INTERIEUR MARTENS BVBA

Particuliere bedrijvenBosbouw • INTERIEUR MARTENS BVBA
Private companiesForestry • INTERIEUR MARTENS BVBA

Contactgegevens INTERIEUR MARTENS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTERIEUR MARTENS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTERIEUR MARTENS BVBA

Regio (region): Dessel, België

Adres (address): Wouwerstraat 1,2480, België

Telefoon (phone): 014 37 87 55 014 37 87 55

Fax (fax): 014 37 35 80 014 37 35 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTERIEUR MARTENS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTERIEUR MARTENS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTERIEUR MARTENS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTERIEUR MARTENS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTERIEUR MARTENS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTERIEUR MARTENS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTERIEUR MARTENS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTERIEUR MARTENS BVBA
Products information INTERIEUR MARTENS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01775634765
Ondernemingsnummer: 7234466552
Hoofdstad (capital): 942,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 598,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in INTERIEUR MARTENS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTERIEUR MARTENS BVBA
(Get full report from official database of BE for INTERIEUR MARTENS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTERIEUR MARTENS BVBA
Addition kinds of activities for INTERIEUR MARTENS BVBA

3275. Gipsproducten | Gypsum products
281601. Witte pigmenten | White pigments
17990500. Exterieurreiniging, inclusief zandstralen | Exterior cleaning, including sandblasting
35420400. Spinning, spline rolling en wikkelmachines | Spinning, spline rolling, and winding machines
35680304. Drives: riem, kabel of touw | Drives: belt, cable, or rope
76991207. Tinsmithing, reparatie werk | Tinsmithing, repair work

Werken bij INTERIEUR MARTENS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTERIEUR MARTENS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTERIEUR MARTENS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTERIEUR MARTENS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    JE JOB Je zorgt voor het preventief en curatief onderhoud van ons geautomatiseerd machinepark. Van onderhoud, over PLC-sturing en automatisatie, tot elektrisch en mechanisch onderhoud. Daarnaast ben je betrokken bij optimalisaties van projecten.

  • CNC - bediener (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gelegen te Waver - Huldenberg, zoekt een operator hout-CNC ter permanente vervanging. Hun ideale kandidaat heeft ten minste een opleiding genoten tot CNC-frezer óf/en heeft hier ook ervaring in. Het allerbelangrijkste is dat jij als kandidaat gemotiveerd bent en je interesse in de job en materialen groot is. Een opleiding wordt voorzien op de vloer, je wordt allesbehalve alleen gelaten, integendeel. Oh en wist je al dat dit volgens de bouwsector wordt verloond, met een minimum van €14,189?!

  • Werken als huishoudhulp regio Meerhout? Kies voor Domestic Services! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Huishoudhulp regio Mechelen M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust, recentelijk nog bekroond tot l'entreprise de l' Année 2016, is een Belgisch Human Resources bedrijf dat al meer dan 60 jaar lang actief is in de volgende domeinen: Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. Sinds haar ontstaan hecht Daoust veel belang aan onthaal en diversiteit Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.200 huishoudhulpen ruim 13.000 klanten tevreden Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerkjes (optioneel) Bereiden van maaltijden (optioneel) Afwassen en de vaat opbergen, de keuken en het sanitair opruimen en schoonmaken Boodschappen doen volgens instructies Kleding en ander textiel onderhouden en opbergen (wassen, naaien, strijken, ...) Lakens verversen en bedden opdekken Schoonmaakmaterieel onderhouden, opbergen en toezien op de productvoorraad Schoonmaken: Parket en meubels boenen Schoonmaken: Ramen lappen Vloeren en meubilair schoonmaken en onderhouden Vloeren, tapijten, meubels, voorwerpen ontstoffen en kamers verluchten Voedingswaren voorbereiden (schoonmaken, wassen, ...) of maaltijden bereiden

  • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele-Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Halle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heverlee - Leuven - Kessel-Lo (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Customer Care Advisor - Student (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: FORUM BRUSSEL - B-Connected

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Centjes nodig? Passie voor de verkoop? Zoek je een job waar je opgeleid kan worden tot een top Advisor? .. Ja? Dan gaan wij jou helpen !! Als Customer Care Advisor is je streefdoel een optimale klantentevredenheid. Je staat garant voor een oplossingsgerichte aanpak bij vragen van klanten. Deze komen zowel telefonisch als via mail aan bod. Naast de klantendienst krijg je ook de unieke kans om actief mee te helpen aan de groei van het bedrijf. Via verschillende promotie acties geven we je de mogelijkheid om jouw overtuiging skills op volle toeren te laten draaien.

  • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1522635-inline.html?cid=Partner_VDAB House of Talents groepeert 10 bedrijven : Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, HR Talents, Executive Talents, BTS, Next-ICT,  Arcq, Chaintec en Digitalents. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden HR diensten aan zoals: rekrutering & selectie, projectsourcing, interim management, assessment en training. We hebben 110 interne medewerkers en stellen samen 850 mensen tewerk.  We zijn uiterst fier om in de top 10 ranking als "Great Place to Work" van Vlerick te staan en hebben kantoren in Jette, Antwerpen, Kortrijk, Leuven en Luik. Je kan dus zowel een stage lopen in een Nederlandstalige als in een Franstalige omgeving.  Een stage bij House of Talents is dat een aanrader? Luister live naar Charlotte (stagiair marketing) haar aanstekelijk enthousiasme bij Siska en oordeel zelf :-) https://youtu.be/cGEnYnsRyA8 Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants Database beheer en update Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) Advertenties online plaatsen Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer

  • METSER - DIENDER (ERPE)

    Regio: ERPE

    Bedrijf: BOUWWERKEN VAN IMPE JURGEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je wordt ingezet voor allerlei taken: bevoorrading van de metselaars, mortel maken, kleine afbraakwerken, werf opkuisen, stelling meehelpen opzetten, plakking afschieten, enz... en kan ook waar nodig bijspringen in het metsen van binnenmuren. Je bent bereid om eventueel via IBO contract een opleiding op de werkvloer te volgen.

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Overpelt-Hamont achel-lommel (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • KEUKENHULP FLEXIJOB (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PHARE DE VIE

    Type: Flexijob

    Je helpt de kok bij het bereiden van eenvoudige gerechten. Je helpt mee met de voorbereidingen, het snijden van de groenten, maken van desserts,... Er worden zowel koude als warme bereidingen klaar gemaakt. Daarnaast help je ook met de afwas en eventueel met poetsen. Je werkt 2 avonden in de week : op vrijdagavond + een 2de avond in de week, telkens van 18 tot 24 uur.

Zoek naar antwoorden van INTERIEUR MARTENS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of INTERIEUR MARTENS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTERIEUR MARTENS BVBA. Laat een reactie achter voor INTERIEUR MARTENS BVBA. INTERIEUR MARTENS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTERIEUR MARTENS BVBA. Leave a respond for INTERIEUR MARTENS BVBA. INTERIEUR MARTENS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTERIEUR MARTENS BVBA op de google maps. Adres en contacten INTERIEUR MARTENS BVBA
Location of INTERIEUR MARTENS BVBA on the google maps. Address and contacts of INTERIEUR MARTENS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come INTERIEUR MARTENS BVBA INTERIEUR MARTENS BVBA: Leynen Luc | Média Consultants Cy | A.W.F. BVBA | William Mercer S.A. | CSC We will win THE smart

Other related companies as INTERIEUR MARTENS BVBA: Leynen Luc | Média Consultants Cy | A.W.F. BVBA | William Mercer S.A. | CSC We will win THE smart

INTERIEUR MARTENS BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Dessel, België. De volledige naam van het bedrijf is INTERIEUR MARTENS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01775634765. Het bedrijf INTERIEUR MARTENS BVBA bevindt zich op het adres: Wouwerstraat 1,2480. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 942,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 598,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in INTERIEUR MARTENS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INTERIEUR MARTENS BVBA is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTERIEUR MARTENS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTERIEUR MARTENS BVBA, openstaande posities, locatie van INTERIEUR MARTENS BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

INTERIEUR MARTENS BVBA is a company, that was registered 2005 in Dessel region, Belgium. Full name of company is INTERIEUR MARTENS BVBA, company assigned to the tax number BE01775634765. The company INTERIEUR MARTENS BVBA is located at the address: Wouwerstraat 1,2480. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 942,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 598,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in INTERIEUR MARTENS BVBA were not found.
The main activity of INTERIEUR MARTENS BVBA is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of INTERIEUR MARTENS BVBA is not available. You also can look at reviews of INTERIEUR MARTENS BVBA, open positions, location of INTERIEUR MARTENS BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTERIEUR MARTENS BVBA, Dessel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTERIEUR MARTENS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTERIEUR MARTENS BVBA, Dessel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTERIEUR MARTENS BVBA, employees, financial statistics.