Coulisse (Entreprise)

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • Coulisse (Entreprise)
Private companiesTransportation Equipment • Coulisse (Entreprise)

Contactgegevens Coulisse (Entreprise): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Coulisse (Entreprise): address, phone, fax, email, website, opening hours

Coulisse (Entreprise)

Regio (region): Morlanwelz (Carnières), België

Adres (address): Rue Royale 85,7141, België

Telefoon (phone): 064 44 67 69; 064 46 03 37 064 44 67 69; 064 46 03 37

Fax (fax): 064 46 03 38 064 46 03 38

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Coulisse (Entreprise): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Coulisse (Entreprise)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Coulisse (Entreprise)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Coulisse (Entreprise), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Coulisse (Entreprise). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Coulisse (Entreprise), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Coulisse (Entreprise). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Coulisse (Entreprise)
Products information Coulisse (Entreprise)

BTW identificatienummer (tax): BE05953186035
Ondernemingsnummer: 2651519775
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 649,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Coulisse (Entreprise) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Coulisse (Entreprise)
(Get full report from official database of BE for Coulisse (Entreprise))

Aanvulling soorten activiteiten voor Coulisse (Entreprise)
Addition kinds of activities for Coulisse (Entreprise)

09219902. Vissen bewaard | Fishing preserves
14420202. Kiezelmijn | Pebble mining
30699920. Tubing, rubber | Tubing, rubber
52610301. Kerstbomen (natuurlijk) | Christmas trees (natural)
57310203. Videobanden, leeg | Video tapes, blank
95110000. Lucht-, water- en vast afvalbeheer | Air, water, and solid waste management

Werken bij Coulisse (Entreprise): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Coulisse (Entreprise): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Coulisse (Entreprise). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Coulisse (Entreprise). Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND! Gemotiveerde edutainer (m/v) - Sea Life Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Sea Life in Blankenberge is Randstad momenteel dringend op zoek naar een gemotiveerde edutainer die ervoor open staat om een unieke uitdaging te beleven. Bij Sea Life draait alles om dienstverlening, klantvriendelijkheid en plezier. En als medewerker van de afdeling edutainment staan deze zaken voor jou elke dag centraal. Jouw takenpakket: Je geeft educatieve en entertainende voorstellingen aan de bezoekers om hen een super ervaring te bezorgen! Je spreekt de bezoekers zelf aan en geeft hen uitleg over de verschillende dieren in Sea Life. Je neemt enquêtes af bij de bezoekers om de tevredenheid over hun bezoek te meten. Naast de taken als edutainer word je ook nog ingeschakeld voor de kassa aan de ingang, in de shop, voor de catering afdeling, enzovoort.

  • Installateur (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een polyvalente arbeider (handige Harry) die geen schrik heeft om zijn handen vuil te maken.

  • Aanvuller MAKRO Eke - voltijds (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar een voltijdse aanvullers. Je zal samen met je collega's instaan voor het aanvullen van de rekken, plaatsten van prijskaartjes, datum- en kwaliteitscontroles, helpen van klanten, onderhoud van de rayons, ...

  • Ervaren procesoperator (M/V) - Chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de chemische sector is Actief Interim op zoek naar een ervaren procesoperator voor het bewaken van het geautomatiseerde productieproces. Als operator bij deze bioraffinaderij zal jij instaan voor een nauwkeurige aansturing, opvolging en optimalisatie van het productieproces. Bij afwijkingen in het proces zoek jij naar oplossingen! Jij neemt stalen, analyseert deze en voert ook controlerondes uit. Bovendien ben jij technisch aangelegd en zal jij ook instaan voor kleine onderhoudswerken. Je komt terecht in een volcontinu ploegensysteem.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Lembeke-Waarschoot (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Lembeke/Waarschoot/Bassevelde. Ben je op zoek naar een job die voor afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Zwijnaarde 8u/week (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is hier de hoofdtaak. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Zwijnaarde.U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken en huishoudelijke taken vervullen. U poetst graag, details zijn voor u belangrijk en op vrijdag kan je 8 uur werken, dan is dit het gastgezin, waar we u willen voorstellen. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student Schoonmaak - Fulltime - Regio Waasland (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Schoonmaak van burelen Afwassen Stofzuigen

  • TELEFONISCHE ADVERTENTIEVERKOPERS KANTOOR ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADREM INTERMEDIAGROEP

    Type: Vaste Job

    Adrem Intermediagroep is een uitgeverij met een enthousiast team van 100 medewerkers en heeft filialen in Turnhout, Antwerpen, Mechelen, Lommel en Breda. Jaarlijks realiseren wij meer dan 1000 uitgaven (luxemagazines, kranten, menuboeken, beursbrochures, beeldschermen,..). We werken o.a. voor bekende organisaties zoals: - De Lilse Bergen - Luchthaven van Antwerpen - Plopsaland - Echt Antwaarps Teater - Antwerp Giants - Fort van Breendonk Om ons team in Antwerpen te versterken zijn wij opzoek naar een telefonische advertentieverkoper (M/V). Functieomschrijving: - Je ben verantwoordelijk voor het werven van advertenties in diverse uitgave. (sport, musea, cultuur, beurzen, onderwijs, events,...) - Offertes opvolgen en realiseren - Verkooporders invoeren en administratief opvolgen - Telefonisch met de klant onderhandelen over de verkoopvoorwaarden van een advertentie. Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Waag je kans en mail je CV naar [email protected]. Tot snel! WWW.ADREM.BE

  • IT Business analyst (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

    Type: Vaste Job

    Je vertaalt de functionele analyses naar technische oplossingen. Je ontwikkelt en onderhoudt de interfaces tussen verschillende applicaties.  • Nauwe samenwerking met de developers, architecten en het project-team • Je stelt een technische impactanalyse van de aangevraagde changes en/of upgrades.  • Dankzij je correcte implementatie, zorg je dat de processen perfect op elkaar afgestemd worden. Bedrijfsprofiel: Dan is dit bedrijf zeker iets voor u. Deze onderneming is een actieve speler in afvalmanagement en investeert in innovatieve milieutechnologieën. Alles draait dan ook rond duurzaamheid. Ze hebben op dit moment 12 vestigingen in België en Frankrijk waarover 550 werknemers verdeeld zijn. Ben jij de persoon die samen met hen een evenwicht zoekt tussen People, Planet en Profit?

  • Bouwkundig Tekenaar (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Ben jij ook zo gepassioneerd door het uittekenen van een ontwerp betreffende wegen- en rioleringswerken, de buitenaanleg van openbaar domein en de hydraulische wereld? Samen met de projectverantwoordelijke bespreek je het volledige ontwerp, maak je de meetstaat en de raming op en teken je het ontwerp uit in AutoCAD / Civil 3D. Je tracht zoveel als mogelijk creatieve en innovatieve voorstellen te doen voor elke specifiek project. Je organiseert de planafdrukken via een extern bureau en beheert tevens de digitale tekenbestanden.

  • Front Desk - Receptionist(e) << Freelance - Zelfstandige basis >> (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Eén van de leukste functies binnen onze hotelgroep staat open. Als hotelreceptionist(e) vorm je een belangrijke schakel tussen de hotelgasten en het overige team. Je hebt een ruim en afwisselend takenpakket : reservaties noteren, telefoons beantwoorden, gasten ontvangen en informeren, administratieve taken... Een ideale job voor een vlot werkende duizendpoot die graag in contact komt met mensen (internationaal clienteel) en waar kwaliteit en service zeer belagrijk is. Je kan verantwoordelijkheid opnemen, zelfstandig werken en commercieel meedenken met het bedrijf. Ervaring als hotelreceptionist(e) is geen must, indien men commercieel ingesteld, klantgericht en gemotiveerd is ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn! Verzorgd voorkomen zonder zichtbare tattoos Zeer goede talenkennis van het Nederlands en Frans. Commercieel zijn Contactvaardig zijn Samenwerken als hecht team Leervermogen hebben Regels en afspraken nakomen Zelfstandig werken Zin voor nauwkeurigheid hebben Omgaan met stress

  • extra voor weekend (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: ONS GEDACHT

    Type: Werfreserve

    wij zoeken nog volk voor extra's te komen werken in het weekend zowel voor de bar al de zaal deze kunnen studenten zijn of extra's

Zoek naar antwoorden van Coulisse (Entreprise) in sociale netwerken
Look for responds of Coulisse (Entreprise) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Coulisse (Entreprise). Laat een reactie achter voor Coulisse (Entreprise). Coulisse (Entreprise) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Coulisse (Entreprise). Leave a respond for Coulisse (Entreprise). Coulisse (Entreprise) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Coulisse (Entreprise) op de google maps. Adres en contacten Coulisse (Entreprise)
Location of Coulisse (Entreprise) on the google maps. Address and contacts of Coulisse (Entreprise)

Andere gerelateerde bedrijven als come Coulisse (Entreprise) Coulisse (Entreprise): Martens Knaepen Co-M.K.C. NV | GHOSTBUSTER BVBA | DOMESTIC SOLUTIONS BVBA | Lasmatic N.V. | DE HEIDE HOEVE

Other related companies as Coulisse (Entreprise): Martens Knaepen Co-M.K.C. NV | GHOSTBUSTER BVBA | DOMESTIC SOLUTIONS BVBA | Lasmatic N.V. | DE HEIDE HOEVE

Coulisse (Entreprise) is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Morlanwelz (Carnières), België. De volledige naam van het bedrijf is Coulisse (Entreprise), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05953186035. Het bedrijf Coulisse (Entreprise) bevindt zich op het adres: Rue Royale 85,7141. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 649,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Coulisse (Entreprise) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Coulisse (Entreprise) is Transportuitrusting, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Coulisse (Entreprise) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Coulisse (Entreprise), openstaande posities, locatie van Coulisse (Entreprise) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Coulisse (Entreprise) is a company, that was registered 1998 in Morlanwelz (Carnières) region, Belgium. Full name of company is Coulisse (Entreprise), company assigned to the tax number BE05953186035. The company Coulisse (Entreprise) is located at the address: Rue Royale 85,7141. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 649,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Coulisse (Entreprise) were not found.
The main activity of Coulisse (Entreprise) is Transportation Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Coulisse (Entreprise) is not available. You also can look at reviews of Coulisse (Entreprise), open positions, location of Coulisse (Entreprise) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Coulisse (Entreprise), Morlanwelz (Carnières): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Coulisse (Entreprise), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Coulisse (Entreprise), Morlanwelz (Carnières): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Coulisse (Entreprise), employees, financial statistics.