VDB Spanje NV

Particuliere bedrijvenBosbouw • VDB Spanje NV
Private companiesForestry • VDB Spanje NV

Contactgegevens VDB Spanje NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VDB Spanje NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VDB Spanje NV

Regio (region): Merelbeke B-9820 - BE, België

Adres (address): Salisburylaan 13, België

Telefoon (phone): +32 (53) 376-87-82 +32 (53) 376-87-82

Fax (fax): +32 9 252 52 53 +32 9 252 52 53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VDB Spanje NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VDB Spanje NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VDB Spanje NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VDB Spanje NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VDB Spanje NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VDB Spanje NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VDB Spanje NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VDB Spanje NV
Products information VDB Spanje NV

BTW identificatienummer (tax): BE08671203613
Ondernemingsnummer: 2108795166
Hoofdstad (capital): 818,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 506,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in VDB Spanje NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VDB Spanje NV
(Get full report from official database of BE for VDB Spanje NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VDB Spanje NV
Addition kinds of activities for VDB Spanje NV

5812. Eten plaatsen | Eating places
355900. Speciale industriële machines, nec | Special industry machinery, nec
07429902. Dierenarts, dierlijke specialiteiten | Veterinarian, animal specialties
22111100. Canvas en andere zware, grove stoffen: katoen | Canvas and other heavy, coarse fabrics: cotton
35599925. Robotten, gieten en vormen van kunststoffen | Robots, molding and forming plastics
37110402. Bussen, alle soorten, montage van | Buses, all types, assembly of
58120113. Spaans restaurant | Spanish restaurant

Werken bij VDB Spanje NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VDB Spanje NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VDB Spanje NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VDB Spanje NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Horecamedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiende horecazaak in Kortrijk ben ik op zoek naar een medewerker die op woensdag en donderdag middag kan helpen met de bestellingen. Onze specialiteiten zijn kip aan 't spit, ribbetjes en lekkere runds brochettes. Waarvoor ben jij verantwoordelijk? - Bestellingen opnemen - Kassabeheer - Hier en daar een handje toesteken in de keuken - Afwas nadien

  • LOGISTIEK MEDEWERKER VOEDING 2 PLOEGEN (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Door de groei van de firma zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker productie voor de afdelingen Vleesbereidingen. Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor de aan- en afvoer van alle noodzakelijke producten en hulpmateriaal voor je afdeling. Je controleer je de afgewerkte producten en paletfiches vooraleer je deze aflevert aan distributie. Uren: Vroege shift: 4u30 - 13u Late shit: 11u45 - 20u

  • Machine operator Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als machine operator ben je verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bewaken van de goede werking van de verpakkingslijn zodat producten worden verpakt op de voorgeschreven wijze volgens de opgegeven planning binnen de vooropgestelde kwaliteit en rendementseisen. Effectieve taken: Je bent verantwoordelijk voor het opstarten en instellen van de verpakkingslijn Je bewaakt de goede werking van de verpakkingslijn Je voert fysische kwaliteitscontrole uit

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP Gierle, Lille, Poederlee, Wechelderzande - Direct VAST contract mét Maaltijdcheques (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen meteen een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Lille, Gierle, Poederlee en Wechelderzande. Woon je niet in Lille? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten en deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je persoonlijke coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Persoonlijk assistent woensdag- en zaterdagnamiddag (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Studentenjob

    Op woensdagnamiddag begeleidt je haar naar de manege voor hippotherapie.  Op zaterdagnamiddag ga je zwemmen, wandelen... zorg je voor een leuke activiteit.

  • customer service (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: SIEVERT

    Type: Vaste Job

    -Telefoon en mails beantwoorden van klanten ivm orders, levertijden , prijzen , eenvoudige technische vragen, problemen , .... -Ingeven van orders -Verzenden van mailings (per post en email) -Contact met het hoofdkantoor in Zweden voor extra informatie -Voorbereiden van dossiers voor het salesteam -U houdt uw administratie/klassement op dagelijkse basis in orde -U bent de back up voor uw 2 collega’s , zoals zij voor u back up zulen zijn bij afwezigheid .Dwz dat u soms taken uitvoert die niet perse de uwen zijn . -U bent bereid de vertegenwoordigers te assisteren op beurzen in Belgie en Nederland (maximum 3 x per jaar met een maximum van 5 dagen )

  • Verantwoordelijke Aankoopdiensten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Pauwels Consulting

    Type: Vaste Job

    Voorbereiding, behandeling/onderhandeling en afsluiting  van prijsaanvragen en jaarcontracten (administratief, contacten met verkopers, …) Opvolging van prijsaanvragen en leveringen in samenspraak met aanvragende afdelingen teneinde de vereiste noden te respecteren (bv. timing, technische afwijkingen, certificaten, veiligheid, kwaliteit, …) Opmaak van vergelijkende evaluaties Bijhouden van de TA contractmatrixen en RFQ lijsten Opmaak van presentaties ter voorbereiding van de contract committees Opmaak van de bestellingen op een volledig correcte en juiste manier (SAP, LOO, LOI,contract,…) volgens de gevraagde specificaties en bedongen voorwaarden (kwaliteit, veiligheid, certificatie, inspectie, milieuwetgeving, hoeveelheden, …) Opvolging van toepassing en naleving van de contracten, in nauwe samenwerking met de Cost controller en de TA Coördinator Controle van de extra werkzaamheden voor de follow-up van de contract voorwaarden – hoeveelheden, poortlijsten,... Opbouw en onderhoud van goede en ethisch correcte relaties met leveranciers (doel: win-win relatie) Instaan voor tijdige beschikbaarheid van alle materialen voor de TA, volgens de TRA specs en richtlijnen Implementatie van de aankoopfilosofie en –regels van TRA Realisatie van lokale  en regionale aankopen en nagaan of sommige van deze lokale aankopen niet kunnen/moeten  uitgebreid worden naar RC- of groepsaankopen Bijdrage aan de analyse van de interne en externe kosten en kostenstrukturen van leveranciers Technische goedkeuring van bestelbonnen binnen de vastgelegde delegaties/bevoegdheden Bedrijfsprofiel: Pauwels Consulting is een Belgisch consultancy kantoor met meer dan 520 experts op het gebied van engineering, life sciences en IT. Wij helpen vooraanstaande bedrijven in België en het buitenland met consulting, project management en werving en selectie. We hebben kantoren in België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland (https://www.pauwelsconsulting.com/nl/over-ons/contact/) .

  • Horeca Manager - GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Jilles Beer & Burger

    Type: Vaste Job

    We’re looking for new meat! Are you ready for a kick ass job? Functieomschrijving: Openen en sluiten van de zaak Coördineren van zaal/bar en keuken (aansturen/opleiden team, planning, correcte kassa,...) Opmaken van bestellingen (zaal en keuken) Verzorgen van een aangename beleving van onze gasten.

  • Afsprakenplanner - deeltijds (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TELUS

    Type: Werfreserve

    Je houdt van telefonische contacten en een vlotte, doch professionele babbel met gesprekspartners uit verschillende segmenten/doelgroepen. Je maakt de prospecten van onze klanten nieuwsgierig naar hun producten of diensten en overtuigt hen om een afspraak in te plannen met de commercieel verantwoordelijke. Hierbij maak je een korte, doch volledige rapportering van het gesprek en ben je efficiënt en accuraat bij het inplannen van de afspraken.

  • webdesigner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WAY2BE GROUP

    Type: Werfreserve

    ontwerpen van websites en webshops

  • Flexi-jobs (keukenmedewerk(st)ers) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: McDonald's Knokke

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken.

Zoek naar antwoorden van VDB Spanje NV in sociale netwerken
Look for responds of VDB Spanje NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VDB Spanje NV. Laat een reactie achter voor VDB Spanje NV. VDB Spanje NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VDB Spanje NV. Leave a respond for VDB Spanje NV. VDB Spanje NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VDB Spanje NV op de google maps. Adres en contacten VDB Spanje NV
Location of VDB Spanje NV on the google maps. Address and contacts of VDB Spanje NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VDB Spanje NV VDB Spanje NV: Paggen Fiduciaire SPRL | Tein Telecom SA | INTERIEUR MARTENS BVBA | Sint-Teresiacollege | VRIENDS MARC

Other related companies as VDB Spanje NV: Paggen Fiduciaire SPRL | Tein Telecom SA | INTERIEUR MARTENS BVBA | Sint-Teresiacollege | VRIENDS MARC

VDB Spanje NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Merelbeke B-9820 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is VDB Spanje NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08671203613. Het bedrijf VDB Spanje NV bevindt zich op het adres: Salisburylaan 13. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 818,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 506,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in VDB Spanje NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VDB Spanje NV is Bosbouw, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VDB Spanje NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VDB Spanje NV, openstaande posities, locatie van VDB Spanje NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VDB Spanje NV is a company, that was registered 2000 in Merelbeke B-9820 - BE region, Belgium. Full name of company is VDB Spanje NV, company assigned to the tax number BE08671203613. The company VDB Spanje NV is located at the address: Salisburylaan 13. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 818,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 506,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in VDB Spanje NV were not found.
The main activity of VDB Spanje NV is Forestry, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VDB Spanje NV is not available. You also can look at reviews of VDB Spanje NV, open positions, location of VDB Spanje NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VDB Spanje NV, Merelbeke B-9820 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VDB Spanje NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VDB Spanje NV, Merelbeke B-9820 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VDB Spanje NV, employees, financial statistics.