Wallecan NV

Contactgegevens Wallecan NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wallecan NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wallecan NV

Regio (region): Wevelgem (Gullegem), België

Adres (address): Hondschotestraat 250,8560, België

Telefoon (phone): 056 41 50 41 056 41 50 41

Fax (fax): 056 40 34 53 056 40 34 53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wallecan NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wallecan NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wallecan NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wallecan NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wallecan NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wallecan NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wallecan NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wallecan NV
Products information Wallecan NV

BTW identificatienummer (tax): BE05510711669
Ondernemingsnummer: 5703796386
Hoofdstad (capital): 720,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 448,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Wallecan NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wallecan NV
(Get full report from official database of BE for Wallecan NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wallecan NV
Addition kinds of activities for Wallecan NV

202199. Creamery boter, nec | Creamery butter, nec
13890304. Reinigingsputten | Cleaning wells
34499903. Aangepaste rol gevormde producten | Custom roll formed products
73530100. Verhuur van olieapparatuur | Oil equipment rental services
73890409. Styling van mode, kleding, meubilair, textiel, enz. | Styling of fashions, apparel, furniture, textiles, etc.
79229902. Concert management service | Concert management service
87429903. Buitenlandse adviseur | Foreign trade consultant

Werken bij Wallecan NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wallecan NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wallecan NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wallecan NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Thuisverpleging Van Loy (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige thuiszorg zal je een ochtend- en of avondronde uitvoeren waarbij je de patiënten zal voorzien in de zorg die ze nodig hebben, zoals vb: bloednames, medicatiebeheer, wondzorg,...  Bedrijfsprofiel: Een thuisverpleging organisatie in Herentals is op zoek naar een verpleegkundige die asap zou kunnen inspringen voor een periode van minimum 3 maanden.  De jobtime is bespreekbaar tussen 50%-100%, verlening is ook mogelijk. De ochtenddiensten zijn telkens van 6u30-12u of 13u, de avonddienst is van 17u-21u.  De organisatie staat bekend om zijn hoogstaande kwalitatieve zorg en respect voor het personeel.  Voor deze opdracht dien je in het bezit te zijn van een auto, alle gereden km in functie van de job worden vergoed. 

  • HOOFDOPERATOR (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OBOMSCHRIJVING Je start de opleiding als hulpoperator waarbij je assistentie verleent aan de hoofdoperator en aan het productieproces van de Fillings & Compounds (F&C)afdeling. Je voert hierbij verschillende opdrachten uit zoals ontvangen van grondstoffen, voorbereiden van productiebatches, aansturen verpakkingsprocessen, lossen en beladen van tankwagens, assisteren bij schoonmaakwerken en afvalbeheer,… Je groeit vervolgens door naar de functie van HOOFDOPERATOR F&C: Sturen en opvolgen van het productieproces van de F&C-afdeling (vullingen en imitatiechocolade) grotendeels geautomatiseerd, via schermsupervisie en ter plaatse. Dit proces omhelst de volledige productielijn vanaf de aankomst van de grondstoffen over het walsen en concheren tot en met de stockage van de eindproducten en de afvulling in emmers/vaten of de opvorming op de verpakkingslijn voor "easy melt". Je voert de nodige kwaliteits-, rendements- en capaciteitscontroles uit om het proces te kunnen bijsturen en optimaliseren. Daarnaast sta je ook in voor het aansturen van het elementaire dagelijkse onderhoud (technisch en hygiënisch) van alle installaties binnen de afdeling en geeft leiding en coördinatie aan de andere operatoren binnen de F&C afdeling. Bij elk van bovenstaande taken voer je ook zeer nauwgezet de nodige administratie en rapportering uit. Tewerkstelling in een 3-ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag. De geselecteerde kandidaat start de opleiding als hulpoperator en groeit vervolgens door tot hoofdoperator. Het potentieel om door te groeien is essentieel bij de selectie.

  • Onderhoudstechnieker (Electrich+Mechanisch) (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar 5 storingstechniekers en/of onderhoudstechniekers   Als storingstechnieker staat u in voor het curatief en preventief onderhoud van machines in een productieomgeving U werkt op verplaatsing voor verschillende langlopende projecten (duurtijd minimaal 1 jaar)

  • Productiemedewerker - Glassnijder (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als glassnijder bedien je de (automatische) snijtafels voor het snijden van gelaagd-, float- en sierglas. Vervolgens worden de gesneden glasplaten - manueel of met behulp van een kraan of rolbrug met hijstoestel - van de snijtafel genomen en op de juiste karren geplaatst. Hierbij staan veiligheid & kwaliteit centraal. Je werkt veilig : dit doe je enerzijds door algemene veiligheidsprocedures plichtsbewust na te leven, anderzijds draag je zorg voor een propere & ordelijke werkomgeving. Je werkt nauwkeurig en voert op regelmatige basis kwaliteitscontroles uit. Ervaring in de glassector is een pluspunt maar geen must. On-the-job training wordt voorzien.

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren regio Meerhout (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Jobstudent(e) verzorgende te Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum De Vlamme te Zottegem op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

  • Loopbaanbegeleider (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: VOKANS

    Type: Vaste Job

    Vokans vzw is op zoek naar een Loopbaanbegeleider Werkregime: avond- en nachtwerk De loopbaanbegeleider is, onder leiding van de districtmanager, mee verantwoordelijk voor de uitbouw van een markt- en klantgerichte dienstverlening (training, begeleiding, screening en assessment, jobcoaching, taalcoaching, taalondersteuning, …), kaderend binnen de missie en de visie van Vokans. Takenpakket · Organisatie, ontwikkeling en geven van training aan werknemers · Job-, taal- en loopbaancoaching · Uitbouw van een netwerk · Algemene administratieve taken

  • Administratief Tweetalig Bediende Sales (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: STAR MEAL

    Type: Vaste Job

    Wegens de toenemende groei is StarMeal op zoek naar een tweetalig (NL-FR) administratief medewerker op de afdeling Sales. Je bent verantwoordelijk voor het volledige order-entry proces alsook verzorg je het onthaal en beantwoord je alle inkomende telefoons.

  • Engineering assistant (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Als engineering assistant kom je terecht in een vooruitstrevende, dynamische omgeving. Je takenpakket zal bestaan uit onderstaande taken: Je staat in voor het ontwerpen en het implementeren van PLC-programma's en visualisaties. Dit doe je voor zowel noodstroomoplossingen als WKK-installaties. Je denkt mee over nieuwe concepten en technologieën binnen het vakgebied. Je staat in voor het aftesten in de werkplaats, de installatie, de ingebruiknamen en opleidingen van de operatoren bij de klant. Je werkt in een hecht team en rapporteert aan diverse project managers.

  • Machine arbeider in revisiebedrijf (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: GROSEMANS

    Type: Vaste Job

    Bedienen van metaalbewerkings machines,revisie brandstof motoren Boor en slijp machines Bewerken van cilinderkoppen

  • Centric - Project Manager for Global Security Projects (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description   Our client is looking for a Security consultant / Project Manager to: Assist in the design, implementation of ongoing security service enhancements and solutions. Establish and maintain change and project management to support security implementation projects such as implementation of Network access Control (802.1x), Intrusion Prevention Systems, Central logging solutions. Work across teams to accomplish security program goals.   Your profile Bachelor's degree in related field or discipline. Act as a team player, as well as take initiatives and work independently Awareness of deadlines and being able to work under pressure Solid technical background, with understanding or hands-on experience in networking and security services Good presentation & reporting skills (organize and lead meetings...) Good understanding of project methodologies and project management Languages: Very good knowledge of Dutch & English (spoken and written) Knowledge of French is an advantage Full time availability

  • ClearSource - Test Manager (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently looking for a Test Manager for a client based in Brussels. Check out the job description below and let me know if you are interested! Role Description Mission Test Manager responsibilities are: Organizing and controlling the testing strategy and processes Defining the scope of testing within context of release/delivery Ensuring visibility, traceability, and control of testing process Applying appropriate metrics and measurements in testing management tools Resource planning and management Activities Review and analyze system specifications Review and request test data Report on test progress, efficiency, effectiveness and sufficiency Collaborate with QA's, Business Analyst and Project Managers to develop effective test scenarios Profile Great educational background Proven experience as a QA Manager or similar role Experience in project management and QA methodology Familiarity with Scrum, Agile methodologies, Automation and Continuous Integration processes Experience in manual/automation project management A solid command of French and English, knowledge of Dutch is a plus. Details Start: ASAP Duration: Freelance or Permanent Location: Brussels

Zoek naar antwoorden van Wallecan NV in sociale netwerken
Look for responds of Wallecan NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wallecan NV. Laat een reactie achter voor Wallecan NV. Wallecan NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wallecan NV. Leave a respond for Wallecan NV. Wallecan NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wallecan NV op de google maps. Adres en contacten Wallecan NV
Location of Wallecan NV on the google maps. Address and contacts of Wallecan NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Wallecan NV Wallecan NV: JMC GREEN SERVICES | D & L Express NV | Blik.Biz BVBA | C.S.D. ASBL | TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER

Other related companies as Wallecan NV: JMC GREEN SERVICES | D & L Express NV | Blik.Biz BVBA | C.S.D. ASBL | TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER

Wallecan NV is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Wevelgem (Gullegem), België. De volledige naam van het bedrijf is Wallecan NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05510711669. Het bedrijf Wallecan NV bevindt zich op het adres: Hondschotestraat 250,8560. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 720,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 448,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Wallecan NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wallecan NV is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wallecan NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wallecan NV, openstaande posities, locatie van Wallecan NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Wallecan NV is a company, that was registered 1998 in Wevelgem (Gullegem) region, Belgium. Full name of company is Wallecan NV, company assigned to the tax number BE05510711669. The company Wallecan NV is located at the address: Hondschotestraat 250,8560. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 720,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 448,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Wallecan NV were not found.
The main activity of Wallecan NV is Nonclassifiable Establishments, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Wallecan NV is not available. You also can look at reviews of Wallecan NV, open positions, location of Wallecan NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wallecan NV, Wevelgem (Gullegem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wallecan NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wallecan NV, Wevelgem (Gullegem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wallecan NV, employees, financial statistics.