VLD Asse

Contactgegevens VLD Asse: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VLD Asse: address, phone, fax, email, website, opening hours

VLD Asse

Regio (region): Asse, Eur 1730 - BE, België

Adres (address): Notelaarstraat 13, België

Telefoon (phone): 32 2 452 49 89 32 2 452 49 89

Fax (fax): 32 2 267 29 16 32 2 267 29 16

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VLD Asse: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VLD Asse"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VLD Asse"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VLD Asse, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VLD Asse. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VLD Asse, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VLD Asse. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VLD Asse
Products information VLD Asse

BTW identificatienummer (tax): BE06417083740
Ondernemingsnummer: 3591125488
Hoofdstad (capital): 174,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 393,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in VLD Asse zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VLD Asse
(Get full report from official database of BE for VLD Asse)

Aanvulling soorten activiteiten voor VLD Asse
Addition kinds of activities for VLD Asse

365102. Huishoudelijke videoutrusting | Household video equipment
412100. Taxi's | Taxicabs
971199. Nationale veiligheid, nec | National security, nec
09129903. Eels, vangen van | Eels, catching of
24990203. Lasts, boot en schoen | Lasts, boot and shoe
50479900. Medische en ziekenhuisuitrusting, nec | Medical and hospital equipment, nec
59990906. Orthopedische en prothese toepassingen | Orthopedic and prosthesis applications
97119905. Militaire opleidingsscholen | Military training schools

Werken bij VLD Asse: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VLD Asse: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VLD Asse. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VLD Asse. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Opwijk zijn we momenteel op zoek naar een Chauffeur CE M/V. Je voornaamste taak zal het nationaal vervoer van voeding zijn. Daarnaast zal je laden en lossen met elektronische transpallet.

  • Lijnverantwoordelijke - 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar lijnaanvoerder met een gevarieerd takenpakket. Als lijnaanvoerder ben je verantwoordelijk voor: Controle van de productiemachines Aan de hand van je dagoverzicht materiaal verzamelen: schuim + hoezen voor de matrassen Indien het materiaal niet voorhanden is, materiaal bestellen bij de verschillende afdelingen Orders doorgeven aan jouw collega's Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

  • Metaalarbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een allround metaalarbeider. Takenpakket: - Werken aan de pons- en de knipmachine - Allround meewerken in het atelier

  • Verkoper Food (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper - verkoopster in een drankenhandel, heb je volgende taken: Je staat in voor het ontvangen van de klanten en helpt hen bij vragen of producten. Je staat in voor de kassa en rekent correct af, rekening houdend met leeg goed. Je vult artikelen en dranken aan in de winkel en verpakt geschenken, maakt biermanden, ... Je staat in voor de algemene orde en netheid in de winkel.

  • Productiemedewerkers steriele zone | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als wereldleider in oogzorg ontwikkelt en produceert dit bedrijf innovatieve geneesmiddelen en medische hulpmiddelen (contactlenzen, oogzorgproducten, ...) die beantwoorden aan de behoeften in oogzorg van jong en oud. Wij zoeken extra medewerkers voor de filling zone van de oogdruppels. In deze steriele zone zal je instaan voor de voorverpakking en kwaliteitscontrole van deze producten.

  • Huishoudhulp 13u/week (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Amby Koersel

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp regio Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL)

    Regio: SCHERPENHEUVEL

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Scherpenheuvel Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Bijlesgever wiskunde (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student job - during the school year - 2 or more days in the week (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Are you a student? Do you have some free time throughout the week? We are looking for students who can work two or more days a week, from Monday tilll Friday! For Katoen Natie, a company located in the port of Gent, we are looking for students who are willing to work in one of the warehouses on site. Jobs include orderpicking, packaging, loading and unloading and quality control. The employment is flexible and based on daily or weekly availability of the students. Working hours can range from 6h00 till 22h00: - Early shift from 6h00 till 14h00 - Day shift from 8h00 till 16h00 - Day shift from 10h00 till 18h00 - Late shift from 14h00 till 22h00 For every shift, there is a possibility to take a bus from Dampoort station to Katoen Natie. Interested? Contact our office by sending your CV to [email protected] or call 09 327 00 13. We will contact you shortl!

  • Functioneel Analist (solution designer) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een functioneel analist die graag met Enterprise Architect werkt. Het betreft een freelance project lange termijn voor een klant in Mechelen. Lees verder als je meer wil weten! Jouw missie: Analyseren en beschrijven van de business context van waaruit nieuwe requirements worden geformuleerd Vertalen van de (niet-) functionele requirements naar technische specificaties voor de software waarmee een applicatie wordt gerealiseerd. Uitvoeren van de technische impactanalyse van voorgenomen projecten en wijzigingen op de systemen. Opstellen en/of reviewen van een technisch ontwerp en beschrijving van de architectuur van de software waarmee applicaties worden gerealiseerd. Documenteren van (niet-) functionele requirements en voorgestelde oplossingen binnen Enterprise Architect On the side: Opstellen en/of challengen van een kosteninschatting op basis van complexiteit en workload bij het doorvoeren van projecten en wijzigingen. Ondersteunen bij en/of uitvoeren van testen. Erop toezien dat de geleverde oplossing in lijn is met het technisch ontwerp. Plannen en bewaken van de kwaliteit en ontwikkeling van applicaties om gebruiksnut en kosten te optimaliseren. Profiel Je beschikt over een masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring De opmaak van kwalitatieve functioneel-technische documentatie is een passie ! Kennis van Enterprise Architect is een vereiste Je beschikt over een gedegen ervaring als functioneel analist Je werkt resultaatgericht en je neemt ownership Je werkt graag autonoom en bent sterk communicatief Je hebt oog voor kwaliteit Je bent enthousiast en flexibel en werkt nauwkeurig Je hebt een sterke affiniteit met technologie Kennis van GIS technologie is een sterk pluspunt Interesse? Neem snel contact met me op: [email protected]

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Receptionist(e) flexijob - weekend (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Auberge du pecheur

    Type: Flexijob

    Auberge du Pêcheur te Sint-Martens-Latem is alom gekend omwille van zijn unieke locatie langs de oevers van de Leie. De zaak beschikt over 32 kamers, een moderne brasserie, diverse feest -en seminariezalen. Auberge du Pêcheur maakt deel uit van de Flanders Hotel Holding waartoe ook Hotel Serwir te Sint-Niklaas, de Charl’s te Knokke, Hotel Gosset te Groot-Bijgaarden en traiteur Dîner Privé toe behoort. Meer info terug te vinden via stars-of-flanders.be. Om verder te bouwen aan ons succes zijn wij op zoek naar (m/v): Receptionist(e) flexijob tijdens het weekend en soms ook tijdens de week. U voldoet aan de voorwaarden om te werken als flexijob. (minstens 3/4 tewerkgesteld bij een andere werkgever, en dit sinds 3 kwartalen voor aanvang) Functieomschrijving: U staat in voor het beantwoorden van telefoons, tal van administratieve taken en onthaal van klanten. U bent klantvriendelijk, stipt en betrouwbaar. Daarnaarst heeft u een verzorgd voorkomen en beschikt u over motivatie en inzet. U bent flexibel, stressbestendig en een echte multitasker. U heeft een goede talenkennis van het Frans / Engels. Kennis van Duits is een pluspunt.

Zoek naar antwoorden van VLD Asse in sociale netwerken
Look for responds of VLD Asse in social networks

Lees alle opmerkingen voor VLD Asse. Laat een reactie achter voor VLD Asse. VLD Asse bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VLD Asse. Leave a respond for VLD Asse. VLD Asse on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VLD Asse op de google maps. Adres en contacten VLD Asse
Location of VLD Asse on the google maps. Address and contacts of VLD Asse

Andere gerelateerde bedrijven als come VLD Asse VLD Asse: Coulisse (Entreprise) | Vanoosthuyze BVBA | LEEUWERCK FRANCINE | Savo Frères SA | Dofina S.A.

Other related companies as VLD Asse: Coulisse (Entreprise) | Vanoosthuyze BVBA | LEEUWERCK FRANCINE | Savo Frères SA | Dofina S.A.

VLD Asse is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Asse, Eur 1730 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is VLD Asse, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06417083740. Het bedrijf VLD Asse bevindt zich op het adres: Notelaarstraat 13. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 174,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 393,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in VLD Asse zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VLD Asse is Transportuitrusting, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VLD Asse is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VLD Asse, openstaande posities, locatie van VLD Asse op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VLD Asse is a company, that was registered 1998 in Asse, Eur 1730 - BE region, Belgium. Full name of company is VLD Asse, company assigned to the tax number BE06417083740. The company VLD Asse is located at the address: Notelaarstraat 13. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 174,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 393,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in VLD Asse were not found.
The main activity of VLD Asse is Transportation Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VLD Asse is not available. You also can look at reviews of VLD Asse, open positions, location of VLD Asse on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VLD Asse, Asse, Eur 1730 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VLD Asse, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VLD Asse, Asse, Eur 1730 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VLD Asse, employees, financial statistics.