I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA

Contactgegevens I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA

Regio (region): Middelkerke (Lombardsijde), België

Adres (address): Negende Linielaan 33,8434, België

Telefoon (phone): 058 23 91 72 058 23 91 72

Fax (fax): 058 24 36 11 058 24 36 11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA
Products information I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08023284912
Ondernemingsnummer: 8879943847
Hoofdstad (capital): 522,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 671,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA
(Get full report from official database of BE for I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA
Addition kinds of activities for I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA

1021. Koperertsen | Copper ores
3462. Ijzer en staal smeedstukken | Iron and steel forgings
8651. Politieke organisaties | Political organizations
27890205. Gouden stempelen op boeken | Gold stamping on books
34699909. Metalen stempels | Ornamental metal stampings
38249904. stappentellers | Pedometers
50450103. Printers, computer | Printers, computer
51990800. Olie en vetten (dierlijke of plantaardige) | Oil and greases (animal or vegetable)
86610103. Baptisten kerk | Baptist church

Werken bij I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Part time huishoudhulp Sint-Laureins (SINT-LAUREINS)

    Regio: SINT-LAUREINS

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de huishoudelijke taken bij onze klant, dit omvat: poetsen, strijken, afwassen, bereiden van gerechten, enz. De taken die je zal uitvoeren zijn in samenpsraak met de klant.

  • Student magazijnswerk 18+ (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Studentenjob

    Je wordt tewerkgesteld op een afdeling binnen één van onze grote logistieke spelers, nl. katoen Natie. Jouw taken kunnen volgende omvatten: laden en lossen van containers inpakwerk aan de hand van een bestelbon, goederen uit het magazijn halen en klaarmaken voor verzending (handmatig of met scanner) tellen van stock kwaliteitscontrole

  • Inspecteur Hefwerktuigen Haven Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    o Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het uitvoeren van inspecties van hefwerktuigen ( haven- en portaalkranen, mobiele kranen, straddle carriers, forkliften,...) bij onze klanten in de haven van Antwerpen.  o Je voert de inspecties ter plaatse uit bij de klant en je maakt een verslag op van de uitgevoerde inspectie.  o Je ontwikkelt je verder tot een expert in jouw vakdomein. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader van de discipline Hefwerktuigen.  o Je vertrekt dagelijks rechtstreeks van thuis uit naar de verschillende klanten. Ongeveer 2 keer per maand ga je naar het hoofdkantoor in Antwerpen voor algemene opvolging, rapportage, administratie, vergaderingen, enz.  o Je bent het lokale aanspreekpunt voor klant.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Zij staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. 

  • ARBEIDER BOUW (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VG-BUILD

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde all round arbeider bouw.

  • Technische specialisten (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Vandaag de dag is er een overvloed aan vacatures. We krijgen elke dag minimum 20 nieuwe vacatures binnen. Daarom doen wij het graag even anders dan anders. Wij willen werken vanuit jouw wensen! Vertel ons welke job je wil, waar je sterk in bent en waar jij je thuis voelt. Wij gaan met onze technische expertise en jouw persoonlijk verhaal actief op zoek naar jouw droomjob in een bedrijf dat aan jouw voorwaarden voldoet.

  • Hulpoperator dagwerk (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Onderhoud van lasers (tafellatten kuisen, poetsen lasermachine, afvalbakken ledigen, transportbanden uitdraaien,…). Indien heftruckattest: inleggen van platen, uithalen volle tafels, zo nodig bijspringen om vrachtwagens te lossen, … Bewaking bij snijden (inox/alu/…). Ontbramen van laserstukken indien nodig.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER PREVENTIEF ONDERHOUD - DAGUREN (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Als ONDERHOUDSTECHNIEKER ben je verantwoordelijk voor het preventief onderhoud van alle productielijnen op de afdeling process & utilities.   Hierbij komen volgende taken kijken: Preventief onderhoud; Eerste aanspreekpunt bij technische storingen, zowel mechanisch, elektrisch als controls; Inspecties en herstellingen uitvoeren en correct rapporteren in SAP; Meewerken aan verbeterprojecten; Je wordt tewerkgesteld in daguren waarbij je een zekere flexibiliteit hebt in je werkuren. Je rapporteert aan de maintenance engineer van jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Voor een productiebedrijf in regio Olen zijn wij momenteel op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER. Je krijgt onmiddellijk een vast contract onder bediende statuut.   Dit bedrijf staat gekend om zijn familiale, collegiale werksfeer. Ze zetten hun werknemers voorop en bieden heel wat doorgroeimogelijkheden!   Select HR streeft naar kwaliteit en maatwerk, voor bedrijf én kandidaat. Wij gaan voor jou op zoek naar de perfecte match! Neem zeker eens een kijkje op onze website www.select-jobs.be!

  • accountmanager-handelsvertegenwoordiger b2b (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verkopen van geschenkartikelen aan de bloemisten - geschenkenzaken in de provincies Namen, Luik en Luxemburg

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Kapper/kapster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SINT-HIERONYMUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    PC Sint-Hiëronymus is een algemeen psychiatrisch centrum, gevestigd te Sint-Niklaas, met als verzorgingsgebied het Waasland en de regio Dendermonde. Het centrum bestaat uit een polikliniek, opname-afdelingen, dagcentra en een psychiatrisch verzorgingstehuis. Psychiatrisch centrum Sint-Hiëronymus wil een toegankelijk en herstelgericht centrum zijn voor (jong)volwassenen en ouderen met een psychische kwetsbaarheid. Herstelgerichte zorg is voor ons een partnerschap tussen alle betrokken actoren, zowel van binnen als buiten ons centrum. Zorgen op maat doen we samen. Momenteel zijn wij op zoek naar een kapper of kapster op zelfstandige basis voor 1 dag per week. Tarieven in onderling overleg overeen te komen.

  • Ambulancier (M/V) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: AMB Het Vlaamse Kruis vzw

    Type: Werfreserve

    U wordt tewerkgesteld in Leuvense grootste ambulancedienst, waar je als: -Chauffeur/begeleider vervoer doet van zieken en gewonden bij het transport van niet dringend ziekenvervoer -Dringend ziekenvervoer doet in het kader van het hulpcentrum 112 Leuven (indien in bezit geldige 112 badge). -Onderhoud doet van voertuigen, lokalen, materiaal, ed. -Bijstand verleent in het kader van ramp en noodsituaties.

  • Medewerkers bediening Café De Markten (flexijob) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Flexijob

    AUB-SVP zoekt flexijobbers die willen meedraaien in Café De Markten. Je helpt in de bediening, aan de bar, eventueel in de keuken, ... Je ontvangt klanten, stelt suggesties voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan de bar/de keuken. Je serveert dranken en gerechten of helpt bij de bediening. Je maakt de rekening en rekent af. Je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving netjes, je zet de tafels klaar voor de volgende klant. Je bewaakt orde en netheid in de zaal. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. Je helpt collega's bij het werk. Je helpt met de afwas in de keuken. Sporadisch ook groenten en fruit schoonmaken of goederen ontvangen, controleren en opslaan in een koelkamer of een voorraadkamer. Je sorteert afval en etensresten.

Zoek naar antwoorden van I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA. Laat een reactie achter voor I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA. I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA. Leave a respond for I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA. I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA op de google maps. Adres en contacten I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA
Location of I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA on the google maps. Address and contacts of I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA: Smalle-Van Loocke BVBA | V & T Verzekeringskantoor BVBA | SDV Belguim N.V. | Debaecker,Olivier | K.U.Leuven - Dept. of Computer Science

Other related companies as I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA: Smalle-Van Loocke BVBA | V & T Verzekeringskantoor BVBA | SDV Belguim N.V. | Debaecker,Olivier | K.U.Leuven - Dept. of Computer Science

I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Middelkerke (Lombardsijde), België. De volledige naam van het bedrijf is I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08023284912. Het bedrijf I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA bevindt zich op het adres: Negende Linielaan 33,8434. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 522,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 671,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA, openstaande posities, locatie van I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA is a company, that was registered 1991 in Middelkerke (Lombardsijde) region, Belgium. Full name of company is I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA, company assigned to the tax number BE08023284912. The company I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA is located at the address: Negende Linielaan 33,8434. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 522,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 671,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA were not found.
The main activity of I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA is not available. You also can look at reviews of I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA, open positions, location of I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA, Middelkerke (Lombardsijde): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA, Middelkerke (Lombardsijde): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA, employees, financial statistics.