Van de Ven Serge

Contactgegevens Van de Ven Serge: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van de Ven Serge: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van de Ven Serge

Regio (region): Antwerpen 2018 - BE, België

Adres (address): isabellalei 110, België

Telefoon (phone): 0032 3 288 58 48 0032 3 288 58 48

Fax (fax): +32 (71) 665-38-10 +32 (71) 665-38-10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van de Ven Serge: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van de Ven Serge"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van de Ven Serge"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van de Ven Serge, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van de Ven Serge. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van de Ven Serge, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van de Ven Serge. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van de Ven Serge
Products information Van de Ven Serge

BTW identificatienummer (tax): BE04062164306
Ondernemingsnummer: 5791137695
Hoofdstad (capital): 321,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 822,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Van de Ven Serge zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van de Ven Serge
(Get full report from official database of BE for Van de Ven Serge)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van de Ven Serge
Addition kinds of activities for Van de Ven Serge

7299. Diverse persoonlijke diensten | Miscellaneous personal services
238700. Kleding riemen | Apparel belts
22530501. Baskische shirts, breien | Basque shirts, knit
34960303. Slings, lifting: gemaakt van aangekochte draad | Slings, lifting: made from purchased wire
91310403. Uitvoerende en wetgevende kantoren gecombineerd, provincie overheid | Executive and legislative offices combined, county government

Werken bij Van de Ven Serge: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van de Ven Serge: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van de Ven Serge. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van de Ven Serge. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Representative in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Service Representative (M/V) voor een internationaal bedrijf. Het bedrijf is gelegen in de regio van Zaventem. Als Customer Service Representative heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent verantwoordelijk voor de verwerking en afhandeling van bestellingen. Indien nodig neem je contact op met de klanten en behandel je ook eventuele klachten; - Het verstrekken van informatie aan (potentiële) klanten; - Het adviseren van klanten over de materialen en toepassingen; - Opmaak van offertes en orderbevestigingen in samenwerking met externe sales collega's. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Afwerkster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielfirma te Waregem zijn we op zoek naar een afwerkster.

  • MONTEUR (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ADECCO LIER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een leerrijke job als monteur? Je komt terecht bij een innoverend bedrijf in Duffel en werkt in vaste dag uren. Omwille van hun voortdurende groei zijn ze op zoek naar versterking om hun team bij te staan. Als monteur bestaat je taak uit het reviseren van takelmotoren: Dit start bij het demonteren Inspectie van alle onderdelen Vervangen van versleten onderdelen Monteren van gereviseerde takelmotor

  • chauffeur C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    > je gaat op baan om de containers waar mensen hun tweedehands kledij in deponeren te ledigen. Dit gebeurt met de hand dus je moet zich voorstellen dat je manueel alle zakken in jouw vrachtwagen gooit. > als je wagen vol is of je hebt alle containers leeg gemaakt die op de planning staan brengt u deze naar de sorteercentra. De karren met zakken die u vulde gedurende de dag zal je hier van de vrachtwagen rijden en lege karren mee nemen.

  • Sprinklermonteur (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Kortessem (regio Hasselt) zijn we op zoek naar een sprinklermonteur

  • IT helpdesk Medewerk(st)er (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een informaticabedrijf, gespecialiseerd in notariële informatica zijn wij op zoek naar een analist-programmeur. Voor deze sector hebben zij zelf een eigen softwareprogramma ontwikkeld en leveren, installeren en configureren zij tevens alles van materiaal (PC's, servers & printers). Jouw takenpakket zal er als volgt uitzien; - Technische ondersteuning geven aan de gebruikers van computers en informaticatoepassingen. Zowel voor hardware, algemene software als voor onze eigen programma's. Je probeert daarbij in eerste instantie zelf een oplossing voor de klant te vinden, zorgt voor een gepaste doorverwijzing of, indien noodzakelijk, voor het sturen van een technieker ter plaatse. - Beantwoorden van probleemmeldingen per telefoon of per e-mail

  • Huishoudhulp te regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Werken als huishoudhulp Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp Zwalm 20u (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in de omgeving van Zwalm zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Student herfstvakantie | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een drukkerij te Herentals zijn we op zoek naar enkele studenten om tijdens de herfstvakantie te werken. Je zal aan de slag gaan in de productie en vooral fijn handwerk uitvoeren. We zoeken studenten om te werken van maandag 29 oktober tot en met woensdag 31 oktober. Je werkt in dagdienst tussen 8u en 16u.

  • Zelfstandige uitbater Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STANDAARD BOEKHANDEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Droom je ervan een eigen winkel te beheren? Voor onze Standaard Boekhandel in Herentals zijn we op zoek naar een uitgelezen zelfstandige uitbater (m/v/x). Zin om mee te schrijven aan een nieuw verhaal?

  • 2* - .NET developer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676790-inline.html?cid=Partner_VDAB .Net Developer For a client active in the digital sector, I am looking for a .Net developer. As a .Net developer you will be part of a team of 15 developers, who are developing a platform, containing 20+ modules, with the latest technologies. .Net Developer - The project Your daily tasks will involve: Develop in .Net, .Net Core Analyse and configuration of the platform Develop within the team .Net Developer - The profile: To be able to apply, you will have to correspond with the description below: Bachelor's degree or equivalent experience Expert of .Net, .Net Core Experience with MySql, SQL Knowledge of Angular.js, Angular .Net Developer - The mission Details about the mission: Long Term project Location: Antwerp Start date: ASAP You feel this opportunity suits you, feel free to contact me at a.anastasiou(A)progressiverecruitment.com, or by phone 02/203.99.00 I will gladly give you more information about this project. Keywords: IT, .Net developer, Angular.js, Angular, API, Node.js, Postgre SQL

Zoek naar antwoorden van Van de Ven Serge in sociale netwerken
Look for responds of Van de Ven Serge in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van de Ven Serge. Laat een reactie achter voor Van de Ven Serge. Van de Ven Serge bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van de Ven Serge. Leave a respond for Van de Ven Serge. Van de Ven Serge on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van de Ven Serge op de google maps. Adres en contacten Van de Ven Serge
Location of Van de Ven Serge on the google maps. Address and contacts of Van de Ven Serge

Andere gerelateerde bedrijven als come Van de Ven Serge Van de Ven Serge: Publiciteit Beeckmans | Fric NV | BRAQUEZ | Horst-Betrac Engineering C.V. | Martins Hotels Europea

Other related companies as Van de Ven Serge: Publiciteit Beeckmans | Fric NV | BRAQUEZ | Horst-Betrac Engineering C.V. | Martins Hotels Europea

Van de Ven Serge is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Antwerpen 2018 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Van de Ven Serge, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04062164306. Het bedrijf Van de Ven Serge bevindt zich op het adres: isabellalei 110. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 321,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 822,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Van de Ven Serge zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van de Ven Serge is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van de Ven Serge is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van de Ven Serge, openstaande posities, locatie van Van de Ven Serge op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van de Ven Serge is a company, that was registered 1989 in Antwerpen 2018 - BE region, Belgium. Full name of company is Van de Ven Serge, company assigned to the tax number BE04062164306. The company Van de Ven Serge is located at the address: isabellalei 110. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 321,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 822,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Van de Ven Serge were not found.
The main activity of Van de Ven Serge is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van de Ven Serge is not available. You also can look at reviews of Van de Ven Serge, open positions, location of Van de Ven Serge on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van de Ven Serge, Antwerpen 2018 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van de Ven Serge, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van de Ven Serge, Antwerpen 2018 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van de Ven Serge, employees, financial statistics.