ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET
Private companiesBusiness Services • ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET

Contactgegevens ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET

Regio (region): Brussel (Etterbeek), België

Adres (address): Nerviërslaan 117,1040, België

Telefoon (phone): 02 732 13 42 02 732 13 42

Fax (fax): 02 735 07 87 02 735 07 87

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET
Products information ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET

BTW identificatienummer (tax): BE08698120117
Ondernemingsnummer: 4124237060
Hoofdstad (capital): 194,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 734,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET
(Get full report from official database of BE for ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET
Addition kinds of activities for ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET

375102. Fietsen en aanverwante onderdelen | Bicycles and related parts
15220202. Renovatie, hotel / motel | Renovation, hotel/motel
17999930. Steeple jacks | Steeple jacks
26790301. Wallpaper, reliëf kunststof: gemaakt op textielbekleding | Wallpaper, embossed plastic: made on textile backing
30839904. Thermoplastische laminaat: staven, buizen, platen en vel | Thermoplastics laminates: rods, tubes, plates, and sheet

Werken bij ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Allereerst ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de dagelijkse acties zodat de vooropgestelde losplanning correct wordt opgevolgd. Volgend takenpakket wordt je toevertrouwd: - het lossen van de vrachtwagens in overeenstemmen met de losplanning - het administratief verwerken van de ontvangen goederen. - de ontvangen goederen controleren of deze overeenstemmen met de planning. - verwerken van de afgewezen goederen. - herpalletiseren en indien mogelijk de pallets herstellen. - onregelmatigheden melden aan de laadkaaiverantwoordelijke. vervolgens ben je verantwoordelijke voor het uitvoeren van de dagelijkse acties m.b.t. het aanleveren en afvoeren van grond- en hulpstoffen op de juiste locatie binnen de afdeling inpak en productie. Volgend takenpakket wordt je toevertrouwd: - aanvoeren van grond- en hulpstoffen aan de afdeling productie en inpak. - administratieve opvolging van de uit te voeren acties - de nodige meldingen verrichten bij onregelmatigheden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het voorraadbeheer, nl. het correct opslaan van de voorraden. Dit doe je d.m.v. volgende taken: - Inventariseren van de voorraad en de pallets - Stockeren van de voorraad - Dagelijks vooropgestelde acties m.b.t. voorraadbeheer behandelen - De nodige meldingen verrichten bij onregelmatigheden

  • Medewerker verkoop (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je stalt de goederen uit en je houdt de winkel en voorraadruimtes op orde. Je informeert klanten over de diverse producten. Soms vraagt men je de uitstalramen te schikken, geld van klanten te innen of gedurende enige tijd de verantwoordelijkheid over te nemen voor de zaak. Je werkt in winkel of kleinhandelszaak of in een gespecialiseerd grootwarenhuis. Je werkt rechtstaand en loopt veel af en aan. Men vraagt je soms je kledij aan te passen aan de producten en de stijl van de zaak. Je hebt interesse voor de modewereld en zijn producten. Je houdt van verkopen. Je werkt ook op zaterdag.

  • Front Office Medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. - Op basis van de klantaanvraag en jouw vermogen om door te vragen weet je een klant altijd correct en snel te woord te staan. - Je vindt het belangrijk dat de wachttijd voor klanten zo min mogelijk is. - Samen met je  collega's bied jij de klant super service. Om dit te realiseren ben je niet alleen scherp op het signaleren van up- en cross sell mogelijkheden, maar ook op de downgrade mogelijkheden zodat de klant tevreden is en blijft.

  • TORENKRAANBESTUURDER/MONTAGEKRAAN (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant uit Eeklo zijn we op zoek naar een torenkraanbestuurder/montagekraan machinist. Het bedrijf is gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken.

  • Chauffeur C/CE (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kipperchauffeur ken je de knepen van het vak. Je rijdt tussen Kortrijk Antwerpen en Brussel. Je start en stopt in Aalter. De werkuren zijn vastgesteld van 6u00 tot 17u00. Je staat in voor het vervoeren van puin grond zand en steen. Verder ben je flexibel inzetbaar en kun je ook overweg met een dieptelader en/of een betonmixer.

  • Magazijnier (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Deurne zijn wij op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. Onze klant is gespecialiseerd in onderdelen om veilige verbindingen te maken voor de overdracht van gevaarlijke vloeistoffen. Samenwerking en veiligheid staat bij hun op nummer 1. Daarnaast streven zij ook naar open communicatie en teamspirit op de werkvloer. Als magazijnier sta je in voor de inkomende goederen, orderpicking, orde en netheid en interne communicatie en samenwerking. Specifiek sta je in voor: - Het logistiek en administratief verwerken van de inkomende goederen. - Het samenstellen en voorbereiden van kleine en grote orders. - Orde en netheid op de werkvloer wat de efficiëntie ten goede komt. - Overleg en samenwerking met production manager en collega's van andere afdelingen met het oog op de vlotte gang van zaken. Takenpakket: - Interne ontvangstbonnen en vrachtbrieven verzamelen - Controle zendnota’s, vrachtbrieven, documenten en goederen op correctheid kwaliteit en kwantiteit. - Vrachtwagens lossen met heftruck - Bestelling nemen, stukken verzamelen op basis van picklist - Samengestelde stukken op de gevraagde plaats leggen - Samenwerking en communicatie met collega's en leidinggevenden

  • Huishoudhulpen Meeuwen - Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEOPOLDSBURG

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Meeuwen-Gruitrode zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Customer Service Officer (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf gevestigd in Ronse gaan wij op zoek naar een gedreven Customer Service Officer. Je krijgt hierbij een centrale rol in de commerciële opvolging van de klanten en staat ook dagelijks in contact met de accountmanagers. Je wordt verantwoordelijk voor een correcte en snelle (administratieve) afhandeling van prijsoffertes, samples, bestellingen en klachten. Daarnaast ga je de aanvragen omzetten in orders door je proactieve opvolging en commerciële ingesteldheid. Je doet hierbij de nodige controle, volgt de levertermijnen op en communiceert proactief naar de klanten. Dagelijks sta je de klanten te woord en help je oplossingen zoeken. Je werkt nauw samen met collega's van verschillende afdelingen, namelijk planning, product management en verkoop.

  • Field Services Engineer Hardware Backend (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: Realdolmen

    Type: Vaste Job

    Als CSE ben je verantwoordelijk om op verschillende technische vlakken ondersteuning te bieden aan klanten betreffende hun IT infrastructuur. De CSE kan in het installatie-, interventie-, interne repair-, helpdesk- of service-delivery team tewerkgesteld worden. Het kan daarbij zowel om een interne als een externe tewerkstelling gaan. In een project voor een klant ben je verantwoordelijk voor het opnemen van één of meerdere taken. Daarnaast kan je, afhankelijk van de grootte of complexiteit van een project, ook ingeschakeld worden in een coördinerende functie. Hoewel België jouw uitvalsbasis is, zijn kortstondige installatie opdrachten in het buitenland niet uitgesloten.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie West Vlaanderen, Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • 1 flexi medewerker Kelner/ tooghulp m/v (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een bloeiend hotel gecombineerd met een restaurant/brasserie, zijn wij opzoek naar zaalmedewerkers voor onmiddellijke indiensttreding Zowel studenten als flexi-jobbers komen in aanmerking ! Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je staat, samen met een andere collega, in voor het vriendelijk ontvangen van onze klanten Je begeleidt de klanten naar hun tafel Verder neem je hun bestelling op en bedient de klant met hun maaltijd en drank Je zorgt ervoor dat de tafel er altijd netjes bij ligt Het afrekenen behoort ook tot de job

Zoek naar antwoorden van ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET in sociale netwerken
Look for responds of ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET. Laat een reactie achter voor ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET. ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET. Leave a respond for ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET. ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET op de google maps. Adres en contacten ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET
Location of ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET on the google maps. Address and contacts of ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET: De Jonghe BVBA | Dave INC | Ets Wyns | GroovBird | Ter Beke NV

Other related companies as ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET: De Jonghe BVBA | Dave INC | Ets Wyns | GroovBird | Ter Beke NV

ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Brussel (Etterbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08698120117. Het bedrijf ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET bevindt zich op het adres: Nerviërslaan 117,1040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 194,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 734,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET, openstaande posities, locatie van ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET is a company, that was registered 1990 in Brussel (Etterbeek) region, Belgium. Full name of company is ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET, company assigned to the tax number BE08698120117. The company ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET is located at the address: Nerviërslaan 117,1040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 194,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 734,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET were not found.
The main activity of ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET is not available. You also can look at reviews of ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET, open positions, location of ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET, Brussel (Etterbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET, Brussel (Etterbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGEM BELG SCHOONM & ONTSMET, employees, financial statistics.