België

Telefoon (phone): +32 (69) 521-49-71 +32 (69) 521-49-71

Fax (fax): 32 3 820 23 10 32 3 820 23 10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Oligosense NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Oligosense NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Oligosense NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Oligosense NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Oligosense NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Oligosense NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Oligosense NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Oligosense NV
Products information Oligosense NV

BTW identificatienummer (tax): BE04160766601
Ondernemingsnummer: 7664031982
Hoofdstad (capital): 867,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 327,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Oligosense NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Oligosense NV
(Get full report from official database of BE for Oligosense NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Oligosense NV
Addition kinds of activities for Oligosense NV

411199. Lokale en voorstedelijke doorvoer, nec | Local and suburban transit, nec
801105. Gespecialiseerde artsen, behalve intern | Specialized medical practitioners, except internal
34440000. Plaatwerk | Sheet metalwork
35420500. Knurling en kralen machines | Knurling and beading machines
36250208. Schakelaars, elektronische toepassingen | Switches, electronic applications
39140407. Zilverwerk, verzilverd | Silverware, silver plated
72120200. Garment pressen | Garment pressing

Werken bij Oligosense NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Oligosense NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Oligosense NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Oligosense NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Installatietechnieker (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een installatietechnieker. U komt terecht in een dynamisch team. U zal instaan voor het installeren en herstellen van de systemen.

  • Technisch verkoper (m/v) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: FLEXTRA- INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent het aanspreekpunt van de klant. Je zorgt voor een warm onthaal, luistert en peilt naar de behoeften van de klant en ondersteunt de klant in de zoektocht naar een passend product. Hierbij hou je in de eerste plaats rekening met de wensen van de klant en het aanbod van je bedrijf. Je zorgt voor een optimale match tussen beiden. Naast de verkoop zorg je ook voor de verdere opvolging van de orders van A tot Z. Voornaamste activiteiten zijn: plannen overlopen met de klant, technische mogelijkheden bespreken, berekenen en uitwerken, offerte opstellen en order finaliseren.

  • Huishoudhulp regio Booischot (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Werken als huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp regio Bellegem (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP MOL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • winkelmedewerker - student (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • Studenten gezocht voor zaterdagwerk- (m/v) - Oevel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Wil jij als student graag een centje bijverdienen? Grijp dan nu je kans! Voor een gezond voedingsbedrijf te Westerlo zijn we nog opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers/ Afwassers: Jij zal, samen met jouw collega's instaan voor het goede verloop van de werkzaamheden aan de productielijn.

  • JOBSTUDENTEN / MEDEWERKERS AFSLANK- EN SPORTCENTRUM (M/V) (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: BODY AND HEALTH CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Voor ons afslank- en sportcentrum Body&Health Concept zijn we op zoen naar een aantal jobstudenten. We combineren EMS ( electro Fitness) met personal training en afslanken. De functie zal voornamelijk bestaan uit het geven van persoonlijke trainingen. Eventueel geven jullie ook wat voedingsadvies of voeren jullie passieve behandelingen uit met afslanktoestellen.

  • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER - BELGIE (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: BARNEY STONES & TILES

    Type: Vaste Job

    U heeft regelmatig contact met de klanten, bezoekt en adviseert bestaande klanten en de uitbreiding ervan. U creëert een win-win situatie met de klant en weet met uw enthousiasme de klant te overtuigen. U werkt zelfstandig en volgt uw klantenbestand nauwkeurig op en rapporteert wekelijks aan het management.

  • Assistant Storemanager - Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

Zoek naar antwoorden van Oligosense NV in sociale netwerken
Look for responds of Oligosense NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Oligosense NV. Laat een reactie achter voor Oligosense NV. Oligosense NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Oligosense NV. Leave a respond for Oligosense NV. Oligosense NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Oligosense NV op de google maps. Adres en contacten Oligosense NV
Location of Oligosense NV on the google maps. Address and contacts of Oligosense NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Oligosense NV Oligosense NV: CONTACTLENSCENTRUM KNOKKE BVBA | DUQUESNOY PATRICK | Vanderhoydonck NV | Stok & Co N.V. | Bizarre BVBA

Other related companies as Oligosense NV: CONTACTLENSCENTRUM KNOKKE BVBA | DUQUESNOY PATRICK | Vanderhoydonck NV | Stok & Co N.V. | Bizarre BVBA

Oligosense NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Edegem, 2650 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Oligosense NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04160766601. Het bedrijf Oligosense NV bevindt zich op het adres: Drie Eikenstraat 661. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 867,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 327,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Oligosense NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Oligosense NV is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Oligosense NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Oligosense NV, openstaande posities, locatie van Oligosense NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Oligosense NV is a company, that was registered 2000 in Edegem, 2650 - BE region, Belgium. Full name of company is Oligosense NV, company assigned to the tax number BE04160766601. The company Oligosense NV is located at the address: Drie Eikenstraat 661. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 867,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 327,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Oligosense NV were not found.
The main activity of Oligosense NV is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Oligosense NV is not available. You also can look at reviews of Oligosense NV, open positions, location of Oligosense NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Oligosense NV, Edegem, 2650 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Oligosense NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Oligosense NV, Edegem, 2650 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Oligosense NV, employees, financial statistics.