Vianet Internet Services

Contactgegevens Vianet Internet Services: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vianet Internet Services: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vianet Internet Services

Regio (region): Mortsel 2640 - BE, België

Adres (address): Armand Segerslei 82, België

Telefoon (phone): +32486 997900 +32486 997900

Fax (fax): +32 (12) 567-85-41 +32 (12) 567-85-41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vianet Internet Services: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vianet Internet Services"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vianet Internet Services"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vianet Internet Services, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vianet Internet Services. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vianet Internet Services, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vianet Internet Services. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vianet Internet Services
Products information Vianet Internet Services

BTW identificatienummer (tax): BE08009552001
Ondernemingsnummer: 9321044921
Hoofdstad (capital): 325,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 162,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Vianet Internet Services zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vianet Internet Services
(Get full report from official database of BE for Vianet Internet Services)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vianet Internet Services
Addition kinds of activities for Vianet Internet Services

075102. Pluimvee diensten | Poultry services
01399902. Vlas boerderij | Flax farm
02730200. Schelpdierboerderijen | Shellfish farms
20330201. Jam, inclusief imitatie: verpakt in blikjes, potten, enz. | Jams, including imitation: packaged in cans, jars, etc.
61530202. Koper van debiteuren en handelspapier | Purchasers of accounts receivable and commercial paper
95110103. Milieukwaliteit en controlebureau, overheid | Environmental quality and control agency, government

Werken bij Vianet Internet Services: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vianet Internet Services: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vianet Internet Services. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vianet Internet Services. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier 2-ploegen HOGE VERLONING te Avelgem (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier sta je in voor het laden en lossen van containers, zet je bestellingen klaar en help je waar nodig in het magazijn. Indien je over een heftruckattest beschikt dan kan je ook ingezet worden als heftruckchauffeur.

  • Chauffeur C- Bouw (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Ninove zjn wij dringend op zoek naar een chauffeur met geldig rijbewijs C. U vertrekt vanuit het magazijn en levert bouwmaterialen aan werven.

  • Medewerker Inpak 3 ploegen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega's sta je in voor het inpakken en verpakken van de geproduceerde producten. Op termijn zal je ook regelmatig kwaliteitscontroles uitvoeren. Je precisie en oog voor detail vertalen zich rechtstreeks in de kwaliteit van het eindproduct.

  • industrieel allround electricien (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een electriciteitsbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een industrieel/residentieel electricien om te werken bij een bedrijf in Brugge. Taken : preventief onderhoud van het machinepark allround technieker van het bedrijfsgebouw voornamelijk elektrische werkzaamheden plaatsen van stopcontacten kastenbouw

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Puurs, zoeken wij een nieuwe administratieve collega. Je staat in voor het opvolgen van de klantenportefeuille, in samenwerking met de salesafdeling. Hierbij zorg je voor een correcte en tijdige facturatie. Na een inwerkperiode adviseer je klanten bij vragen over de verschillende aangeboden services (veiligheid en bescherming).

  • Dakwerker (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Bocholt is op zoek naar een gemotiveerde dakwerker.

  • verkoopsmedewerker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Fun Edegem is op zoek naar een verkoopsmedewerker (M/V) Voor de klant ben jij het gezicht van FUN, die rol als ambassadeur van FUN neem je ter harte. Je bent verantwoordelijk voor het winkelbeeld, daarvoor kan je handig gebruik maken van je gevoel voor orde. Altijd goedgemutst, verzorg je met plezier de animatie in de winkel (en binnen je team). Je verdiept je op regelmatige basis in een FUN product om een demo of workshop te kunnen geven. Als teamplayer houd je het moreel binnen je team hoog. Je oprechte interesse in het FUN product, zorgt ervoor dat je dagelijks bijleert van je Shop Manager Assistant. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en staat dan ook altijd voor hen klaar. Je beschikt over een uitzonderlijk inlevingsvermogen die je –in combinatie met je groeiende productkennis- toepast op de FUN klant om hen te helpen bij hun keuze. Je rapporteert rechtstreeks aan je Shop Manager / Shop Manager Assistant.

  • Huishoudhulp M/V regio Roeselare PT OF FT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PICO BELLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende mensen in uw regio. Het aantal uren is bespreekbaar: van deeltijds tot voltijds. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent redder (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: T-INTERIM KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de veiligheid in het zwembad. Je herinnert de mensen aan de regels. Je bent bereidt om verantwoordelijkheid te nemen en in te grijpen wanneer nodig.

  • JOBSTUDENTEN TRAITEURZAAK (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: DUBRUL

    Type: Studentenjob

    Voor onze traiteurszaak gevestigd in Rollegem gaan we op zoek naar studenten die elke zaterdag kunnen komen werken. U bedient de klanten, houdt de toonbank proper en springt bij waar nodig. De werkuren zijn: van 8u-12u45 en 13u45-17u elke zaterdag. Indien je ook kan werken in de vakanties is dat een pluspunt.

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Antwerpen! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

Zoek naar antwoorden van Vianet Internet Services in sociale netwerken
Look for responds of Vianet Internet Services in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vianet Internet Services. Laat een reactie achter voor Vianet Internet Services. Vianet Internet Services bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vianet Internet Services. Leave a respond for Vianet Internet Services. Vianet Internet Services on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vianet Internet Services op de google maps. Adres en contacten Vianet Internet Services
Location of Vianet Internet Services on the google maps. Address and contacts of Vianet Internet Services

Andere gerelateerde bedrijven als come Vianet Internet Services Vianet Internet Services: Flender Belge NV | Le Paige M | Tavernier NV | Dubois tank nv NV | VAN VLAENDEREN METALDESIGN

Other related companies as Vianet Internet Services: Flender Belge NV | Le Paige M | Tavernier NV | Dubois tank nv NV | VAN VLAENDEREN METALDESIGN

Vianet Internet Services is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Mortsel 2640 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Vianet Internet Services, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08009552001. Het bedrijf Vianet Internet Services bevindt zich op het adres: Armand Segerslei 82. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 325,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 162,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Vianet Internet Services zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vianet Internet Services is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vianet Internet Services is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vianet Internet Services, openstaande posities, locatie van Vianet Internet Services op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vianet Internet Services is a company, that was registered 2013 in Mortsel 2640 - BE region, Belgium. Full name of company is Vianet Internet Services, company assigned to the tax number BE08009552001. The company Vianet Internet Services is located at the address: Armand Segerslei 82. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 325,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 162,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Vianet Internet Services were not found.
The main activity of Vianet Internet Services is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Vianet Internet Services is not available. You also can look at reviews of Vianet Internet Services, open positions, location of Vianet Internet Services on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vianet Internet Services, Mortsel 2640 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vianet Internet Services, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vianet Internet Services, Mortsel 2640 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vianet Internet Services, employees, financial statistics.