VZW, Jeugdcentrum

Contactgegevens VZW, Jeugdcentrum: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VZW, Jeugdcentrum: address, phone, fax, email, website, opening hours

VZW, Jeugdcentrum

Regio (region): Kermt Limburg 3510 - BE, België

Adres (address): Koorstraat 83 bus 2, België

Telefoon (phone): + 32 476 44 95 36 + 32 476 44 95 36

Fax (fax): +32 (58) 141-62-50 +32 (58) 141-62-50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VZW, Jeugdcentrum: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VZW, Jeugdcentrum"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VZW, Jeugdcentrum"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VZW, Jeugdcentrum, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VZW, Jeugdcentrum. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VZW, Jeugdcentrum, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VZW, Jeugdcentrum. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VZW, Jeugdcentrum
Products information VZW, Jeugdcentrum

BTW identificatienummer (tax): BE02005798339
Ondernemingsnummer: 8121612548
Hoofdstad (capital): 884,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 508,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in VZW, Jeugdcentrum zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VZW, Jeugdcentrum
(Get full report from official database of BE for VZW, Jeugdcentrum)

Aanvulling soorten activiteiten voor VZW, Jeugdcentrum
Addition kinds of activities for VZW, Jeugdcentrum

513705. Kinderartikelen | Children's goods
38260500. Gas testapparaat | Gas testing apparatus
38450121. Ultrasone scanapparatuur, medisch | Ultrasonic scanning devices, medical
50990504. Videocassettes, accessoires en benodigdheden | Video cassettes, accessories and supplies
51491002. Molassen, industrieel | Molasses, industrial
83220504. Homemakers 'service | Homemakers' service

Werken bij VZW, Jeugdcentrum: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VZW, Jeugdcentrum: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VZW, Jeugdcentrum. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VZW, Jeugdcentrum. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecaniekers gezocht (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie ben je verantwoordelijk om verschillende bedrijven operationeel te houden. Je voert onderhoudswerkzaamheden uit, detecteert storingen en lost deze op aan de hand van herstellingen, vervangingen,… op locatie in heel Oost-Vlaanderen.

  • Contract Coördinator Zaventem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Contract Coördinator (M/V) voor een bedrijf in Zaventem. Het bedrijf is een internationale speler. Als Contract Coördinator heb je de volgende verantwoordelijkheden: * Je zorgt voor een administratieve opvolging van de servicecontracten van onze klanten; * Je waakt over de correcte en tijdige aanlevering van alle nodige documenten naar interne en externe klanten; * Je communiceert met interne departementen zoals customer service, sales, service, finance,… over lopende zaken; * Je neemt ownership bij het oplossen van eventuele problemen; * Je zorgt dat de doorlooptijd van de 'order-to-cash' cyclus zo kort mogelijk wordt gehouden door een proactieve aanpak. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Allround Verkoopmedewerker Fulltime (NEEROETEREN)

    Regio: NEEROETEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verkoop Op orde houden van de winkel: opruimen poetsen.. Bestellingen opmaken Rekken aanvullen Kassa

  • Medewerker scanning (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen te Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor op de afdeling scanning: Je zal werken met een handscanner. Je kan de producten op een pallet plaatsen en klaarmaken voor verzending. Je bent de laatste controle voor de verzending de deur uit gaat. Je werkt volgens de veiligheidsregels. Je werkt ordelijk en toont respect voor de goederen. Is deze vacature echt iets voor jou? Solliciteer dan meteen op het nummer 014 56 00 44 of via mail naar [email protected]

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Veurne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: WIT-GELE-KRUIS HALLE

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Pepingen, Halle, Sint-Pieters-Leeuw, Drogenbos, Beersel, Limkebeek, & Sint-Genesius-Rode.

  • Studenten gezocht voor C&A Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor de winkel C&A in Ninove zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die minimaal 1 dag tijdens de week beschikbaar kunnen zijn en die al een beetje kassa ervaring hebben bij voorkeur.

  • Stagiair(e) IoT toegepast op mobiele tanks (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: OQuila

    Type: Studentenjob

    OQuila is ontstaan uit de samenwerking tussen IT-bedrijven Orbid en Spikes en specialiseert zich in Internet of Things (IoT). IoT biedt heel wat opportuniteiten voor organisaties die een groot aantal tanks, silo’s of andere opslagsystemen moeten beheren. Wanneer men op afstand kan zien wat de status (vulgraad, temperatuur, werkend, gps-locatie…) van een bepaalde tank is, kan men heel wat logistieke kosten besparen. Ook kunnen leveranciers van bulkgoederen (bedoeld voor die tanks of silo’s) hun aanbod naar klanten beter afstemmen. De stageopdracht omvat het vertalen van functionele en technische behoeften naar een multi-tenant oplossing in een Microsoft Azure omgeving. Naast het ontwerp van de oplossing zal ook een ‘Minimal Viable Product’ (MVP) uitgewerkt worden. Deze MVP zal ook getest worden in een ‘real life’omgeving. Bij aanvang van je stageopdracht zal je begeleider de scope en de resources grondig bespreken. Deze project baseline zal gebruikt worden als basis tijdens de stagetermijn.

  • Service Technieker Onderhoud en Herstellingen Tennant - Regio Limburg (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Motrac Handling & Cleaning NV

    Type: Vaste Job

    Omwille van de snelle groei van onze activiteiten zijn we op zoek naar een Service Technieker met interesse voor hoogstaande reinigingsmachines om ons team te versterken en onze klanten optimaal te bedienen. Als Service Technieker maak je deel uit van onze buitendienst en sta je paraat voor een portefeuille van klanten binnen jouw regio. Technisch inzicht mbt elektro- en/of verbrandingsmotoren is hierbij cruciaal. Je wordt verantwoordelijk voor het oplossen van technische storingen op locatie bij onze klanten en voert ook standaard onderhouden uit. In het zoeken naar oplossingen weet jij zowel de belangen van de klant als die van Motrac Handling & Cleaning te behartigen. Wat ga je doen: Verrichten van onderhoudswerken bij klanten. Analyseren en oplossen van technisch problemen. Klanten te woord staan mbt extra toelichting ivm werkzaamheden. Rapporteren aan Serviceplanning over de uit te voeren werken. Vereiste onderdelen en gereedschappen inschatten, beschikbaarheid controleren en indien nodig bestellen voor uitvoering. Opmaken van werkbonnen en deze correct verwerken. Beheren van de voorraad van je bestelwagen. Klantenfeedback terugkoppelen aan Technical Support en Serviceplanning.

  • MEDEWERKER ANDERS ONTSPANNEN (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: NOOZ

    Type: Vaste Job

    Interesse om deel te zijn van een team dat met passie werkt? Een team dat alles in het werk stelt om de hoogste klantentevredenheid te bekomen? Erkend als beste in Europa? Deel uitmaken van het NOOZ-team staat garant voor een heel afwisselende job met massages en horecavaardigheden in de pure natuur. NOOZ Grobbendonk staat voor luxe en exclusieve privé wellness op 1,5 Ha puur natuur middenin de bossen van de Antwerpse kempen. De kernwoorden volstrekte rust, bijzonder, anders, uniek, exclusief, altijd samen en geheel privé, volledig tijdloos zonder uurwerk staan hierbij centraal. Nooz biedt dan ook nooit geziene ervaringen aan zoals Duo massage lounge, Mysticwater, outdoor privé sauna, water oasis, bijzonder overnachten, massage-a-trois, privé jacuzzi ervaring, enz.. Ter versterking van ons team is NOOZ Grobbendonk dringend op zoek naar een medewerker anders ontspannen... Kom je uit de horeca maar heb je geen zin meer om nog na 21.00 uur te moeten werken? Heb je interesse om te leren masseren en dit af te wisselen met je horeca ervaring? Wij leren jou de massages aan en je geeft maximaal 3 massages per dag. Wil je een gevarieerde job midden in 1 Ha puur natuur? Bij Nooz heb je een heel afwisselende job, zowel binnen als buiten. Je wisselt de massages af met taken van een goede gastvrouw/heer, warme gastvrijheid en het klaarmaken van alles nooz ervaringen zoals buitenervaringen, anders eten, bijzonder overnachtingen, sfeervolle genieters, ... . Wil je niet s'avonds staan masseren maar ten laatste om 20.00-21.00 uur gedaan hebben? Bij Nooz werk je maximum tot 21.00 uur. De laatste massages starten ten laatste om 19.00-19.30 uur. Heb je liever teamwerk en persoonlijke gastvrijheid dan de hele dag in een behandelingsruimte zitten of enkel op te dienen en af te ruimen? Bij Nooz werk je nooit alleen maar altijd samen met je collega's. Zelf de massages geef je nooit alleen maar altijd perfect synchroon met je collega. Hierbij behoud je steeds persoonlijk contact met onze gasten en de natuur tijdens je job. De massages geef je altijd in een privé design paviljoen of privé cocon van meer dan 30m2. Dit wissel je af met taken binnen de minimalistische villa en buiten. Hierbij behoud je steeds contact met de natuur tijdens je job.

  • Demonstrateur metstechnieken - 1 dag / week (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Flexijob

    - 1 dag per week (flexibele planning); - Materiaal voor workshop klaarzetten en voorbereiden; - Ondersteuning geven tijdens de workshop; - Tijdens praktijk-workshop deelnemers bijsturing/uitleg geven; - Workshops gaan over: E board / metsen / verlijmen / workshops op maat van de klant

Zoek naar antwoorden van VZW, Jeugdcentrum in sociale netwerken
Look for responds of VZW, Jeugdcentrum in social networks

Lees alle opmerkingen voor VZW, Jeugdcentrum. Laat een reactie achter voor VZW, Jeugdcentrum. VZW, Jeugdcentrum bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VZW, Jeugdcentrum. Leave a respond for VZW, Jeugdcentrum. VZW, Jeugdcentrum on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VZW, Jeugdcentrum op de google maps. Adres en contacten VZW, Jeugdcentrum
Location of VZW, Jeugdcentrum on the google maps. Address and contacts of VZW, Jeugdcentrum

Andere gerelateerde bedrijven als come VZW, Jeugdcentrum VZW, Jeugdcentrum: Groupe Image | Duikcentrum Ludwig Neefs | Assur info BVBA | Wallecan NV | Jan Van der Ven

Other related companies as VZW, Jeugdcentrum: Groupe Image | Duikcentrum Ludwig Neefs | Assur info BVBA | Wallecan NV | Jan Van der Ven

VZW, Jeugdcentrum is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Kermt Limburg 3510 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is VZW, Jeugdcentrum, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02005798339. Het bedrijf VZW, Jeugdcentrum bevindt zich op het adres: Koorstraat 83 bus 2. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 884,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 508,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in VZW, Jeugdcentrum zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VZW, Jeugdcentrum is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VZW, Jeugdcentrum is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VZW, Jeugdcentrum, openstaande posities, locatie van VZW, Jeugdcentrum op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VZW, Jeugdcentrum is a company, that was registered 2008 in Kermt Limburg 3510 - BE region, Belgium. Full name of company is VZW, Jeugdcentrum, company assigned to the tax number BE02005798339. The company VZW, Jeugdcentrum is located at the address: Koorstraat 83 bus 2. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 884,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 508,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in VZW, Jeugdcentrum were not found.
The main activity of VZW, Jeugdcentrum is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VZW, Jeugdcentrum is not available. You also can look at reviews of VZW, Jeugdcentrum, open positions, location of VZW, Jeugdcentrum on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VZW, Jeugdcentrum, Kermt Limburg 3510 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VZW, Jeugdcentrum, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VZW, Jeugdcentrum, Kermt Limburg 3510 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VZW, Jeugdcentrum, employees, financial statistics.