VERMEULEN,LENZ

Contactgegevens VERMEULEN,LENZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERMEULEN,LENZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERMEULEN,LENZ

Regio (region): DEURNE ANTWERPEN 2100 - BE, België

Adres (address): van deynsestraat 129, België

Telefoon (phone): 00 32 497 101836 00 32 497 101836

Fax (fax): +32 (83) 763-98-42 +32 (83) 763-98-42

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERMEULEN,LENZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERMEULEN,LENZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERMEULEN,LENZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERMEULEN,LENZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERMEULEN,LENZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERMEULEN,LENZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERMEULEN,LENZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERMEULEN,LENZ
Products information VERMEULEN,LENZ

BTW identificatienummer (tax): BE02887725830
Ondernemingsnummer: 8954101562
Hoofdstad (capital): 132,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 172,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in VERMEULEN,LENZ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERMEULEN,LENZ
(Get full report from official database of BE for VERMEULEN,LENZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERMEULEN,LENZ
Addition kinds of activities for VERMEULEN,LENZ

481299. Radiotelefoon communicatie, nec | Radiotelephone communication, nec
23260207. Werk shirts: mannen, jongeren en jongens | Work shirts: men's, youths', and boys'
26790505. Hoeden, papieren nieuwigheden: gemaakt van gekocht papier | Hats, paper novelties: made from purchased paper
28160000. Anorganische pigmenten | Inorganic pigments
28190500. aluinen | Alums
39520302. Potloodleiding: zwart, onuitwisbaar of gekleurd: artiesten ' | Pencil lead: black, indelible, or colored: artists'

Werken bij VERMEULEN,LENZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERMEULEN,LENZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERMEULEN,LENZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERMEULEN,LENZ. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een greep uit het takenpakket: • Je bent medeverantwoordelijk voor de organisatie van in het magazijn afgewerkte producten • Je zorgt dat de indeling optimaal gedaan wordt zodat er steeds een overzicht is en de uitgaande vrachten vlot verlopen • Je zorgt ervoor dat de afhaalbestellingen correct en vlot klaargezet worden • Je ziet erop toe dat de paletten correct gestapeld worden • Toezien op het naleven van kwaliteitsvoorschriften, indien nodig bijsturen en adviezen formuleren • Orde en netheid op de werkvloer bewaken en dit volgens de geldende veiligheids-, kwaliteits- en milieuregels.

  • reachtruckbestuurders - heftruckchauffeurs m/v (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, actief in de brouwerij- en voedingssector, zijn we op zoek naar reachtruckbestuurders en heftruckchauffeurs m/v Je zal tewerkgesteld worden ter vervanging van vaste werknemers bij verlof of ziekte (in Breendonk en/of Ruisbroek) Takenpakket: Je staat in voor het klaarzetten van leveringen en afhalingen Je laadt en lost vrachtwagens Je bent verantwoordelijk voor het correct stockeren van goederen Je zorgt voor orde en netheid op de werkplek Je start met een interimcontract

  • Heftruckbestuurder - DAGWERK (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We geven even mee wat de taken zullen zijn van onze toekomstige heftruckchauffeur: - Je staat in voor het laden en lossen van de goederen - Je zorgt ervoor dat de goederen en paletten in het magazijn per soort juist staan en houdt het magazijn ordelijk - Je scant de inkomende en uitgaande pallets - Je bewerkt en plaatst etiquetten op goederen

  • Teamleader assistant - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als assistent teamleader is je takenpakket opgesteld uit volgende taken: in ontvangst nemen van goederen containers laden en lossen inkomende goederen inspecteren orderpicking van bestellingen productieplanning helpen opstellen personeelsplanning opmaken kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften implementeren productierapporten opmaken en controleren

  • Carrosserie (m/v) (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Borgloon en Genk zijn we op zoek naar een carrossier m/v Als autoschadehersteller voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit. Voorbereidend werk mbt schuren en plamuren, (de)monteren van onderdelen en uitdeukwerken Herstelling van het koetswerk van voertuigen  

  • Nieuwe uitdaging als poetshulp SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je naar een nieuwe uitdaging ? Zorg je graag voor andere mensen? Houd je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life Aalter de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

  • Huishoudhulp regio BORNEM (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Is poetsen jouw passie? Dan ben jij de witte raaf die we zoeken! U kan zich makkelijk verplaatsen en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U wil parttime of fulltime werken (tussen 10u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sijsele/Oedelem (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Jobstudent Zaal (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: BRASSERIE RUBENS

    Type: Studentenjob

    Onder de vorm van taken voor, tijdens en na de dienst draag je bij aan de bediening van onze geliefde klanten: Taken tijdens de dienst: - Afruimen - Dranken serveren - Gerechten serveren Taken voor en na de dienst: - mise-en-place - sorteren leeggoed - allerlei... Laat je niet afschrikken door een gebrek aan ervaring, want de benodigde vaardigheden worden je aangeleerd door échte professionals. De enige vereiste is GOESTING om te werken!

  • STORINGTECHNIEKER PLOEGEN (m-v) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

  • Akros Solutions - PMO Software Asset Management Gouvernance (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Projet Dans le cadre de la mise en place d'un pilotage centralisé des principaux contrats de licences, on souhaite mettre en place le rôle de SAM afin: D'avoir une vision globale et stratégique sur l'ensemble des contrats de licences, De disposer de leviers d'optimisation, De mieux gérer ses actifs logiciels pour limiter le risque vis-à-vis des éditeurs, D'assister les entités opérationnelles Diffuser les recommandations, directives et informations relatives au Software Asset Management / SAM (Gestion des licences logicielles) Mettre en œuvre les processus et le plan d'actions de la filière SAM en utilisant notamment les outils de la filière Identifier les risques d'audit Organiser des revues complètes du portefeuille des licences RC au niveau mondial (applications et logiciels sur postes de travail et serveurs) Suivre la refacturation concernant les licences acquises ou affectées Assurer une veille technologique pour identifier des gratuiciels, les proposer aux utilisateurs et les déployer Identifier les actions visant à réduire les couts et les besoins en licences et maintenances et les mettre en œuvre Mettre en place le processus sous tenant l'activité SAM et son amélioration continue Participer à la filière SAM dans la définition de la stratégie a 3 ans Profil Il est préférable d'avoir une experience précédente sur le sujet SAM (gestion de licences...) L'Anglais est nécessaire Le profil doit disposer d'un bon relationnel car il travaillera dans un contexte transverse avec notamment les autres entités de la société et les autres branches. Les autres qualités importantes requises sont la curiosité, l'organisation, la rigueur, la capacité à analyser et synthétiser une quantité importante d'informations et un sens fort de l'initiative. Merci de m'envoyer votre CV de suite pour avoir plus d'informations...

Zoek naar antwoorden van VERMEULEN,LENZ in sociale netwerken
Look for responds of VERMEULEN,LENZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERMEULEN,LENZ. Laat een reactie achter voor VERMEULEN,LENZ. VERMEULEN,LENZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERMEULEN,LENZ. Leave a respond for VERMEULEN,LENZ. VERMEULEN,LENZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERMEULEN,LENZ op de google maps. Adres en contacten VERMEULEN,LENZ
Location of VERMEULEN,LENZ on the google maps. Address and contacts of VERMEULEN,LENZ

Andere gerelateerde bedrijven als come VERMEULEN,LENZ VERMEULEN,LENZ: J.C. Pharma SPRL | Antwerpse Staal Services NV | I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA | LC Language Centre | Betonijzerbuigcentrale Inter N.V.

Other related companies as VERMEULEN,LENZ: J.C. Pharma SPRL | Antwerpse Staal Services NV | I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA | LC Language Centre | Betonijzerbuigcentrale Inter N.V.

VERMEULEN,LENZ is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio DEURNE ANTWERPEN 2100 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is VERMEULEN,LENZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02887725830. Het bedrijf VERMEULEN,LENZ bevindt zich op het adres: van deynsestraat 129. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 132,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 172,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in VERMEULEN,LENZ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERMEULEN,LENZ is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERMEULEN,LENZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERMEULEN,LENZ, openstaande posities, locatie van VERMEULEN,LENZ op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VERMEULEN,LENZ is a company, that was registered 2013 in DEURNE ANTWERPEN 2100 - BE region, Belgium. Full name of company is VERMEULEN,LENZ, company assigned to the tax number BE02887725830. The company VERMEULEN,LENZ is located at the address: van deynsestraat 129. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 132,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 172,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in VERMEULEN,LENZ were not found.
The main activity of VERMEULEN,LENZ is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VERMEULEN,LENZ is not available. You also can look at reviews of VERMEULEN,LENZ, open positions, location of VERMEULEN,LENZ on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERMEULEN,LENZ, DEURNE ANTWERPEN 2100 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERMEULEN,LENZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERMEULEN,LENZ, DEURNE ANTWERPEN 2100 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERMEULEN,LENZ, employees, financial statistics.